60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kalanchoecim elbette o da güzel olur canım zaten pilateste var ne olsun değilmi.
bugün pilates gerdi valla gerdi

canım etkilemeyeceğini ve de etkilemediğini ben biliyorum da
gel gönlüme dinlet bunu inan hiç canım istemiyor ben bu kadar künefe yiyecem deyip duruyorum ama inşallah yerim o gün de bugün gibi canım çekmezse bilmiyorum yani.

kayınpedere revani yapıciyim
oohh afiyet olsun şimdiden

kalanchoecim elbette o da güzel olur canım zaten pilateste var ne olsun değilmi.
bugün pilates gerdi valla gerdi

evet cnm iyi olur die düşünüorum.pilatesi pazartesi çarşmba ve perşembe günleri daha çok hoşuma gidrek yapıorum.pazartesi karışık her yer çalışıo.çarşamba maxi plus ter
üstüne ter kardio gibi oluo.perşembe karın kalça yanıo dah ne olsunnn

canım tavuk nasıl veriliyor sote mi baget mi but mu ?
ben olsam 2 kaşık pilav
bol yoğurt
tavuğu da veriliş şekline göre 1 baget
1 but
ya da sote ise 3-4 yemek kaşığı sote yerdim

et yemiyorum ya canım ben..
O yüzden gittim kendime yoğurt ve tahıllı simit aldım.
Tahıllı simitin yarısıyla yoğurdu yerim..
Sonra da elma var mandalina var leblebi var yanımda..
2 kere ara yaparım ne bilim..
Yarından sonra bu dert bitiyor..
yanımda getireceğim öğlen yemeğimi de..

anladım canım afiyet olsun

nerudacığım tebrik ederim canım çalışmalarımızın ve sabrımızın sonuçlarını alıyoruz hep.durmak yola devam hepberaber

yemeğimi yedimmmmmmmmmmmmm
şua na kadar yedikelrim

sabah
yarım simit

öğle
3çk kadar et
2 çk arpa şehriye pilavı
1 kase brokoli çorba

öğleden akşama kadar olan ara öğünde
200 ml süt ve 1 elma yiyeceğin inş

yemekhanemizde tarhana çorbası biber dolması ve yoğurt vardı.dün yengen yediğim için bugün dengeleyeyim dedim yani evden taze bezelye yemeği getirdim
1.5 kepçe tarhana çorbası
6 yk bezelye yemeği
2 kepçe yoğurt (kepçe küçük)
1 dilim kepek ekmeği
1.5 lt suyum bitti şimdi
adaçayı içiyorum şimdide şekersiz

afiyet olsun canımmm süper menüü

afiyet olsun canımmm çok güzell.

sabah kahvaltısı hariç tam benlik çok beğendim
elinde olmayan sebeplerden kahvaltı yapamamışsın bugün ne yapalım simidin yanında üçgen peynir filan olsaymış en azından
neyse canım afiyet olsun .kahvaltı hariç gerisi çok şık

güzel bir öğlen menüsü olmuş

kızlar kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere
şimdilik çıkayım biraz da kendime vakit ayırayım

Ay gerçekten yaaaaaa döndüğünde inşallah buluşalım canım istanbulda kışın böyle havalr olur bol bol bigün yakalayınca buluşalım mutlaka sağ salim git gel de inşallah:13:

İşte budur süper bende görecekmiyim o gnleri yarappiiimm

Canım benim çokk teşekkür ederim tabii görürsün yeter ki sabırlı azimli ol vazgçeme ve hep bizimle kal gidecek bu kilolarrr :13::13:

Ay değiştirdim ama inşallah bu daha uğurlu gelir sana da uğur getirsin inşallah canım atsın kadın göbecikleri gitsin fazlalıkalr bak gidecek seninkiler de şu sporu bırakma çerez de yemiyosun zaten yumurta da 2-3 e düştüüüü gidecek famirimm kurtulucaz tüm fazlalıkalrdannnnn inşallah:13:

tebrik ederim canım süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sağol farmasicimmmmmm sizlerin katkısı büyükkkk çok şükür varlığımıza,beraberliğimize:13:

kıskandım seni kızzz.maşallah süpersin darısı hepimizin başına. ben 1 aydır 100 gr verip 100 alıyorum.1 ileri 1 geri durumu yani.

Canım sabırlı ol sakın vazgeçme inan bu iş sabır işi bazen duruyo insan ümitsizliğe kapılıyo ama sabırla azimle gidiyo istersen bütün günün yaz buraya bikaç gün hep beraber bakalım bir de metabolizma içeceği var bak ben onu bu hafta yapıcam yine hugocuğun diyetisyeni vermişti ilk ay yapmıştım çok faydasını gördüm yazarım tarifini doğla ve çokk etkili gidecek canım merak etmeeee:13::13:

:13:canım sağoll bu hepimizin başarısı sizler olmasanız asla bukadar istikrarlı olamazdım ben çok şükürrr ki vasınız beraberiz:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…