60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de bugün 1800 ml oldu...
abarttım mı ne..
böyle giderse bugün 3 litreyi geçerim..
ama şöyle bir sorun var.. suyu içiyorum ama tuvalete gitmiyorum ki..
su olduğu gibi bünyede.. nasıl olacak..:26::26:

ben sana cevabı vereyim, hücrelerin suya susamış demekki :)) BİR SÜRE SONRA tuvalete cıkarsın. idrarın rengi koyu olur ama su içmeye devam edersen rengi bir süre sonra açılır. bol bol su içiyoruz vucutta biriken toksik maddeleri hemen atıyoruz. bende günde içebildigim kadar su içiyorum.. zorlamadan kendimi. rahatlıkla 3 ltye ulaşıyorum... :81:

90 kilonun üzerindekiler topiğine baktım geldim şimdi gizli gizlibizim kadar yiyolar yahu,nasıl dayanıyorlar anlamadım gitti

ortadaki topsuz olan sensin dimi çok güzelmişti ama üzülme spora ne yap et vakit ayır derim ben gerisi boş spor spor spor canım muhakkak vakit ayır gece bile olsa yapmaya çalış gün aşırı yap canım
hugocuk cum bende yarın Allah tan bir mani gelmezse callenetics e başlıycam dün akşam biraz izledim hareketler pilatesteki bazı hareketlere benziyo ama gerçekten zor olanları var.56 dk.sürüo 1 seans 10 seans yapıcam bakalım ölçülerimi alayım yarın bakcaz değişkliği görebilcezmi?:26:
biraz araştrdım internetten cidden baya sıkılaşanlar var 10 seansı yapayımda bakayım hoşuma gderse bir 10 seans daha yapayım benm amacım bundan sonra kilo vermek deil kas yapmak olucak.göbeği eritmek bacakları sıkılaştrmak olucak inş.kaslarım öle çok sporcularınki gibi görünmesin ama ben yürrken etlerim yağlarım sallanmasın lömbür lömbür yaaaacaip sinir oluorum yaza kadar inş. toparlanır birazhiç bırakmak yok Allah ın iznyle ilatese hep devam zaten.
gugocuk callaneticse sende ideal kilona geldkten sonra başlayablrsn bence.eğitmenin vücudu acaip kaslı mesela.birde önce sonra resimlerine baktım call.yapanların çok güzel sıkılaşmış kas yapmışlar yaa.sende bir araştr bebeeem

saol farmasim teşekrüler cnm sanada afiyet olsun.
şşşişşt kızlar bi tek farmasi yorum yapmış benm öğle yemeğime.sizde bakın bakalım şimdi ben akşama tel şehriye çorba etli kabak yemeği cacık yapıcam inş.ekmek yemeden 1 kepçe çorba 3-4 kaşık yemek ve cacıkmı yesem?
yoksa yoğurt içine 1-2 kaşık nesfit meyve tarçın mı yesem? bana bir fikir verin bakalım?öğle yemeğime göre bana bişi diyin olmasmı?bekliorum sizleri

ben kaçaarrrrrrrrrrrr,hepinize iyi akşamlar diliyorum,öpüyorum hepinizi,yarın sabah görüşmek dileğiyleeeeeeeeeeeeeeeee:79::79:

olur olur yaparız spor olsun yeterki canım. araştırayım bakalım. sağol bebem

kızlar bende çıkıyorum gözlerim ağrımaya başladı ekrana bakmaktan herkeze iyi akşamlarrr hugocuk öpüyorum canım seni

Ya kızlarrr bnde bugün spor salonuna gittim de fitnesse mi yazılsam pilatese mi bilemedim. Siz ne önerirsiniz.Bende çok yağ var özellikle basen ve bacaklardan şikayetçiyim. Ama pilatesle kilo verilmiyormuş. Ben ayrıca kiloda vermek istiyorum ama rejim yaparakta kilo verebiliyorum. Ama 52 kilo olduğum zamanlar bnmle aynı boy ve kiloda olan arkadaşlarım benden daha zayıf gözüküyor. Neden böyleee :2:

vücudun yağ oranı ile alakalı. kilo az yağ oranı fazlaysa o yüzden daha kilolu gözüküyosundur. ben senin yerinde olsam şimdilik fitnese giderdim

seeeelam bir türlü 60 göremeyen hatun geldi
ben sürekli buraya yazarım ama bir türlü istikrarlı olup kilolarımı veremedim
şimdi tekrar başlıyorum yanlız elma diyetiyle başlıyorum bu sefer 2 hafta kadar
yapıp sonra normal beslenmeye geçmeyi düşünüyorum hadi hayırlısı

kalanchoecim ben beyendim öğlen yemeğini akşamda güzel canım menün
tmm bebişim senin düşüncelerine güveniorum tatlım ekmek olmadan menümü yiyeyim ozman.saol cnm

cnm yağın fazlaysa önce fitness tabikide pilates kilo verdirmez sıkılaştırır.fitnessle yağ verdikten sonra kalanları sıkılşatrmak için pilatese öle başlarsın zaten fazla kilon varken pilates yapılması önerilmio.şahsen bende ve burdaki çoğu arkadaşda öle yapıoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…