vücudun yağ oranı ile alakalı. kilo az yağ oranı fazlaysa o yüzden daha kilolu gözüküyosundur. ben senin yerinde olsam şimdilik fitnese giderdim
tabikide tatlım ben burda uzmanların demediği hiçbirşeyi yazmadım anlatmadım okuduklarımı duyduklarımı bizzat uyguladım anlattım sizde öyle yani kafamıza göre yapmıyoruz sonuçta. zaten hedefimiz kilo vermekten çok kaslı ince yağsız bir vücuttu canımbirde kızlar uçakta bir dergide spor ve sağlıklı yaşam üzerine bayağı yazı vardı okudum çoğunu.ünlü bir manken ile yapılmış bir söyleşi de vardı.söylediği çoğu şey bizim yaptığımız gibi.sporuma devam ediorum hiç bırakmıorum dior.hafta içi 3 gün akşam gidormuş spora 6 ayda bir spor prğramı deişiomuş(hugocuk bak oda değişklik yapıomuş demkki doğru olan oymuş iyi oldu sennde değişklk yaptığın)
pilates ince ve uzun bir fiziğe sahip olmanızı sağlıor ben zaten ince ve uzun olduğum için ben onuın yerine ağırlık çalışmayı aletli jimnastik vs.yapmayı terch ediorum dior.sebze meyve et süt yoğurt vs.hepsinden yiorum ama ölçülü dior.ve sölediği bir şey çok dikkatimi çekti 1 günde kilo alınmadığı gibi 1 günde de kilo verilmez dior.aynen bizlerin yaptığı gibi gündüz çok kaçırdığımı düşünüosam akşam genelde çeşitli salatalar yapıorum kendime dior.iyi bir uyku sigara kullanmamak da sağlıklı yaşam için önemli dior.
tmm bebişim senin düşüncelerine güveniorum tatlım ekmek olmadan menümü yiyeyim ozman.saol cnm
cnm yağın fazlaysa önce fitness tabikide pilates kilo verdirmez sıkılaştırır.fitnessle yağ verdikten sonra kalanları sıkılşatrmak için pilatese öle başlarsın zaten fazla kilon varken pilates yapılması önerilmio.şahsen bende ve burdaki çoğu arkadaşda öle yapıoruz
Bende öyle yapıyım o zaman spor salonundakiler kiloyla alakalı birşey demediler ama önce kiloları vermek lazım plateside hedeflediğim kiloya ulaştıktan sonra yaparım artık :))
akşam yemeğim: 1 dilim çavdar ekmeği 1 kepçe çorba yarım bardak ketentohumlu yoğurt 3 kaşık bulgur ve 5 kaşık pırasa yemeği.
Afiyetolsun çok leziz ve ölçülü duruyor :)
afiyet olsun cnmakşam yemeğim: 1 dilim çavdar ekmeği 1 kepçe çorba yarım bardak ketentohumlu yoğurt 3 kaşık bulgur ve 5 kaşık pırasa yemeği.
tabikide tatlım ben burda uzmanların demediği hiçbirşeyi yazmadım anlatmadım okuduklarımı duyduklarımı bizzat uyguladım anlattım sizde öyle yani kafamıza göre yapmıyoruz sonuçta. zaten hedefimiz kilo vermekten çok kaslı ince yağsız bir vücuttu canım
kızlar akşam yemeğim
1 kepçe tel şehriye çorba
3-4 kaşık etli kabak yemeği
2-3 kaşık cacık
herkese iyi kşamlar yarın görüşmek üzeree
iyi akşamlar kızlar
kahvaltımı yazmıştım,bugün ki menüm şöyle;
11: 00 ara öğün
3 adet peynirli kraker 1 yeşilçay
ögle:iki kepçe kremalı mantar çorbası ( kremalı tüketmemem lazım ama menünün geneli ofsayt kurudan nefret ederim fazla pilav yiyemem anca bunu yiyebilirdim ekmeği de az yedim )
2 yk kuru fasulye
2 yk pilav
1 yk yogurt
yarım dilim kepekli ekmek
az salata
ara : (yanımda getirdiğim tavuk gogsunu üçe böldüm ara olarak) bir parça ızgara tavuk gögsü, 2 adet altınbaşak form bisküvi
15:00 3/1 tavuk gogsu 3 altınbaşak bisküvi
16:00 1 portakal
17:00 kalan tavuk gögsü
akşam: 1 su bardası sütle iki yk nesfit
1 portakal
ara : yok
tüm gün iki litre kadar su
4 yeşilçay
yorumlarr
hügocum haklısın ama ögleyin karnım doymadı. kuru fasulyeden nefret ederim demiştim.işyerinde her allahın günü kuru ve mercimek çorbası artık öyyyk geldi. kremalı çorba hızır gibi yetişticanım ben senin yerinde olsam kuru fasulyeyi 4-5 kaşık yerdim kremalı çorba yemezdim. yanlış anlama o kremalı çorbalar yağ yakımını yavaşlatıyormuş o yüzden yani. pilav ölçün güzel ara öğünlerde yanında getirdiğin tavuk göğsünü yemene şaşırdım hiç aklıma gelmez ara öğün olarak. acaba karnın doymuyor veya çokmu acıkıyosun. ara öğünlerde badem meyve çok tok tutuyo tavsiye ederim
kurtlar vadisini bende izliyorumzaza dayı için izliyorum vallahi
saol farmasim teşekrüler cnm sanada afiyet olsun.
şşşişşt kızlar bi tek farmasi yorum yapmış benm öğle yemeğime.sizde bakın bakalım şimdi ben akşama tel şehriye çorba etli kabak yemeği cacık yapıcam inş.ekmek yemeden 1 kepçe çorba 3-4 kaşık yemek ve cacıkmı yesem?
yoksa yoğurt içine 1-2 kaşık nesfit meyve tarçın mı yesem? bana bir fikir verin bakalım?öğle yemeğime göre bana bişi diyin olmasmı?bekliorum sizleri
birde kızlar uçakta bir dergide spor ve sağlıklı yaşam üzerine bayağı yazı vardı okudum çoğunu.ünlü bir manken ile yapılmış bir söyleşi de vardı.söylediği çoğu şey bizim yaptığımız gibi.sporuma devam ediorum hiç bırakmıorum dior.hafta içi 3 gün akşam gidormuş spora 6 ayda bir spor prğramı deişiomuş(hugocuk bak oda değişklik yapıomuş demkki doğru olan oymuş iyi oldu sennde değişklk yaptığın)
pilates ince ve uzun bir fiziğe sahip olmanızı sağlıor ben zaten ince ve uzun olduğum için ben onuın yerine ağırlık çalışmayı aletli jimnastik vs.yapmayı terch ediorum dior.sebze meyve et süt yoğurt vs.hepsinden yiorum ama ölçülü dior.ve sölediği bir şey çok dikkatimi çekti 1 günde kilo alınmadığı gibi 1 günde de kilo verilmez dior.aynen bizlerin yaptığı gibi gündüz çok kaçırdığımı düşünüosam akşam genelde çeşitli salatalar yapıorum kendime dior.iyi bir uyku sigara kullanmamak da sağlıklı yaşam için önemli dior.
Selamlar, işlerimin yoğunluğundan dolayı yazamıyorum ancak diyet yolunda gidiyor:)
geçen cuma tartılmayı unuttum hatırlayınca tartılma olayını diyete başladğım tarih olan ayın 9'una erteledim.kendimi kilo vermiş hissediyorum eğer ayın 9'unda sürpriz olacaksa kendime iskender ısmarlamayı düşünuyorum çünkü kendimi hiç ama hiç ödüllendiremedim 1 aydır.
akşam yemeğim, ton balıklı salata ve 1 dilim ekmek ara öğünde kelogs ve bir elma yemeyi düşünüyorum.
iyi akşamlar kızlar
kahvaltımı yazmıştım,bugün ki menüm şöyle;
11: 00 ara öğün
3 adet peynirli kraker 1 yeşilçay
ögle:iki kepçe kremalı mantar çorbası ( kremalı tüketmemem lazım ama menünün geneli ofsayt kurudan nefret ederim fazla pilav yiyemem anca bunu yiyebilirdim ekmeği de az yedim )
2 yk kuru fasulye
2 yk pilav
1 yk yogurt
yarım dilim kepekli ekmek
az salata
ara : (yanımda getirdiğim tavuk gogsunu üçe böldüm ara olarak) bir parça ızgara tavuk gögsü, 2 adet altınbaşak form bisküvi
15:00 3/1 tavuk gogsu 3 altınbaşak bisküvi
16:00 1 portakal
17:00 kalan tavuk gögsü
akşam: 1 su bardası sütle iki yk nesfit
1 portakal
ara : yok
tüm gün iki litre kadar su
4 yeşilçay
yorumlarr
hügocum haklısın ama ögleyin karnım doymadı. kuru fasulyeden nefret ederim demiştim.işyerinde her allahın günü kuru ve mercimek çorbası artık öyyyk geldi. kremalı çorba hızır gibi yetişti
meyve de yiyorum sık sık ama akşam yemegim çok hafifti farkındaysan. nesfit o kadar azdı ki sütün içinde yüzüyodu taneler. o yüzden gündüz saglam yiyim dedim evde de tavuk vardı,bademim de yoktu. birde soguk almışım saglam hastayım iyi yiyeyim dedim ööle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?