canim mecbur hizlanicam benim kardesler, teyzeler,arkadaslarim yakinlarim hepsi türkiyede 18 haziranda geliyorum 2 yil aradan sonra veeeeeee cogggg özledim senağlama
7 ay önce bebegim oldu hepsi beni sisko bilio 75-80 arasi filan ben demedimde emminim öyle bekliyolar onlari sok :1shok: etmek istiyorum
he bide türkiyeye gelipte alisveris yapip üzerime olmayan o kadar cok kiyafetim oluyor ki her geldigimde (cünki ben kitliktan ciktim ya ye ye ay sunuda ye bunu da tat)
bu sefer buna izin vermicem zayif gidecem 3 kilodan fazlada almam insallah
selam arkadaslar bugun ben endokrınolojı bolumune gıdıp tam kan tahlıllerımı yaptırdım. sukur hıc bır saglık sorunum yokmus. troıt, karacıger enzımlerı, seker, kolesterol.. hersey normal sevıyede. dıyetısyene yonlendırdı benı. malesef dıyetısyende ızındeymıs. persembe gunu tekrar gıdecegım. dıyet programı ıcın. aslında kendı cabalarımla zaten bırseyler yapıyordum ama. bır lısteye adapte olmak ıyı gelecek bana.. bu arada bu sabah tartıldım. tam 65 kılo olmusum..sevındım yaa.. bugun cok dengesız beslendım ama. tahlıl olacagım ıcın hıcbırsey yemedım sabah. sonra bır pogaca, bır salatalık yedım gelınce taaaa 21 de tavuk yedım, bır ıkı dılım patates, yarım kase yogurt.. bu kadar...sızler neler yaptınız yıne yahu..ben hıcbırınızle gorusemıyorum yaa. hıc denk gelemıyoruz..
canlarıııım günaydııııııın.. yerimseniben yarını bekleyemiycem,paylaşmazsam çatlarım:)işte bu sabah baskülde gördüğüm rakam: 59 !!! son 20 yıldan beri ilk defa 60 ın altına düştüm..başardım kızlar başardıııııııııııııım :lepi: :teytey: :sm_cool:
(yalnız 59 oldum diye ben bu topikten hiçbiryere gitmemmm..gidememmm...:):)
canım hoşgeldin aramıza a.s. (daha önce farkedememişim,kusura bakma)ya kızlar bende çizelge oluşturmak istiyorum.herşeyi yaptım bi tek yapıştırmak kaldı.imzanı za yapıştırın demişler baktım ama bulamadım.imzamız nerede hangi bölümde oluyokafamçokkarıştı
sevgili bitane,öncelikle zayıflamaya gerçekten karar vermeli ve beynini buna hazırlamalısın!eğer buna(gerçekten) hazır değilsen diyet yapamaz ve kilo veremezsin..selam.buranın müdavimiyim ama henüz bir gram veremedimama neden çünkü spora da diyete de başlayamadım:ecrin_bebek: bundan sonra her akşam gelip yediklerimi ve harcadığım kaloriyi yazacağımalkisalkisalkis
bugün:
kahvaltı:dört dilim peynirli yümurtalı yeşillikli kıtır ekmek,çay
öğleden sonra :yarım muz, yarım portakal,1 elma
akşam yemeği: yarım ekmek arası köfte,ayran
yemektan sonra çayla beraber 3 dilim cevizli baklava
birazdan da yeşil erik ve yeni dünya yiyeceğim
evet bugün hiç kilo veremeyip almışımdır:mymeka:
5 kilo fazlam var ve 4 haftada vermem lazım inşallah başaracağımnaniknanik
herkese kolay gelsin..a.s.
yaremcim oluyor inan,insan yeterki istesin,yapamayacağı hiçbirşey yok...yaaa ben 'allahım 70 kilo olayım,başka bişey istemem' diye dua ettiğim günleri hatırlıyorum...inancını ve azmini sakın yitirme..hep birlikte başaracağız kaydirigubbakcemile3Derın sabun ve dıger arkadaslar tesekkurler hepınıze. Bu arada mavıbenek1 senı kesınlıkle cokookk tebrık edıyorum arkadasım. Aynı kaderı paylasıyoruz. Bende son 5 yıldır 59 u bır turlu goremıyorum. Allah ım ınsallah o gunlerı bana da gosterır. Tekrar tebrıkler... Bugun neler yedıgımı yazmak ıstemıyorum. Aklıma gelınce kendıme coook kızıyorum neyse. Yarın da olmazsa kocam varya o bakımdan. P.tesı devam...
DERİNİMMM teşekkürler bitanem a.s. hadi ama kır artık şu 62 nin belini!yoksa dayanamayıp ben gelip kırıcam:)hem senin hem de sabunun 60 kiloya inmenizi dört gözle bekliyorum...çok bekletmeyin beni emi???
eminim heyecandan uyuyamıyordur,midesine kramplar giriyordur:)canım benim yaa,daha sonraki yıllarda gülümseyerek hatırlayacak bu günleri...canım benim çok teşekkür ederim elimden geleni yapacağım...sabun ne yapıyordur acaba şimdi büyük buluşmaya saatler kaldı...CADIARZU
yaremcim oluyor inan,insan yeterki istesin,yapamayacağı hiçbirşey yok...yaaa ben 'allahım 70 kilo olayım,başka bişey istemem' diye dua ettiğim günleri hatırlıyorum...inancını ve azmini sakın yitirme..hep birlikte başaracağız kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım a.s. öyle güzel ve farklı bi topiktesinki!..eğer kararlıysan, zayıflamaman imkansız bu topikte...merhaba arkadaslar. ben de size katilmak istiyorum. malesef daha gecen ay 65'dim. dun olctum 69.6 olmusum. cok kotu oldum. diyet ve egzersize basladim. bir de elma sirkesi diyetini deniyorum. boyum 161. hedefim de 52-53.
hoşgeldin canım a.s. öyle güzel ve farklı bi topiktesinki!..eğer kararlıysan, zayıflamaman imkansız bu topikte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?