60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya valla kızlar ben bugün çok yedim yaaa...senağlama
Sabah arkadasım kahvaltıya geldi.. Hadi onda bi derece çook yemedim.. biraz kepekli simit peynir 1 dilim salam falan idare ettim..
Ama öğleden sonra nişanlım ve annelerimiz rakı balık yaptık dördümüz..
1 kadeh rakı balık efenime söliim kavun peynir kalamar.. 2 dilim ekmek zeytin yağına bana bana yedim.. Nasıl özlemişim.. Şu anda çatliicakmışım gibi.. Midem de küçülmüş nasıl şiştimm..
Şimdi eve geldim, hemen form çayı içiyorum...

Yarın Lahana çorbası diyetine başlıyorum bir haftalığına..
Bilimum sebzelerle, çoğunlukta lahana ve maydonoz olmak üzere tabii ki, çorb hazırladım.. Tüm gün o çorbadan içiyosun, bir de ilk gün meyve yiyosun, ikinci gün sebze falan.. Neyse yediklerimi yazıcam zaten buraya.. Ekstra dan sadece ayran içicem, çünkü tansiyonum düşüyor sonra. (Düşük tansiyonum varda)
Gelişmeleri burdan aktarıcam.. Umarım Yoncam kadar iradeli olabilirim..

kızlar gördüğüm kadarıyla bu hafta kilo kaybı konusunda pek verimli geçmemiş :1no2: gevşemek yok canlarım..yaz kapımızda,beyaz pantolonlar vitrinlerde bizi bekliyoooooor :smiley-cool:

Bende öyle gördüm valla.. Bu hafta yoncam harikalar yaratmış..
Yarın akşama kadar kilosunu yazanları yarın listeye kaydedip yarın yayınliicam..
Sanırım bu haftanın şampiyonu YONCAM..:hooray::hooray:

SABUUUUUNNNNNNNNNNNN!!!!!
Nerdesiiiiinnnn???
İyi haberlerini merakla bekliyoruzzz....

Bu sabah 61.3 geldim..Yani yanızca 200 gr vermişim maalesef..:1no2:

canım 200 gr.da hiç yoktan iyidir hiç küçümseme...yerimseniben bak ben o kadar da veremedim yine 62...ama kesin kararlıyım gelecek hafta 62 den kurtulacağım...benneyaptımki

Kızlar hazırlanıyorum delikafadulden bi 5 dk uğrayıp annelerimizin anneler gününü kutlamak istedimmmm . . .

Anneni benim içinde öp derinciğim . . .

sabuncummm çok naziksin canım...teşekkürler annemi senin için de öptüm...sende anneni benim için öp...kaydirigubbakcemile3 hadi artık eve gelmişsindir merak ediyoruz nasıl geçti diye...

Bu arada bu hafta icinde 3 kg verdim ve 62 kiloyummmmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :hooray:

yoncacığım süpersin bir haftada 3 kilo... :teytey: ama ayda 4-5 kilo vermeyi tavsiye ediyor uzmanlar...umarım sağlığını etkilemez..gerçi sen bilinçlisin önlemini almışsındır...:1rolleyes:

canım seni desteklemez miyiz hiç...her zaman yanındayız... :asigim: :teselli: bu akşam ben de tekrar spora başlayacağım...kaydirigubbakcemile5

selam kızlar bugün nete giremedim tartıldım bu sabah 58 olmuşum çok bişey gitmemiş yani

canım benim biz burada 50 li kiloları görmek için didinip duruyoruz biliyorsun...nasıl olsa gidecek sonuçta artık bilinçli yaşıyoruz...( sayılır yani...sırnaşık şey ) hiç üzülme sadece zamana bırak...kaydirigubbakcemile3

derincim umarım sporla halledeceğiz bu işi
ben şimdi iyi ki spor yapmışım diyorum
kilo aldım 4 kilo hem de
ama vücut ölçülerim değişmedi
belim hala 72 cm, demekki spora başlasam 90-60-90 olacağım delikafadulden
Nasıl gaz veriyorum kendime :roflol:

canım benim bu ayın 23ünde eski okulumun pilav günü var ona kadar 55 olmam lazım ama ümitsizliğe kapıldım :1no2:

süpersin...:lepi: aynı gazla devam... yerimseniben

canım benim bu ayın 23ünde eski okulumun pilav günü var ona kadar 55 olmam lazım ama ümitsizliğe kapıldım :1no2:

canım zaten çok zayıf ve hoş görünüyorsun... pilav gününde arkadaşlarının benimle hemen hemen aynı sözleri karşısında derinn demişti dersin...yerimseniben :asigim:

kızlar ya ben iki gündür pek bişe yiyemiyorum hiç canım istemiyor suda içemiyorum
sabun nerde ya çok merak ettim neler oldu acaba
derincim çok gaza geldim bu hafta sen 60 ol bende 62 tamam mı canım kıralım şu şeytanın bacağını artık

tamam canım ben varım...ama o kadar da abartmayalım ben 61 olayım sen yine 62 ol tamam mı...zaten 3-3.5 kiloyu 4 ayda verdim... sositososito 1 haftada 2 kilo benim için olsa olsa mucize olur...:roflol:

sabunu ben de merak ediyorum ama o zaten pek akşamları olmuyor aramızda ...ama düşüncelidir sabun merak ettiğimizi biliyor mutlaka girer nete diye bekliyorum...

tmm cnm öyle olsun o zaman ya hakkaten kuzenimde gelecek 3 yıldır falan görmedim şimdi beni böyle görsün hiç istemiyorum wericem kesin biraz önce boşnak böreği yaptım hamurunu falan ben yoğurum açtım pişti ama tadına bile bakmıyorum annem babam war ewde onlar yesinler bugün sadece 6 kaşık buldur pilawı yedim birde sabah yarım salatalıkla bir çay kaşığı bal başka hiç birşey yemedim cnm istemiyor

bugün ben de börek yapmıştım yanına daha bir sürü şey ve hepsinden de yedim...

yatıyorum kızlar,yarına dinç olmalıyım hihoyyyt yarın benim minişlerin anneler günü gösterisi var,öyle çok emek verdikki hem çocuklarım hem ben...umarım herşey yolunda gider..

OLURSUN CANIM YETERKI INAN
Bende öyle gördüm valla.. Bu hafta yoncam harikalar yaratmış..
Yarın akşama kadar kilosunu yazanları yarın listeye kaydedip yarın yayınliicam..
Sanırım bu haftanın şampiyonu YONCAM..:hooray::hooray:

cok tesekkür ederim ya ama sizler olamasaydiniz inanin kackere bozmustum ilk kez bukadar uzunn uzunn dayanabiliyorum hep sizin sayenizde bence sampiyonumuz MOTIVASYONUMUZZZ

ya sabunu bende merak ediyorum napti acaba :uhm:

bak simdi sabun sen ben ayni kilodayizzz ama yine en siskooo benim benim boyum 1.60 yani cüceden hallice kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kizlarrrrr yaptigim 6 günlük perhize bugün anneler günü sebebiyle bir ögün ve bir dondurmayla ara verdim.

yarin perhizimin ikinci haftasina tam gaz devam bu haftamin motivasyon slogani su
62 kilodayim 24 ayardayimmmm hehehe :asigim:

önümüzdeki hafta 3 kilo daha vermeyi planliyorum insallah sizlerle basaricam ozaman 59 kilo olurum insallah sositososito Allahim ne büyük saadet olurrrrrrr

tatli rüyalar fistiklarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…