60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalarrrrr :)))nihayet haftasonu geldi :))))
Neruda basta olmak üzere kilo veren tüm arkadaslari kutluyorum,tebriklerrrrrrrrrrrr Farmasicim acayip fit görünüyorsun,fotolar harika sanada masallah. darisi bizlere insalahhhhh
yeni katilan tüm arkadaslara hosgeldiniz diyorum ve kolayliklar diliyorum.

Gelelim gün boyu yedilerime
sabah kalkinca 700 ml su,1 tk zeytinyagi

Kahvalti:
1 dilim tam tahilli ekmek
1 yk yagsiz lor peyniri
1 kk omlet (sabah kiziminkinden asiriverdim )))
domates,biber,salatalik sögüs

ara:1 armut(bol tarcinli).4-5 badem
2 parmak kalinliginda muz

ögle:3 kepce yagsiz,unsuz brokoli corbasi(nihayet bitti)
1 tam tahilli ekmek
1,5 kk tuzsuz beyaz peynir (suya koydugumdan)

ara:1 kuru incir
1 filtre kahve(az sütlü-sekersiz)
15-20 beyaz leblebi
böyle arkadaslarim...yorumlarinizi eksik etmeyin.Geriye dönüp biraz okuyayim...

Canım çok teşekkür ederim darısı başınainşallah gidecek tüm fazlalıklarrrr hepberaber azimle,sabırla kurtulucaz canım:13:

Menün gayet güzel herşey kararında ve çok dengeli afiyet olsun inanıyorumki sen bu menülerle kurtulacasın fazlalıklardan

Hislerine güvenme derim :)
Tebrikler kilo vermişsin. Çok az kaldı hedefine.

Ben bugünlerde mönü falan yazmayayım en iyisi. Şimdi mutfağa kek yapmaya gidiyoruz çünkü :)

nörüyonuzzzzzzzzzzzzzz,amanınnnnn kimsecikler yok burda:26:öğle yemeğimden sonraki ara öğünüm
200 ml süt

akşam yemeğim
salata(1 çk zeytinyağı ile)

burada saat 18 45 ve ben aksam yemegimi yedim

4 adet pazi sarmasi(ekstra yag yok-bulgurlu)
3 yk zeytinyagli(1 yk yag koydum)portakalli kereviz
3 yk mantar sote
2 yk yogurt
salata(5-6 kasik yemisimdir)

cok mu yemisim,yazinca cok gibi geldi simdi.Gerci cok da güzel doydum cok sükür.

Nerudacim simdi seni daha iyi anladim,cok doyunca mi insan böyle hissediyor acaba?

akşam yemeği öncesi

aşkımcım bana kestane şekeri almış getirmiş kıyamadım aşkıma hatrı için 1 adet kestane şekeri yedim

kayınvalidem kestane pişirmiş gelmiş ondan da 3 tane yedim .
Allah Allah kestane günü mü nedir ? anlamadım :26:

akşam menüm
patatesli taze fasulye yapmıştım 2 yk taze fasulye ile 1 elma dilimi patates
2 yk bezelyeli pirinç pilavı
1 kepçe mercimek çorbası
3 yk yoğurt

Hislerine güvenme derim :)
Tebrikler kilo vermişsin. Çok az kaldı hedefine.

Ben bugünlerde mönü falan yazmayayım en iyisi. Şimdi mutfağa kek yapmaya gidiyoruz çünkü :)

Teşekkür ederim prıenecim:13: inşallah asıl hedefimeulaşıcam hepberaber ulaşıcaz hedeflerimize inşallah:13: ama benim boyum 1.60 ilk başta moral olsun diye 59 yazdım hedefi,inşallah 59 olunca 54 yapıcam asıl hedefim o yani daha uzuuuun bir yolculuk var ama inşallah ulaşıcam sizlerin de desteği ile:13:

Senin bu haftanı yok sayalım biz ya da ödül haftası diyelim daha tatlı olsun ama eminim sonrasında dnegelersin:13: afiyet olsun bu arada

nörüyonuzzzzzzzzzzzzzz,amanınnnnn kimsecikler yok burda:26:öğle yemeğimden sonraki ara öğünüm
200 ml süt

akşam yemeğim

Aman daaaa kimler gelmiş sen nerden çıktın kaçak gelin akşam seni burda görmek ne hoşşşşş bir süpriizzzz afiyet olsun canım sistem aynen devam ediyor demek inşallah emeklerinin karşılığını alıcaksın tatlım:13:

Canım okuyunca bana da fazla geldi aslında ama hiç de fazla değil pazılar 2yk bulgur pilavı sayılır ancak e sebze yemeğini yiyioruz zaten 6yk böyle çeşit olunca insana çok geliyo ama bence gayet normal ve erkenden yemişsin afiyet olsun gayet güzel dengeli ve zenginnn:13:

Afiyet olsun pirecankestaneleri yemesen ayıp valla kısmetin ayağına gelmiş yemek de çok güzel herzamanki gibi:13:

İyi akşamlar kızlar..
Ben bugün liste falan yazamayacağım..
Çünkü ne zamanında ne de doğru bişiler yiyemedim..
Oğlum çok huzursuz..
hala da öyle.
şimdi kocacım kepek ekmeğine tost yaptı onu yiyeceğim akşam yemeği olarak..
umarım yarın dengelerim bu günü..

Sabah kahvaltıda yarım dilim kepek ekmeği biraz peynir domates bikaç tanede patates yedim

Ara öğünlerde K-Flakes 3 tane kepekli bisküvi bir avuç kuru üzüm yedim

Akşam yemeğinde ekmek yemedin 1 kaşık pilav yanına 2 kaşık tavuklu mantar 2 kaşık yoğurtlu ıspanak

4 lt su içtim Yarım saat yürüyüş yaptım aslında 1 saat yapıcaktım ama çok soğuk :) birazdan 1 elme yicem sonrada ip atlıcam. İlk güne göre iyi geçirdim fazla zorlanmadım.

Zamanla daha da azaltıcam inş yediklerimi ama normalde 1 günde bunların 2 katını yerim

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canımcım darısı tez zamanda inşallah başına
bu arada tüm ara ve ana öğünlerin çok harika hepsi çok ama çok kararında ve güzel

200 ml süt

akşam yemeğim

afiyet olsun zümrem ara güzel akşam yemeği diye birşey yok ama bu hafta vücudu şaşırtma operasyonu yapıyorsun ne yapalım

çok güzel herşeyden ve azar azar ben de genelde böyle beslenmeyi çok seviyorum

canım akşam yemeğin güzel tostun yanına da ayran süper olur bence.
oğluşuna da geçmiş olsun diyorum kaç aylık bilmiyorum ama acaba diş filan mı çıkartıyor yoksa gaz sancısı mı var ki yavrucağın :26:

ablama geldimmm bu akşam ve yarın onda kalıcam girerim ara ra,biraz önce 1 kahve fincanı kadar leblebi yedimm

bunların ölçüsü çok fazla değil canım sadece bana ara öğünlerin biraz dengesiz gibi geldi her ara öğünde k -flakesi niye yiyiyorsun 1 ara öğünde yiyiyorsan diğerlerini kuru ya da yaş meyvelerle çerezlerle yoğurt ya da sütle yapabilirsin .
daha az yemen kesinlikle çözüm olmayacaktır kilo vermek adına dikkat et de sağlığından olma canım

gayet ii bencede 6 yk sebze hakkını yemiş olmuşsun 1 dlm ekmek hakkında sarmadan karşılanmış olmuş,afiyet olsun canımmmmmmm

8 aylık canım..
gazımız hiç bitmedi zaten doğduğundan beri canıma okudu..
diş içinde erken.. 4 tane çıktı.. yandakiler için erken dedi dr. ama belli de olmaz tabi..
geçen hafta bi hasta olduk..
bütün düzenimiz bozuldu..
Umarım toparlanırız..

ablama geldimmm bu akşam ve yarın onda kalıcam girerim ara ra,biraz önce 1 kahve fincanı kadar leblebi yedimm

iyi iyi sevindimmm uğra tabii hafta sonu burası sakin oluyo ama yazıyoruz yine de menüleri falan aman ablanın tartısında falan tartılma rica ederimotartı uğursuz bence sen kendine bi tartı al ya da bozuk mozuk yine de onda tartıl allah aşkına

canımmmmmmmm çoook geçmiş olsunn,benim kıızımın ilk dişi 13 aylıkken çıkmıştı hiç zorlanmadık ağrısı olmamıştı ağrı kesici bile vermedim,çok şükürerkenden toparlanır inşallah,öperim onuuuuuu

bencede işten gelince lavaboya uğrayıp tartıldım hemen 68 çıktım sonra salata yedim çay içtim geldim ardan 1 saat geçmişti bi daha tartıldım 67.4 çıktım:44:kafayı yemiş olduğuna kanaat getirdim artıkın,beni 1 hafta bunalıma soktuuuuuu,neyse ii oldu bir bakıma.birde sabah tartılayım söz bidaha tartılmıcammmm:26:

anladım canım geçmiş olsun hiç de belli olmaz çoğu bebek ortalama 6 aylıkken diş çıkartmaya başlarken kimi 3-4 aylıkken de çıkartıe kesin birşey denemez .ama sen iyi takip et. jeli filan yok mu analjezik antifulemar sür diş diplerine rahatlatır .
gazı varsa papatya çayı içir.rahatlatır .gaz damlasını içir.

sağol canım...
biz erken başladık diş çıkartmaya. 4 aylıkken çıktı ilk dişler.. ilk dişler kolay çıktı.. hiç anlamadık ama şimdi bunlar zorluyor olablilir belki...Haftaya dr. gideceğiz bakalım ne diyecek...
Bu arada seninki de bal bal.. ve acayip sana benziyor .. maşallah..

sürüyorum jelini, gaz ilacı da içiyoruz ama... hastalık huyunu değiştirdi çocuğun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…