60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok yakında göreiceklerrrr ...coming soooooooooonn

yok anacım ben gelmem,bu hügocuk spor yaptırır bize canımızı çıkarır valla
ozman bize gel biz yarın nerudayla bulışcaz allah tan bir mani gelmezse.

inşallah canımmmmmmmmmm,rabbim sağlıklı bir evlat versin sana inşallah,ebru şallı gibi bir hamilleliği,çağla şikel gibi bir lohusalığın olsun
ayyy bana da banadaaa...1-2 sene sonra ama

slm kızlar neediyonuz
hülyacım hoşgeldn nerelerdesin?

bugün benim kocişinde doğum günü 35 oldu

doğum günü kutlu olsun canım eşinin mutluluğunuz daim olsun inş..

bidaa ben yokken az konuşun taaaammı?bi yemek yaptım bi çorba yaptım uçmuş sayfalar neyse azcık dinleneyim işlere devam.şimcik
bir portakal yiorum arayı öne aldımve 2-3 ara yapıcam inş. yemeğim az oldu çünkü

canım evet aynen böyle bir hata yaptım.. tavsiyen için teşekkürler ama ben diyetisten olayından hoşlanmıyorum birde çok pahalı bi ton para alıyolar ona vercem parayı zayıfladığımda gardrobuma alacagım seski kıyafetlerime harcarım yani benim fikrim bu nacizane.bir de liste miste olayı beni bozar ben ugraşamam öyle kısıtlamalı şeylerle cidden kasar sonra hepten koyveririm mazallah

kız sen çok yaşa emi elma boğazımda kalıyoduonlar ebnim ara öğünüm gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

olsuuun spor yaparken de mızmızneler dinliyosun kimbilir sinek vızıltısı dinle bari refernasın belli kızııııım ara öğünde bunları dinleyen...

kazak almıştım bu akşam vereceğim

nice yıllara hugocuk çocuklarınızla berbaer nice doğumgünleri kutlarsınız inşallah

Evet hiçç susmamışlar ben de aradan yakalamaya çalışıyorum

eveeeeeeeeet bizbuluşucaaaaaaaaaz inşallahhhhhhh oh yaaaaaaaaaaaaaaa

doğum günü kutlu olsun hep mutlu olun inşallah varmı hazırlık hediye falan...

sevdiği yemekleri yaptım kazak aldım birde
öyle sade şekilde olacak. akşama geç gelir zaten yorgun olur böyle kutlarız artık. allah sağlık sıhhat uzun ömğr versin başımdan eksik etmesin

amaaaaaaaan ben öğleyemeğimi yazmamışımkimsede de demiyoo (famiiiiiiiiiiiiiir)

5yk kabak yemeği

2yk sebzeli bulgur pilavı

1 kase yoğurt

3 tane köy biberi

anladım canım. sütünü yoğurdunu ihmal etme hergün et ye sebze ye. karbonhidratını düzenli al sporda oldumu gider kilocuklar

yaaaaaaaaaaaaaaa demek buluşcaksınızzzfotolarınız yollayın bana damerak ediyorum amaaaa,bak kafamı bozayın bende gelirim haaa

amaaaaaaaan ben öğleyemeğimi yazmamışımkimsede de demiyoo (famiiiiiiiiiiiiiir)

5yk kabak yemeği

2yk sebzeli bulgur pilavı

1 kase yoğurt

3 tane köy biberi

dejavu oldum birden bu menüyü ahtırlıyorum ben,dünde yememişmiydin bunuafiyet olsun canımmmmmmmmmmmmmmmne famir neeeeee benim yüzümden mi unuttun yazmayı yani

anladım canım. sütünü yoğurdunu ihmal etme hergün et ye sebze ye. karbonhidratını düzenli al sporda oldumu gider kilocuklar
teşekkür ederim hügocum belkide kendi listemi kendim yaparım.sütlü yoortlu etli butlu zaten bugün kendime pişirdiğim yemegi yetirdim akşam yemegi olarak ama pişmiş havuç çok kötü yaa

yaaaaaaaaaaaaaaa demek buluşcaksınızzzfotolarınız yollayın bana damerak ediyorum amaaaa,bak kafamı bozayın bende gelirim haaa

Aaaa dimiiii çekelim ayrın inşallah:13: boz kafanı gel canımın içi yer var yatak var aşkolsunnn ne demekkkkk

dejavu oldum birden bu menüyü ahtırlıyorum ben,dünde yememişmiydin bunuafiyet olsun canımmmmmmmmmmmmmmmne famir neeeeee benim yüzümden mi unuttun yazmayı yani

evet napıyım hatta akşam da yiyicem aynısını napıyım bitmiyo 5yk 2yk yemek mi biter aa akşama ıspnaka da yapıcam azcık çeşit olsun değişiklik olsun

Eveeeeeeeet senin yüzünden hatrılatmıyosunnnn bi hoppidi hoppidi oynarım da zıplarımmm hiç bana ilgi yok:82::82::82:

sevdiği yemekleri yaptım kazak aldım birde
öyle sade şekilde olacak. akşama geç gelir zaten yorgun olur böyle kutlarız artık. allah sağlık sıhhat uzun ömğr versin başımdan eksik etmesin
ayyy ne kadar romantikkkk. valla imrendim.. allah hiç birimizin kocasını başından eksik etmesinn...benim kociş şehirdışında çalışıyor sadece h sonu geliyor özlüyorum bu durumu da hiç sevmiyorum napalım ama ekmek parası

tez zamanda kavuşursunuz inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…