famircim bacak olayına sen ne diyosun canım fotoya baktınsa benimkilerle aynı sadece benimkiler daha uzun ama görüntü aynı sendende iyi kötü yorum alayım. kalanchoecim senden yorum alayım bebem
canım oradaki yağları beğenmiyorsan koyma da
yanlız evde salatana 1 tk zeytinyağı eklmeyi unutma canım çünkü yağda ve suda çözünen vitaminler vardır A D E K vitaminleri yağda çözünen vitaminlerdir bu sebeple de işe yaramalrı için bu vücudumuz için gerekli işlemleri yapabilmeleri için mutlaka yağ ile birlikte alınmaları gerektiği gözönünde bulundurulmalıdır
öğle yemeğim evden getirdim
7 yk taze fasülye
3 yk yoğurt
salata (yemekhneden)
bir dilim kepek ekmeği
düz durduğunda o kadar kaslı görünmüyordur kadının bacakalrı,ayağını kaldırdığı için kaslar çıkmış ortaya,tam sporcu bacağı (aynı fotodan bahsediyorsak tabi)
bence sorun yok hoş duruyor,sallanmasın yürüken yeterki
Benden yorum istememşsin ama Hugocuk ben kaslı bacak çok beğenirim.. Hele seninkiler uzunsa.. Süper...
afiyet olsun cnmöğle yemeğim evden getirdim
7 yk taze fasülye
3 yk yoğurt
salata (yemekhneden)
bir dilim kepek ekmeği
afiyet olsun canımöğlen yemeğimi de yazayımm.
yarım kase yayla çorbası (5 yk anca vardır)
3 yk kısır
havuç, kıvırcık salata 1 kase
ve bir kaçamak yaptım 1 çatal makarna yedim...
bide muz vardı aldım ama yemedim..
Arayı onunla yaparım...
ççok güzel o zmanEvde koyuyorum canım.. dün karnabahar salatası yaptım yoğurtlu mesela.. üzerine azıcık zeytinyağı da döktüm..
afiyet olsun çok güzel gerçketenöğle yemeğim evden getirdim
7 yk taze fasülye
3 yk yoğurt
salata (yemekhneden)
bir dilim kepek ekmeği
öğlen yemeğimi de yazayımm.
3 yk kısır
Arayı onunla yaparım...
3 yk kısır
Arayı onunla yaparım...
afiyet olsun cnm
afiyet olsun canım
seda sayandan ünlü bir beslenme uzmanı konuşuo kızlar dinleyin imaknı olanlar tartılmadan bahsedio hergün deil haftada bir gün sabah aç karnına wc de nsonra çıplak tartılın dio hergün tartılmak kilo aldım verdim die sevnp sıksık sevnp üzülmek hormonların dengesini bozuo dio o yüzdne bile bir gün kilo vermiş bir gün kilo almış görünebilrsiniz dio
konuş konuş halim kamadı heralde,sendesabahları yoksun,tüm enerjimi bitirmiş oluyorum sen gelene kadar
ilahii farmasii hakkaten öle küçüğün bende de haddi hesabı yok yarı günüm wc de geçio bşde şu kabızlık olayına çare bulsam inş. eskiye göre daha iyi ama bakalım inş daha iyi olur
bebeişim çok güzeldi ya resmen uzamış açılmış hissediorum kendimi 2-3 saat karnım bacaklarım eğilrken kalkerken otururken resmen tetikte.nası gerilio yaa. süper çok seviorum ben bu pilatesi.
canım ben bu da dahil olmak üzere her şeyi denedim herkeste işe yarıo bir bende yaramadı valla.en son keten tohumu alıcam artık şu probiyotik yoğurtlardan yiorum şimdilk.
afiyettt olsun beeeebeeeeemmmmgel gel gel güzelim gel gel acımayacak diorum bende sanaaa ama ama sen benim kahvaltımı görmemişsinnnn
dün bakmıştım canım bende kaslı olsun ama bu kadar belrgin sitemiorum bende.erkek bacağı gibi olmasın.ben sadece yürürken sallanmasın istiorum ben çok severim etek ve şort giymeyi yazın.ööle lömbür lömbür sallanıncada sinrlerim alt üst oluo.ben kıyafetli deilde çıplakken aynada inceliorum hep vücumu öne arkaya yürüorum uzatıorum bacağımı kaldırıorum öle daha iyi görüno nerde nasıl fazlalık var.bacaklarrım ve karnım sıkılaşsın başka bişi istemem ben.:26:ama zevk meselesi tabi sende böle seviosun kimilerine de çok yakışıo mesela ama ben kendime yakıştıramıorum.bunu yapmak öle de koılay deil haaa.dediğin gibi senelerini vermek lazım.sonunda oluomu evet oluo ama sabrlı olmak lazım.ben yaza kadar toparlansam çok iyi olacak.sonra da devam tabii
bir mink ara öğüncük
1 kupa tarçınlı karanfilli karabiberli yeşil çay
4 badem,3kuru kayısı
110 gr.probiyotik yoğurt
3 yk kısır
Arayı onunla yaparım...
7 yk taze fasülye
3 yk yoğurt
salata (yemekhneden)
bir dilim kepek ekmeği
Allah Alah kabak bana patladı ii mi,ben seni kastederk bişey demedimki,sadece arkadaşa yazdım,diyeti yavaşlatmak bunları yemek değildir diye,bir bakıma senin yazını desteklemiş oldum aslında
Bknz:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-6104.html
hımmmmmmmmmmmm bana kalmıyo yaniiiisen 2 ara öğün dinle gelir enerjin yemeye gitmişsindir şimdi de
Ayyyy evetttt arada kaynamış gerçi kaynıycak gibi değil maşallah süper bir kahvaltı kurabiye de hiiiiiiiiiiiiç sorun değil bence afiyet olsun şekercimmmmhavalr güzel gidiyo bu ara buluşalım yahu
Afiyet olsun cicim olanların içinde en uygunu böyle olmuş bence
Afiyet olsun nugiiiiiiiherzamanki gibi çokkkk güzelllll
7 yk taze fasülye
3 yk yoğurt
salata (yemekhneden)
bir dilim kepek ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?