KILO cıze3lgemı yapmısım en sonunda... ınsallah ılerı kı gunlerde bol bol degıstırmek zorunda kalırım...
kızlar ben en son cuma akşam üstü girmiştim topiğe o kadar çok şey olmuşki okumaktan beynimdöndü bu arada dün giremedim çünkü regl dönemimdeyim we acaip derecede karnım ağrıyordu dün resmen kıvrandım durdum yani allahtan öğlene doğru geçti ondan sonrada hastaneye gittik bi aile dostumuz rahim kanseri olmuş onu ziyarete gittik annemle ,bilen wardır mutlaka ordan kızılaya indik anneme hediye falan aldım anneler günü için bu arada kendimi tutamadım we kendimede bişiler aldım iki tane çok şık bluz we 2 de çanta (napiim almıycaktım ama dayanamadım)beyaz bluz alamadım tabi hala onu zayıflayınca inş bide tartıldım kilo wermişimdim en az 1 dedim ama yok ya biraz üzüldüm birazda sevindim çünkü karnım falan şiş olmasına rağmen 64.4 çıktım oda bişeydir 300 gram nese bn yinede mutluyum kaydirigubbakcemile2
regl olduğun için şişsin tabi kilo vermiş olduğunu göremezsin eminim 1 kilo vermişsindir canımmm :1hug:
cok tebrik ederim ablam, darısı hepimizin basına..
kızlar sormayın 3 -4 saat kadar oluyor... gözümde arpacık gibi birsey cıktı
offf of kafa derimdeki yaralar yetmedı bir de bu cıktı
stresten mi oluyor ne ....
canım sıkıldı...
DERİNİMMM teşekkürler bitanem a.s. hadi ama kır artık şu 62 nin belini!yoksa dayanamayıp ben gelip kırıcam:)hem senin hem de sabunun 60 kiloya inmenizi dört gözle bekliyorum...çok bekletmeyin beni emi???
canım benim çok teşekkür ederim elimden geleni yapacağım...sabun ne yapıyordur acaba şimdi büyük buluşmaya saatler kaldı...CADIARZU
eminim heyecandan uyuyamıyordur,midesine kramplar giriyordur:)canım benim yaa,daha sonraki yıllarda gülümseyerek hatırlayacak bu günleri...
canım benim onlar seni o kadar çok özlemişlerdir ki kilolu olsan da hiç umursamazlar...ama şu andaki kilonda bile onları şok edeceğine emin olabilirsin...övgülere hazır ol...yerimseniben ne güzel gelişine de az kalmış...gerçi sana şu anda çok uzun geliyordur o süre...kilo alırım diye hiç korkma ayrıca o kadar bilinçli ve azimlisin ki 1 gr.bile almayacağına eminim senin...kaydirigubbakcemile3
canım ne güzel herşeyin başı sağlıklı olmak...senin adına çok sevindim...zamanım olsa ben de senin yaptırdığın tahlillerden yaptırmak istiyorum ama izin almak problem...senağlama
canım bu ne güzel bir haber...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt tebrik ediyorum...:hooray: :hooray: :hooray: bir yandan da utandım...beraber 60 olalım derken ben hala 62 de sayıyorum...bu 62 kabusum oldu artık...:çok üzgünüm:
fiumeciğim sana da çok geçmiş olsun canım...
sevgili bitane,öncelikle zayıflamaya gerçekten karar vermeli ve beynini buna hazırlamalısın!eğer buna(gerçekten) hazır değilsen diyet yapamaz ve kilo veremezsin..
hadi(sadece kendin için)bir karar al ve hemen şimdi başla diyete..
bizler senin yanındayız..
bizden sana tam destek canım alkisalkisalkis benim deyimimle 3 tane bir kilocuk vereceksin,ne derki sana..Kızlar bugün yeniden karar verdim diyete girmek için.
62 kilo ile mezun oldum, 66 kilo oldum yine.
Neden ? Abur cubura yeniden başladığım için kötükedihüso
20 gün sonra mezuniyetim var, o güne kadar kaç kilo verebilirsem kardır. 3-4 kilo versem eski halime dönsem başka bir şey istemem.
Eskiden diyetteyken haftada 1 kilo veriyordum. Sporla belimi 13cm inceltmiştim, göbiş çıktı yine vermem lazım bu kilolarııııııııııı Çok üzgünüm çoook
Sizinle de paylaşmak istedim, çünkü birilerine karşı kendimi sorumlu hissedersem kaytarmam daha zor olur.
Bugünden itibaren diyetteyim, yine her akşam sporumu yapacağım ve 20 gün sonunda güzel bir mezun olacağım.
Desteğinizi esirgemeyin nolurr alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?