canım içli köfteyi kendin yap içini hazırlarken az yağ koy ve kızartma yerine fırınla veya haşla öylede çok güzel oluyo o zaman korkmadan yiyebilirsin içli köfteyi kızartmadıktan sonra gayet sağlıklıdır iştah açmaz kilo yapmaz.
farmasiciğim yorumun için teşekkürler. aslında belkide az yemeğe ara vermem gerekir ama verdiğim kiloları alıcam diye ödüm patlıyor. zaten h sonu iyice cozutmuştum. yine de o kadar sıkı diyet yapmasam iyi olur galiba.
kek dedim becel dedim yine de begendin menülerimi. çook tatlısın yaa sagol
canım çook teşekkürler. evde yalnızım sizin varlığınız bana güç veriyor. beşi biyerde çayım var onu içim bari yemekten önce.geçmiş olsun canım nane limon iç bol bol bitki çayları iç canım kekik falan afiyet olsun bu arada
kızlar lavaboya çıkma sorununuz varsa bol bol su için günde ortalama 2.5 -3lt çok faydasını göreceksiniz eminim.
ben sabahtan beri 1 lt su içtim ayıptır söylemesi 3 kere lavaboya çıktım.
famir galiba içimde öğütme makinası var.ya derdim bazı insanlar sürekli yiyiyorlar herşeyden ama nasıl kilosuz kalıyorlar ben şu anda aynı şeyleri yaşadığımı hissediyorum İnşallah hayatımın sonuna kadar da bu duygu ve de bu görünüş sürer gider.
evet haklısın aslında bende saglık konusuna önem veriyorum ama kilon 58 be canım benim gibi 69 luk bir tombik değilsin.şaka şakacanım ben gerçekten hissettiklerimi ve de senin yerinde olsaydım yapacaklarımdan bahsettim
ve hatta kaç defa yazdım geçen hafta gripken 5 günde 700 gr aldım umrumda mı oldu isterse diyete başladığım haftada olsaydım farketmezdi inanki.çünkü ben hayatta herşeyden önce sağlığıma değer veririm. biliyorumki sağlık olmazsa hiçbirşey olmaz yolunda gitmez o nedenle önce sağlık sonra diyet .
gripliğim geçti ben eski düzenime döndüm ilk 3 günde 1 kg sonraki 2 günde de 200 gr daha vererek 54.2 kg dan 53 kg ye geriledim.
ben her zaman neticeye bakarım haticeye değil
şu ana kadar ne beslenme ne de hareketlilik ne de hasta olduğumda neler yapmam gerekli diye düşünüp uyguladığım hiçbir konuda yanılmadımve sonuç sonsuz şükürler olsun Rabbime ortada.
evet haklısın aslında bende saglık konusuna önem veriyorum ama kilon 58 be canım benim gibi 69 luk bir tombik değilsin.şaka şakao kadar bıktım ki kilolu olmaktan istediğim pantolonun bacaklarımı kütük gibi göstermesinden bir an önce bir beş kg daha vermek istiyorum ama acele ile hata ediyorum bunu da biliyorum. diyete biraz ara vericem seni dinlicem
bi de kalonchelilinin adını öğrensem daha bir rahatlıcam ama
görmedim canım kusura bakma,şimdi yavaş yavaş okuyordum,hügocuğum şu nbacağa bağlanan kum torbalarını annem kardeşime kandi yapmıştı,kendin yapabilirsin çok kolay,kot kumaşından yapman lazım ama dayanıklı olsun diye.
bilinçli,sağlıklı yönlendirmelerin için sağol hügocuğum,her arkadaşa ayrı değer veriyorsun kendin için zarralı gördüğün herşeyi bizimde yemememiz,sağlıklı gördüklerinide abartmadan yememiz yiyeceklerden kormamamız gerektiğini tekrar tekrar hatırlatıyorsun sağol hügocuğum,iyiki bizzimlesin
evet haklısın aslında bende saglık konusuna önem veriyorum ama kilon 58 be canım benim gibi 69 luk bir tombik değilsin.şaka şakao kadar bıktım ki kilolu olmaktan istediğim pantolonun bacaklarımı kütük gibi göstermesinden bir an önce bir beş kg daha vermek istiyorum ama acele ile hata ediyorum bunu da biliyorum. diyete biraz ara vericem seni dinlicem
bende 3 ltye yakın içiyorum canımcım ,ama çıkamıyorum arada bir böyle oluyor,gerçi eskiye göre çok iyiyim eskiden 4 gün gitmediğim bile olurdu,hergün düzenli meyve vs türü şeyler çıkmamı sağlıyor şükür
yaa dışarı çıkmak derken büyük mü küçük mü yoksa hepsi mi ?bende 3 ltye yakın içiyorum canımcım ,ama çıkamıyorum arada bir böyle oluyor,gerçi eskiye göre çok iyiyim eskiden 4 gün gitmediğim bile olurdu,hergün düzenli meyve vs türü şeyler çıkmamı sağlıyor şükür
tatlım keten tohumu al baharatçıdan yoğurduna şöyle 2 çay kaşığı falan ekle hergün ye bak nasıl tuvalet sorunu kalıyormu sende gör acayip çalıştırıyo ben kullanıyorum hergün
tatlım keten tohumu al baharatçıdan yoğurduna şöyle 2 çay kaşığı falan ekle hergün ye bak nasıl tuvalet sorunu kalıyormu sende gör acayip çalıştırıyo ben kullanıyorum hergün
yaa dışarı çıkmak derken büyük mü küçük mü yoksa hepsi mi ?
ben sabahtan beri 3 kere küçüke çıktım 4. yolda?
canım küçüğün haddi hesabı yok
büyükten bahsediyoruz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?