60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocum ben çıkıyorum gece tekrar uğrarım canım öptüm çok çok ablaların birtanesii:)

Son düzenleme:
aynen canım bende öyleyim. çok zor oldu damak tadımı değiştirmek ama oldu. geçen bayağı oluyo pataes kızartması vardı ucundan ısırdım yok tat alamadım yani. benim fırında yağsız pişirdiğim baharatlı patatesin lezzeti yok yani. kızartmadan tat almıyorum. geçen eşim pide yiyordu verdi banada 1 dilim yok yani kesinlikle karnımı doyurmaz benim. benim yediğim ızgara salata ayran daha doyurucu. pirinç pilavından bişey anlamıyorum doymuyorum. kızartma midemi bulandırıyo. eşime tatlı yapıyorum mesela şeker oranını ayarlamak için tadına bakmam lazım bakıyorum bakıyorum anlamıyorum azmı çokmu kararındamı. ay valla canım çok zor oldu bu duruma gelmek bu yiyecekleri yemeden sağlıklısını yiyerek mutlu olmak hayat tarzına döndürmek ama oldu. iskender falan yiyemiyorum doyurmuyo yedimmi yemedimmi garip oluyo. tek lahmacun doyuruyo ama yağı peçeteyle alınacak ve içine bolca yeşillik konacak. ben bi sarıyorum yeşillikle kocaman oluyo eşim gülüyo o ne ya diye napayım doyurmuyo garip oluyo beyaz undan yapılan şeyleride sevmiyorum. kontrolden sonra kepekli sandviç ekmeğe tost yapıcam

ben çıkıyorum öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,iyi akşamlar
(farmasi nerlerde bu arad ya neyse bakalım sabah görürüm onuda)

merhaba canımcım öğlen yemeğinden sonra miniği uyuttuk babaannesini yanına çağırdık büyük oğluşumla çarşıya gittik kendime yeni ciciler aldım iki güzel kot nasip olursa onlarla da fotoğraf çektirir koyarım canımcım.
sonra da pazara geçtik bir gezdim bir gezdim sorma valla çok iyi geldi. bir de baktım 2 saat sonra eve girmişim. araba olmasa şimdi bile eve giremezdim gittiğim yerleri düşününce ama rahat 2 saat ayakta kaldım yürüdüm yani.

Son düzenleme:
beni mi ısırcan,benim kızımıkız sen gelirsin ozan buralara görüşürüz öyleyse ya inşallah, ne konyası kız bide konya çıkarma yada zayıflayınca tatile aynı otele gidelimm
önce seni sonra kıznı...bak oda güzel fikr aynı otelde tatil....ama kız otelden atarlar bizi valla

4kuru erik yedim .

giden kızlar iyi akşamlarrr.benmde akşam menüm bol kalorili ne yesem ölçülerine karar vermedim henüz

kızlar akşam yemeğim
1 kepçe kuskuslu çorba
4/1 kıymalı dürüm
1 kaşık sebzeli pirinç pilavı
bol salata
yoğurt
herkese iyi akşmlar öpüorum hepiniziiii yarın görüşmek üzereeee

neruş çok merak ettim antep işi şeyleri. sitede resmi varmı nerden satıyosun hangi siteden satıyosun bakayım kusur kalmayayım. (çok meraklı gördüm kendimi)

Ohhhh gezilmişşşş ciciler alınmış doğru ya sen pazara gidecektiiin ben de diyorum farmasi nerelerde

neruş çok merak ettim antep işi şeyleri. sitede resmi varmı nerden satıyosun hangi siteden satıyosun bakayım kusur kalmayayım. (çok meraklı gördüm kendimi)

Hugocum az sonra özelden yazayım canım şimdi burdan reklam gibi olmasın soran olursa yazarım da ne biliyim çekindim şimdi

nerudacım çok güzel bir iş yapıyosun boş boş oturacağına çok iyi olmuş bakayım bakalım neler varmış

Merhaba kızlar.
2 gündür biraz dikkat ettim yediklerime ve sabah 58,8 geldim mutlu oldum.
Bugün yine misafir vardı,hamurişi yedim öğlen ama akşam hafif yedim. Şimdilik tabi :)
Kızımı yıkamaya gidiyorum.
Görüşmek üzere...

slm kızlar
farmasicim burdasın nasılsın bakalım nasıl geçiyor tatil
ayyyyyyyyyyyyyyy canım benim ben pc başında değilmişim sonra da kapatmışım şimdi gördüm çok şükür herşey yolunda tatilin kötüsü olmaz çok iyi geçiyor bitanem
sen nasılsın senin tatilin nasıl geçiyor?
seni çok özledim canımcım

merhaba canım çok sevindim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ne mutlu sana hadi bakalım hediyeler yolda desene ne mutlu sana :13:
ben de bugün kendime 2 kot aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…