ben çıkıyorum öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,iyi akşamlar
(farmasi nerlerde bu arad ya neyse bakalım sabah görürüm onuda)
aynen canım bende öyleyim. çok zor oldu damak tadımı değiştirmek ama oldu. geçen bayağı oluyo pataes kızartması vardı ucundan ısırdım yok tat alamadım yani. benim fırında yağsız pişirdiğim baharatlı patatesin lezzeti yok yani. kızartmadan tat almıyorum. geçen eşim pide yiyordu verdi banada 1 dilim yok yani kesinlikle karnımı doyurmaz benim. benim yediğim ızgara salata ayran daha doyurucu. pirinç pilavından bişey anlamıyorum doymuyorum. kızartma midemi bulandırıyo. eşime tatlı yapıyorum mesela şeker oranını ayarlamak için tadına bakmam lazım bakıyorum bakıyorum anlamıyorum azmı çokmu kararındamı. ay valla canım çok zor oldu bu duruma gelmek bu yiyecekleri yemeden sağlıklısını yiyerek mutlu olmak hayat tarzına döndürmek ama oldu. iskender falan yiyemiyorum doyurmuyo yedimmi yemedimmi garip oluyo. tek lahmacun doyuruyo ama yağı peçeteyle alınacak ve içine bolca yeşillik konacak. ben bi sarıyorum yeşillikle kocaman oluyo eşim gülüyo o ne ya diyeyağlı yiyemiyorum ki, geçen annem hamur kızartmış biraz yiyeyim dedim ama yok olmuyo midem bulanıyor hemen rahatsız ediyor alışmışım, önceden de şeker tüketmezdim çayda kahvede ama geçen gün bir sıcak çikolata içeyim dedim hemen midem bulandı çok şekerli geldi içemedim, kahveye bile şeker katamıyorum, önceden çok tuzlu yerdim ama şimdi tuzluda yiyemiyorum gerçekten midem almıyor kızartmayı çok severdim yok olmuyo onuda yiyemiyorum. en iyisimi biz böle sağlıklı sağlıklı yapalım yoksa ben aç kalıyorumhaftaya yurda dönüş yine aç kalıcam ya sabah sabah sigara börekleri gel de ye, yemeyincede açsın.. napalım artık idare edicez:))
hugocum ben çıkıyorum gece tekrar uğrarım canım öptüm çok çok ablaların birtanesii:)
ben çıkıyorum öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,iyi akşamlar
(farmasi nerlerde bu arad ya neyse bakalım sabah görürüm onuda)
kızlar ben çıkıyorum herkeze iyi akşamlar[/QUOTE
güle güle yarın yine seni bekliyor olacağım burda
önce seni sonra kıznı...bak oda güzel fikr aynı otelde tatil....beni mi ısırcan,benim kızımıkız sen gelirsin ozan buralara görüşürüz öyleyse ya inşallah, ne konyası kız bide konya çıkarma yada zayıflayınca tatile aynı otele gidelimm
kızlar akşam yemeğim
1 kepçe kuskuslu çorba
4/1 kıymalı dürüm
1 kaşık sebzeli pirinç pilavı
bol salata
yoğurt
herkese iyi akşmlar öpüorum hepiniziiii yarın görüşmek üzereeee
merhaba canımcım öğlen yemeğinden sonra miniği uyuttuk babaannesini yanına çağırdık büyük oğluşumla çarşıya gittik kendime yeni ciciler aldım iki güzel kot nasip olursa onlarla da fotoğraf çektirir koyarım canımcım.
sonra da pazara geçtik bir gezdim bir gezdim sorma valla çok iyi geldi. bir de baktım 2 saat sonra eve girmişim.araba olmasa şimdi bile eve giremezdim gittiğim yerleri düşününce ama rahat 2 saat ayakta kaldım yürüdüm yani.
neruş çok merak ettim antep işi şeyleri. sitede resmi varmı nerden satıyosun hangi siteden satıyosun bakayım kusur kalmayayım. (çok meraklı gördüm kendimi)
ayyyyyyyyyyyyyyy canım benim ben pc başında değilmişim sonra da kapatmışım şimdi gördüm çok şükür herşey yolunda tatilin kötüsü olmaz çok iyi geçiyor bitanemslm kızlar
farmasicim burdasın nasılsın bakalım nasıl geçiyor tatil
Merhaba kızlar.
2 gündür biraz dikkat ettim yediklerime ve sabah 58,8 geldim mutlu oldum.
Bugün yine misafir vardı,hamurişi yedim öğlen ama akşam hafif yedim. Şimdilik tabi :)
Kızımı yıkamaya gidiyorum.
Görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?