ayyyyy evet ya hem çok yoğunum hemde sinirim bozukkk,çalışan memuru gören vahdettin zamanında atanmış memurlar her işi genç memurdan bekliyorlar vallahi siznr oluyorum heeeeeeeeee,otura otura popolarının şekli koltuk şeklini almış hala dertelri nasıl olurda biraz daha fazla otururum telaşı
pşşttt öle deme yaa
benim babam 61 yaşında bütün gençler garibimden beklio işi
adamına göre değişiyo
pşşttt öle deme yaa
adamına göre değişiyo
pşşttt öle deme yaa
adamına göre değişiyo
Canımmm yaniçalışan memeur bulmak vatandaş olarak da okadar zor ki tabii örümcek kafalılar yığmıştır tüm işleri sana kolay gelsinnnnama hafta sonu geliyoooo dinlenirsin inşallah bol bol
Yokk haşlanmış vardı çorbaya koydumm evet evet normalll paronikim ben kesin
Ya yoğunmuş yığmışlar tüm işleri kızın başına canımmm:13:
Ohhh maşallah farmasicimmm iyi etmişsin evdesin tabii enerji patlaması oldu durmaıyosun
kolay gelsin zümren sen bir an önce okulu bitirip öğretmen olarak atanmaya bak canımcım kendine evine çocuğuna eşine zaman ayırmak açısından
mis gibi senede kafadan 15 gün bir de yaz tatili 60 gün (1 temmuz -1 eylül arası ) tatilini yaparsın bir de branşçısın sen fazla da ekders derdine düşmezsen haftada en fazla 3-4 günle işin içerisinden çıkarsın zaten branşçısın ikili öğretim yapan bir okul olursa öğleyin işin biter , bütün gün eğitim - öğretiim yapan bir okul olursa da 14:35 te dersin biter .işte o kadar
kar tatilini ,aşı tatilini ,deneme sınavı tatilini , 23 nisan sonrası , 19 mayıs sonrası tatillerini, dini bayram tatilllerini saymadım daha
ahhhhhhhhhhhh farmasimmmmmmmmmmmmmmm,inşallah be guuuzuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm,Allahım cuma cuma kabul et şu fıkaraların duasınında atanayım yerepppiiiimmmmmmm
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN(Birkaç tane de kendi duamı ekledim içine)
Şaka yaptım yaa anladım tabikide yanlış anladığımdan deil doğru söylüyosun memura has da deil her yerde aynı
acık çok çalıştın ya
herkez binio tepene
zzzzüüppeeerrrrsin gııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Akıllı ol alırım boyunun ölüçüsünümü dicen
1,70
ben kaçarr byeeeeeeeeeeeeeeeeee,herkese iyi tatilleeeerrr,iyi haftasonlarıııı:79::79:
yokkk o sıkar biraz zira ben 1.60 ımmm saygılar ablaaaaa
Ya merak ettim hedefini görünce ama sen maşallah şimdi iyisindir 5kg bile versen gayet güzel olursun gibime geldi
yokkk o sıkar biraz zira ben 1.60 ımmm saygılar ablaaaaa
Ya merak ettim hedefini görünce ama sen maşallah şimdi iyisindir 5kg bile versen gayet güzel olursun gibime geldi
benimde boyum 1:53:95:
Evet aynen öylee walla yani süper olmam ama idare ederim 5 kg sonra
aslında 66-67 flndım
evlendim bu hale geldim
önlem almasan 80 li hallerede gelirdim yani okadar diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?