60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba..
uzun bir süredir giremiyorum...
hem ev hem iş ikisi de çok yoğun o yüzden yazamadım :sm_confused:
buarada 65 kiloya düştüm.. :teytey:
hemen çizelgemi değiştireceğim...

buarada ne kadar çok şey yazmışsınız..

günaydın arkadaşlarkaydirigubbakcemile2
sabah tartıldım 64.3 üm:ecrin_bebek: en azından hafta sonu deli gibi yememe rağmen kilo almamışım çok mutluyumsositososito dün bir buçuk iskender bile yedim bol tereyağlı düşününcokacimcoook aslında zaten benim çok yemekle problemim yok.yani metabolizmam hızlı.tek sorunum çikolata tatlı abur cbur vs. bunları abartıncahemen başlaıyorum ağırlaşmaya...ama gidecek gidecek..
artık canım çok tatlı istediğinde meyve ya da belki en fazla bir küçük bitter çikolata yiyeceğim..sırnaşık şey
bugün akşama yemeğe misafirlerim var..bakalım yaptığım onca güzel sevdiğim yemekleri yemeden nasıl duracağım:bbo:çok küçük küçük yerim artık hepsinden..tatlı olarak da hafif sütlü bir tatlı yapayım bari..
herkese sevgiler görüşmek üzere...a.s.

canım değmiş ama verdiğine çok güzel bi gelin olmuşsun çok beğendim gelinliğinde çok güzel :1hug: inş. bende öle olurum canım:1hug:

saol canım ama straplez gelinlik istedim giydirmediler hala içimde ukdedir o aklıma geldikçe ağlarım. sana tavsiyem istediğin gelinliği giy sonra pişman olma :1no2:

canım tebrik ederim alkisalkisalkis

Ohh ne güzel yiyip yiyip kilo almamışsın :))

Günaydın kızlar,

Geçen hafta bi ara 61 i görür gibi olmuştum ama olmamışım. Bu sabah tartıldığımda y,ne 62 çıktım..senağlama Çok canım sıkıldı.. Of bende bi 59 olsam.. Bi geçsem şu 5 le başlayan kilolara...
Neyse dediğim gibi bugün laha çorbasıne geçtim..
Sabah 1 elma sirkesi hapı aldım. Sonra yaseminli yeşil çay içtim.
Sonra 1 ufak kutu çilekli soya sütü içtim.. Az önce şeftalili form çayı içtim. (Bu arada tadı çok güzel, herkese tavsiye ederim.)
Bi yarım saate kadar yine 1 elmasirkesi hapı alıp 1 kase çorba içicem.
Sonra bütün günlük menümü akşam yazarım.. Umarım bu hafta bari 2 kilo versemde 60 olsam bari.. Ooooooffff of..senağlama

Kızlar Motivasyon İçin Beyaz
Kıyafetler

Bende istiyoroooooooooooooooooooommmmmm!!!!!!!! Beyaz giyebilmek istiyoruuummm...

cicişim biz zaten hırslıyım kaydirigubbakcemile2 canım tm 57 oldum ama heran alabilirim potansiyelim var cokacimcoook

Canım teprik ederim.. Darısı hepimizin başına.. Sende dikkat et geri alma kiloyu tekrar çok sinir bozucu oluyoo...

kızlar merhaba bi süredir giremiyorum ve bi süredir kilo veremiyorum. sizde nasıl gidiyo . elma sirkesini suya karıştırıp içiyolar deneyen varmı aranızda. ne kadar içilecek onu bilmiyorum cvp yazarsanız sevinirim.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…