60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun bebem. evet esneyelim değilmi bugün bende bekliyorum

Günaydııııınnnnn
:)))))))
Dayak yerim die korkumdan gelemedim
Dün akşam 2 küçük top içli köfte yedimdeee

sağol canımmmmmmmmmmmmmmbende seni tebrk ederimmmmmmmmmmmmmmmmmm

kahvaltım az oldu ya şimdiden acıktımbir mandalina yyeyim bari birazdan

Günaydııııınnnnn
:)))))))
Dayak yerim die korkumdan gelemedim
Dün akşam 2 küçük top içli köfte yedimdeee

canım içli köfteyi kendin yap içini hazırlarken az yağ koy ve kızartma yerine fırınla veya haşla öylede çok güzel oluyo o zaman korkmadan yiyebilirsin içli köfteyi kızartmadıktan sonra gayet sağlıklıdır iştah açmaz kilo yapmaz.

kayınvalidem yapmıştı kızartma yaptığı kesinde içine ne kadar yağ koydu bilmiorum :))

günaydın kızlar,
sabah 07.30 gibi girdim foruma ama o kadar halsizim ki bişi yazamadım. çok fena üşütmüşüm kafam sepet gibi ve bütün gece iki saatte bir uyandım burdun tıkandı nefes alamadım sanırım.
kilo vermem de durdu gibi. hastalıkla bir ilgisi olabilir mi acaba ?
07.00 sabah kalkınca:1 bardak su
07.20 kahvaltı
4 cherry domates
bir çk zeytin ezmesi
bir parça yagsız diyet peynir
1 bebek salatalık
1 kupa şekersiz çay
bir de canım çekti yarım dilim ev yapımı kekle bir parça ekmek üzerine 3/1 çay kaşığı becel zeytinyağlı sürdüm yedim:26::26::26::26:. maksat nefsimi köreltmek ve azıcık kendimi şımartmak. hasta ve yalnız olunca böyle şeylere ihtiyaç duyuyorum ve sabah yemek ögle yada akşam yemekten iyidir diyorum. bilmem siz ne düşünürsünüz :18::18::18:
08.45 serviste: 500 ml su
09.30 ofiste 1 yeşilçay
10.30 bir adet portakal yedim birazdan bir adet form çayı içicem ama açlık hissediyorum kendimi tutucam öglene kadar

Women's Health

nugyacım böyle işte bacaklarım. yerdeki bacağının görüntüsü benimkiyle aynı benim bacaklar daha uzun sadece canım. ben böyle sevdiğim için spor yapıyorum. geri kalan kilolarda gidince üst bedenimdeki kaslarda gözükecek ve üst bedenimde aynı olacak canım

kaslar fazlalıkların altında olduğundan belli olmuyo ama gitsin geri kalan kilocuklarda üstümde aynı olacak canım.

afiyet olsun canım güzel menü

afiyet olsun bebem hugocuğun halini hatrını sormak yokmii :86:

görmedim canım kusura bakma,şimdi yavaş yavaş okuyordum,hügocuğum şu nbacağa bağlanan kum torbalarını annem kardeşime kandi yapmıştı,kendin yapabilirsin çok kolay,kot kumaşından yapman lazım ama dayanıklı olsun diye.

canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
hastayken doğrusu diyet filan dikkat etmem öncelikli olarak hedefim sağlığıma kavuşmak olur ve de iştahımın kaybolmaması ve buna bağlı olarak vücudumun direncini kaybedip daha kötü sonuçlarla karşılaşmamak için yerim. bu benim şahsi düşüncem .
sağlığıma da kavuştum mu kaldığım yerden son gaz devam ederim

kahvaltın ve ara öğünlerin çok güzel

sabah yediklerin gayet ii aslında,sanıırm kek iştahını açtı ve açlık hissi oluştuyor,ben bu nednel bu tür şeyleri hiç ama hiç yemiyorum çok canım isterse 1 tk büyüklüğünde yiyorum okadar 1 dlmde yesem okadarcıkta yesem aynı tadı alacak değil miyimgeçmiş olsun canı,acil şifalar diliyorummmmmmm

geçmiş olsun canım nane limon iç bol bol bitki çayları iç canım kekik falan afiyet olsun bu arada

farmasiciğim yorumun için teşekkürler. aslında belkide az yemeğe ara vermem gerekir ama verdiğim kiloları alıcam diye ödüm patlıyor. zaten h sonu iyice cozutmuştum. yine de o kadar sıkı diyet yapmasam iyi olur galiba.
kek dedim becel dedim yine de begendin menülerimi. çook tatlısın yaa sagol

kızlar lavaboya çıkma sorununuz varsa bol bol su için günde ortalama 2.5 -3lt çok faydasını göreceksiniz eminim.
ben sabahtan beri 1 lt su içtim ayıptır söylemesi 3 kere lavaboya çıktım.
famir galiba içimde öğütme makinası var .ya derdim bazı insanlar sürekli yiyiyorlar herşeyden ama nasıl kilosuz kalıyorlar ben şu anda aynı şeyleri yaşadığımı hissediyorum İnşallah hayatımın sonuna kadar da bu duygu ve de bu görünüş sürer gider.

amin canım sagol sizin sayenize sizinkilerinde dogum günü kutlu olsun
tebrik ederim....
yufffiiiiiii.....................
tşkler canım 66hepimiz inşşlah kurtulacaz::
sagolcanım yokben geç yapmaya alışıgımsagol kaçamak yapmayı düşünmüyom belki 1,2 lokma sagloun kızlar
sağol canımmmmmmmmmmmmmmbende seni tebrk ederimmmmmmmmmmmmmmmmmm

kahvaltım az oldu ya şimdiden acıktımbir mandalina yyeyim bari birazdan
tşkler canım afiyet olsun

aynen canım bende 3 kele çıktım

inşallah canım.....

canımm çok sagol iyi dileklerin için. aslında yatıp dinlenmem lazım ama zaten geçen perşembe ofis dışı cuma da izinli olunca işler birikti şimdi çırpınıyorum resmen evet canım sanırım kek şeker içeriğinden dolayı iştahımı açtı. yaklaşık 3 tk büyüklüğündeydi ama yine de dayanamadım. ablam o kadar güzel yapmıştı ki pisss nolcak
bende şekerli gıdalardan uzak duruyorum beni çok acıktırıyo. o yüzden aralarda elma bile yiyemiyorum kek istisna yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…