60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanadad afiyet olsun canımmmm,sizin kepçeler ne boyuta bizim yemekhanedede 1 kepçe kouyorlar ama 1 kepçe maşşlah benim evimdeki 2 kepçe kadar.yani 1 kase kadar ediyor işte

aslında evet bende şaşırmıştım bi ara yemekhanedeki kepçeler çok büyük olur diye düşünmüştüm ama değil canım.bizim burdaki çorba kepçesi küçük nedense.benim evimdeki bazı kepçelerimden bile ufak yani benim evimdede boy boy var kepçe 2 kepçem normal büyüklükte iki kepçemde küçük kepçe.ben çorba içtiğim zaman bir kase yapmıyo canım bir kepçe içiyorum he zaman oda zaten başka çeşit yemekte yediğim zaman makul galiyor.akşam bir kepçe çorba kaç kaşık ölçeyim bari aslında bi ara merak edip ölçmüştüm ama unuttum şimdi aklıma gelmiyo.evdeki olanlar bi ölçün size zahmet bana eziyet merak ettim şimdi bi kepçe çorba kaç kaşık ediyo.akşamda ben ölçeyim gerçi herkezin kepçesinin boyu değişiktir ama olsun ortalamasını öğreniriz bizde

Afiyet olsun tatlım önümüzdeki haftadan itibaren çok daha güzel olacak bence her şey senin için:13:

nerudacığım tebrik ederim canım çalışmalarımızın ve sabrımızın sonuçlarını alıyoruz hep.durmak yola devam hepberaber

canımm çok teşekkür ederim ayyynen öyle yola devammmm hepberaber başarıcazzzz:13:

Bu arada Nerudaaaaaa
Çok tebrik ederim....
Süpersin canım valla....

Afiyet olsun kahvaltıyı görmüyorum bugün olan olmuş ama öğle aralar falan çokk güzelll:13:

Afiyet olsun nugyacığım süpersin herzamanki gibi:13:

aayy evet bence de bir ölçsüde kaşık hesabı içeyim bende iş yerinde olmuyo böyle,çorbayımı fazla kaçırıyorum acaba ben:44:

Kızlar öğlen yemeğim cezalıydı cezalı yemek aynen şöyle
1 Tabak yani 2 kepçe fln mercimek yemeği iki tabak yağsız salata 1/2 ayran yarım top kepekli ekmek

Kızlar öğlen yemeğim cezalıydı cezalı yemek aynen şöyle
1 Tabak yani 2 kepçe fln mercimek yemeği iki tabak yağsız salata 1/2 ayran yarım top kepekli ekmek

afiyet olsun cnmda senn top ekmeğin nasıl bir ekmek? ne kadar büyüklükte ?hamburger ekmeği kadar varmı?birde esmer ekmekleri işlenmemiş olduğu için tahılları içleri dolu doludur baya.dikkat et yani.çok olabilr yarım bile olsa

Yok bi top kepekli ekmek 44 kalori
şu paketli yemekhanelerde verilen ekmeklerden işteee

merhaba kızlar öğlen menümü paylaşayım hemen

5 yk menemen ( içerisinde 1/4 orta boy soğan,,1 yeşil biber,1/2 yarım domates, 1 yumurta)
2 yk bezelyeli pirinç pilavı
5 yk borokoli salatası ( 1 tk zeytinyağlı - bol limonlu)
4 yk yoğurt

Son düzenleme:
Yok bi top kepekli ekmek 44 kalori
şu paketli yemekhanelerde verilen ekmeklerden işteee
ilginççç.bnmkide 48 kalori 1 tanesi ama dilim dilim olanlardan sen top diyince sanki çokmuş gibi geldide ondan sordum cnm

afiyet olsun hocahanım

afiyet olsun farmasi

revaniyi yaptım. şimdide fırına kuru meyveli pekmezli kek verdim yarın arkadaşıma gideceğim merak ediyodu onun için yaptımm keten tohumlu. bende yerim biraz. eşimin yemeciklerini yaptım. yarında poğaça yapıcam yarın gidicem kayınvaliye ondan. ama poğaçalar diş doktorum ve asistanı için

deme gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Yani benim bu menüm iyi dimi

iyi yi cezalı bir menüye göre çok çok iyi hemde
ellerine sağlık afiyet olsun hugocukcuğum

bende öğle yemeğimi yazayım
1.5 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık yeşil fasülye
bol limonlu yağsız havuçlu taze soğanlı yeşil salata
1 dilim kepekli ekmek
(çorba sıcak dı şişrdi galiba yemek yiyemedim o yüzden çok) acıkırsam ara öğünü kuvvetlenririm artık yoğurt hakkımıda ara öğünde süt olarak kullanıciiiiimm

deme gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

amanın seni unuttum ben yazdım bodoslama
neyse dediğim gibi esmer unla beyaz unu karıştır pekmezli cevizli kuru meyveli ketentohumlu yap kekleri hamur işleride öyle.
keke yarım çay bardağı sıvıyağ koydum pekmezde 3 yemek kaşığı idi. acayip kabardı yanlız çünküm yumurta beyazını kar beyazı haline gelene kadar çırpıp en son ilave ettim

afiyet olsunnn canımmmmmmmmmmmmmmm

amanda aman cici kız yerim seni ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…