iyi de ben o zaman 75 kiloydum sadece iki kilo bence çok az zaten hocalarda bana bu kilo verimi çok az demişlerdi. bence bedenim direniyor aşırı kalori yakıyordum az kalori alıyordum oda kendini korumaya aldı benim kesinlikle hafif ama düzenli spor yapmam lazım sanırım. salonlardan nefret ediyorum zaten. millet kendini göstermeye gidiyo sanki evimde yaparım ciciş ciciş ohhşimdi o eskidendi dolayısıyla artık vücudun unutmuştur canım devamlı öyle yapsan tamamda artık bayadır yapmıyosun nasılsa. o 2.5 kilo kesin yağdır. evet sporla yavaş kilo veriliyor sanılıyor. gerçeği şu. spor yapılarak kas miktarı artıyor yağ kaybı oluyor ama yağ kaybı tartıya çok yansımıyor o yüzden sporsuz zayıflayanlar hızlı veriyo gibi oluyo oysa verdiğinin çoğu kastır. senin o zaman kasın artmış yağın azalmış. 3 ay dedin 3 ay o sporu yapabildiğine göre epey fark olmuştur vücudunda aslında. evet süresi fazla ağır bir spor olmuş ama yapabilmişsin sonuçta düzenli
evet yaa bende bu uafklığı sevmek kucağımda tutmak istiyorum nasıl bir güzellik tombişlik bu böyle. maşallah maşallah. anneciğinede maşallah çok güzel bakmış beslemiş. prienede çok dikkat ediyo beslenmesine. bende inşallah sizin gibi bir anne olurum
Ay evet yaa bi ben geliyorum sen yoksun bi sen geliyosun ben yokum aramızaaaa daaaağlaaaar sıraaaa dağlaaaaaaaar mı girdi fambıkkkkk
Ben deeee oyanırıııııımmm apaçiiiiiiiiiiiiiiiher türlüüüüüü
bende spor konusunda çok hırs var yaa :86: bilmem bu iyimidir koşu bandına çıkıp mp3 şarkılarımı (kulaklıkla dinliyorum) açtımmı dünya duruyo sanki. gözüm dönüyo bambaşka biri oluyorum dünyalar gelse önüme deviririm sanki. spor bitince normale dönüyorum. sporda asln spordan sonra fare oluyorum :86: sanki. valla o koşu bandından bi fırlasam nereye toslayacağım belli olmaz. sporda konsantrasyon önemliyse valla bende aşırı oluyo konsantasyon. hep metal şarkılar yüzünden. bağırıyo yırtınıyo bende deliriyorum
hahaha koşu bandında metal mi dinliyorsun ay kıs allah müstakını versinnn..bende spor konusunda çok hırs var yaa :86: bilmem bu iyimidir koşu bandına çıkıp mp3 şarkılarımı (kulaklıkla dinliyorum) açtımmı dünya duruyo sanki. gözüm dönüyo bambaşka biri oluyorum dünyalar gelse önüme deviririm sanki. spor bitince normale dönüyorum. sporda asln spordan sonra fare oluyorum :86: sanki. valla o koşu bandından bi fırlasam nereye toslayacağım belli olmaz. sporda konsantrasyon önemliyse valla bende aşırı oluyo konsantasyon. hep metal şarkılar yüzünden. bağırıyo yırtınıyo bende deliriyorum
iyi de ben o zaman 75 kiloydum sadece iki kilo bence çok az zaten hocalarda bana bu kilo verimi çok az demişlerdi. bence bedenim direniyor aşırı kalori yakıyordum az kalori alıyordum oda kendini korumaya aldı benim kesinlikle hafif ama düzenli spor yapmam lazım sanırım. salonlardan nefret ediyorum zaten. millet kendini göstermeye gidiyo sanki evimde yaparım ciciş ciciş ohh
sen girersen bende girerimmm ortaaaaaaaaaaaam her türlü
slm kızlar neediyonuz
bende spor konusunda çok hırs var yaa :86: bilmem bu iyimidir koşu bandına çıkıp mp3 şarkılarımı (kulaklıkla dinliyorum) açtımmı dünya duruyo sanki. gözüm dönüyo bambaşka biri oluyorum dünyalar gelse önüme deviririm sanki. spor bitince normale dönüyorum. sporda asln spordan sonra fare oluyorum :86: sanki. valla o koşu bandından bi fırlasam nereye toslayacağım belli olmaz. sporda konsantrasyon önemliyse valla bende aşırı oluyo konsantasyon. hep metal şarkılar yüzünden. bağırıyo yırtınıyo bende deliriyorum
hahaha koşu bandında metal mi dinliyorsun ay kıs allah müstakını versinnn..
bari bende bisikletimi çevirirken ya dizilerimi izlerim yada rammstein dinlerim oda saglam çıgırıyo
aslan parçası seni bende slow turku açıyom mayıştıkça mayışıyom
bugün benim kocişinde doğum günü 35 oldu
heh afferin sanaaç sen bületn ersoyu falan mustafa ceceliyi adamın kılı kıpırdamıyo senin yağlar nasıl kıpırdasın aç şöyle hızlı tempolu şeyler bak nasıl gaza geliyosun
kazak almıştım bu akşam vereceğim
kazak almıştım bu akşam vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?