afiyet olsun canım benim
canım benden sana tavsiye kim ne derse desin sen sağlığın elverdiği sürece hedeflediğin kiloya doğru gitmeye bak canım kimsenin lafına itibar etme her kafadan bir ses herzaman çıkar ve de çıkacaktır önemli olan senin kendini sağlıklı mutlu huzurlu hissettiğin kilodur:13::13:ben bundan 3 kilo daha fazlayken de 5 kilo fazlayken de böyle iyisin diyorlardı şimdi de öyle diyorlar hangisine güveneyim
ama iyiki kimseyi dinlemeden bugüne gelmişim şimdi çok daha sağlıklı mutlu ve de huzurlu hissediyorum kendimi hele giysi için alışverişe çıktığımda her giydiğimi rahatlıkla giyebildiğimi görünce ne kadar doğru birşey yaptığımı daha iyi görüyor ve de çok mutlu oluyorum.bir de etraftaki kişilerin hayran hayran bakışlarını görmek ve de sözlerini ifade ettiklerini duymak çok harika ya .Rabbim dostlara tez zamanda yaşatsın bu duyguları
merhaba. ben de artık kilomdan memnun değilim. zayıflamak istiyorum. 24 yasındayım 163 boyum 63 kiloyum. 55 kilo olmak istiyorum
kızlar akşam yemeğimi yazayım tabii çok oldu yiyeli de yoklamadan kalmıyım
5yk prinçsiz! ıspanak yemeği
2yk sebzeli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 yeşil biber
Geçmiş olsun.
Kupalarını da güle güle kullan. İçi süzgeçli porselen kupalar da benim vazgeçilmezimdir.
evet canım hüzne biraz neşe katayım istedim sadeceben biraz fazla yan gelip yatıcam galiba altışar ay altışar ay
Günaydın kızlar
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1/2 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
1/2 kk çeçil peyniri
5 zeytin
günaydın canım sen et ymiyodun değilmi. o yüzden peyniri bol yemelisin güzel seçim
günaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmm,uamrım iyiisnizdir,
akşam eve gider gitmezbulaşılları yerleştirdim ,kızma yemek yedirdim,eşim ve kızım evdeler ya 15 tatil dolayısıyla evde adım atacak yer kalmamıştıetrafı toparladım yerleri süpürdüm kızmda bana yardım etti odasındaki oyncakları toparladı sonra yemeğimi yedim,5 yk kadar pirinçli ıspanak yemeği yedim.bu hafta akşamalrı normal besleniyorum haftaya yine eski sistem devam edicem yani salata,yoğurt,meyve gibi.Ardından 50 dk yürüdüm,6.0 temposunda.duş aldım kzımla oynadım 1 saat kadar ,15 adette sarı ve beyaz leblebi karışımı yedim ,sonra 10.30da yattım nihayettttt
hiç uykumu alamadım ama 2 defa kızımın yanına gittim uyanmıştı,yanıma gel dedi,onun minik yatağında iki büklüm yattım
günaydın famir günaydın bebemnasılsın bakem
Evet canım et yemiyorum o yüzden süt ürünlerini çok yerim..
Ama yorumuna sevindim ..
Bi an acaba çok mu diye düşünmüştüm..
günaydın canımmmmmmmmmmiyiyim şükür,umarım sende iyiisndir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?