afiyet olsun bebem. evet esneyelim değilmi bugün bende bekliyorumgünaydın kızlarrr herkes için güzel bir gün diliorumm
kahvaltım:
1kupa şkersiz çay
1 dilim kepekli ekmek
2 çeri domates
maydonoız dereotu
4 mnk yeşil zeytn
1 kk peynir
1 yeşil köy biberi
2 tk yoğurt
3 kuru kayısı
3 kuru erik
1 mink kurabiye
pilatesi bekleyelim sonraesneyelelim streching yapalımm
gny kızlar maşşlah okudum hepoinizinmenüsü harika
kız famir seni çok tbrk ederim bak boşuna üzlmüşün vermişssin tebrik ederim seniiiii
ben daha kahvaltıettmedim ama 2wcye çıttım valla maşşlah diyem 400 gram daha vermişim artık neruda gelince yapar çok sevinçliyim allahıma şükür bugün eşimin dogum günü pastalar yapacam bide annem geliyo onu almaya gidecem uyku tutmadı bugün ondan onu alınca yaparım kahvaltımı artık
sağol canımmmmmmmmmmmmmmbende seni tebrk ederimmmmmmmmmmmmmmmmmm
kahvaltım az oldu ya şimdiden acıktımbir mandalina yyeyim bari birazdan
Günaydııııınnnnn
:)))))))
Dayak yerim die korkumdan gelemedim
Dün akşam 2 küçük top içli köfte yedimdeee
canım içli köfteyi kendin yap içini hazırlarken az yağ koy ve kızartma yerine fırınla veya haşla öylede çok güzel oluyo o zaman korkmadan yiyebilirsin içli köfteyi kızartmadıktan sonra gayet sağlıklıdır iştah açmaz kilo yapmaz.
afiyet olsun tatlım. az kaldı yaza beyazları giyeceğiz hep beraber canım.
günaydın kızlarrr herkes için güzel bir gün diliorumm
kahvaltım:
1kupa şkersiz çay
1 dilim kepekli ekmek
2 çeri domates
maydonoız dereotu
4 mnk yeşil zeytn
1 kk peynir
1 yeşil köy biberi
2 tk yoğurt
3 kuru kayısı
3 kuru erik
1 mink kurabiye
pilatesi bekleyelim sonraesneyelelim streching yapalımm
afiyet olsun bebemhugocuğun halini hatrını sormak yokmii :86:
günaydın kızlar,
sabah 07.30 gibi girdim foruma ama o kadar halsizim ki bişi yazamadım. çok fena üşütmüşüm kafam sepet gibi ve bütün gece iki saatte bir uyandım burdun tıkandı nefes alamadım sanırım.
kilo vermem de durdu gibi. hastalıkla bir ilgisi olabilir mi acaba ?
07.00 sabah kalkınca:1 bardak su
07.20 kahvaltı
4 cherry domates
bir çk zeytin ezmesi
bir parça yagsız diyet peynir
1 bebek salatalık
1 kupa şekersiz çay
bir de canım çekti yarım dilim ev yapımı kekle bir parça ekmek üzerine 3/1 çay kaşığı becel zeytinyağlı sürdüm yedim:26::26::26::26:. maksat nefsimi köreltmek ve azıcık kendimi şımartmak. hasta ve yalnız olunca böyle şeylere ihtiyaç duyuyorum ve sabah yemek ögle yada akşam yemekten iyidir diyorum. bilmem siz ne düşünürsünüz :18::18::18:
08.45 serviste: 500 ml su
09.30 ofiste 1 yeşilçay
10.30 bir adet portakal yedim birazdan bir adet form çayı içicem ama açlık hissediyorum kendimi tutucam öglene kadar
günaydın kızlar,
sabah 07.30 gibi girdim foruma ama o kadar halsizim ki bişi yazamadım. çok fena üşütmüşüm kafam sepet gibi ve bütün gece iki saatte bir uyandım burdun tıkandı nefes alamadım sanırım.
07.20 kahvaltı
4 cherry domates
bir çk zeytin ezmesi
1 bebek salatalık
1 kupa şekersiz çay
bir de canım çekti yarım dilim ev yapımı kekle bir parça ekmek üzerine 3/1 çay kaşığı becel zeytinyağlı sürdüm yedim:26::26::26::26:. maksat nefsimi köreltmek ve azıcık kendimi şımartmak. hasta ve yalnız olunca böyle şeylere ihtiyaç duyuyorum ve sabah yemek ögle yada akşam yemekten iyidir diyorum. bilmem siz ne düşünürsünüz :18::18::18:
09.30 ofiste 1 yeşilçay
10.30 bir adet portakal yedim birazdan bir adet form çayı içicem ama açlık hissediyorum kendimi tutucam öglene kadar
günaydın kızlar,
07.20 kahvaltı
4 cherry domates
bir çk zeytin ezmesi
1 bebek salatalık
1 kupa şekersiz çay
09.30 ofiste 1 yeşilçay
farmasiciğim yorumun için teşekkürler. aslında belkide az yemeğe ara vermem gerekir ama verdiğim kiloları alıcam diye ödüm patlıyor. zaten h sonu iyice cozutmuştum. yine de o kadar sıkı diyet yapmasam iyi olur galiba.canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
hastayken doğrusu diyet filan dikkat etmem öncelikli olarak hedefim sağlığıma kavuşmak olur ve de iştahımın kaybolmaması ve buna bağlı olarak vücudumun direncini kaybedip daha kötü sonuçlarla karşılaşmamak için yerim. bu benim şahsi düşüncem .
sağlığıma da kavuştum mu kaldığım yerden son gaz devam ederim
kahvaltın ve ara öğünlerin çok güzel
amin canım sagol sizin sayenize sizinkilerinde dogum günü kutlu olsunevet ya olsun vallane bileyim nerden çıktı bu tost aşkı bu sıralar
günaydın bitanemTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLERTEBRİKLER SÜPERSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
eniştenin de yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun sevdikleriyle beraber sağlıklı mutlu huzurlu senin ve miniğin birlikte olduğu uzun bir hayatı paylaşmanız dileğimle.......
bugün benim de ablamın oğlunun doğum günü
tşkler canım 66hepimiz inşşlah kurtulacaz::tebrik ederim....
yufffiiiiiii.....................
sagolcanım yokben geç yapmaya alışıgımsagol kaçamak yapmayı düşünmüyom belki 1,2 lokma sagloun kızlargünaydın canım eşininde doğum günü kutlu olsun.fazla geç saate bırakma canım kahvaltını sonra saatler karışıyo bugün zaten doğum gününden dolayı biraz fazla kaçacak gibi dikkat et canım aşırıya kaçma.
tşkler canım afiyet olsunsağol canımmmmmmmmmmmmmmbende seni tebrk ederimmmmmmmmmmmmmmmmmm
kahvaltım az oldu ya şimdiden acıktımbir mandalina yyeyim bari birazdan
kızlar lavaboya çıkma sorununuz varsa bol bol su için günde ortalama 2.5 -3lt çok faydasını göreceksiniz eminim.
ben sabahtan beri 1 lt su içtim ayıptır söylemesi 3 kere lavaboya çıktım.
famir galiba içimde öğütme makinası var.ya derdim bazı insanlar sürekli yiyiyorlar herşeyden ama nasıl kilosuz kalıyorlar ben şu anda aynı şeyleri yaşadığımı hissediyorum İnşallah hayatımın sonuna kadar da bu duygu ve de bu görünüş sürer gider.
kızlar lavaboya çıkma sorununuz varsa bol bol su için günde ortalama 2.5 -3lt çok faydasını göreceksiniz eminim.
ben sabahtan beri 1 lt su içtim ayıptır söylemesi 3 kere lavaboya çıktım.
famir galiba içimde öğütme makinası var.ya derdim bazı insanlar sürekli yiyiyorlar herşeyden ama nasıl kilosuz kalıyorlar ben şu anda aynı şeyleri yaşadığımı hissediyorum İnşallah hayatımın sonuna kadar da bu duygu ve de bu görünüş sürer gider.
sabah yediklerin gayet ii aslında,sanıırm kek iştahını açtı ve açlık hissi oluştuyor,ben bu nednel bu tür şeyleri hiç ama hiç yemiyorum çok canım isterse 1 tk büyüklüğünde yiyorum okadar 1 dlmde yesem okadarcıkta yesem aynı tadı alacak değil miyimgeçmiş olsun canı,acil şifalar diliyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?