sarasiraci yaa çok güldüm sağolasın kaydirigubbakcemile3
evli barklıcım kaç kilo oldun çok merak ettim kaydirigubbakcemile3 hırs yaparız senden kaydirigubbakcemile3
cicişim biz zaten hırslıyım kaydirigubbakcemile2 canım tm 57 oldum ama heran alabilirim potansiyelim var cokacimcoook
vala tebrikler alkisalkisalkis
cicişim biz zaten hırslıyım kaydirigubbakcemile2 canım tm 57 oldum ama heran alabilirim potansiyelim var cokacimcoook
canım tebrikediyorum vallah alkisalkisalkisalkisalkisalkis tmm seni gördük dahada hırslancazzkaydirigubbakcemile2 hmm bidemaşallah diyimde nazar değdirmeyimm:1hug:
saol cicişim a.s. sen şimdi düğün telaşındada zayıflarsın zaten kaydirigubbakcemile2
sağol canım inş. ben stresli zamanlarda genelde yemek yemekten kilo alırdımkaydirigubbakcemile3 ama bakalım şimdi ne olcak inş. hep beraber vericezz
canım bende öyleydim nişan telaşında stres yaptım çok kilo aldım. ama düğün telaşında nasıl o kadar kilo verdim anlamadım bile :bbo:
canım değmiş ama verdiğine çok güzel bi gelin olmuşsun çok beğendim gelinliğinde çok güzel :1hug: inş. bende öle olurum canım:1hug:
kızlar merhaba..
uzun bir süredir giremiyorum...
hem ev hem iş ikisi de çok yoğun o yüzden yazamadım :sm_confused:
buarada 65 kiloya düştüm.. :teytey:
hemen çizelgemi değiştireceğim...
buarada ne kadar çok şey yazmışsınız..
günaydın arkadaşlarkaydirigubbakcemile2
sabah tartıldım 64.3 üm:ecrin_bebek: en azından hafta sonu deli gibi yememe rağmen kilo almamışım çok mutluyumsositososito dün bir buçuk iskender bile yedim bol tereyağlı düşününcokacimcoook aslında zaten benim çok yemekle problemim yok.yani metabolizmam hızlı.tek sorunum çikolata tatlı abur cbur vs. bunları abartıncahemen başlaıyorum ağırlaşmaya...ama gidecek gidecek..
artık canım çok tatlı istediğinde meyve ya da belki en fazla bir küçük bitter çikolata yiyeceğim..sırnaşık şey
bugün akşama yemeğe misafirlerim var..bakalım yaptığım onca güzel sevdiğim yemekleri yemeden nasıl duracağım:bbo:çok küçük küçük yerim artık hepsinden..tatlı olarak da hafif sütlü bir tatlı yapayım bari..
herkese sevgiler görüşmek üzere...a.s.
saol canım ama straplez gelinlik istedim giydirmediler hala içimde ukdedir o aklıma geldikçe ağlarım. sana tavsiyem istediğin gelinliği giy sonra pişman olma :1no2:
Bende straplez istiyorum umarım bir sorun çıkarmazlar bana da.
Kızlar Motivasyon İçin Beyaz
Kıyafetler
saol canım ama straplez gelinlik istedim giydirmediler hala içimde ukdedir o aklıma geldikçe ağlarım. sana tavsiyem istediğin gelinliği giy sonra pişman olma :1no2:
Bende straplez istiyorum umarım bir sorun çıkarmazlar bana da.
Bende straplez istiyorum gelinliğimi... Benim istediğim gelinlik taa senelerdir kafamda belli.O istediğim modeli giyemezsem bende gerçekten çok çok üzülürüm yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?