canım gerçekten çok zor bir durum senin adına üzüldüm ben bugün bile şimdiye kadar 2 kez lavaboya gittim
ay içimde kurt mu var ne ya da öğütme makinası
afiyet olsun canım kahvaltı güzelKahvaltıdan çnce 400 ml su içtim.kahvaltımı da yazayım
1 domates
1/2 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
5 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay
şimdi bi çay daha içeceğim ama kesmedi
Bu arada kızlar yeni fotolar ekledim.
Hamile kalmadan önceki halim, hamile halim ve şimdi
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr bugün maşşallah iyisiniz farmasi famir yazılarınızdan iyi olduğunuzu anlıyorum .bugün bende iyiyim nedense yeni aldığım kıyafetlerimi giydim bugün kurban bayramından önce almıştım tam oturuyordu bugün gayet iyi ve güzel oldu sabah sabah eleştirileri alıyorumbeyaz üzerime oturan gömlek süslü püslü ve kalem etek koyu kahverengi renkte.bi arkadaşım beyaz sana çok güzel yakışıyo dedi biride aygün maşşallah nasıl rejim yapıyosun baya bi verdin şunu banada söyle dedi bende ben bir yıldır rejim yapmıyorum sağlıklı besleniyorum dedim hatta ilaç falanmı kullanıyosundedi asla dedim onlara karşıyım çünkü . akşama kadar güzel dilekler alırım sanırsam akşam ve sabah menümü yazayım hemen
akşam
bir kepçe tarhana çorbası (şu bir kepçe kaç kaşık ediyo bi türlü eve gidince aklıma geelmiyo yaff gece yatarken yatakta aklıma geldi kalkmaya üşendimama mutlaka ölçecem famir 8 olarak hesaplıyacağız dedi ama ben yinede merak ettim işte
6- yk taze fasülye
1 yk bamya yemeği
4 yk bulgur pilavı
salata
bir dilim kepek ekmek
ilerleyen saatlerde
bir bardak yarım yağlı süt
yarım galete
bir tane ufak portakal ve bir tane elma
sabah
bir bardak ılık su
domates-salatalık
bir haşlanmış yumurta
kibrit kutusu tuzsuz beyaz peynir
bir dilim çavdar ekmeği
maydanoz
bir tane yeşil biber
3 zeytin
kızlar bu sabah kahvaltıda gene tost yiyesim var hem de çok canım istiyor başka birşeyi canım kesinlikle istemiyor Allah Allah
tostkolik oldum galiba
akşam menüm
1/ 2 kepçe hindi suyu ile yaptığım şehriye çorbası ( havuç rendeledim içerisine)
4 yk tavuk eti ( fırında tavuk pirzola)
2 yk yoğurtlu karnıbahar salatası
( karnıbahar yemeğinden yemedim değişiklik olsun diye kendime karnıbahar salatası yaptım
4 yk haşlanmış karnıbaharın üzerine 4 yk yoğurt döktüm .ama anca 2 yk salata yiyebildim .açıkçası çok sevdiğim bir tat olmamış.)
3 kk büyüklüğünde kaymaklı cevizli kadayıf sarma ( içerisinde yarım ceviz vardı , üzerinde de 2 tatlı kaşığı Afyon kaymağı vardı .kadayıfı tereyağı ile harmanladım.)
He valla Farmasi sürekli tost yiyorsun... afiyet olsun..
Ben de çok severim...
Bundan sonra senin adın tostkolik olsun/B]
gny kızlar maşşlah okudum hepoinizinmenüsü harika
kız famir seni çok tbrk ederim bak boşuna üzlmüşün vermişssin tebrik ederim seniiiii
ben daha kahvaltıettmedim ama 2wcye çıttım valla maşşlah diyem 400 gram daha vermişim artık neruda gelince yapar çok sevinçliyim allahıma şükür bugün eşimin dogum günü pastalar yapacam bide annem geliyo onu almaya gidecem uyku tutmadı bugün ondan onu alınca yaparım kahvaltımı artık
selam millet sporumu yaptım. sporda uyguladığım yeni teknikler bayağı yordu benine zamandır koşu bandında bu kadar zorlanmamıştım :86:
ara öğünümde 1 kuru incir 1 çay bardağı sütlü türk kahvesi içtim pilatesi bekliyorum
kız famir seni çok tbrk ederim bak boşuna üzlmüşün vermişssin tebrik ederim seniiiii
ben daha kahvaltıettmedim ama 2wcye çıttım valla maşşlah diyem 400 gram daha vermişim artık neruda gelince yapar çok sevinçliyim allahıma şükür bugün eşimin dogum günü pastalar yapacam bide annem geliyo onu almaya gidecem uyku tutmadı bugün ondan onu alınca yaparım kahvaltımı artık
bence yemek az tatlı çok olmuş ama zaten sen hergün tatlı yediğin için normal. yoğurtlu karnabaharı sevmemişsin ama mesela yoğurtsuz karnabahar yiyebilirdin menün az olduğu için bu sefer olmamış farmasi
hugocuk ağırlık yapacaktın bacaklarına onumu uyguladın zorlandın canım sen:26:
selam millet sporumu yaptım. sporda uyguladığım yeni teknikler bayağı yordu benine zamandır koşu bandında bu kadar zorlanmamıştım :86:
ara öğünümde 1 kuru incir 1 çay bardağı sütlü türk kahvesi içtim pilatesi bekliyorum
selam canım afiyet olsun....bende ara öğününmde 6 fındık 1 ceviz 1 relax çay,1 yeşil çay içicem 2de kayısı var....
günaydın kızlarrr herkes için güzel bir gün diliorumm
kahvaltım:
1kupa şkersiz çay
1 dilim kepekli ekmek
2 çeri domates
maydonoız dereotu
4 mnk yeşil zeytn
1 kk peynir
1 yeşil köy biberi
2 tk yoğurt
3 kuru kayısı
3 kuru erik
1 mink kurabiye
pilatesi bekleyelim sonraesneyelelim streching yapalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?