sanadad afiyet olsun canımmmm,sizin kepçeler ne boyuta bizim yemekhanedede 1 kepçe kouyorlar ama 1 kepçe maşşlah benim evimdeki 2 kepçe kadar.yani 1 kase kadar ediyor işte
et yemiyorum ya canım ben..
O yüzden gittim kendime yoğurt ve tahıllı simit aldım.
Tahıllı simitin yarısıyla yoğurdu yerim..
Sonra da elma var mandalina var leblebi var yanımda..
2 kere ara yaparım ne bilim..
Yarından sonra bu dert bitiyor..
yanımda getireceğim öğlen yemeğimi de..
nerudacığım tebrik ederimcanım çalışmalarımızın ve sabrımızın sonuçlarını alıyoruz hep.durmak yola devam hepberaber
yemeğimi yedimmmmmmmmmmmmm
şua na kadar yedikelrim
sabah
yarım simit
öğle
3çk kadar et
2 çk arpa şehriye pilavı
1 kase brokoli çorba
öğleden akşama kadar olan ara öğünde
200 ml süt ve 1 elma yiyeceğin inş
Bu arada Nerudaaaaaa
Çok tebrik ederim....
Süpersin canım valla....
yemekhanemizde tarhana çorbası biber dolması ve yoğurt vardı.dün yengen yediğim için bugün dengeleyeyim dedim yani evden taze bezelye yemeği getirdim
1.5 kepçe tarhana çorbası
6 yk bezelye yemeği
2 kepçe yoğurt (kepçe küçük)
1 dilim kepek ekmeği
1.5 lt suyum bitti şimdi
adaçayı içiyorum şimdide şekersiz
aslında evet bende şaşırmıştım bi ara yemekhanedeki kepçeler çok büyük olur diye düşünmüştüm ama değil canım.bizim burdaki çorba kepçesi küçük nedense.benim evimdeki bazı kepçelerimden bile ufak yani benim evimdede boy boy var kepçe 2 kepçem normal büyüklükte iki kepçemde küçük kepçe.ben çorba içtiğim zaman bir kase yapmıyo canım bir kepçe içiyorum he zaman oda zaten başka çeşit yemekte yediğim zaman makul galiyor.akşam bir kepçe çorba kaç kaşık ölçeyim bariaslında bi ara merak edip ölçmüştüm ama unuttum şimdi aklıma gelmiyo.evdeki olanlar bi ölçün size zahmet bana eziyet merak ettim şimdi bi kepçe çorba kaç kaşık ediyo.akşamda ben ölçeyim gerçi herkezin kepçesinin boyu değişiktir ama olsun ortalamasını öğreniriz bizde
Kızlar öğlen yemeğim cezalıydıcezalı yemek aynen şöyle
1 Tabak yani 2 kepçe fln mercimek yemeği iki tabak yağsız salata 1/2 ayran yarım top kepekli ekmek
afiyet olsun cnmda senn top ekmeğin nasıl bir ekmek? ne kadar büyüklükte ?hamburger ekmeği kadar varmı?birde esmer ekmekleri işlenmemiş olduğu için tahılları içleri dolu doludur baya.dikkat et yani.çok olabilr yarım bile olsa
ilginççç.bnmkide 48 kalori 1 tanesi ama dilim dilim olanlardan sen top diyince sanki çokmuş gibi geldide ondan sordum cnmYok bi top kepekli ekmek 44 kalori
şu paketli yemekhanelerde verilen ekmeklerden işteee
afiyet olsun hocahanımmerhaba kızlar öğlen menümü paylaşayım hemen
5 yk menemen ( içerisinde 1/4 orta boy soğan,,1 yeşil biber,1/2 yarım domates, 1 yumurta)
2 yk bezelyeli pirinç pilavı
5 yk borokoli salatası ( 1 tk zeytinyağlı - bol limonlu)
4 yk yoğurt
ilginççç.bnmkide 48 kalori 1 tanesi ama dilim dilim olanlardan sen top diyince sanki çokmuş gibi geldide ondan sordum cnm
ilginççç.bnmkide 48 kalori 1 tanesi ama dilim dilim olanlardan sen top diyince sanki çokmuş gibi geldide ondan sordum cnm
afiyet olsun hocahanım
merhaba kızlar öğlen menümü paylaşayım hemen
5 yk menemen ( içerisinde 1/4 orta boy soğan,,1 yeşil biber,1/2 yarım domates, 1 yumurta)
2 yk bezelyeli pirinç pilavı
5 yk borokoli salatası ( 1 tk zeytinyağlı - bol limonlu)
4 yk yoğurt
revaniyi yaptım. şimdide fırına kuru meyveli pekmezli kek verdim yarın arkadaşıma gideceğim merak ediyodu onun için yaptımm keten tohumlu. bende yerim biraz. eşimin yemeciklerini yaptım. yarında poğaça yapıcam yarın gidicem kayınvaliye ondan. ama poğaçalar diş doktorum ve asistanı için
ara öğünüm 1 kuru kayısı 5 badem ve madensuyu
Yani benim bu menüm iyi dimi
ellerine sağlık afiyet olsun hugocukcuğumrevaniyi yaptım. şimdide fırına kuru meyveli pekmezli kek verdim yarın arkadaşıma gideceğim merak ediyodu onun için yaptımm keten tohumlu. bende yerim biraz. eşimin yemeciklerini yaptım. yarında poğaça yapıcam yarın gidicem kayınvaliye ondan. ama poğaçalar diş doktorum ve asistanı için
deme gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
iyi yi cezalı bir menüye göre çok çok iyi hemde
ellerine sağlık afiyet olsun hugocukcuğum
bende öğle yemeğimi yazayım
1.5 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık yeşil fasülye
bol limonlu yağsız havuçlu taze soğanlı yeşil salata
1 dilim kepekli ekmek
(çorba sıcak dı şişrdi galiba yemek yiyemedim o yüzden çok) acıkırsam ara öğünü kuvvetlenririm artıkyoğurt hakkımıda ara öğünde süt olarak kullanıciiiiimm
ellerine sağlık afiyet olsun hugocukcuğum
bende öğle yemeğimi yazayım
1.5 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık yeşil fasülye
bol limonlu yağsız havuçlu taze soğanlı yeşil salata
1 dilim kepekli ekmek
(çorba sıcak dı şişrdi galiba yemek yiyemedim o yüzden çok) acıkırsam ara öğünü kuvvetlenririm artıkyoğurt hakkımıda ara öğünde süt olarak kullanıciiiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?