afiyet olsun cnmm valla bende priene ve sen gibi bir anne olmak istiorum inşşşş...:26:tebrk ederim ne güzel zayflıosunuzz
cnm neden olmasın yetrki gerçekten iste öle lafta kalmasın.bak ben ve dier arkadaşlarım azmettik ve oldu ve oluo bak vermesem ben veremezdim yediğim çikolataların tatlıların pasta böreklerin haddi hesabı yoktu 2 ayda 7 kilo verdim bak.yapamam edememe deme yapıcam de azmet inan gerisi gelio.evde bişiler götütrrsün akşamları daha hafif yersin dengelersin.
afiyet olsun cnm aara öğünleerini unutma aralarda kuru ve taze meyve leblebi 5-10 kuru yemiş süt vs. yiyeblrsn ve hatta yemelisin
hakketen haaa.bendesen diyince farkettim süper yaaaaaa
ara öğüncüğümmmm
1 kupa tarçınlı karanfilli karabiberli yeşil çay
5 kuru erik( 5 dyince korkmayın minnak boyuttalar ve ekşiler özellkle aldrdım)
1/2 fincan beyaz-acılı leblebi
ara öğüncüğümmmm
afiyet olsun cnm2 kaşık makarna,
1 küçük tabak küçük köfteli bezelye,
bir tabak salata
bir küçük ayran.....bu kadarrrrr.
cnm tickerlost factory yaz google a o sayfadan anlatıo nasıl yapıcağın yapamazsan ben yapayım sana nerudacığım a acıdım herkese nasıl yetşsin bebeeemmkızlar ben bu kg çizelgesini nasıl yapıcam yardımcı olabilirmisiniz???
bebişim benm ilk 2 gün çok sancılı olur ilk gün veya ilk 2 gün yapmıorum leslie.ama pilates hep yapıorum.sana bi ağrısı acısı yoksa yap ama zorluosa yapma.benm zaten genelde hep hafta sonuna denk geldi ee bende zaten hafta sonu yapmıorum öle olunca bişi olmadı.Ahanda neruda cadısıııııııııııı..............Ay pardon Ahanda regl olmuşum dicektimakşamki tatlıların sebebi belli oldu :26:reglken spor yapıyomusunz bakim siz,ilk regl olupta spor yapıyor olduğum günlerde:44:
slm kızlar kahvaltım
2yk yogurt
4yk nesfit
1portakal
1ceviz
tarçın karıştırıp yedim
500 gramda vermişim allaha şükürrrrrr
Yaparıııııııııııııım ne demekkk tıcerı 5tl den yaparım herkeseee (hulişim sen hariç sana promosyon varrrbundan sonra hepimizin tickerını neruda yapsın öyleysene dersin nerudacığımmmmmmmmmmmmm
her bir şeye yetişiyor maşşlah,yapar yapar bişeycik olmazzzzzzz
Ahanda neruda cadısıııııııııııı..............Ay pardon Ahanda regl olmuşum dicektimakşamki tatlıların sebebi belli oldu :26:reglken spor yapıyomusunz bakim siz,ilk regl olupta spor yapıyor olduğum günlerde:44:
ara öğüncüğümmmm
leblebi hakkımız ne kadarrrrrrrrrrrrrrrrr,buna çıtır leblebide dahil miiiiiiiiiii
afiyet olsun cnmm valla bende priene ve sen gibi bir anne olmak istiorum inşşşş...:26:tebrk ederim ne güzel zayflıosunuzz
cnm neden olmasın yetrki gerçekten iste öle lafta kalmasın.bak ben ve dier arkadaşlarım azmettik ve oldu ve oluo bak vermesem ben veremezdim yediğim çikolataların tatlıların pasta böreklerin haddi hesabı yoktu 2 ayda 7 kilo verdim bak.yapamam edememe deme yapıcam de azmet inan gerisi gelio.evde bişiler götütrrsün akşamları daha hafif yersin dengelersin.
afiyet olsun cnm aara öğünleerini unutma aralarda kuru ve taze meyve leblebi 5-10 kuru yemiş süt vs. yiyeblrsn ve hatta yemelisin
hakketen haaa.bendesen diyince farkettim süper yaaaaaa
gurbaneeeeey gurbaneeeeeyyyy tey tey teyyyyy maşallah kuzum sana maşallah inşallah hep sağa kaysın tıcercığın :13:
Yaparıııııııııııııım ne demekkk tıcerı 5tl den yaparım herkeseee (hulişim sen hariç sana promosyon varrr) yanlış anlaşılmasın o 5 yetaa le leri biriktirip size fıstık alıp yollıycam eşit parçalar halinde
maaşa bağlayın bari
gözün aydın 2tk tatlıyla kurtatdın süper sen muz ye canım tarçınlı süt iç ve de muz yeeeee spor da ben valla iyi hissediyosam yapıyorummm hem hareket iyi oluyo ama gıdanı eksik etme muz falan da yee
afiyet olsun şekerpınarı
yarım çay bardağı (ajda olmasın ) ya da 1 türk kahvesi fincanı beyaz leblebi özellikle
yok çıtır mıtır çıtır sen olacaksın leblebi değillll
leblebi hakkımız ne kadarrrrrrrrrrrrrrrrr,buna çıtır leblebide dahil miiiiiiiiiii
yetaleee kaldı sankiiiii,nerde yaşıyon bilmiyom ki
afiyet olsun cnm
ölçülerini kaşık kepçe kibrit kutusu gibi genel ölçülerle yazarsan daha iyi yarımdcı oluruz cnm menün gayet güzel
cnm tickerlost factory yaz google a o sayfadan anlatıo nasıl yapıcağın yapamazsan ben yapayım sana nerudacığım a acıdım herkese nasıl yetşsin bebeeemm
bebişim benm ilk 2 gün çok sancılı olur ilk gün veya ilk 2 gün yapmıorum leslie.ama pilates hep yapıorum.sana bi ağrısı acısı yoksa yap ama zorluosa yapma.benm zaten genelde hep hafta sonuna denk geldi ee bende zaten hafta sonu yapmıorum öle olunca bişi olmadı.
saol canım yetrki buraya sıkı sarıl inan sende verirsin.canım tebrik ederim seni 2 ayda 7 kg bence cok ciddi bir rakam inş bende o gunu görrüm
afiuyet olsun şekerimmmmm süper kahvaltı süperrr 10 numaraNe yedim ben ne içtim noluyooo hiiiç ilgi alaka sıfırrrrr (famiiiiiiiiiiiiiir)
kalkınca 1 hurma 250ml su
kahvaltı
2 dilim çok tahıllı ekmek
1kk lıght dil peyniri
1 çeri domates
1 tutam maydonoz
1 köy biberi
1 bardak greyfurt suyu
sonra 1 fincan yeşil çay
1. ara: yarım çay bardağı beyaz leblebi
1 yeşil elma
doğumdan sonra ağrın sızın kalmaz,bende doğumdan önceleri öyleydim sonraları artık farketmiyorum bile,tabi bu normal doğum için geçerlisağol canımmmmmmmm
bende banu alkan tipi çay bardağı varhani şu alt tarafı bay bir şişkince en üst tarafı ince olan var ya oooo ii tamam ya sarısından yiyim bari bende
kızlarrrrr yemekten geldim şimdi
1 kepçe ezogelin çorbası
2 tane kadınbudu köfte
salata
kadayıf tatlısı vardı amaaaaa bennnnnnnn yemedimmmmmmm yine
bir dilimde normal ekmek yedim (kepek ekmek bitmiş)
kızlarrrrr yemekten geldim şimdi
1 kepçe ezogelin çorbası
2 tane kadınbudu köfte
salata
kadayıf tatlısı vardı amaaaaa bennnnnnnn yemedimmmmmmm yine
bir dilimde normal ekmek yedim (kepek ekmek bitmiş)
Ne yedim ben ne içtim noluyooo hiiiç ilgi alaka sıfırrrrr (famiiiiiiiiiiiiiir)
kalkınca 1 hurma 250ml su
kahvaltı
2 dilim çok tahıllı ekmek
1kk lıght dil peyniri
1 çeri domates
1 tutam maydonoz
1 köy biberi
1 bardak greyfurt suyu
sonra 1 fincan yeşil çay
1. ara: yarım çay bardağı beyaz leblebi
1 yeşil elma
ara öğüncüğümmmm
slm kızlar kahvaltım
2yk yogurt
4yk nesfit
1portakal
1ceviz
tarçın karıştırıp yedim
500 gramda vermişim allaha şükürrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?