60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım kahvaltı güzel
fotolar da çok şık
evet tıpkı oğlan hamileliği arka yok önde bir top ben de iki oğlan annesi olarak tercübelerime dayanarak söylüyorum

kahvaltı da akşam yemeği de çok şıklar canım
sabah sabah gerçekten çok pozitif bir enerji patlaması var bugün gene bende bir de birkaç gün ya da haftaya kadar önemli bir işim hallolursa hayırlısıyla o zaman inşallah daha bir kuduruk olacağım ya kısmet hayırlısı bakalım.

akşam menüme yorumlarını bekliyorum canım

kızlar bu sabah kahvaltıda gene tost yiyesim var hem de çok canım istiyor başka birşeyi canım kesinlikle istemiyor Allah Allah
tostkolik oldum galiba

kızlar bu sabah kahvaltıda gene tost yiyesim var hem de çok canım istiyor başka birşeyi canım kesinlikle istemiyor Allah Allah
tostkolik oldum galiba

He valla Farmasi sürekli tost yiyorsun... afiyet olsun..
Ben de çok severim...
Bundan sonra senin adın tostkolik olsun/B]

gny kızlar maşşlah okudum hepoinizinmenüsü harika
kız famir seni çok tbrk ederim bak boşuna üzlmüşün vermişssin tebrik ederim seniiiii
ben daha kahvaltıettmedim ama 2wcye çıttım valla maşşlah diyem 400 gram daha vermişim artık neruda gelince yapar çok sevinçliyim allahıma şükür bugün eşimin dogum günü pastalar yapacam bide annem geliyo onu almaya gidecem uyku tutmadı bugün ondan onu alınca yaparım kahvaltımı artık

selam millet sporumu yaptım. sporda uyguladığım yeni teknikler bayağı yordu beni ne zamandır koşu bandında bu kadar zorlanmamıştım :86:
ara öğünümde 1 kuru incir 1 çay bardağı sütlü türk kahvesi içtim pilatesi bekliyorum

bence yemek az tatlı çok olmuş ama zaten sen hergün tatlı yediğin için normal. yoğurtlu karnabaharı sevmemişsin ama mesela yoğurtsuz karnabahar yiyebilirdin menün az olduğu için bu sefer olmamış farmasi

He valla Farmasi sürekli tost yiyorsun... afiyet olsun..
Ben de çok severim...
Bundan sonra senin adın tostkolik olsun/B]

evet ya olsun valla ne bileyim nerden çıktı bu tost aşkı bu sıralar

günaydın bitanem TEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERSÜPERSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
eniştenin de yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun sevdikleriyle beraber sağlıklı mutlu huzurlu senin ve miniğin birlikte olduğu uzun bir hayatı paylaşmanız dileğimle.......
bugün benim de ablamın oğlunun doğum günü

hugocuk ağırlık yapacaktın bacaklarına onumu uyguladın zorlandın canım sen:26:

tebrik ederim....
yufffiiiiiii.....................

çok teşekkür ederim canım yorumun için
tatlıyı özene bezene yaptım ilk günün de ağız tadıyla yiyeyim dedim yarısında beni işin doğrusu şu ki acayip kesti ama dedim sonra yemezsem pişman olacağım en iyisi bu tazeliğinde bunu bugün mutlaka götüreyim
eşime kaymak da sipariş etmiştim valla yemeği hergün yiyiyorum tatlıyı bu aralar baya boşladım gibi geldi yedim hiç pişman olmadım
üzerine de yatana kadar 500 ml su içtim.
sabah ibre gene olması gereken yerdeydi velhasılı bugün çok mutluyum çookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hugocuk ağırlık yapacaktın bacaklarına onumu uyguladın zorlandın canım sen:26:

sırt çantama 6 kilo dambıl koydum onla yürüdüm tempolu 50 dakika :86: hemde nasıl zorladı canım. kum torbası alıcam canım bacaklara takılıyo onlarla pilates için ilerde çalışırım koşu bandında sırt çantası şimdilik yetiyo. ilerde onada alışınca zaten bi süre koşu bandını bırakıp taeboo yapmayı düşünüyorum böyle değişik değişik yapacağım canım sporu.

günaydın canım eşininde doğum günü kutlu olsun.fazla geç saate bırakma canım kahvaltını sonra saatler karışıyo bugün zaten doğum gününden dolayı biraz fazla kaçacak gibi dikkat et canım aşırıya kaçma.

kızlar 250 ml su içmiştim

kahvaltı öncesi içtiğim su bugün tam 1 lt oldu.

kahvaltım hazır şimdi onu yemeye gidiyorum

kahvaltım

2 dilim kepek ekmeği ve 3 dilim kaşar peyniri ile hazırlanmış ketçaplı tost (normalde biraz margarin kullanırdım ama bugün hiç yağ kullanmadan yaptım tostumu)
margarini sadece tost için bulunduruyorum neredeyse bizim ev de margarin tost haricinde hiçbir yerde 10 yıldır kullanılmıyor)

2 adet kırmızı köz biber
250 ml şekersiz açık çay

selam canım afiyet olsun....bende ara öğününmde 6 fındık 1 ceviz 1 relax çay,1 yeşil çay içicem 2de kayısı var....

günaydın kızlarrr herkes için güzel bir gün diliorumm
kahvaltım:
1kupa şkersiz çay
1 dilim kepekli ekmek
2 çeri domates
maydonoız dereotu
4 mnk yeşil zeytn
1 kk peynir
1 yeşil köy biberi
2 tk yoğurt
3 kuru kayısı
3 kuru erik
1 mink kurabiye
pilatesi bekleyelim sonra esneyelelim streching yapalımm

Son düzenleme:

afiyet olsun kahvaltın süper ötesi
kurabiye de ödül olsun
akşam yemeğini de yorumlamıştım
menülerime yorumlarını bekliyorum canımcım
ben de pazara gideceğim annemi de götüreyim kadıncağız hava alsın açılsın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…