60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim onlar seni o kadar çok özlemişlerdir ki kilolu olsan da hiç umursamazlar...ama şu andaki kilonda bile onları şok edeceğine emin olabilirsin...övgülere hazır ol...yerimseniben ne güzel gelişine de az kalmış...gerçi sana şu anda çok uzun geliyordur o süre...kilo alırım diye hiç korkma ayrıca o kadar bilinçli ve azimlisin ki 1 gr.bile almayacağına eminim senin...kaydirigubbakcemile3

canım ne güzel herşeyin başı sağlıklı olmak...senin adına çok sevindim...zamanım olsa ben de senin yaptırdığın tahlillerden yaptırmak istiyorum ama izin almak problem...senağlama

canım bu ne güzel bir haber...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt tebrik ediyorum...:hooray: :hooray: :hooray: bir yandan da utandım... beraber 60 olalım derken ben hala 62 de sayıyorum...bu 62 kabusum oldu artık...:çok üzgünüm:

fiumeciğim sana da çok geçmiş olsun canım...

arkadaşlar bu saat itibariyle topiğimizin güzel ve zarif tüm annelerinin ve gelecekteki anne adaylarının anneler gününü kutluyorum...ilk kutlayan ben olayım... yerimseniben a.s. a.s. a.s.

canım hoşgeldin aramıza a.s. (daha önce farkedememişim,kusura bakma)

sevgili bitane,öncelikle zayıflamaya gerçekten karar vermeli ve beynini buna hazırlamalısın!eğer buna(gerçekten) hazır değilsen diyet yapamaz ve kilo veremezsin..
hadi(sadece kendin için)bir karar al ve hemen şimdi başla diyete..
bizler senin yanındayız..

Derın sabun ve dıger arkadaslar tesekkurler hepınıze. Bu arada mavıbenek1 senı kesınlıkle cokookk tebrık edıyorum arkadasım. Aynı kaderı paylasıyoruz. Bende son 5 yıldır 59 u bır turlu goremıyorum. Allah ım ınsallah o gunlerı bana da gosterır. Tekrar tebrıkler... Bugun neler yedıgımı yazmak ıstemıyorum. Aklıma gelınce kendıme coook kızıyorum neyse. Yarın da olmazsa kocam varya o bakımdan. P.tesı devam...

DERıNıMMM teşekkürler bitanem a.s. hadi ama kır artık şu 62 nin belini!yoksa dayanamayıp ben gelip kırıcam:)hem senin hem de sabunun 60 kiloya inmenizi dört gözle bekliyorum...çok bekletmeyin beni emi???

yaremcim oluyor inan,insan yeterki istesin,yapamayacağı hiçbirşey yok...yaaa ben 'allahım 70 kilo olayım,başka bişey istemem' diye dua ettiğim günleri hatırlıyorum...inancını ve azmini sakın yitirme..hep birlikte başaracağız kaydirigubbakcemile3

DERİNİMMM teşekkürler bitanem a.s. hadi ama kır artık şu 62 nin belini!yoksa dayanamayıp ben gelip kırıcam:)hem senin hem de sabunun 60 kiloya inmenizi dört gözle bekliyorum...çok bekletmeyin beni emi???

canım benim çok teşekkür ederim elimden geleni yapacağım... sabun ne yapıyordur acaba şimdi büyük buluşmaya saatler kaldı...CADIARZU

tüm annelerin,anne adaylarının ve anne aday adaylarının ANNELER GÜNÜNÜ KUTLARIM...rabbim (isteyen) herkese anne olmanın mutluluğunu yaşatsın inşallah :Saruboceq :a.s.

canım benim çok teşekkür ederim elimden geleni yapacağım... sabun ne yapıyordur acaba şimdi büyük buluşmaya saatler kaldı...CADIARZU
eminim heyecandan uyuyamıyordur,midesine kramplar giriyordur:)canım benim yaa,daha sonraki yıllarda gülümseyerek hatırlayacak bu günleri...

merhaba arkadaslar. ben de size katilmak istiyorum. malesef daha gecen ay 65'dim. dun olctum 69.6 olmusum. cok kotu oldum. diyet ve egzersize basladim. bir de elma sirkesi diyetini deniyorum. boyum 161. hedefim de 52-53.

KILO cıze3lgemı yapmısım en sonunda... ınsallah ılerı kı gunlerde bol bol degıstırmek zorunda kalırım...

valla var ya yerınde olmayı ısteyen,,,, yada olmadı senın gıbı olmayı ısteyen oyle cok hatun var kı burda... gercekten . bende ınsallah senın gıbı gogsumu gere gere 50 li sayılara gecıs yaparım canım.. bu arada nasıl basardın bunu canım yaa neler yaptın sen. ınan butun sayfaları okumaya calısıyorum kac gundur beynım sulandı resmen. kafam ıyıce karıstı.. kusura bakma yazdıysan bıle denk gelmedım ben...

ARD ARDA COK MESAJ OLDU AMA BILGISAYARINIZI ACINCA GORUN ISTEDIM.. ANNE OLANLARIN, ANNE ADAYLARININ, VE ANNE ADAY ADAYLARININ BU GUNUNU KUTLUYORUM.. ALLAH HEPINIZE BEBEK BAGISLASIN VE INSALLAH ISTEDIGI ZAMANDA...HEPINIZI OPUYORUM ARKADASLAR....:CüvCüv:[/B]

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar. ben de size katilmak istiyorum. malesef daha gecen ay 65'dim. dun olctum 69.6 olmusum. cok kotu oldum. diyet ve egzersize basladim. bir de elma sirkesi diyetini deniyorum. boyum 161. hedefim de 52-53.
hoşgeldin canım a.s. öyle güzel ve farklı bi topiktesinki!..eğer kararlıysan, zayıflamaman imkansız bu topikte...

hoşgeldin canım a.s. öyle güzel ve farklı bi topiktesinki!..eğer kararlıysan, zayıflamaman imkansız bu topikte...

hos bulduk canim. insallah bir zayiflamaya basliim, daha da bir heveslenicem.
benim tiroid sorunum var, bu kadar kilo aldigima gore haftaya kontrole gidicem, belki hormonlarim azalmistir.

hayatimda hic kilo sorunum olmadi. iki yildir hep 53-65 arasi gidip geliyordum. ama hic bu kadar olmamistim. diyete ve egzersize basladim. ek olarak da yemekten once iki cay kasigi sirkeyi bir bardak suya katip iciyorum. insallah faydasni gorurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…