bende öyle problem yok ben faydalı diye yiyodum ama acayip tuvalete çıkarıyo çok etkili sizdede işe yarar eminim bunuda deneyin her zaman olmasa bile sorun yaşadığınız zamanlarda deneyin
bugün aktara gidicektim zaten bende alayım bari...aktiva yiyorum kayısı yiyorum su içiyorum faydası yok
famir geçen hafta bir yerde okumuştum ondan beridir
sabahları aç karna
1 kuru erik
1 kuru kayısı
1 kuru incir yiyorum
üzerine de 500 ml su içiyorum acayip faydasını gördüm yanlız şuna inanıyorum bu tür şeyler 1 haftadan sonra bünye alışıyor etkisini kaybediyor gibime geliyor arada düzeni değiştirmek lazım diye düşünüyorum
walla normalde günde bi defa kesinikinci şansaydı
şu doğadan form içmeye başladım
bütün içimi temizlio maşallah
onalrıda yaptım çok önce,dediğin gibi başlarda etkisi oluyor ama sonra vcut alışıyor,sirkeli su ii geliyordu şimdilerde kestim artık etkisi azldı,keten tohumunu deneyeyim,ardındanda seninkini yaparım.ömrüm böyle geçecek sanırım
öğlen yemeğinde tavuk sote ve yağsız yeşil salata 1 dilimde çavdar ekmeği var
herkese günaydınnnnnnnnnnnnn,nasılsınız baklalımmmmmmmm,herkesin akşam öğünlerini okudummm,hepsi çok kararında olmuş herkese gecikmiş bir afiyet olsun,şu an yeni kalkmış olan ve radyosunu şincik açmış olan siz değerli dinelyicilerim için bir kez daha günaaaaaaa..............................Ayyyyyyyyyyyy noluyo bana yaaaaaaaa
nörüyonuz gızzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
hemen sabah menümü yazayım,çok uzun olduğu için acele yazman kazım
1 dlm ekmek
1 kk kadar kaşar peynirsabah kızım benle beraber kalktı onla oyalandım biraz,ancak bu kadar oldu.sabah nihayet wcye çıktım iki gündür çıkammamıştım,bende bu fırsatı kaçırmadan bir tartılayım dedim 65.4 çıktım,indim çıktım indim çıktım bi daha 65.4 çıktım bende hemen tickerimi değiştim ama artık haftada bir tartılmaya devam hatta 2 haftada 1 de olabilir
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr bugün maşşallah iyisiniz farmasi famir yazılarınızdan iyi olduğunuzu anlıyorum .bugün bende iyiyim nedense yeni aldığım kıyafetlerimi giydim bugün kurban bayramından önce almıştım tam oturuyordu bugün gayet iyi ve güzel oldu sabah sabah eleştirileri alıyorumbeyaz üzerime oturan gömlek süslü püslü ve kalem etek koyu kahverengi renkte.bi arkadaşım beyaz sana çok güzel yakışıyo dedi biride aygün maşşallah nasıl rejim yapıyosun baya bi verdin şunu banada söyle dedi bende ben bir yıldır rejim yapmıyorum sağlıklı besleniyorum dedim hatta ilaç falanmı kullanıyosundedi asla dedim onlara karşıyım çünkü . akşama kadar güzel dilekler alırım sanırsam akşam ve sabah menümü yazayım hemen
akşam
bir kepçe tarhana çorbası (şu bir kepçe kaç kaşık ediyo bi türlü eve gidince aklıma geelmiyo yaff gece yatarken yatakta aklıma geldi kalkmaya üşendimama mutlaka ölçecem famir 8 olarak hesaplıyacağız dedi ama ben yinede merak ettim işte
6- yk taze fasülye
1 yk bamya yemeği
4 yk bulgur pilavı
salata
bir dilim kepek ekmek
ilerleyen saatlerde
bir bardak yarım yağlı süt
yarım galete
bir tane ufak portakal ve bir tane elma
sabah
bir bardak ılık su
domates-salatalık
bir haşlanmış yumurta
kibrit kutusu tuzsuz beyaz peynir
bir dilim çavdar ekmeği
maydanoz
bir tane yeşil biber
3 zeytin
gny kızlar maşşlah okudum hepoinizinmenüsü harika
kız famir seni çok tbrk ederim bak boşuna üzlmüşün vermişssin tebrik ederim seniiiii
ben daha kahvaltıettmedim ama 2wcye çıttım valla maşşlah diyem 400 gram daha vermişim artık neruda gelince yapar çok sevinçliyim allahıma şükür bugün eşimin dogum günü pastalar yapacam bide annem geliyo onu almaya gidecem uyku tutmadı bugün ondan onu alınca yaparım kahvaltımı artık
selam millet sporumu yaptım. sporda uyguladığım yeni teknikler bayağı yordu benine zamandır koşu bandında bu kadar zorlanmamıştım :86:
ara öğünümde 1 kuru incir 1 çay bardağı sütlü türk kahvesi içtim pilatesi bekliyorum
kızlar 250 ml su içmiştim
kahvaltı öncesi içtiğim su bugün tam 1 lt oldu.
kahvaltım hazır şimdi onu yemeye gidiyorum
kahvaltım
2 dilim kepek ekmeği ve 3 dilim kaşar peyniri ile hazırlanmış ketçaplı tost (normalde biraz margarin kullanırdım ama bugün hiç yağ kullanmadan yaptım tostumu)
margarini sadece tost için bulunduruyorum neredeyse bizim ev de margarin tost haricinde hiçbir yerde 10 yıldır kullanılmıyor)
2 adet kırmızı köz biber
250 ml şekersiz açık çay
Günaydııııınnnnn
:)))))))
Dayak yerim die korkumdan gelemedim
Dün akşam 2 küçük top içli köfte yedimdeee
canımcım diyete ara vermek kek ve tuzlu bisküvi yemek değilki ama,yani bunu senin için söylüyorum yanlış anlama,5 kilodan fazla vermişsin kendi yolunu az da olsa tutturmuşsun zaten ama diyete ara vermek 6 kaşık sebze yemeğini 8e çıkarmak,2 su bardağı kalsiyum hakkını 3 bardağa çıkarmak ,3 porsiyon meyve hakkını belkide 5e çıkarmak olmalı.
tatlım keten tohumu al baharatçıdan yoğurduna şöyle 2 çay kaşığı falan ekle hergün ye bak nasıl tuvalet sorunu kalıyormu sende gör acayip çalıştırıyo ben kullanıyorum hergün
neruşummmmmmmmmmm günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmmm
Yaa ben diyeti yavaşlatıcam dedim abur cubura abanıcam demedim ki.:26::26::26: sadece sabah 3 tk büyüklüğünde kek yedim,ara ögünde aç kaldım tuzlu bisküvi attım iki tane agzıma. işyerinde olduğum için istediğimi yiyemiyorum.diyet psikolojisi olayına katılıyorum ama dengeli beslenmek yazmak çok uzun oluyo o yüzden öle yazmıştımcanım şuradaki listelere dikkat edersen zaten hepsi normalde hastada da olsan hasta olmasan da yenilecek şeyler canım.
sana diyeti bırak diyen yok diyet diyet diye psikolojini kasma diyorum sadece yanlış anlaşılmasın .benim senin diyeti bırakmaktan kastettiğinden şunu çıkarıyorum nerede abur cubur var onu yemek serbest SAKIN HAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! ÖYLE BİRŞEY YOKKKKKKK
bak mesela ben normalde muz yemem beni kabız yaptığı için ama grip olduğum zaman hiç ymediğim kadar muz yedim potasyum ihtiyacımı karşılasın diye ne oldu birkaç gün lavaboya gidemedim tartıya kilo gibi yansıdı. ama gripliğim geçti .ben de bu sefer normal düzenime döndüm .bu sefer de 1.2 kg gitti diyorum laflarımı çarpıtma
Women's Health
nugyacım böyle işte bacaklarım. yerdeki bacağının görüntüsü benimkiyle aynı benim bacaklar daha uzun sadece canım. ben böyle sevdiğim için spor yapıyorum. geri kalan kilolarda gidince üst bedenimdeki kaslarda gözükecek ve üst bedenimde aynı olacak canım
Yaa ben diyeti yavaşlatıcam dedim abur cubura abanıcam demedim ki.:26::26::26: sadece sabah 3 tk büyüklüğünde kek yedim,ara ögünde aç kaldım tuzlu bisküvi attım iki tane agzıma. işyerinde olduğum için istediğimi yiyemiyorum.diyet psikolojisi olayına katılıyorum ama dengeli beslenmek yazmak çok uzun oluyo o yüzden öle yazmıştımcanım şuradaki listelere dikkat edersen zaten hepsi normalde hastada da olsan hasta olmasan da yenilecek şeyler canım.
sana diyeti bırak diyen yok diyet diyet diye psikolojini kasma diyorum sadece yanlış anlaşılmasın .benim senin diyeti bırakmaktan kastettiğinden şunu çıkarıyorum nerede abur cubur var onu yemek serbest SAKIN HAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! ÖYLE BİRŞEY YOKKKKKKK
bak mesela ben normalde muz yemem beni kabız yaptığı için ama grip olduğum zaman hiç ymediğim kadar muz yedim potasyum ihtiyacımı karşılasın diye ne oldu birkaç gün lavaboya gidemedim tartıya kilo gibi yansıdı. ama gripliğim geçti .ben de bu sefer normal düzenime döndüm .bu sefer de 1.2 kg gitti diyorum laflarımı çarpıtma
ycl akşamları şöyle 1 saat spora vakit ayırabilirmisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?