bizden sana tam destek canım alkisalkisalkis benim deyimimle 3 tane bir kilocuk vereceksin,ne derki sana..
kızlar gördüğüm kadarıyla bu hafta kilo kaybı konusunda pek verimli geçmemiş :1no2: gevşemek yok canlarım..yaz kapımızda,beyaz pantolonlar vitrinlerde bizi bekliyoooooor :smiley-cool:
Bu sabah 61.3 geldim..Yani yanızca 200 gr vermişim maalesef..:1no2:
Kızlar hazırlanıyorum delikafadulden bi 5 dk uğrayıp annelerimizin anneler gününü kutlamak istedimmmm . . .
Anneni benim içinde öp derinciğim . . .
Bu arada bu hafta icinde 3 kg verdim ve 62 kiloyummmmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :hooray:
Kızlar bugün yeniden karar verdim diyete girmek için.
62 kilo ile mezun oldum, 66 kilo oldum yine.
Neden ? Abur cubura yeniden başladığım için kötükedihüso
20 gün sonra mezuniyetim var, o güne kadar kaç kilo verebilirsem kardır. 3-4 kilo versem eski halime dönsem başka bir şey istemem.
Eskiden diyetteyken haftada 1 kilo veriyordum. Sporla belimi 13cm inceltmiştim, göbiş çıktı yine vermem lazım bu kilolarııııııııııı Çok üzgünüm çoook
Sizinle de paylaşmak istedim, çünkü birilerine karşı kendimi sorumlu hissedersem kaytarmam daha zor olur.
Bugünden itibaren diyetteyim, yine her akşam sporumu yapacağım ve 20 gün sonunda güzel bir mezun olacağım.
Desteğinizi esirgemeyin nolurr alkisalkisalkis
selam kızlar bugün nete giremedim tartıldım bu sabah 58 olmuşum çok bişey gitmemiş yani
canım benim biz burada 50 li kiloları görmek için didinip duruyoruz biliyorsun...nasıl olsa gidecek sonuçta artık bilinçli yaşıyoruz...( sayılır yani...sırnaşık şey ) hiç üzülme sadece zamana bırak...kaydirigubbakcemile3
derincim umarım sporla halledeceğiz bu işi
ben şimdi iyi ki spor yapmışım diyorum
kilo aldım 4 kilo hem de
ama vücut ölçülerim değişmedi
belim hala 72 cm, demekki spora başlasam 90-60-90 olacağım delikafadulden
Nasıl gaz veriyorum kendime :roflol:
canım benim bu ayın 23ünde eski okulumun pilav günü var ona kadar 55 olmam lazım ama ümitsizliğe kapıldım :1no2:
kızlar ya ben iki gündür pek bişe yiyemiyorum hiç canım istemiyor suda içemiyorum
sabun nerde ya çok merak ettim neler oldu acaba
derincim çok gaza geldim bu hafta sen 60 ol bende 62 tamam mı canım kıralım şu şeytanın bacağını artık
süpersin...:lepi: aynı gazla devam... yerimseniben
canım zaten çok zayıf ve hoş görünüyorsun... pilav gününde arkadaşlarının benimle hemen hemen aynı sözleri karşısında derinn demişti dersin...yerimseniben :asigim:
tmm cnm öyle olsun o zaman ya hakkaten kuzenimde gelecek 3 yıldır falan görmedim şimdi beni böyle görsün hiç istemiyorum wericem kesin biraz önce boşnak böreği yaptım hamurunu falan ben yoğurum açtım pişti ama tadına bile bakmıyorum annem babam war ewde onlar yesinler bugün sadece 6 kaşık buldur pilawı yedim birde sabah yarım salatalıkla bir çay kaşığı bal başka hiç birşey yemedim cnm istemiyor
OLURSUN CANIM YETERKI INANYa valla kızlar ben bugün çok yedim yaaa...senağlama
Sabah arkadasım kahvaltıya geldi.. Hadi onda bi derece çook yemedim.. biraz kepekli simit peynir 1 dilim salam falan idare ettim..
Ama öğleden sonra nişanlım ve annelerimiz rakı balık yaptık dördümüz..
1 kadeh rakı balık efenime söliim kavun peynir kalamar.. 2 dilim ekmek zeytin yağına bana bana yedim.. Nasıl özlemişim.. Şu anda çatliicakmışım gibi.. Midem de küçülmüş nasıl şiştimm..
Şimdi eve geldim, hemen form çayı içiyorum...
Yarın Lahana çorbası diyetine başlıyorum bir haftalığına..
Bilimum sebzelerle, çoğunlukta lahana ve maydonoz olmak üzere tabii ki, çorb hazırladım.. Tüm gün o çorbadan içiyosun, bir de ilk gün meyve yiyosun, ikinci gün sebze falan.. Neyse yediklerimi yazıcam zaten buraya.. Ekstra dan sadece ayran içicem, çünkü tansiyonum düşüyor sonra. (Düşük tansiyonum varda)
Gelişmeleri burdan aktarıcam.. Umarım Yoncam kadar iradeli olabilirim..
Bende öyle gördüm valla.. Bu hafta yoncam harikalar yaratmış..
Yarın akşama kadar kilosunu yazanları yarın listeye kaydedip yarın yayınliicam..
Sanırım bu haftanın şampiyonu YONCAM..:hooray::hooray:
canım 200 gr.da hiç yoktan iyidir hiç küçümseme...yerimseniben bak ben o kadar da veremedim yine 62...ama kesin kararlıyım gelecek hafta 62 den kurtulacağım...benneyaptımki
sabuncummm çok naziksin canım...teşekkürler annemi senin için de öptüm...sende anneni benim için öp...kaydirigubbakcemile3 hadi artık eve gelmişsindir merak ediyoruz nasıl geçti diye...
yoncacığım süpersin bir haftada 3 kilo... :teytey: ama ayda 4-5 kilo vermeyi tavsiye ediyor uzmanlar...umarım sağlığını etkilemez..gerçi sen bilinçlisin önlemini almışsındır...:1rolleyes:
önlem alinmali canimmm tabiki takviye bir sürü vitamin aliyorum doktor kontrolündeyim kontrolsüz hic tavsiye etmemm zaten isede yaramaz iki kati kiloyla geriye döner
canım seni desteklemez miyiz hiç...her zaman yanındayız... :asigim: :teselli: bu akşam ben de tekrar spora başlayacağım...kaydirigubbakcemile5
tamam canım ben varım...ama o kadar da abartmayalım ben 61 olayım sen yine 62 ol tamam mı...zaten 3-3.5 kiloyu 4 ayda verdim... sositososito 1 haftada 2 kilo benim için olsa olsa mucize olur...:roflol:
sabunu ben de merak ediyorum ama o zaten pek akşamları olmuyor aramızda ...ama düşüncelidir sabun merak ettiğimizi biliyor mutlaka girer nete diye bekliyorum...
yaremcim merhaba cnm kilolarımız aynıymış başlama ve bitiş kilomuz inş ulaşacağız cnm
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?