bence çok iyi düşünmüşsün, ama vücudun bi süre sonra bunada alışacak hep böyle isteyecek. acaba temponumu artırsan ya da merdiven mi inip çıksan daha iyi olmazmı. bir de dubellarla devam edecekseniz kilo verinceye kadar edin.
gostcum şöyle düşündüm şimdi 1 ay böyle ağırlıkla yürüsem pilateste var sonra 1 ay sonra normal ağırlık olmdan yürüsem diyorum şaşırtmak için sen ne dersin. ya apartmada sürekli merdiven insem çıksam deli derler. bide bir fino var nerde görse har har har sarıyo rahat bırakmaz çok yaramaz
sağol canım iştah açıyo doğrudur. arada canm çekiyo yiyorum bende. annem yapmış yollamış bizede. yemeden önce yıkıyorum tuzu gitsin diye. o zaman daha az tuzlu oluyo sanki. sıkıyorum turşuyu. adanuz gelsin soralım o zaman. abla demiyorum yaşını bilmediğimden pot kırmamak için ben 27 yaşındayım
ne güzel balık gibi bir burçta kalmamışsın
ben de çocuklarımın hep mart nisan ve en kötü ihtimalle mayısta doğmasını istemiştim çok şükür gönlüme göre oldu büyük oğlum nisan boğa
küçük oğlum mart koç
eşim de koç
özelliklede okul çağına geldiğinde bahar aylarında doğmalarının yaşıtlarına göre fiziksel bedensel ve zihinsel yönden gelişimleri açısından olumlu etkilerini düşünerek o aylarda doğmalarını istemiştim.
ama ama ama neden balık gibi bir burç dedinkiiii üzülürüm ben şimdi eşim balıkkkkşaka bi yana
canım hep balık burcuna herkes şöle bi ayy balıkmı der ama bence öle deil ya burçların ne kadar özelkkleri olsad kişiler o özellkleri kendilerine göre değiştirolar bence.eşim balık ama dünyalar iyisi bir insan hiç öle balık burcunun olumsuz özelkkleri yok çok duygusal romantik düşünceli.ve çok kibar.
özellkle balık burcu erkeklerinden uzak durun fln denir hep ama ben buna inanmıorum yaa.
bu arada leslie yapmaya çalıştım ama yapamadımçok çok ama çok üzgünümm ayağım acıyo demkki leslie yle vedalaşma zamanı geldii.pilatese devam neyseki fazla kilom çok kalmadı pilatesle sıkılaşmaya devam ozman inş. ayağım iyileşsin yine başlarım leslie yede belki bahar gelnce havalar biraz ısnınnca dışarda yürürürmm inşşş
gost u soru yağmuruna tuttuk ama ya msj yazıo yada geçmiş okuo yada msjlarımızın sorularımızn hızına yetişemedi
gostcum şöyle düşündüm şimdi 1 ay böyle ağırlıkla yürüsem pilateste var sonra 1 ay sonra normal ağırlık olmdan yürüsem diyorum şaşırtmak için sen ne dersin. ya apartmada sürekli merdiven insem çıksam deli derler. bide bir fino var nerde görse har har har sarıyo rahat bırakmaz çok yaramaz
1 ay bunu yapsam sonrada tempoyu yükseltirim ağırlıkla yürüyemem sadece tempo yükseltirim sonra şimdilik 1 ay böyle yapayım sonra diğerini yapayım olurmu canım
ama ama ama neden balık gibi bir burç dedinkiiii üzülürüm ben şimdi eşim balıkkkkşaka bi yana
canım hep balık burcuna herkes şöle bi ayy balıkmı der ama bence öle deil ya burçların ne kadar özelkkleri olsad kişiler o özellkleri kendilerine göre değiştirolar bence.eşim balık ama dünyalar iyisi bir insan hiç öle balık burcunun olumsuz özelkkleri yok çok duygusal romantik düşünceli.ve çok kibar.
özellkle balık burcu erkeklerinden uzak durun fln denir hep ama ben buna inanmıorum yaa.
bu arada leslie yapmaya çalıştım ama yapamadımçok çok ama çok üzgünümm ayağım acıyo demkki leslie yle vedalaşma zamanı geldii.pilatese devam neyseki fazla kilom çok kalmadı pilatesle sıkılaşmaya devam ozman inş. ayağım iyileşsin yine başlarım leslie yede belki bahar gelnce havalar biraz ısnınnca dışarda yürürürmm inşşş
kötü bir anlamda değil sadece kararsız ve duygusallıklarının aşırı oluşlarından dedim sadece ama burçlar tabiki hayatımızın ne kadarlık bir bölümü ki herhalde burçlara göre hayatımızı günümüzü planlamıyoruz şurda işin esprisindeyiz.
önemli olan senin eşinden ne beklediğin ve de ne bulup bulamadığındır hayatta evlilikten benim anladığım.
evlilik demişken 14 şubat bizim 10 . nikah yıldönümümüz.
kızlar merhaba klube yeni katıldım ve bende kilodan yana muzdarip biriyim
yaşım 22 / boyum 1,67/ kilom 64 nasıl vericem bu kiloları
gost cuğum benim sorumuda gördünmü?nesfit kellogs gibi mısır cipslerinin kaç kaşığı bir dilime denk gelio acaba die sormuştum cnm?
geçmiş olsun diycem ama belki yükselenden kurtarıyodurbenim de eski bir tanıdığım!!!!!! vardı kova oldukça zordu...ama belki koca olunca başka oluyodur
Ypatı canım ben talihsiz bir şekilde kulaklarımla duydum
kötü bir anlamda değil sadece kararsız ve duygusallıklarının aşırı oluşlarından dedim sadece ama burçlar tabiki hayatımızın ne kadarlık bir bölümü ki herhalde burçlara göre hayatımızı günümüzü planlamıyoruz şurda işin esprisindeyiz.
önemli olan senin eşinden ne beklediğin ve de ne bulup bulamadığındır hayatta evlilikten benim anladığım.
evlilik demişken 14 şubat bizim 10 . nikah yıldönümümüz.
cnm benm şimdiden kutlu olsun Allah daim etsin mutluluğunu inş...
evet cnm mısır gevreği yazacaktım yanlış yazmışım saol cnm verdiğin bilgi içinnesfit gibi ürünler mısır cipsi değildir, mısır gevereği denir halk arasında fakat artık pek çok değişik türü çıktı. içerinde lif ve selüloz miktarları fazla olduğu için tok tutarlar ve çoğu dışkıya karışır bu yüzden kilo aldırma oranları azdır. 1 kasesi 1 porsiyon eder o yüzden 2 dilim ekmek yerine sayabilirsiniz
avucun ne kadar küçükmüş öle yarın fincanselam arkadaslar,insallah herkesin günü güzel gecmistir.Benim ki biraz keyifsizdi ama oluyor böyle arada,neyse....En güzel yani bugün bütün aile sabah haftasonuymus gibi kahvalti ettik.Ben peynirin ölcüsünü kacirdim.(( Ama beyaz peynirim 3 gündür suda bekliyordu,tuzu gitmisti de yagi cikar mi dersiniz?
uyaninca 500 ml su,1 kuru kayisi
kahvalti (7.30)
2 dilim ekmek
2kk beyaz peynir
1 kk light kasar peyniri
2 kk yagsiz-peynirli omlet(teflonda yaptim)
1 cay kasigi bal
ara 1:1/2 kk un helvasi(cenaze töreninde israr ettiler"lokma"diye.Ben de o kadarcik yedim((
ara2:1 elma bol tarcinli
Ögle:6 yk kepce karnabahar yemegi(etsiz,bitirdim nihayet :)))
1 kepekli grisini(evde ekmek yoktu)
4-5 catal havuc kereviz salatasi
öglen et yemedim özellikle sabah peyniri cok kacirdim diye,dengelemek icin hatta aksam da sadece corba,salata,yogurt olsun diyorum ne dersiniz arkadaslar?
ikindi ara1:1 avucum kadar beyaz leblebi(ölctüm 1/2 kahve fincanindan daha az oluyor)
ara 2:1 kuru incir,az sütlü-sekersiz bir filtre kahve
yorumlariniza sunulur:)))))))
geriye dönüp bir göz atacagim ama cok sayfa var nasil olacak bilemiyorum.afiyet olsun cnm bence gayet güzel.peynir yağlı olmadığı sürece sorun olmamamlı bence çok fazla.ama tam yağlı ise geçen gün seda sayan ın proğramında diyetsyen söyledi 500gr.tam yağlı peynir 2000 kaloriymiş dikkat li olmakta yarar var.dier öğünler gayet güzel bence.
bende akşam yemeğimi yazayım çıkıorum kızlar.( daha yemedim)
1 kepçe mercimek çorbası
4-5 kaşık yeşil fasülye
salata yağsız bol limonlu
yoğurt
1 tane mercimek köfte
1 dilim ekmek(bitiremem die düşünüorum)
hepinizi öptümm yarın görüşmek üzereee
selam arkadaslar,insallah herkesin günü güzel gecmistir.Benim ki biraz keyifsizdi ama oluyor böyle arada,neyse....En güzel yani bugün bütün aile sabah haftasonuymus gibi kahvalti ettik.Ben peynirin ölcüsünü kacirdim.(( Ama beyaz peynirim 3 gündür suda bekliyordu,tuzu gitmisti de yagi cikar mi dersiniz?
uyaninca 500 ml su,1 kuru kayisi
kahvalti (7.30)
2 dilim ekmek
2kk beyaz peynir
1 kk light kasar peyniri
2 kk yagsiz-peynirli omlet(teflonda yaptim)
1 cay kasigi bal
ara 1:1/2 kk un helvasi(cenaze töreninde israr ettiler"lokma"diye.Ben de o kadarcik yedim((
ara2:1 elma bol tarcinli
Ögle:6 yk kepce karnabahar yemegi(etsiz,bitirdim nihayet :)))
1 kepekli grisini(evde ekmek yoktu)
4-5 catal havuc kereviz salatasi
öglen et yemedim özellikle sabah peyniri cok kacirdim diye,dengelemek icin hatta aksam da sadece corba,salata,yogurt olsun diyorum ne dersiniz arkadaslar?
ikindi ara1:1 avucum kadar beyaz leblebi(ölctüm 1/2 kahve fincanindan daha az oluyor)
ara 2:1 kuru incir,az sütlü-sekersiz bir filtre kahve
yorumlariniza sunulur:)))))))
geriye dönüp bir göz atacagim ama cok sayfa var nasil olacak bilemiyorum.
benim eşimde kovaçok zor çok
6gün sonra dogum günü
cnm benm şimdiden kutlu olsun Allah daim etsin mutluluğunu inş...
evet cnm mısır gevreği yazacaktım yanlış yazmışım saol cnm verdiğin bilgi için
avucun ne kadar küçükmüş öle yarın fincanafiyet olsun cnm bence gayet güzel.peynir yağlı olmadığı sürece sorun olmamamlı bence çok fazla.ama tam yağlı ise geçen gün seda sayan ın proğramında diyetsyen söyledi 500gr.tam yağlı peynir 2000 kaloriymiş dikkat li olmakta yarar var.dier öğünler gayet güzel bence.
bende akşam yemeğimi yazayım çıkıorum kızlar.( daha yemedim)
1 kepçe mercimek çorbası
4-5 kaşık yeşil fasülye
salata yağsız bol limonlu
yoğurt
1 tane mercimek köfte
1 dilim ekmek(bitiremem die düşünüorum)
hepinizi öptümm yarın görüşmek üzereee
Afiyet olsun tatlım çok güzel menüü
akşam menüm
1kepçe mercemek
2köftekadarhaşlanmıştavuk
bolsalata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?