hugocukkkkkk yarın sana geliyoruz kızlarla evdemisin şekerim hayırlı uğurlu olsuna tebrik edicez seni
ohhhh missss afiyet olsun hugocukcuuum ben çok seviyorum yaa tarhanayı geçen hafta her gün enrdeyse 1 kepçe içtimöğünlerde bu hafta yapmıycam
Canım hoşgeldin hepberaber öyle güzel gidiyor ki kilocuklarrrr çok şükürrrseninkiler de gider inşallah hep bizimle ol
efeeeeeeem
yoooo gitmedimmm burdaaaayıııım
ohhh tam denge afiyet olsun çok güzel canım benim
eveeeeeeet uzun ve seksi bacaklı bakanımız
rica ederim cnm
evet çok güzel cnm mesleğimi hatrlatıosun bana saol
afiyet olsun bebeişimmmm
adamın önünde salınsaydın bak sence neden diegerçi geri kalan fazlalıklarıda verde öle salın deeeeerrmişimm
pilav olmasaymış daha iyi olurmuş akşama dengelersn artık.canın çekmiş yemişsin olsun.afiyet olsun
afiyet olsun canımm
hoşgeldnn bize katıl kilolarından kurtul
afiyet olsun hugocuğum sağlık kokuor menülerin sağlıkkkk
olsun canım sağlığız yernde olsunda kilo verilir ama sağlık daha öenmlii
yerim seni haaaaaaaa,meraklı köfteci seni
aaa olurmu buyrun gelin. mutfaktaydım kaçırmışım yazdıklarınızı. benim diyetisyen randevusu 22 şubat daha 1 hafta vaktim var evdeyim yarın gelin beraber yapalım sporumuzu :86:
valla nugicimtıka basa doydum desem inanırmısın ekmeği zor yedim valla:26:niye böyle oldum bilmiyorum sanıırm ayran şişirdi biraz,şimdilik iyiyim,ara öğünd e2 mandalina 1 elmam var onu yerim eve gidene kadar acıkırsam
spordan sorumlu topic bakanı hügocummmm.
bende dün eliptik bisiklet satın aldım. yarın gelecek. bende şu an hastayım zaten anca iyileşirim. nasıl iyi yapmışmıyım bana da gaz ver hadi hadiiiiiiiii
yok anacım ben gelmem,bu hügocuk spor yaptırır bize canımızı çıkarır valla
evet çok meraklıyımdır. çocuk konusunda ufacıktan en iyi şekilde besleyeyim büyüteyim istiyorumda ondan canım hayırlısıyla benim kilolar gittikçe bebek yaklaşıyo çünkü :86:
eveeeeeeet uzun ve seksi bacaklı bakanımız
spora değil biz seni tebriğe gelicez şekerim artık bize kepekli kurabiyeler pastalar poğaçalar yaparsın bizde azcuk azcuk yeriz
yok anacım ben gelmem,bu hügocuk spor yaptırır bize canımızı çıkarır valla
o zaman gelirimmm,nerde oturuyon hügocuğum sen bakim
inşallah canımmmmmmmmmm,rabbim sağlıklı bir evlat versin sana inşallah,ebru şallı gibi bir hamilleliği,çağla şikel gibi bir lohusalığın olsun
yok kız kimseye kaldıramayacağı sporu yaptırmam. pilates yaparız zor gelirse koşu bandı olur o da olmadı dans ederiz. kolların için dumbelle kas çalıştırırım falan işte
sağol bebem inşallah canım. tüm bebek isteyenlerin böyle olsun inşallah. sen ikincisi düşünmüyomusun canım gerçi gençsin daha vaktin çok ama sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?