evet yaw tamda dışarda deniz kenarında koşma zamanı değilmi
ben de bugün 1800 ml oldu...
abarttım mı ne..
böyle giderse bugün 3 litreyi geçerim..
ama şöyle bir sorun var.. suyu içiyorum ama tuvalete gitmiyorum ki..
su olduğu gibi bünyede.. nasıl olacak..:26::26:
burası çok güzel günlük güneşlik pek soğukta yok deniz kıyısında koşulabilir yaniii
afiyet olsun zümrem
ben de 200 ml çilekli süt içtim
senin mesain bitmeden burada olamam sanırım haydi yarına görüşmek üzere hoçakal
90 kilonun üzerindekiler topiğine baktım geldim şimdi gizli gizlibizim kadar yiyolar yahu,nasıl dayanıyorlar anlamadım gitti
hugocuk cum bende yarın Allah tan bir mani gelmezse callenetics e başlıycam dün akşam biraz izledim hareketler pilatesteki bazı hareketlere benziyo ama gerçekten zor olanları var.ortadaki topsuz olan sensin dimi çok güzelmişti ama üzülme spora ne yap et vakit ayır derim ben gerisi boş spor spor spor canım muhakkak vakit ayır gece bile olsa yapmaya çalış gün aşırı yap canım
hee geleyim deniz kenarında yürüyüz :86:
hugocuk cum bende yarın Allah tan bir mani gelmezse callenetics e başlıycam dün akşam biraz izledim hareketler pilatesteki bazı hareketlere benziyo ama gerçekten zor olanları var.56 dk.sürüo 1 seans 10 seans yapıcam bakalım ölçülerimi alayım yarın bakcaz değişkliği görebilcezmi?:26:
biraz araştrdım internetten cidden baya sıkılaşanlar var 10 seansı yapayımda bakayım hoşuma gderse bir 10 seans daha yapayım benm amacım bundan sonra kilo vermek deil kas yapmak olucak.göbeği eritmek bacakları sıkılaştrmak olucak inş.kaslarım öle çok sporcularınki gibi görünmesin ama ben yürrken etlerim yağlarım sallanmasın lömbür lömbür yaaaacaip sinir oluorum yaza kadar inş. toparlanır birazhiç bırakmak yok Allah ın iznyle ilatese hep devam zaten.
gugocuk callaneticse sende ideal kilona geldkten sonra başlayablrsn bence.eğitmenin vücudu acaip kaslı mesela.birde önce sonra resimlerine baktım call.yapanların çok güzel sıkılaşmış kas yapmışlar yaa.sende bir araştr bebeeem
ben kaçaarrrrrrrrrrrr,hepinize iyi akşamlar diliyorum,öpüyorum hepinizi,yarın sabah görüşmek dileğiyleeeeeeeeeeeeeeeee:79::79:
Ya kızlarrr bnde bugün spor salonuna gittim de fitnesse mi yazılsam pilatese mi bilemedim. Siz ne önerirsiniz.Bende çok yağ var özellikle basen ve bacaklardan şikayetçiyim. Ama pilatesle kilo verilmiyormuş. Ben ayrıca kiloda vermek istiyorum ama rejim yaparakta kilo verebiliyorum. Ama 52 kilo olduğum zamanlar bnmle aynı boy ve kiloda olan arkadaşlarım benden daha zayıf gözüküyor. Neden böyleee :2:
tmm bebişim senin düşüncelerine güveniorum tatlım ekmek olmadan menümü yiyeyim ozman.saol cnmkalanchoecim ben beyendim öğlen yemeğini akşamda güzel canım menün
Ya kızlarrr bnde bugün spor salonuna gittim de fitnesse mi yazılsam pilatese mi bilemedim. Siz ne önerirsiniz.Bende çok yağ var özellikle basen ve bacaklardan şikayetçiyim. Ama pilatesle kilo verilmiyormuş. Ben ayrıca kiloda vermek istiyorum ama rejim yaparakta kilo verebiliyorum. Ama 52 kilo olduğum zamanlar bnmle aynı boy ve kiloda olan arkadaşlarım benden daha zayıf gözüküyor. Neden böyleee :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?