canım beni yanlış anlama yediklerin çok değil zaten ölçüleri dengeli. hımm madem sevmiyosun o zaman normal ama akşamlarıda yemek ye bence sadece nesfit az bence ama sen bilirsin yinede
Canım afiyet olsun öncelikle,arada hepimizin başına geliyor mecburen yiyioruz bazı şeyleri olan olmuş artık geçmişe yanmaya gerek yok akşam da dengelemişsin zatenve kendinde farkındasın kremalı yememen gerektiğinin bir daha yemezsin olru biter ara öğünde de evde o avrmış onu yemişsin amamümkün olduğunca kuru meyve,taze meyve,yoğurt çerez özellikle beyaz leblebi yemeye çalış ara öğünlerde bugünlük böyle olmuş ama telafisi olmayan hiçbişey yokkk afiyet olsun tatlım :13:
Tamam bekliyorummm mutlaka tiyolara bayılırımsağol hugocukcuum
Hımmmmmmmm ben de 1 kadın 1 erkeği izliyorum netten çokk eğlenceliler yaaaaa
benn de gördüüüüüüüüüm gerçi foto biraz küçük ama olsun belli yani incecik sportiff bir insan evladıymışsın ama geçmişin böyleyse gene olursun hiçç üzülme azimle tekrar eski haline dönersin temelin sağlam bikere
ortadaki topsuz olan sensin dimi çok güzelmişti ama üzülme spora ne yap et vakit ayır derim ben gerisi boş spor spor spor canım muhakkak vakit ayır gece bile olsa yapmaya çalış gün aşırı yap canım
4 yıl önceki halin her nekadar oturur vaziyette de olsan gayet ii görünüyorrrr
tabi canım oturunca kilolr belli oluyo genelde yağlar. ayaktayken daha ince gözüküyo insan oturur vaziyette yağlar varsa çıkar. maşallahı varmış. hımm kızayım azıcık o zaman spora devam etsin dimi ne yapıp edip akşamları spora vakit ayırsın demi.
spor konusunda iyi olan biri kilolu olmamalı. hımm spora başlatalım zorlayalım seni istersen olurmu ycl :81:
[/B]
canım gayet güzel
boy kaçtı ve de orada kaç kilosun ?
ben sana cevabı vereyim, hücrelerin suya susamış demekki :)) BİR SÜRE SONRA tuvalete cıkarsın. idrarın rengi koyu olur ama su içmeye devam edersen rengi bir süre sonra açılır. bol bol su içiyoruz vucutta biriken toksik maddeleri hemen atıyoruz.bende günde içebildigim kadar su içiyorum.. zorlamadan kendimi. rahatlıkla 3 ltye ulaşıyorum... :81:
Akşam menümü de yazayım..
1 yk pilav
4 yk barbunya
3 yk yoğurtlu karnabahar
1 dilim kepek ekmeği
az sonra da yeşil çay içeceğim...
bu arada su 2,5 litre oldu...
farmasi senin iki çocukla maşallahın var..
ben bir taneyle mort oldum...
Kızlarrr selam hepinize
Akşam yemeğim
1yk sebzeli bulgur pilavı
5yk kabak yemeği
1 kase yoğurt
2 tane iri yeşil biber
Kızlarrr selam hepinize
Akşam yemeğim
1yk sebzeli bulgur pilavı
5yk kabak yemeği
1 kase yoğurt
2 tane iri yeşil biber
Günaydınsağlık , mutlu, neşeli ,ve de bol neşeli güzel aydınlık bir güne başlamanın verdiği huzur ve neşeyle tüm dostların sabah şerifleri hayrolsun diyorum
yok canım daha neler niye mort olasın . verirsin canım benim fazlalıklarını ve sen de benim gibi giden fazlalıklarının arkasından bol bol kahkaha atarsın
yaşlarımız da çok yakınmış .sadece 1 yaş büyüksün benden .
oradaki fotodaki kilonu sormamın sebebi kendi vücut oranıma benzettim de onun için.
ikinci bir çocuk düşünüyor musun?
günaydın kızlar. kahvaltım: 1 kivi 1 dilim çavdar ekmeği domates 1 çay kaşığı tahin pekmez 1 dilim peynirle yaptığım kekikli omlet
şimdi salonumu sildim topladım. bugün spor günü koşu bandında sabah sporunu yapayım şimdisonra görüşürüz
Süper bilgi farmasi.. sağol paylaştığın için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?