60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım beni yanlış anlama yediklerin çok değil zaten ölçüleri dengeli. hımm madem sevmiyosun o zaman normal ama akşamlarıda yemek ye bence sadece nesfit az bence ama sen bilirsin yinede

ne demek yanlış anlamak olur mu öyle şey estagfirullah. zahmet edip fikir beyan etmişsin saygı duyuyorum. ayrıca yag yakımı yavaşlattığını bilmiyordum kremalı çorbanın. ögrendim sayende. bir daha bu tür çorbaları tüketmem. şimdi kendime brokolili diyet yemegi yapıyorum mecbur kalmim işyerindekilere diye

nerudacım çok sagol. aç kalmak istemediim için yedim çorbayı ama büyük hataymış farkında değildim.bir daha yemem zaten.sana ve hugocuuma çooook teşekkürler.araögün fikirlerin gayet saglam. zaten normal şartlarda ben de onları yiyorum ama işyerinde yogurt yersem beni dürterek uyandırmaları gerekir ..feci uyku yapıyo çünkü

akşam menüm

1/ 2 kepçe hindi suyu ile yaptığım şehriye çorbası ( havuç rendeledim içerisine)

4 yk tavuk eti ( fırında tavuk pirzola)

2 yk yoğurtlu karnıbahar salatası

( karnıbahar yemeğinden yemedim değişiklik olsun diye kendime karnıbahar salatası yaptım
4 yk haşlanmış karnıbaharın üzerine 4 yk yoğurt döktüm .ama anca 2 yk salata yiyebildim .açıkçası çok sevdiğim bir tat olmamış.)

3 kk büyüklüğünde kaymaklı cevizli kadayıf sarma ( içerisinde yarım ceviz vardı , üzerinde de 2 tatlı kaşığı Afyon kaymağı vardı .kadayıfı tereyağı ile harmanladım.)

Son düzenleme:

O kadar olabilr miyim bilmiyorum ama yaklaşabilirim tabi..

ortadaki topsuz olan sensin dimi çok güzelmişti ama üzülme spora ne yap et vakit ayır derim ben gerisi boş spor spor spor canım muhakkak vakit ayır gece bile olsa yapmaya çalış gün aşırı yap canım

evet işte ben sporsuz normale dönemem bence..

4 yıl önceki halin her nekadar oturur vaziyette de olsan gayet ii görünüyorrrr

sağol şekerim.. ah ah...

evet ya spora başlat beni hugocuk.. kız bağır çağır ceza ver ... spor yapmalıyım..

[/B]

canım gayet güzel
boy kaçtı ve de orada kaç kilosun ?

boy 157 , kilo 53 kilo falanım.. 45 olmak için deli gibi spor yapıyordum..
2008 kasımda evlendim... Evlilik koşturmasında 50 ye kadar düştüm..
sonra 54 falndım hamile kaldım ve şu anda bu haldeyim..

hımm teşekkür ederim bilgi için.. demekki neymiş su içmeye devam..

Son düzenleme:
Akşam menümü de yazayım..
1 yk pilav
4 yk barbunya
3 yk yoğurtlu karnabahar
1 dilim kepek ekmeği

az sonra da yeşil çay içeceğim...
bu arada su 2,5 litre oldu...

boy 157 , kilo 53 kilo falanım.. 45 olmak için deli gibi spor yapıyordum..
2008 kasımda evlendim... Evlilik koşturmasında 50 ye kadar düştüm..
sonra 54 falndım hamile kaldım ve şu anda bu haldeyim..

ycl canımcım şimdiki benim kilomdaymışsın benim boyum da 160 cm

Kızlarrr selam hepinize

Akşam yemeğim

1yk sebzeli bulgur pilavı

5yk kabak yemeği

1 kase yoğurt

2 tane iri yeşil biber

sağlık , mutlu, neşeli ,ve de bol neşeli güzel aydınlık bir güne başlamanın verdiği huzur ve neşeyle tüm dostların sabah şerifleri hayrolsun diyorum

farmasi senin iki çocukla maşallahın var..
ben bir taneyle mort oldum...

yok canım daha neler niye mort olasın . verirsin canım benim fazlalıklarını ve sen de benim gibi giden fazlalıklarının arkasından bol bol kahkaha atarsın
yaşlarımız da çok yakınmış .sadece 1 yaş büyüksün benden .
oradaki fotodaki kilonu sormamın sebebi kendi vücut oranıma benzettim de onun için.
ikinci bir çocuk düşünüyor musun?

sabah kalkınca
2 kuru kayısı
1 kuru incir
750 ml ılık su

günaydın kızlar. kahvaltım: 1 kivi 1 dilim çavdar ekmeği domates 1 çay kaşığı tahin pekmez 1 dilim peynirle yaptığım kekikli omlet
şimdi salonumu sildim topladım. bugün spor günü koşu bandında sabah sporunu yapayım şimdi sonra görüşürüz

merhaba arkadaşlar bir diyetisyenin yazılarından hoşuma giden birini sizlerle paylaşmak istedim
umarım faydalı olur.

Diyet terimi aslında sağlıklı yaşam anlamına geliyor. Oysa toplumun genelinde diyet denilince algılanan açlık, zayıflamak için yapılan uygulamalar, bir yemek listesi uygulamaktır.

Yaşam Tarzı Değişikliğine Hazır olun! Her pazartesi başlanan diyet Salı günü sona eriyor. Bu nedenle artık diyet yapmak yerine yaşam tarzınızı değiştirin.

Her başlangıç bir sonucun geleceğinin habercisidir, başlanan şey bırakılır, bu nedenle diyete başlamak yerine sağlıklı olmak deyimini kabullenin ve benimseyin. Alışkanlıklar kolay bırakılmaz, yenisi de hemen kazanılmaz bu nedenle kendinize biraz zaman tanıyın.

İşte sağlıklı zayıflamanın 10 püf noktası:

1. Besinleri İyi Tanıyın. tahıllar (ekmek, pilav, çorba, bisküvi, kestane, patates, kuru baklagiller vb), Et ve türevleri (kırmızı et, balık, tavuk, hindi, peynir, yumurta vb), Sebzeler (yeşil, kırmızı, mor, turuncu vb), Meyveler, Yağlar (zeytin, ceviz, fındık, sıvı yağlar )

2. Çeşitlilik ve Denge Yaratın: Nasıl her gün aynı kıyafeti giymiyorsak, her gün değişik besinleri tüketmeyi öğrenmeliyiz. Tüm öğünlerde çeşitlilik sağlamaya çalışın.

Bir öğünde bütün besin gruplarından az az da olsa bulundurabilirsiniz. Örneğin öğle yemeğinde yiyeceğiniz ”1/2 porsiyon bulgur pilavı, 1 tabak kıymalı sebze yemeği ve cacık” hemen her gruptan besini almanızı sağlayacaktır.

3. Ölçülü Olun: “Göz kararı” deyimi size neyi anımsatıyor? Evet, farkına varmadan aldığımız yağların, şekerin açıklaması bu değil mi? Bu günden itibaren ölçü koymayı adet edinin. Bir tencere sebze yemeğine 2 yemek kaşığı sıvı yağ koyun.

4. Yediklerinizi Kaydederek nerede yanlış yaptığınızı fark edin: Hangi saatte, ne yediğinizi ve ne kadar yediğinizi düzenli olarak kaydedin. Gün sonunda kendinizi değerlendirin. Bana danışan birçok kişi “çok yemiyorum ama neden kilo alıyorum” sorusunu sorar ve 3 gün yediklerini kayıt ettirdikten sonra cevabı kendileri verirler. “AAA NE KADAR ÇOK YEMİŞİM” sözünün ardından farkına varma aşamasını geçmiş olurlar.

5. Fiziksel Aktivitenizi Arttırın :

6. Sakın Aç Kalmayın: Eğer öğün atlıyorsanız, kahvaltı etmiyorsanız ve geçiştirmelerle öğününüzü unutuyorsanız muhtemelen akşam aşırı yemek yiyorsunuzdur. Bir öğünde aşırı besin alımı kilo alma nedeniz olabilir.

7. Günde 2-3 lt Su İçin: İnsan vücudunun %60-70 i sudur. Metabolizmanın su ihtiyacını karşılayamazsanız vücutta suyun yerini yağlar almaya başlar ki şişmanlığın en önemli nedenlerinden biri su dengesinin bozulmasıdır.

8. Profesyonel yardım almaktan çekinmeyin: Fazla kilolarınız rahatsızlık vermeye başladıysa geç kalmadan önlem alın ve bir diyetisyenden yardım alın. Biz diyetisyenler beslenme alışkanlıklarınızın doğru yönde değişmesini destekler, motive eder ve size bu konuda danışmanlık yaparız, kilo değişiminizi takip ederek kilo verirken sağlığınızı korumanıza yardımcı olur ve disiplininizi korumanıza yardımcı oluruz.

9. Aşırı yağlı, şekerli, kalorili yiyeceklere dikkat edin: Hiçbir besini yasaklamak çözüm değildir. Bu yiyecekleri ölçülü tüketmeye çalışın.

10. Kilo vermek uğruna sağlığınızdan olmayın: MUCİZE, 1 HAFTADA 7 KİLO, GARANTİLİ ZAYIFLAMA…… VE Benzeri sözlere kanmayın. Bu sözleri söyleyenler sizin sağlığınızı değil paranızın peşindeki şarlatanlardır.

Unutmayın aldığınız kadar enerji harcıyorsanız kilonuzu koruyabilir, aldığınızdan fazla enerji harcarsanız kilo verirsiniz. Egzersizi ve sağlıklı beslenmeyi düzenli olarak hayatınıza geçiremezseniz tüm çabalarınız geçici sonuç verir.

Kızlarrr selam hepinize

Akşam yemeğim

1yk sebzeli bulgur pilavı

5yk kabak yemeği

1 kase yoğurt

2 tane iri yeşil biber

Afiyet olsun.. Süper menü

sağlık , mutlu, neşeli ,ve de bol neşeli güzel aydınlık bir güne başlamanın verdiği huzur ve neşeyle tüm dostların sabah şerifleri hayrolsun diyorum
Günaydın

Düşünmüyorum... Bide zayıflamayı başarırsam hiç düşünmem.. Bi daha uğraşamam...

Afiyet olsun Hugocuk.. Bayılıyorum senin sabah enerjine..

herkese günaydınnnnnnnnnnnnn,nasılsınız baklalımmmmmmmm,herkesin akşam öğünlerini okudummm,hepsi çok kararında olmuş herkese gecikmiş bir afiyet olsun,şu an yeni kalkmış olan ve radyosunu şincik açmış olan siz değerli dinelyicilerim için bir kez daha günaaaaaaa..............................Ayyyyyyyyyyyy noluyo bana yaaaaaaaa

nörüyonuz gızzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
hemen sabah menümü yazayım,çok uzun olduğu için acele yazman kazım

1 dlm ekmek
1 kk kadar kaşar peynirsabah kızım benle beraber kalktı onla oyalandım biraz,ancak bu kadar oldu.sabah nihayet wcye çıktım iki gündür çıkammamıştım,bende bu fırsatı kaçırmadan bir tartılayım dedim 65.4 çıktım,indim çıktım indim çıktım bi daha 65.4 çıktım bende hemen tickerimi değiştim ama artık haftada bir tartılmaya devam hatta 2 haftada 1 de olabilir

Süper bilgi farmasi.. sağol paylaştığın için....

rica ederim canım. bir de bu bilgilerin mesela oradaki 10 tane bilginin kaç tanesine uyguluyoruz kendimizi bir testten geçirelim değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…