60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi de ben o zaman 75 kiloydum sadece iki kilo bence çok az zaten hocalarda bana bu kilo verimi çok az demişlerdi. bence bedenim direniyor aşırı kalori yakıyordum az kalori alıyordum oda kendini korumaya aldı benim kesinlikle hafif ama düzenli spor yapmam lazım sanırım. salonlardan nefret ediyorum zaten. millet kendini göstermeye gidiyo sanki evimde yaparım ciciş ciciş ohh

inşallah canımmmmmmmmmmmm,teşekkür ederiz teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiii

sen girersen bende girerimmm ortaaaaaaaaaaaam her türlü

bende spor konusunda çok hırs var yaa :86: bilmem bu iyimidir koşu bandına çıkıp mp3 şarkılarımı (kulaklıkla dinliyorum) açtımmı dünya duruyo sanki. gözüm dönüyo bambaşka biri oluyorum dünyalar gelse önüme deviririm sanki. spor bitince normale dönüyorum. sporda asln spordan sonra fare oluyorum :86: sanki. valla o koşu bandından bi fırlasam nereye toslayacağım belli olmaz . sporda konsantrasyon önemliyse valla bende aşırı oluyo konsantasyon. hep metal şarkılar yüzünden. bağırıyo yırtınıyo bende deliriyorum

aslan parçası senibende slow turku açıyom mayıştıkça mayışıyom

hahaha koşu bandında metal mi dinliyorsun ay kıs allah müstakını versinnn..
bari bende bisikletimi çevirirken ya dizilerimi izlerim yada rammstein dinlerim oda saglam çıgırıyo

senin yaptığın bu hatanın aynısını bende yaptım ve o yüzden zayıflayamadım. çok spor yapıyodum az yiyordum dengesiz yetersiz o yüzden veremedim en sonunda diyetisyen gittim 13 kilocuk verdim. sanada tavsiyem diyetisyene gitmen yağ kas durumuna bakılır testler yapılır karaciğerine bakılır sana uygun liste verilir zayıflarsın. fazla ve ağır spor zayıflamaktan çok kas yapıyo ve dediğin gibi bir süre sonra vücut alışıyo zaten. şıanda benim alıştı o yüzden ağırlıkla koşacağım. elbette bunada alışacak ama o zamana epey vermiş olurum ve başka şeyler denerim artıkın

sen girersen bende girerimmm ortaaaaaaaaaaaam her türlü

Koooop kooop kopppp dıt dıııt dıt dıt dıt dıt dıııı dıt dıt dıt dırı dırı dıt dıt dıt dıt dıt dıt dıııt dıt dıt dırı dıt dırı dıt( apaçi müziği)

slm kızlar neediyonuz

kızzzz kaçakkk sen ver kiloları kaçççççşaka şaka anneciğin geldi tabii eşinin de doğum günü ohhh inşallah güzel geçerrrrr nice yıllara

heee metal dinliyorum deliriyorum valla. dizi falan kesmez beni metal olacak delirtiyo beni zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum

Aynen bende öyledim..
Salonda gelir alırlardı ben koşu bantından yeter diye

hahaha koşu bandında metal mi dinliyorsun ay kıs allah müstakını versinnn..
bari bende bisikletimi çevirirken ya dizilerimi izlerim yada rammstein dinlerim oda saglam çıgırıyo

ben de ıp tıs ıp tıs ya da dum tıs dumtıs hareketli coşturan gaz agetiren ne varsa dinliyorum valla daha tempolu yapılıyo o zaman daha bi gaza geliyo insan

aslan parçası senibende slow turku açıyom mayıştıkça mayışıyom

heh afferin sanaaç sen bületn ersoyu falan mustafa ceceliyi adamın kılı kıpırdamıyo senin yağlar nasıl kıpırdasınaç şöyle hızlı tempolu şeyler bak nasıl gaza geliyosun

heh afferin sanaaç sen bületn ersoyu falan mustafa ceceliyi adamın kılı kıpırdamıyo senin yağlar nasıl kıpırdasınaç şöyle hızlı tempolu şeyler bak nasıl gaza geliyosun

kız sen çok yaşa emi elma boğazımda kalıyoduonlar ebnim ara öğünüm gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…