60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kalanchoecim nasıldı pilates bugün gerdi değilmi. ama her geçen gün dahada açılıyoruz değilmi canım.

bende öyle problem yok ben faydalı diye yiyodum ama acayip tuvalete çıkarıyo çok etkili sizdede işe yarar eminim bunuda deneyin her zaman olmasa bile sorun yaşadığınız zamanlarda deneyin

bugün aktara gidicektim zaten bende alayım bari...aktiva yiyorum kayısı yiyorum su içiyorum faydası yok

famir geçen hafta bir yerde okumuştum ondan beridir
sabahları aç karna
1 kuru erik
1 kuru kayısı
1 kuru incir yiyorum
üzerine de 500 ml su içiyorum acayip faydasını gördüm yanlız şuna inanıyorum bu tür şeyler 1 haftadan sonra bünye alışıyor etkisini kaybediyor gibime geliyor arada düzeni değiştirmek lazım diye düşünüyorum

onalrıda yaptım çok önce,dediğin gibi başlarda etkisi oluyor ama sonra vcut alışıyor,sirkeli su ii geliyordu şimdilerde kestim artık etkisi azldı,keten tohumunu deneyeyim,ardındanda seninkini yaparım.ömrüm böyle geçecek sanırım

tamam işte canım dönerli yaparsın arada sadece su arada hiçbirşey bile yapma şaşırtmak sana kalmış vücudunu

4 badem
6fındık yedim

sırada 200 ml muzlu süt
1 paket mavi yeşil light kepekli - limonlu bisküvi var

Fambığım günaydın gene yapmışsın bir kardan adam ama kilo verdiğin için görmezlikten geliyorum canımın içi ve de tebrik ediyorum seniiiiiii:13:

nugyacııım menülerin süper afiyetler olsun ve de kıyafetler için de kutluyorum eminim çok yakışmıştır zayıflayınca herşey nasıl da yakışıyor güzel duruyor değil mi kalan fazlalıkalr da sağlıkla çabucak gitsin inşallah canım benim:13:

Canım günaydınnnn eşine nice mutlu yıllar diliyorum sizlerle inşallah ve de tebrik ediyorum seni süpersin bak hafta sonu pide yaramış maşallah sana:13: ben de inşallah veriyorumdur bu hafta bakalım güzel haberler veririm inşallah cuma günü size al canım yeni tıcerın

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w2sc1DV/weight.png

Ohhh atletik hugocuk ağırlıkla tabii daha yorucu olmuştur düşünsene 6kg fazlayken nasıl yoruluyordun öyle gibi olmuştur:13:

Afiyet olsun farmasiciiiim akşam yemeğinde yemekten ziyade tatlı olmuş ama sen ayarını biliyosun zaten künefeye hazırlık vardı ama neyyyyse bunlar sayılmıyo galiba:13:

Günaydııııınnnnn
:)))))))
Dayak yerim die korkumdan gelemedim
Dün akşam 2 küçük top içli köfte yedimdeee

hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:26: afiyet olsun olan olmuş

KESİNLİKLE KATILIYORUMMMMMMM, hastalık abur cubur yemek için bir bahane olmamalı çünkü o yenenlerin sağlığa bir faydası yok + portakal +muz +süt olmaı bence de +bol bol yeşillik

tatlım keten tohumu al baharatçıdan yoğurduna şöyle 2 çay kaşığı falan ekle hergün ye bak nasıl tuvalet sorunu kalıyormu sende gör acayip çalıştırıyo ben kullanıyorum hergün

BUNA DA KESİNLİKLE KATILIYORUM keten tohumu hem çok faydalı hem de sindirimi kolayaştırıyorrr

neruşummmmmmmmmmm günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmmm

Fambığım günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııın:13:

Yaa ben diyeti yavaşlatıcam dedim abur cubura abanıcam demedim ki.:26::26::26: sadece sabah 3 tk büyüklüğünde kek yedim,ara ögünde aç kaldım tuzlu bisküvi attım iki tane agzıma. işyerinde olduğum için istediğimi yiyemiyorum.diyet psikolojisi olayına katılıyorum ama dengeli beslenmek yazmak çok uzun oluyo o yüzden öle yazmıştım
senin laflarını çaptırmadım estagfirullah. madem bu kadar kızdın bende bişi yazmam artık peki

hogocuk ben böyle bacak sevmiyorum o ne kız öyle erkek bacağı gibi gerçi insanın zevkleri farklı sen böyle seviyosun bacakların uzun olunca senin tabikide nasıl durdu bilmiyorum.

Kızlar kızlar geleeeeem miiiii yaaaaaaanaaaaızdan öpeeeeeem miiiiiiiiiiiii

Herkese neşeli,komik,eğlenceli,sağlıklı,mutlu,huzurlu pammmmbıkkkkkk gibi bir gün diliyoruuuuuuuuuuum cancanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:13::13::13:

Okuoku ancak yazabiliyorum maşallahhhh sohbet koyuuuu

Ben de çokşükür hergün 2-3 kere çıkıyorum tuvalete bol su,keten tohumu,bol yeşillik sayesinde diye tahmine diyorummm ve ben şaibeli de olsa(acıktırıyor diyenler var) çokkkk sakzıçiğniyorum bir acıkma sorunu yaşatmıyo bana çünküü

Kahvaltımı yazayım hemencikkk

sabah kalkınca 1 hurma(hac hurması) 500ml su

1,5kk yağsız beyaz peynir

1 dilim çok tahıllı ekmek

2 çeri domates

1 salatalık

1 büyükkkk tutam maydonoz

sonrasında yeşil çayımı içtim şuana kadar toplam 1lt su içtim daha da 3lt yi bulurum ben bugün inşallah

Bugün spor günüm uzaya gidicem inşallah belki biraz da koşu bandı yaparımmm ortaya karışık olsun

Yaa ben diyeti yavaşlatıcam dedim abur cubura abanıcam demedim ki.:26::26::26: sadece sabah 3 tk büyüklüğünde kek yedim,ara ögünde aç kaldım tuzlu bisküvi attım iki tane agzıma. işyerinde olduğum için istediğimi yiyemiyorum.diyet psikolojisi olayına katılıyorum ama dengeli beslenmek yazmak çok uzun oluyo o yüzden öle yazmıştım
senin laflarını çarptırmak gibi bir niyetim yoktu. sanırım yanlış anlaşıldım ama madem yanlış anlaşılıyorum çenemi kapatayım bari

ycl akşamları şöyle 1 saat spora vakit ayırabilirmisin canım

Hugocuk benimde hayalim bu ama henüz başarıya ulaşamadım...
Ben eve erken gidiyorum aslında ama ne olduğunu anlamadan yatma vakti geliyor..
5 te evde oluyorum.. oğlumu özlemiş oluyorum, o da beni.. Direk kucağıma geliyor zaten bi daha da inmiyor.. 1 saat oynuyoruz.. 6 da yemek yiyor.. sonra ben akşam yemeğini hazırlıyorum..
8 de yeme, toplama, yıkama işi bitmiş oluyo..
sonra da oğlum uyumak istiyor ama kendi kendine uyumuyor..
ayağımda sallıyorum... ve ayağından da bırakmamam gerekiyor 2 saat kadar anca derin uykuya dalıyor..
saat 10 da yapabilirm aslında ama o an genelde kendimi tükenmiş hissediyorum...
çünkü geceleri de çok uyumuyor... kesintisiz uyuduğum 1 saattir en fazla...
11 de mama içiriyorum uyurken sonra biberonları yıka.. bide 2 günde bir yoğurt yap.
sonra da uykuya geçiyorum.. bide akşamları evde ya annem ya kaynanam oluyo.. yani şimdilik zor görünüyor... ama YAP - MA - LI - YIM!!!!!!!

ebrulicim senin diyetisyen ölçüm yaptımı yağ kas durumuna metabolizma hızına bakarakmı verdi listeni canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…