60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim nerudacığım bı nugi isminide çok tuttum valla

güzel oldu bence de illa orjinali bozucaz ya

Afiyet olsun şekercim ama 2çk da pilav olurmuş yani az yemişsin zatiii

öğlen menüsünden önce de ara ara 50o ml su içmiştim

öğlen menüm kızlar

1 kepçe şehriye çorbası ( hindi sulu havuç rendeli 8 yk geldi)
3 yk karnıbahr yemeği
3 yk yoğurt

Afiyet olsun... ne kadar dikkat çeken bir hatunsun demekki....

güzel oldu bence de illa orjinali bozucaz ya

Afiyet olsun şekercim ama 2çk da pilav olurmuş yani az yemişsin zatiii

sağol canım,planlarımda çorba yemek olduğu için almamıştım pilavı ama çorbayı yiyemeiynce pilavda kalmış oldu

Son düzenleme:
afiyet olsun canım menü şık olmuş

wawwwwwwwww ya hasta hanım sen kendine benden daha iyi bakıyorsun ya
afiyet olsun çok güzel

Hugocuk gaza geldim çıkayım bari yürüyeyim dedim.. valla yaklaşık 3000 atım yürümüşümdür tempolu tabi..
ter içinde kaldım ama iyi geldi he...

ayy çok sevindim bak gördünmü fırsatı bulmuşsun böyle zamanlar ayırmaya çalış herzaman yapamayabilirsin elbette üzülme sadece fırsat kolla spor için

Hımmmmmmm yani yufka incedir sanırım ama hem pilav hem yufak olunca biraz çok olmuş tabiii:26:
karbonhidrat almazsan başka dengelersin artık bugünüakşama sebze salat falan yersin canım meyve falan yersin arada dengelenir

Afiyet olsun farmasimm çokkk güzelmiş kararında

selam kıslar ben geldim. pazara gittim sebze meyve aldım geldim kocişin pilavını yaptım. akşamada şöyle sarımsaklı naneli kekikli mis gibi köy kokan bir tarhana çorbası pişirdim yağsız

merhaba arkadaşlar, ben de yenı katıldım aranıza...63 kıloyum....zayıflamak ıstıyorum hem de cok...ınsallah hep beraber basarırız bunu...aranızda oldugum ıcın cok mutluyum...

merhaba arkadaşlar, ben de yenı katıldım aranıza...63 kıloyum....zayıflamak ıstıyorum hem de cok...ınsallah hep beraber basarırız bunu...aranızda oldugum ıcın cok mutluyum...

hoşgeldin canım aramıza beraber elele verdikmi başaramayacağımız hiçbişey yok canım

ara öğünde 1 madensuyu 5 badem 1 kuru incir olcek,
akşam yemeğinde 1 kepçe tarhana çorbası 6 kaşık pırasa yemeği yeşilsalata yarım su bardağı yoğurt bir dilim çavdar ekmeği 3 kaşık bulgur olcek

kız neruda cadıssıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:84:

afiyet olsun canımmmmmmmmmmmmmmm,hügocuum sen bu ay kendini kilo vermiş hissediyormusun bakimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…