60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canımmmmmmmmmmm,beni görenler bana benzetiyor ama aslında babasının kopyası,

sürüyorum jelini, gaz ilacı da içiyoruz ama... hastalık huyunu değiştirdi çocuğun...

anladım canım ben çok şükür hiç zorluk yaşamadım iki oğlumda da ama zor zamanları olduğunu tahmin edebiliyorum.
yoksa sen bu bıdığı alıp soğukta gezdirdin mi ?

slm kızlar nasılsınız... pek yazamıyorum ama sürekli takipteyim...farmasi resimlerin süper büyük bi değişim olmuş nazar değmesin:)albümündekileri de merak ettim ama:)

anladım canım ben çok şükür hiç zorluk yaşamadım iki oğlumda da ama zor zamanları olduğunu tahmin edebiliyorum.
yoksa sen bu bıdığı alıp soğukta gezdirdin mi ?

Yok valla bu havada nereye...
hayatım en evde oturma zamanını yaşıyorum bu oğlan geldiğinden beri..
Ben sokağa çıkartmıyorum ama sokaktan gelenlerle geliyor hastalık..
ne kadar el yüz yıkatsam da kapıdan girene..

slm kızlar nasılsınız... pek yazamıyorum ama sürekli takipteyim...farmasi resimlerin süper büyük bi değişim olmuş nazar değmesin:)albümündekileri de merak ettim ama:)

çok teşekkür ederim canım
profilimden girip albüme bakabilirsin

oyyyyyyyyy kıyamam küçücük çocuğu millet sırf kendi egosunu tatmin etmek için sıkıştırıyor öpüyor kokuyor.sonra da böyle şeylere malolduğunu ya da olabileceğini acaba akıllarına getiriyorlar mıyki? getirseler zaten yapmazlar değil mi?
Allah şifalar versin canım bebeğine ,sana da sabır versin

Sağol canım benim..

kızlar sizlere hayırlı huzurlu geceler yarına nasipse görüşmek dileğiyle Allah'a emanet olun

çok teşekkür ederim selmacığım darısı tez zamanda başına inşallah.

inşallah hareket şart... temmuz sonunda evlendim istdan kocaeli de küçük bir ilçeye taşındık eşimin işi dolayısıyla.monoton bir hayata girdim işimden ayrılmak zorunda kaldım hiç alışkın olmadığım küçük bir yerde yaşıyorum bunlar bana kilo olarak geri döndü maalesef...

Hahh aferin ya bence de kesin bi sakatlık var onda zaten dıjıtaller 1-2yıl ancakdayanıyo bence ben pek güvenmiyorum sen al yenibi tartı bak böyle böyle 40 kg falan olursun farketmezsin maaazallah

tartılar bile yıldırmaya çalışıyor hainler:)neyse ki yakalamışsın o haini güvenme sen artık ona...

Hahh aferin ya bence de kesin bi sakatlık var onda zaten dıjıtaller 1-2yıl ancakdayanıyo bence ben pek güvenmiyorum sen al yenibi tartı bak böyle böyle 40 kg falan olursun farketmezsin maaazallah

neruda ya maşallahın var gitmiş kilocuklar:)Kalanlar daha hızlı gider inşallah.

mazallllaaaaaaaaaaaahhhhh kızzzzzzzzzzzzzz,acilen almam lazım ama bir türlü gidip alamdıkki,bu hafta içnde halletmeye çalışıcam inşallahhh,bu topikte niye kimseler yok ya offfffffffffffff dizimi izliyonuz napıyonuz anlamıyom kiiiii,bende gideyim kızımı uyutayımmmm öyleyse,yarın sabah ne yesem ne yeseeeeeeeeeeeemmmmmmm

haftasonu ya herkes bi yerler de herhalde:)

Yok her ara öğünde hepsini yemedim 1er kere yedim =)) Tatlı yemedim hiç çok mutluyum bnm tek düşmanm tatlı bir kere yemeğe başladığımda duramıyorum ( nasıl önüne geçicem bilmiyorum Tatlı Düşmanım valla yaaa

Bende İstnbldan Kocaeline gittim , bnmki okul için. Evet kesinlikle İst gibi hareketli bir kentten buraya gelmek bana da yaramadı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…