60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
kızlar çok mutluyum dün anneler günüydü ya.
oğlumla ilk kez bi anneler günü geçirdik...

Canım ne kadar güzel... Allah daha nice nice seneler oğluşunla beraber anneler gününü kutlamanı nasip etsin işallah..

canım ben gelinliğimi seçtim şuan dikiliyo straplez ama üstüne bolero giycem kaydirigubbakcemile2 başka türlüsüne izin yok zate boleronunda orasını burasını kısalttırıp duruyorum yakında bişisi kalmıcakkaydirigubbakcemile3

straplez olması gereken bir gelinliğe incecik askı konulunca ne değişiyo ben anlamıyorum...
tecrübeden dolayı soyluyorum arkadaşlar , düğün esnasında o düşen askılar insanı çok rahatsız ediyo
imkanınız varsa bu olguyu değiştirin
yada son dk gölü yapıp o askıları çakrın , inanınki rahatsız oluyo insan

kim karısıyor kızlar bu gelinliklere?

es adayı?
es adayının ailesi?
kendi aileniz?

ona göre3 gardımı alıcam :)

slm kızlar okuldan geldim yediklerimi yaziim hemen sonra çıkacağım ders çalışmam lazım
sabah:bir haslanmış yumurta ,bi lokma peynir yarım salatalık
okulda iki bardak kahve
bu kadar

selam kızlar

birsey duydum telefonda konusurken zayıflanıyormus...

tüm konusma boyunca ister evde ister ofiste, ayakta olup ister durdugunuz yerde ıster ilerleyerek süreki adım atmak cok ise yarıyormus..

ben denedim ilk kez bugun, annemle 52dk. konusmusuz hiç oturmadım

bu haftasonu kacamagım cok oldu

sporu da kırdım..

tam 3 gun hem de...

bugun tartıldım ..şükür ki fark yok... almamısım..

bgunden itibaren daha sıkı tutacagım işi

sabah pilatesimi yaptım,aerobiğimi yaptım ve biraz agırlık calıstım..

aksama da kosu bandına cıkarım..

kızlar kollar ne durumda? ben de straplez gelinlik isteyenlerdenım... hani koltukaltı ve zayıf triceps kasları vıcık vıck olur ya... nefret ediyorum o durumdan... o yuzden agırlık kaldırıyorum...toplandı aslında bıraz ama hala istediğim gibi değil...

kimse yok mu ? hu hu hu

şeftalili form çayı aldım... tadı pek güzel 2-3 kez içtim

kılo vermeye faydası oluyor mu peki?

bu yıl ki hedefiniz karın bölgenizde toplanan yağları eritmekse, yeşil çayı da diyetinize eklemeyi unutmayın! Yapılan çeşitli çalışmalar yeşil çayın egzersize bağlı kilo kaybını artırıcı özellikte olduğunun ipuçlarını veri

bendede gelinliğe herkes karışıyo ama tabiki nişanlım ağırlıkta o karışmasa zaten diğerlerini halletmek kolaykaydirigubbakcemile3 benimde derdim var kollarla biraz incelse fena olmaz zayıflıyorum ama acaba onlardanda gidiyomu senağlama

ya bide bişi sorcam ben sabahtan beri 10 bardak su içtim 5bardakmı 1 litre yapıyo 4 bardakmı ben 5 bardak diye biliyodum internete yazdım kimi yerde 4 bardak demiş biri beni aydınlatabilirmi:uhm:

kimse yok mu ? hu hu hu

şeftalili form çayı aldım... tadı pek güzel 2-3 kez içtim

kılo vermeye faydası oluyor mu peki?

Bende şeftalili form çayını çok beğendim.. Zayıflamaya şöyle etkisi var heralde cırcır yapiiii kaydirigubbakcemile3

ya bide bişi sorcam ben sabahtan beri 10 bardak su içtim 5bardakmı 1 litre yapıyo 4 bardakmı ben 5 bardak diye biliyodum internete yazdım kimi yerde 4 bardak demiş biri beni aydınlatabilirmi:uhm:

Şimdi tabi bardağına göre değişir.. Su bardaklarının boyutları farklı oluyo çünkü.. Büyük su bardağı 4, küçük su bardağı 5 su bardağı 1 litre yapıyor. Tabi onların boyutlarını size burdan nasıl anlatiim bilemedim bak şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…