iyi geceler kizlarrrrr yaptigim 6 günlük perhize bugün anneler günü sebebiyle bir ögün ve bir dondurmayla ara verdim.
yarin perhizimin ikinci haftasina tam gaz devam bu haftamin motivasyon slogani su
62 kilodayim 24 ayardayimmmm hehehe :asigim:
önümüzdeki hafta 3 kilo daha vermeyi planliyorum insallah sizlerle basaricam ozaman 59 kilo olurum insallah sositososito Allahim ne büyük saadet olurrrrrrr
tatli rüyalar fistiklarrrr
bugün ben de börek yapmıştım yanına daha bir sürü şey ve hepsinden de yedim...
iyi geceler kizlarrrrr yaptigim 6 günlük perhize bugün anneler günü sebebiyle bir ögün ve bir dondurmayla ara verdim.
yarin perhizimin ikinci haftasina tam gaz devam bu haftamin motivasyon slogani su
62 kilodayim 24 ayardayimmmm hehehe :asigim:
önümüzdeki hafta 3 kilo daha vermeyi planliyorum insallah sizlerle basaricam ozaman 59 kilo olurum insallah sositososito Allahim ne büyük saadet olurrrrrrr
tatli rüyalar fistiklarrrr
merhaba bayanlar
sitede sorun vardı uzun süre giremedim
buarada 61.2 kilo oldum
dün bunun serefine biraz fazla kaçırdım
neyse yürüyüşleri dahada uzattım , umarım istediğim kiloya kavuşurum
tebrik ederim canım alkisalkisalkis
teşekkür ederim canım
buarada arkadaşlar çatlaklar için hangi ürünleri kullanıyosunuz?
benim cildim çok hassas herşeyi kullamıyorum
kabak lif aldım 2 günde bir duşta bebe yağı ile uyguluyorum şimdilik bir sorun gözükmüyor ama çatlakların oluşmamasını sağlarmı bilemiyorum
gamyoncuiremsu
canım ben zamanında 17 kilo verdim hemde 1 ayda ama sıkıntıdan vermiştim. o zamandan kalma bacaklarım ve simit bölgemde çok çatlak var ben bi türlü kurtulamadım bunlardan ama hiçbi üründe kullanmadım zaten
gamyoncuiremsu
canım ben zamanında 17 kilo verdim hemde 1 ayda ama sıkıntıdan vermiştim. o zamandan kalma bacaklarım ve simit bölgemde çok çatlak var ben bi türlü kurtulamadım bunlardan ama hiçbi üründe kullanmadım zaten
canım bende lise döneminde birden 10kilo verdim benimde bacaklarımda ve simit sölgemde çatlaklar var nasıl geçicek bilmiyorum üstündende çok yıl geçti kimisi beyazladı artık ama çok sinirimi bozuyolar.Çok üzgünüm çoook arkadaşım bonie diye bi krem aldı doğum çatlakları için o kullancak bu ay eğer işe yarıyosa banada sölücek bende alıcam listeye bugün kilomuzu sölememiz gerekiyodu sanırım ben hala 66yım çünkü geçen hafta diyet miyet yapmadım :roflol: bu hafta çok sıkı başladım hedefim 2 kilo vermek bakalım görücezz:dance:
Canımcıım anlatiim tabi..
Biz bide eve geldik.. Annesi evde ben heycandan tirtir titriyorum tabi..Ama o kadar tatlı bi kadın ki.. Ben huzursuz olmiim diye hiç üstüme varmamış zaten.. Gayet doğal normal bir arkadaşıymışım gibi davrandı sağolsun.. sonra rahatladım bende tabii.. Şimdi canciğer kuzu sarmasıyız zaten. Maşallah..
Yani kısa bi süre sonra hemen rahatlıyorsun.. Bizde de baba yok. En zoru baba olsa gerek diye düşünüyorum ben..
Mert annemle babamla tanışmaya geldiğinde bi ara bayılcak sanmıştım.. Yemeğe gelmişti.. Ama oda çok güzel geçmişti çok şükür.. Allaha bin şükür şu anda ailelerle ilgili bi sorunumuz yok.. İlerde, evlenince ne olur tabi bilmem..
Allah nazarlardan saklasın....
MAşallahhhhh... Dilimi ısıriiimmm..:)))
canlarıııım günaydııııııın.. yerimseniben yarını bekleyemiycem,paylaşmazsam çatlarım:)işte bu sabah baskülde gördüğüm rakam: 59 !!! son 20 yıldan beri ilk defa 60 ın altına düştüm..başardım kızlar başardıııııııııııııım :lepi: :teytey: :sm_cool:
(yalnız 59 oldum diye ben bu topikten hiçbiryere gitmemmm..gidememmm...:):)
kızlar ben en son cuma akşam üstü girmiştim topiğe o kadar çok şey olmuşki okumaktan beynimdöndü bu arada dün giremedim çünkü regl dönemimdeyim we acaip derecede karnım ağrıyordu dün resmen kıvrandım durdum yani allahtan öğlene doğru geçti ondan sonrada hastaneye gittik bi aile dostumuz rahim kanseri olmuş onu ziyarete gittik annemle ,bilen wardır mutlaka ordan kızılaya indik anneme hediye falan aldım anneler günü için bu arada kendimi tutamadım we kendimede bişiler aldım iki tane çok şık bluz we 2 de çanta (napiim almıycaktım ama dayanamadım)beyaz bluz alamadım tabi hala onu zayıflayınca inş bide tartıldım kilo wermişimdim en az 1 dedim ama yok ya biraz üzüldüm birazda sevindim çünkü karnım falan şiş olmasına rağmen 64.4 çıktım oda bişeydir 300 gram nese bn yinede mutluyum kaydirigubbakcemile2
Kızlar bugün yeniden karar verdim diyete girmek için.
62 kilo ile mezun oldum, 66 kilo oldum yine.
Neden ? Abur cubura yeniden başladığım için kötükedihüso
20 gün sonra mezuniyetim var, o güne kadar kaç kilo verebilirsem kardır. 3-4 kilo versem eski halime dönsem başka bir şey istemem.
Eskiden diyetteyken haftada 1 kilo veriyordum. Sporla belimi 13cm inceltmiştim, göbiş çıktı yine vermem lazım bu kilolarııııııııııı Çok üzgünüm çoook
Sizinle de paylaşmak istedim, çünkü birilerine karşı kendimi sorumlu hissedersem kaytarmam daha zor olur.
Bugünden itibaren diyetteyim, yine her akşam sporumu yapacağım ve 20 gün sonunda güzel bir mezun olacağım.
Desteğinizi esirgemeyin nolurr alkisalkisalkis
gamyoncuiremsu
selam kızlarr
hepinize günaydın
dün sabah tartıldığımda 64.5 tim ama kötü şeyler yaptım
aydını bilen sıcacık tava ekmeğinide illaki biliyodur.sabah kahvaltıda misafir olduğumuz arkadaşım bize jest olsun diye sıcacık tava ekmeği alıp gelmiş dayanadım 3 dilim tava ekmeğiyle çoook güzel bi kahvaltı yaptımsonra yola çıktık öğlen yemeği olarak kornet dondurma yedim cokacimcoook akşam antalyaya geldik manevi annemin anneler gününü kutlamaya gittik misafiri varmış bissürü börek çörek yapmış çok açtım onlarıda yedim :jeyyar:
amaa 1,5 aydır ağzıma sürmediğim şeyleri yedim kaydirigubbakcemile3 çok güzellerdiiii hihoyyyt dayanamadım valla.
amaaa bugün sabah itibariyle eski sağlıklı düzenime devammm.offf offf sabah tartılayımmmı acaba dedim ama korkudan çıkamadım tartının üstüne :roflol:
çok bi kilo almamışımdır heralde dimiiii :uhm:
bu arada bütün annelerin ve annelerimizin anneler gününü tüm kalbimle kutluyorum.iyiki doğurmuşlar bizi dimi kızlarrr a.s.
benimkilerde aynen öyle canım, eğer arkadaşın memnun kalırsa banada hebr verirsen bende alırım deneriz şekercik kaydirigubbakcemile5
bu arada bu sabah kimseler yok burada ya :uhm:
Kadın , 22 , Ankara
Yolda yürürken güneş gözlüklü, kulaklıklı bit tipin bana baktığını fark ettim. Tam yanından geçerken "Gözlük var diye baktığını fark etmediğimi mi sanıyorsun?" dedim. Gülerek "Kulaklık var diye duymadığımı mı sanıyorsun?" dedi. Herkes hazır cevap olmuş canım...
ewet canım sanırım herkes hafta sonu biraz fazla kaçırmış :roflol: kimsecikler gelmiyo
canım tabiki söylerim daha yeni başladı bi ay kullanıcak o kullanmadan ben almıcam :roflol: boşuna param gitmesin sırnaşık şey
:) ben cumartesi ve pazar aç dolaştığım için 1 kilo daha vermişim kilomu hiç söylemiyim kızdırmıyım sizi o zaman kaydirigubbakcemile3
pirlanta_a canım ben o 17 kiloyu lisedeyken aşk acısından vermiştim 1 ayda :asigim:
Ne aşkmış yahu :)) Bende keşke aşk acısından versem 17 kilo. Allah başka acılar göstermesin :)
o zamanlar küçükmüşüm saçma birisi yüzünden aşk yaşamışım sadece kilo vermemde işe yaramış :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?