güle güle giysin canım doğum günü kutlu olsun eşininde
bugün benim kocişinde doğum günü 35 oldu
çok yakında göreiceklerrrr ...coming soooooooooonnvalla acilen zayıflamam lazım yemekhanedekilere karşı kendimi borçlu hisseder oldum,işleri güçleri yok beni takip ediyolar,biri kepek ekmeği getiri ardımdan biri pilav koymaya çalışır tabağahayır farkında olmayanlarında dikkatini üzerime çekiyorlar nç nç nçnç
ozman bize gel biz yarın nerudayla bulışcaz allah tan bir mani gelmezse.yok anacım ben gelmem,bu hügocuk spor yaptırır bize canımızı çıkarır valla
ayyy bana da banadaaa...1-2 sene sonra amainşallah canımmmmmmmmmm,rabbim sağlıklı bir evlat versin sana inşallah,ebru şallı gibi bir hamilleliği,çağla şikel gibi bir lohusalığın olsun
hülyacım hoşgeldn nerelerdesin?slm kızlar neediyonuz
doğum günü kutlu olsun canım eşinin mutluluğunuz daim olsun inş..bugün benim kocişinde doğum günü 35 oldu
canım evet aynen böyle bir hata yaptım.. tavsiyen için teşekkürler ama ben diyetisten olayından hoşlanmıyorum birde çok pahalı bi ton para alıyolar ona vercem parayı zayıfladığımda gardrobuma alacagım seski kıyafetlerime harcarım yani benim fikrim bu nacizane.bir de liste miste olayı beni bozar ben ugraşamam öyle kısıtlamalı şeylerle cidden kasar sonra hepten koyveririm mazallahsenin yaptığın bu hatanın aynısını bende yaptım ve o yüzden zayıflayamadım. çok spor yapıyodum az yiyordum dengesiz yetersiz o yüzden veremedim en sonunda diyetisyen gittim 13 kilocuk verdim. sanada tavsiyem diyetisyene gitmen yağ kas durumuna bakılır testler yapılır karaciğerine bakılır sana uygun liste verilir zayıflarsın. fazla ve ağır spor zayıflamaktan çok kas yapıyo ve dediğin gibi bir süre sonra vücut alışıyo zaten. şıanda benim alıştı o yüzden ağırlıkla koşacağım. elbette bunada alışacak ama o zamana epey vermiş olurum ve başka şeyler denerim artıkın
kız sen çok yaşa emi elma boğazımda kalıyodu onlar ebnim ara öğünüm gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kazak almıştım bu akşam vereceğim
çok yakında göreiceklerrrr ...coming soooooooooonn
ozman bize gel biz yarın nerudayla bulışcaz allah tan bir mani gelmezse.
ayyy bana da banadaaa...1-2 sene sonra ama
hülyacım hoşgeldn nerelerdesin?
doğum günü kutlu olsun canım eşinin mutluluğunuz daim olsun inş..
bidaa ben yokken az konuşun taaaammı?bi yemek yaptım bi çorba yaptım uçmuş sayfalar neyse azcık dinleneyim işlere devam.şimcik
bir portakal yiorum arayı öne aldımve 2-3 ara yapıcam inş. yemeğim az oldu çünkü
doğum günü kutlu olsun hep mutlu olun inşallah varmı hazırlık hediye falan...
canım evet aynen böyle bir hata yaptım.. tavsiyen için teşekkürler ama ben diyetisten olayından hoşlanmıyorum birde çok pahalı bi ton para alıyolar ona vercem parayı zayıfladığımda gardrobuma alacagım seski kıyafetlerime harcarım yani benim fikrim bu nacizane.bir de liste miste olayı beni bozar ben ugraşamam öyle kısıtlamalı şeylerle cidden kasar sonra hepten koyveririm mazallah
çok yakında göreiceklerrrr ...coming soooooooooonn
ozman bize gel biz yarın nerudayla bulışcaz allah tan bir mani gelmezse.
ayyy bana da banadaaa...1-2 sene sonra ama
hülyacım hoşgeldn nerelerdesin?
doğum günü kutlu olsun canım eşinin mutluluğunuz daim olsun inş..
bidaa ben yokken az konuşun taaaammı?bi yemek yaptım bi çorba yaptım uçmuş sayfalar neyse azcık dinleneyim işlere devam.şimcik
bir portakal yiorum arayı öne aldımve 2-3 ara yapıcam inş. yemeğim az oldu çünkü
amaaaaaaaan ben öğleyemeğimi yazmamışımkimsede de demiyoo (famiiiiiiiiiiiiiir)
5yk kabak yemeği
2yk sebzeli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
3 tane köy biberi
amaaaaaaaan ben öğleyemeğimi yazmamışımkimsede de demiyoo (famiiiiiiiiiiiiiir)
5yk kabak yemeği
2yk sebzeli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
3 tane köy biberi
teşekkür ederim hügocum belkide kendi listemi kendim yaparım.sütlü yoortlu etli butluanladım canım. sütünü yoğurdunu ihmal etme hergün et ye sebze ye. karbonhidratını düzenli al sporda oldumu gider kilocuklar
yaaaaaaaaaaaaaaa demek buluşcaksınızzzfotolarınız yollayın bana da merak ediyorum amaaaa,bak kafamı bozayın bende gelirim haaa
dejavu oldum birden bu menüyü ahtırlıyorum ben,dünde yememişmiydin bunuafiyet olsun canımmmmmmmmmmmmmmm ne famir neeeeee benim yüzümden mi unuttun yazmayı yani
ayyy ne kadar romantikkkk. valla imrendim.. allah hiç birimizin kocasını başından eksik etmesinn...benim kociş şehirdışında çalışıyor sadece h sonu geliyor özlüyorum bu durumu da hiç sevmiyorum napalım ama ekmek parasısevdiği yemekleri yaptım kazak aldım birde
öyle sade şekilde olacak. akşama geç gelir zaten yorgun olur böyle kutlarız artık. allah sağlık sıhhat uzun ömğr versin başımdan eksik etmesin
afiyet olsun canım çok güzel bir menü
ayyy ne kadar romantikkkk. valla imrendim.. allah hiç birimizin kocasını başından eksik etmesinn...benim kociş şehirdışında çalışıyor sadece h sonu geliyor özlüyorum bu durumu da hiç sevmiyorum napalım ama ekmek parası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?