60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bilinçli,sağlıklı yönlendirmelerin için sağol hügocuğum,her arkadaşa ayrı değer veriyorsun kendin için zarralı gördüğün herşeyi bizimde yemememiz,sağlıklı gördüklerinide abartmadan yememiz yiyeceklerden kormamamız gerektiğini tekrar tekrar hatırlatıyorsun sağol hügocuğum,iyiki bizzimlesin

canım ben gerçekten hissettiklerimi ve de senin yerinde olsaydım yapacaklarımdan bahsettim
ve hatta kaç defa yazdım geçen hafta gripken 5 günde 700 gr aldım umrumda mı oldu isterse diyete başladığım haftada olsaydım farketmezdi inanki.çünkü ben hayatta herşeyden önce sağlığıma değer veririm. biliyorumki sağlık olmazsa hiçbirşey olmaz yolunda gitmez o nedenle önce sağlık sonra diyet .
gripliğim geçti ben eski düzenime döndüm ilk 3 günde 1 kg sonraki 2 günde de 200 gr daha vererek 54.2 kg dan 53 kg ye geriledim.
ben her zaman neticeye bakarım haticeye değil
şu ana kadar ne beslenme ne de hareketlilik ne de hasta olduğumda neler yapmam gerekli diye düşünüp uyguladığım hiçbir konuda yanılmadımve sonuç sonsuz şükürler olsun Rabbime ortada.

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım nane limon iç bol bol bitki çayları iç canım kekik falan afiyet olsun bu arada
canım çook teşekkürler. evde yalnızım sizin varlığınız bana güç veriyor. beşi biyerde çayım var onu içim bari yemekten önce.
şimdi bir form çayı ile iki peynirli taç kraker atıştırdım

bende 3 ltye yakın içiyorum canımcım ,ama çıkamıyorum arada bir böyle oluyor,gerçi eskiye göre çok iyiyim eskiden 4 gün gitmediğim bile olurdu,hergün düzenli meyve vs türü şeyler çıkmamı sağlıyor şükür

evet haklısın aslında bende saglık konusuna önem veriyorum ama kilon 58 be canım benim gibi 69 luk bir tombik değilsin.şaka şaka o kadar bıktım ki kilolu olmaktan istediğim pantolonun bacaklarımı kütük gibi göstermesinden bir an önce bir beş kg daha vermek istiyorum ama acele ile hata ediyorum bunu da biliyorum. diyete biraz ara vericem seni dinlicem

canımcım diyete ara vermek kek ve tuzlu bisküvi yemek değilki ama,yani bunu senin için söylüyorum yanlış anlama,5 kilodan fazla vermişsin kendi yolunu az da olsa tutturmuşsun zaten ama diyete ara vermek 6 kaşık sebze yemeğini 8e çıkarmak,2 su bardağı kalsiyum hakkını 3 bardağa çıkarmak ,3 porsiyon meyve hakkını belkide 5e çıkarmak olmalı.

bi de kalonchelilinin adını öğrensem daha bir rahatlıcam ama

yaw ben adımı hiç sevmiorum zaten o yüzden boşverin.bana başka ni isim bulun siz madem söleyemiosanızonuda bulamıosannız şiştt piştt fln diyin bakarım bensize

menüme yaptığınız yorumlara teşekürler kızlar.ben sabahları geç giriorum foruma sora pilates fln derken herkese tek tek yorum yapamıorum kusura bakmayın ama geçmişi okuorum ben çok önemli bişi görürswm ozman yazıorum ayrıyeten genel olrak herkesin menüsü güzel.
hülyacım tebrkler cnm çok güzel gidosun valla.
hasta olanlara Allah şifalar versin
pilatesimizide yaptık şimdi vakit kaybetmeden mutfağa idorum dün iç bi iş yapamadım dışarı çıkınca.bugün yapayım biraz

aaa doğru diyosun hiç aklıma gelmemişti çok sağol canım bende böyle yapayım ilerde lazım olacak

tabiki tatlım burda beraber kilo vermeye çalışıyoruz bilgilerimizi paylaşacağız

canım şuradaki listelere dikkat edersen zaten hepsi normalde hastada da olsan hasta olmasan da yenilecek şeyler canım.
sana diyeti bırak diyen yok diyet diyet diye psikolojini kasma diyorum sadece yanlış anlaşılmasın .benim senin diyeti bırakmaktan kastettiğinden şunu çıkarıyorum nerede abur cubur var onu yemek serbest SAKIN HAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! ÖYLE BİRŞEY YOKKKKKKK
bak mesela ben normalde muz yemem beni kabız yaptığı için ama grip olduğum zaman hiç ymediğim kadar muz yedim potasyum ihtiyacımı karşılasın diye ne oldu birkaç gün lavaboya gidemedim tartıya kilo gibi yansıdı. ama gripliğim geçti .ben de bu sefer normal düzenime döndüm .bu sefer de 1.2 kg gitti diyorum laflarımı çarpıtma

tatlım keten tohumu al baharatçıdan yoğurduna şöyle 2 çay kaşığı falan ekle hergün ye bak nasıl tuvalet sorunu kalıyormu sende gör acayip çalıştırıyo ben kullanıyorum hergün

yaa dışarı çıkmak derken büyük mü küçük mü yoksa hepsi mi ?
ben sabahtan beri 3 kere küçüke çıktım 4. yolda?

tatlım keten tohumu al baharatçıdan yoğurduna şöyle 2 çay kaşığı falan ekle hergün ye bak nasıl tuvalet sorunu kalıyormu sende gör acayip çalıştırıyo ben kullanıyorum hergün

sabahları sirkeli su içiyordum oda ii geliyordu ama onunda etkisi azalmaya başaldı,birde bunu deneyeyim bakalım,sağol canımmmmmmmmmmmmm

bende keten tohumu hariç her şeyi denedim olmadı bide onu deneyeyim.probiyotik yoğurt işe yarıo gibydi biraz da ona devam edeyim.

bende öyle problem yok ben faydalı diye yiyodum ama acayip tuvalete çıkarıyo çok etkili sizdede işe yarar eminim bunuda deneyin her zaman olmasa bile sorun yaşadığınız zamanlarda deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…