gözünaydın zümrem lavaboya kişi günde en azından 1 defa çıkabilmeliherkese günaydınnnnnnnnnnnnn,nasılsınız baklalımmmmmmmm,herkesin akşam öğünlerini okudummm,hepsi çok kararında olmuş herkese gecikmiş bir afiyet olsun,şu an yeni kalkmış olan ve radyosunu şincik açmış olan siz değerli dinelyicilerim için bir kez daha günaaaaaaa..............................Ayyyyyyyyyyyy noluyo bana yaaaaaaaa
nörüyonuz gızzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
hemen sabah menümü yazayım,çok uzun olduğu için acele yazman kazım
1 dlm ekmek
1 kk kadar kaşar peynirsabah kızım benle beraber kalktı onla oyalandım biraz,ancak bu kadar oldu.sabah nihayet wcye çıktım iki gündür çıkammamıştım,bende bu fırsatı kaçırmadan bir tartılayım dedim 65.4 çıktım,indim çıktım indim çıktım bi daha 65.4 çıktım bende hemen tickerimi değiştim ama artık haftada bir tartılmaya devam hatta 2 haftada 1 de olabilir
gözünaydın zümrem lavaboya kişi günde en azından 1 defa çıkabilmeli
ben dün ayıptır söylemesi 3 kesin de 4 defa çıktım sanırım
ay ben geçen gripken muz filan yedim kabız oldum da çatladım sandım valla .
kilon için de tebrik ederim bak ne güzel kilo veriyorsun veremiyorum diye boş yere psikolojini bozuyorsuntez zamanda tickerini değiştirmen dileğimle
sağol canım,teşekkür ederim.offffffffffffff evet ben aynen o vaziyetteyim işte her zman şiş bir karın
Kahvaltıdan çnce 400 ml su içtim.kahvaltımı da yazayım
1 domates
1/2 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
5 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay
şimdi bi çay daha içeceğim ama kesmedi
Bu arada kızlar yeni fotolar ekledim.
Hamile kalmadan önceki halim, hamile halim ve şimdi
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr bugün maşşallah iyisiniz farmasi famir yazılarınızdan iyi olduğunuzu anlıyorum .bugün bende iyiyim nedense yeni aldığım kıyafetlerimi giydim bugün kurban bayramından önce almıştım tam oturuyordu bugün gayet iyi ve güzel oldu sabah sabah eleştirileri alıyorumbeyaz üzerime oturan gömlek süslü püslü ve kalem etek koyu kahverengi renkte.bi arkadaşım beyaz sana çok güzel yakışıyo dedi biride aygün maşşallah nasıl rejim yapıyosun baya bi verdin şunu banada söyle dedi bende ben bir yıldır rejim yapmıyorum sağlıklı besleniyorum dedim hatta ilaç falanmı kullanıyosundedi asla dedim onlara karşıyım çünkü . akşama kadar güzel dilekler alırım sanırsam akşam ve sabah menümü yazayım hemen
akşam
bir kepçe tarhana çorbası (şu bir kepçe kaç kaşık ediyo bi türlü eve gidince aklıma geelmiyo yaff gece yatarken yatakta aklıma geldi kalkmaya üşendimama mutlaka ölçecem famir 8 olarak hesaplıyacağız dedi ama ben yinede merak ettim işte
6- yk taze fasülye
1 yk bamya yemeği
4 yk bulgur pilavı
salata
bir dilim kepek ekmek
ilerleyen saatlerde
bir bardak yarım yağlı süt
yarım galete
bir tane ufak portakal ve bir tane elma
sabah
bir bardak ılık su
domates-salatalık
bir haşlanmış yumurta
kibrit kutusu tuzsuz beyaz peynir
bir dilim çavdar ekmeği
maydanoz
bir tane yeşil biber
3 zeytin
günaydın balım afiyet olsungünaydın kızlar. kahvaltım: 1 kivi 1 dilim çavdar ekmeği domates 1 çay kaşığı tahin pekmez 1 dilim peynirle yaptığım kekikli omlet
şimdi salonumu sildim topladım. bugün spor günü koşu bandında sabah sporunu yapayım şimdisonra görüşürüz
famircim günaydın canım vc ye çıktıktan yarım saat sonra tartıl hemen tartılma yarım saat sonra tartılırsan daha iyi sonuç alırsın yada 15-20 dk sonra tartıl.bu arada kahvaltın bu kadarmı sadece çok az bu kahvaltı:26:herkese günaydınnnnnnnnnnnnn,nasılsınız baklalımmmmmmmm,herkesin akşam öğünlerini okudummm,hepsi çok kararında olmuş herkese gecikmiş bir afiyet olsun,şu an yeni kalkmış olan ve radyosunu şincik açmış olan siz değerli dinelyicilerim için bir kez daha günaaaaaaa..............................Ayyyyyyyyyyyy noluyo bana yaaaaaaaa
nörüyonuz gızzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
hemen sabah menümü yazayım,çok uzun olduğu için acele yazman kazım
1 dlm ekmek
1 kk kadar kaşar peynirsabah kızım benle beraber kalktı onla oyalandım biraz,ancak bu kadar oldu.sabah nihayet wcye çıktım iki gündür çıkammamıştım,bende bu fırsatı kaçırmadan bir tartılayım dedim 65.4 çıktım,indim çıktım indim çıktım bi daha 65.4 çıktım bende hemen tickerimi değiştim ama artık haftada bir tartılmaya devam hatta 2 haftada 1 de olabilir
afiyet olsun canım sorun olmaz bence ufak oluncaKalktğmda yarlm lt su kahvltmda da çok ufak bir dilim ıspanaklı börek ama çk çok ufak :))
Kahvaltıdan çnce 400 ml su içtim.kahvaltımı da yazayım
1 domates
1/2 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
5 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay
şimdi bi çay daha içeceğim ama kesmedi
Bu arada kızlar yeni fotolar ekledim.
Hamile kalmadan önceki halim, hamile halim ve şimdi
senin adına sevindim yuffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigeçenlerde biri böyle sevinç nidanı atmıştı.adın aygün mü kızzzzzzzzzzzzzzzzzz,ohhhhhhhhhhhhhhhh be üstümden büyük bir yük kalktı valla
şimdi bi daha çıktımmm
senin adına sevindim yuffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigeçenlerde biri böyle sevinç nidanı atmıştı.adın aygün mü kızzzzzzzzzzzzzzzzzz,ohhhhhhhhhhhhhhhh be üstümden büyük bir yük kalktı valla
teşekkür ederim famircim evet canım ismim aygün
afiyet olsunnnnnnn
canım fotolarına baktım ilk halin çok ii,hamile halinde güzel aslında çok sportif bir hamileymişsin,çok yakışmış sanahamileyken fazla almaışsın aslında yani doğum sonrası aynen benim gibi emzirmenin bitişinde yaşanan kilo alımımı yaşadın.bu arada senin oğlun mu var tam erkek bebek göbeği var sende
Yok kız hamileyken 23 kilo aldım ben... Sonra emzirme döneminde kilo almadım...
14 kilosunu verdim 2 ayda falan işte.. sonra durdu sonra da kilo almaya başladım.
işte meğerse tiroidim bozulmuş o ara..
evet oğlum var bu arada... işte o göbek aynen duruyo aslında fotoda belli değil.
eve gidince baktım da hiç foto çektirmemişim ki bu halde doğal olarak
Ama bi çekeceğim ki zayıfladığımı görüp mutlu olayım.. di mi
ben adımı söylemiyim benim adımı akılda tutmak,nickimi akılda tutmaktan daha zor
benim fotolarımda hep göbek üstü,bir şekilde kapatmayı başarmışım foto çekilirken
uzun bi ismin var heralde söyleyemeyeceğimiz esas şimdi meraklandım ismin neki
sağol canım,teşekkür ederim.offffffffffffff evet ben aynen o vaziyetteyim işte her zman şiş bir karın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?