60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben en son cuma akşam üstü girmiştim topiğe o kadar çok şey olmuşki okumaktan beynimdöndü bu arada dün giremedim çünkü regl dönemimdeyim we acaip derecede karnım ağrıyordu dün resmen kıvrandım durdum yani allahtan öğlene doğru geçti ondan sonrada hastaneye gittik bi aile dostumuz rahim kanseri olmuş onu ziyarete gittik annemle ,bilen wardır mutlaka ordan kızılaya indik anneme hediye falan aldım anneler günü için bu arada kendimi tutamadım we kendimede bişiler aldım iki tane çok şık bluz we 2 de çanta (napiim almıycaktım ama dayanamadım)beyaz bluz alamadım tabi hala onu zayıflayınca inş bide tartıldım kilo wermişimdim en az 1 dedim ama yok ya biraz üzüldüm birazda sevindim çünkü karnım falan şiş olmasına rağmen 64.4 çıktım oda bişeydir 300 gram nese bn yinede mutluyum kaydirigubbakcemile2

regl olduğun için şişsin tabi kilo vermiş olduğunu göremezsin eminim 1 kilo vermişsindir canımmm :1hug:

kızlar bu arada perşembe günü okulun bahar şenlikleri için kuzenim gelecek aynı yaştayız erkek o ama ben yinede diğer kuzenimle beni karşılastırmasın diye diyetime dahada dikkat etçem bir kaç gün az yemem lazım bide sizce spor yapiim mi regl regl zor olur mu ki

cok tesekkür ederim kızlar, gecmiş olsun dilekleriniz için...

ben de bağışıklık sistemimin zayıfladığını düsünüyorum.. cok da sıkı diyet yapmamama ragmen...

hepiniz dikkat edin kızlar, vitaminlere ,minerallere..yoksa benım gibi yandan japona benzersiniz ( Allah kimselere vermesin):1closedeyes:

imza: tek göz fiume

Kızlar hazırlanıyorum delikafadulden bi 5 dk uğrayıp annelerimizin anneler gününü kutlamak istedimmmm . . .

Tüm ennelerin ve potansiyel anne adaylarının anneler gününü kutluyorum . . .
a.s.
Potansiyel anne adaylarınınkinide kutluyorum evet çünkü annelik öyle bir süreç ki doğumdan çok önce başlayan bir yolculuk . . .
Annelik bir zihniyet . . .

Canım geçmiş olsunnnn . . .

DERİNİMMM teşekkürler bitanem a.s. hadi ama kır artık şu 62 nin belini!yoksa dayanamayıp ben gelip kırıcam:)hem senin hem de sabunun 60 kiloya inmenizi dört gözle bekliyorum...çok bekletmeyin beni emi???

Sana SÖZ !!!!

canım benim çok teşekkür ederim elimden geleni yapacağım... sabun ne yapıyordur acaba şimdi büyük buluşmaya saatler kaldı...CADIARZU

delikafadulden

Anneni benim içinde öp derinciğim . . .

eminim heyecandan uyuyamıyordur,midesine kramplar giriyordur:)canım benim yaa,daha sonraki yıllarda gülümseyerek hatırlayacak bu günleri...

delikafadulden

SELAM KIZLARRRRRR
bütün annelerin anneler günü kutlu olsunnnnn
benim ilk anneler günüm :asigim:

Bu arada bu hafta icinde 3 kg verdim ve 62 kiloyummmmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :hooray:

sabuncum eminim hersey güzel gecicekk sonra yaz merak ederim ben :icecream:

hepinize cok güzel pazarlarrrr

canim yaaa cok tesekkürler negüzel seyler söylüyosun

Kızlar bugün yeniden karar verdim diyete girmek için.
62 kilo ile mezun oldum, 66 kilo oldum yine.
Neden ? Abur cubura yeniden başladığım için kötükedihüso

20 gün sonra mezuniyetim var, o güne kadar kaç kilo verebilirsem kardır. 3-4 kilo versem eski halime dönsem başka bir şey istemem.

Eskiden diyetteyken haftada 1 kilo veriyordum. Sporla belimi 13cm inceltmiştim, göbiş çıktı yine vermem lazım bu kilolarııııııııııı Çok üzgünüm çoook

Sizinle de paylaşmak istedim, çünkü birilerine karşı kendimi sorumlu hissedersem kaytarmam daha zor olur.

Bugünden itibaren diyetteyim, yine her akşam sporumu yapacağım ve 20 gün sonunda güzel bir mezun olacağım.

Desteğinizi esirgemeyin nolurr alkisalkisalkis

şeker annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum
sağlık mutluluk diliyerek bunları gönderiyorum a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününu kutlarım.

Annesi yanında olanlar bol bol öpsünler annelerini.. benim yerime de öpsünler... yanlız yasayanlar ,annelerinden uzak olanlar için öpsünler...

çok teşekkür ederim mavi benekŞeniz kesinlikle herşey irademizde bitiyor..inşallah başaracağımhihoyyyt
yalnız misafir falan olduğunda(ki mesela yarın yemekli misafirlerim olacak) nasıl yemeden durabiliyorsunuz? malum bol kalorili yemekler oluyor,benim elim de boldur genelde hep artar misafir yemeklerim tatlılarım yani bir de kalmasın yazık olur derdi var yaa:bbo: neyse artık öyle düşünmeyeceğim ne yapayım kocişe yedirebildiğim kadar yediririm sırnaşık şey
herkese sevgilera.s.

Selam kızlarrr,

Bütün anne ve anne adaylarının anneler gününü caaanıgönülden kutlarımmm.. Kutsalsınız hepinizz.... Muccckssssa.s.a.s.a.s.a.s.ŞenizŞenizŞenizŞeniz

bizden sana tam destek canım alkisalkisalkis benim deyimimle 3 tane bir kilocuk vereceksin,ne derki sana..

kızlar gördüğüm kadarıyla bu hafta kilo kaybı konusunda pek verimli geçmemiş :1no2: gevşemek yok canlarım..yaz kapımızda,beyaz pantolonlar vitrinlerde bizi bekliyoooooor :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…