60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gostcum şöyle düşündüm şimdi 1 ay böyle ağırlıkla yürüsem pilateste var sonra 1 ay sonra normal ağırlık olmdan yürüsem diyorum şaşırtmak için sen ne dersin. ya apartmada sürekli merdiven insem çıksam deli derler. bide bir fino var nerde görse har har har sarıyo rahat bırakmaz çok yaramaz

1 ay bunu yapsam sonrada tempoyu yükseltirim ağırlıkla yürüyemem sadece tempo yükseltirim sonra şimdilik 1 ay böyle yapayım sonra diğerini yapayım olurmu canım

Son düzenleme:

yok adanuz abla takmaz öyle şeylere kimse abla dedirtmez kendisine ama benden baya bi büyük, bir de samimiyet var aramızda saolsun benim bazı ödevlerimi yapmamda, araştırmalarımda bana çok yardımcı oldu. yazında onun otelinde staj yapıcam

gost cuğum benim sorumuda gördünmü?nesfit kellogs gibi mısır cipslerinin kaç kaşığı bir dilime denk gelio acaba die sormuştum cnm?

ahahaha finomu var yerim ben onu severim duramam hmm olabilir ama 1 ay sonra tempo zayıf gelebilir vücut alışmış olacak 6 kg ya.. 2 hafta ağırlıklı 2 hafta ağırlıksız devam etseniz ve süreleri bi azaltıp bi uzatsanız sanırım daha ii olabilir neye uğradığını şaşır vücut

1 ay bunu yapsam sonrada tempoyu yükseltirim ağırlıkla yürüyemem sadece tempo yükseltirim sonra şimdilik 1 ay böyle yapayım sonra diğerini yapayım olurmu canım

aa eed tempo artırarak devam edecekseniz olur ama aynı tempoda devam edecekseniz ağırlıksız olmaz. bence bunların sürelerini düzenli yapmayın biraz karıştırın derim. yani illa 30 gün ağırlık 30 gün yüksek tempo değilde 20 gün ağırlıklık 25 gün tempolu gibi

kızlar merhaba klube yeni katıldım ve bende kilodan yana muzdarip biriyim
yaşım 22 / boyum 1,67/ kilom 64 nasıl vericem bu kiloları

kızlar merhaba klube yeni katıldım ve bende kilodan yana muzdarip biriyim
yaşım 22 / boyum 1,67/ kilom 64 nasıl vericem bu kiloları

hoşgeldn cnm.aynı boydayız bende tam 2 ay önce senle aynı kilodaydım.ama şimdi 6-7ilo vermiş birisi var karşında.burayı takip et yiiyp içtiğin ne varsa yaptığın spor arsa yaz yardımcı olmaya çalşıoruz birbirimize.tek şart öğün ve gün atlamadan buraya yazmak.yavaş yavaş öğrenirsn sende.herşeyden azar azar yiyoruz sağlıklı beslenerek yavaş yavaş kilo verioruz a macımız hızlı kilo vermek deil.kas ve su kaybı deil yağ yakmak.yasak hiç bi yiyecek yok ölçülü olmak var kolay gelsn

gost cuğum benim sorumuda gördünmü?nesfit kellogs gibi mısır cipslerinin kaç kaşığı bir dilime denk gelio acaba die sormuştum cnm?

nesfit gibi ürünler mısır cipsi değildir, mısır gevereği denir halk arasında fakat artık pek çok değişik türü çıktı. içerinde lif ve selüloz miktarları fazla olduğu için tok tutarlar ve çoğu dışkıya karışır bu yüzden kilo aldırma oranları azdır. 1 kasesi 1 porsiyon eder o yüzden 2 dilim ekmek yerine sayabilirsiniz

selam arkadaslar,insallah herkesin günü güzel gecmistir.Benim ki biraz keyifsizdi ama oluyor böyle arada,neyse....En güzel yani bugün bütün aile sabah haftasonuymus gibi kahvalti ettik.Ben peynirin ölcüsünü kacirdim.(( Ama beyaz peynirim 3 gündür suda bekliyordu,tuzu gitmisti de yagi cikar mi dersiniz?

uyaninca 500 ml su,1 kuru kayisi

kahvalti (7.30)
2 dilim ekmek
2kk beyaz peynir
1 kk light kasar peyniri
2 kk yagsiz-peynirli omlet(teflonda yaptim)
1 cay kasigi bal

ara 1:1/2 kk un helvasi(cenaze töreninde israr ettiler"lokma"diye.Ben de o kadarcik yedim((

ara2:1 elma bol tarcinli
Ögle:6 yk kepce karnabahar yemegi(etsiz,bitirdim nihayet :)))
1 kepekli grisini(evde ekmek yoktu)
4-5 catal havuc kereviz salatasi
öglen et yemedim özellikle sabah peyniri cok kacirdim diye,dengelemek icin hatta aksam da sadece corba,salata,yogurt olsun diyorum ne dersiniz arkadaslar?

ikindi ara1:1 avucum kadar beyaz leblebi(ölctüm 1/2 kahve fincanindan daha az oluyor)

ara 2:1 kuru incir,az sütlü-sekersiz bir filtre kahve

yorumlariniza sunulur:)))))))

geriye dönüp bir göz atacagim ama cok sayfa var nasil olacak bilemiyorum.

benim eşimde kova çok zor çok
6gün sonra dogum günü

Canım hoşgeldin afiyet olsun bence de et yemeyerek dengelemişsin bence, ben genelde yağsız beyaz peynir alıyorum ve yumurta yoksa 2kk yumurta varsa 1 kk yiyiorum ama bence et de olmayınca dengelenmiştir genel olarak da helva da dahil olmak üzere gayet güzel bence:13:

benim eşimde kova çok zor çok
6gün sonra dogum günü

Hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:26: olsun her şey burçlar değil canım yaaa

akşam menüm

4 yk haşlanmış dana eti
3 yk bezelyeli pirinç pilavı
4 yk yoğurt
2 yk brokoli salatası
2 kornişon
1/4 soğan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…