o zaman gelirimmm,nerde oturuyon hügocuğum sen bakim
çanakkalede oturuyo cicim uçakla sabah gideriz akşam döneriz
canım benim maşallah hiçbirşeyle aram kötü değildir de yiyecek olarak lakin beyaz et de tavuktan da ziyade mümkünse hindiyi et olarak da suyu olarak da affetmem yaniafiyet olsun farmasi bişey sorcam hindi sulu çorba yapıyosun genelde sizin orda hindi çokmu satılıyo anlamadım yoksa tavuk suyunun tabletleri gibi tabletmi çıktı hindininde haberimmi yok .genelde hindi sulu oluyoda merak ettim:26:
farmasiye bende soracaktım bunu ne zmandır,ben et suyunu ve tavuk suyunu kendim hazırlıyorum pet bardaklara koyut et tanesiyle buzluğa koyuyorum suyunu,yemeklere 1 tane koyuyorum,tabletler çok zarralı çünkü,tadı da kötü
kızlaaarr öğle yemeğim
1.5 kepçe tel şehriye çorba
2.5 kaşık etli kabak yemeği
salata
1 dilim kepekli ekmek
( yemeğim az oldu ama hazırda başak bişi yoktu yapmaya üşendim daha doğru işlerim var. ama doydum acıkırsam arayı kuvvetnedireyim inş...)
şöyle halay çeksek,iki göbek atsak,oryantal oynarım ben size60: bi komik oynarım ki gül gül ölürsünüz valla),yada sarmadı pappi dansı yaparım size,oda olmadı apaçiiiiiii
aaa valahada bırakmam bikaç gün kalın şöyle bir hafta sıkı spor ve beslenme yapalım beraber daha zevkli olur valla
Allah Allah biz yiyip içip gitcez diyoruz oda yatıya kal der gibi sporda kalın diyorrrrvalla senden ünlü çok başarılı bir diyetisyen oludu ha
ben size sağlıklı içli köfteler yaprak sarmalar yaparım az kalorili sağlıklı acıktırmayan esmer unlu hamurişleri yaparım kuru meyveli pekmezli kekçik bilenem yaparım sohpet muhabbet yine olur onunda sağlıklısı var değilmi. sağlıklı gün yaparız ehehe
hep beraber döktürürüz canım bende gözel oynarım roman havasınada bayılırım sizin için oynarken bayılıveririm benşöyle halay çeksek,iki göbek atsak,oryantal oynarım ben size60: bi komik oynarım ki gül gül ölürsünüz valla),yada sarmadı pappi dansı yaparım size,oda olmadı apaçiiiiiii
afiyet olsun canımkızlaaarr öğle yemeğim
1.5 kepçe tel şehriye çorba
2.5 kaşık etli kabak yemeği
salata
1 dilim kepekli ekmek
( yemeğim az oldu ama hazırda başak bişi yoktu yapmaya üşendim daha doğru işlerim var. ama doydum acıkırsam arayı kuvvetnedireyim inş...)
hoşgeldin canımmeraba arkadaslar sıteye yenı gırdım bende zayıflamak için uğraşıyorumhazır ekıp calışması varken dahıl olmak ıstedım
eh sen öyle diyosan kalırız tabi sonra bizi kovmada gidin artık başım ağrıdı diyeaaa valahada bırakmam bikaç gün kalın şöyle bir hafta sıkı spor ve beslenme yapalım beraber daha zevkli olur valla
farmasi aydınlattığın için sağol canımcanım benim maşallah hiçbirşeyle aram kötü değildir de yiyecek olarak lakin beyaz et de tavuktan da ziyade mümkünse hindiyi et olarak da suyu olarak da affetmem yani
çoğu zaman yazdım burada demekki dikkat etmemişsin tavuk hindi ve de kırmızı eti çoğunlukla haşlayıp sularını mutlaka derindondurucuma koyup gerektiği gibi değerlendiriyorum.
et suyu tabletlerine gelince ben her türlü yemeğin içerine mutlaka koyarım bu da bizim ailecek yeme alışkanlığımızdan kaynaklanıyor şöyleki kendi ailem yaklaşık 43 yıl önce Almanya'ya gitmişler ve orada etsuyu tabletleri kullanımına alışılmış o gün bugündür mutfağımızda 40 yıldır et suyu her yemeğin içerisine konur ben 34 yaşımdayım ve hala şu ana kadar bu tabletlerin herhangibir zararını görmedik . ama bu herkesin aynı şeyle karşılaşacağı anlamına illaki gelmez. et suyu koyduğum yemeklerime dahi tablet kullanıyorum. her daim lezzet diyorum
canım nugyaya yazdıklarım senin için de yanıt olmuştur
Allah Allah biz yiyip içip gitcez diyoruz oda yatıya kal der gibi sporda kalın diyorrrrvalla senden ünlü çok başarılı bir diyetisyen oludu ha
ayyyyyyyyyyy keşke böyle bişey olsa ne güzel olurdu dimi ama
kesinlikle bende bıngıl bıngıl sevmiyorum bacak benimki öyle çünkü. bende alt beden sorunu var. senin ne güzel boyun epey uzun. benim boy 165-67 filan tam emin değilim debanada kaslı bacaklar seksi gelir hiç sallanmayacak taş gibi olacak tutulmayacak. sende benim gibi seviyosun galiba.
belki boyum kısa olsa bu kadar istemezdim.
zevk beyeni meselesi ben böyle beyeniyorum beyenmeyeneler olur tabiki. ben karında kollarda sırtta bacaklarda kası seviyorum bi arkadaşım mesela beyenmez kası karında. hep bana diyo kaslı oldun eskiden daha hoştun diyo ama ben böyle beyeniyorum. zaten beyenmesem bu kadar senelerce spor yapmazdım zayıflama derdinde olurdum beniim derdim yağ oranı kas durumu varsa fazlalıklar gitsin o kadar
kesinlikle bende bıngıl bıngıl sevmiyorum bacak benimki öyle çünkü. bende alt beden sorunu var. senin ne güzel boyun epey uzun. benim boy 165-67 filan tam emin değilim de
aşırı kas sevmiyorum ama ben beden toparlansın yeter. şimdi biraz kg verdim ama pek spor yapamadım sarkma istemiyorum o yüzden spora başlicam. haftaiçi eliptik yaparım haftasonu yürürüm ama birde kollarımdaki sarkıklar için dambıl alıcam. yalnız birşeyden korkuyorum. bir ara 3 ay kadar spor salonuna gittim beden toparlandı ama 2.5 kilo verebildim ve bu benim çok moralimi bozdu. düşünsenize 3 ayda 2.5 kilo yaaa. birde yememe dikkatte etmiştim.ama haftada 3-5 gün 2 saat süren kardiyo setleri ve taebo dersleri haftada 3 kez !! sanırım bedenim spora karşı dirençli ne yapmalıyım da spor yapıp bedenimin bunu bir tehdit olarak algılamasına engel olmalıyım yardım ediiiin
ayy evet çok güzel olur canım ya. ne güzel sağlıklı şeyler yeriz sohpet muhabbet atarız göbecikleri. valla burda pek belli olmuyordur ama ben çok güler yüzlüyümdür devamlı gülerim çok nadir sinirlenirim . spordan heralde devamlı endorfin hormonu salgıladığından heralde
sağlıklı dediysek valla mantı bile yaparız esmer unlu neler neler yaparız
hiç seni burda sinirli görmedik zaten canım benim,çook sabırlıısn hatta ben farkettim birçok kişide farketmiştir,seni çok seviyoruz bizçokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hiç seni burda sinirli görmedik zaten canım benim,çook sabırlıısn hatta ben farkettim birçok kişide farketmiştir,seni çok seviyoruz bizçokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yemek mi yedin ne yaptın görüşemedik bugun anacımmmmm,sevgülün mü geldi kız yoksa yemeğe:82:
şöyle halay çeksek,iki göbek atsak,oryantal oynarım ben size60: bi komik oynarım ki gül gül ölürsünüz valla),yada sarmadı pappi dansı yaparım size,oda olmadı apaçiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?