Bende şeftalili form çayını çok beğendim.. Zayıflamaya şöyle etkisi var heralde cırcır yapiiii kaydirigubbakcemile3
Flycım,ben de öyle bir etki yapmadı ne yazıkki.. içinde sinameki falan var ama yapmadı iste...yapsa iyi olur ihtiyacım varliptonunki benımkı.. seninki ne marka kuzum?
Bende şeftalili form çayını çok beğendim.. Zayıflamaya şöyle etkisi var heralde cırcır yapiiii kaydirigubbakcemile3
Flycım,ben de öyle bir etki yapmadı ne yazıkki.. içinde sinameki falan var ama yapmadı iste...yapsa iyi olur ihtiyacım varliptonunki benımkı.. seninki ne marka kuzum?
Bendekide lipton canım.. İyi demli içince daha çok öyle bi etki yapıyo.. Günde 3 tane iyice demli iç, wc den çıkamazsın..kaydirigubbakcemile3
Gerçi eminim herkesde aynı etkiyi yapmıyodur tabi. Bünyeye göre değişir çünkü..
Ama sen bi dene bakalım..sositososito
kızlar bunlar bağışıklık yapıyo.sonradan bunları içmeyince yapamıyosunuz bile.
kızlar bunlar bağışıklık yapıyo.sonradan bunları içmeyince yapamıyosunuz bile.
Bendekide lipton canım.. İyi demli içince daha çok öyle bi etki yapıyo.. Günde 3 tane iyice demli iç, wc den çıkamazsın..kaydirigubbakcemile3
Gerçi eminim herkesde aynı etkiyi yapmıyodur tabi. Bünyeye göre değişir çünkü..
Ama sen bi dene bakalım..sositososito
şekerim cok mersi bir de böyle dikkatlice deneyelim..
bagırsaklar hep off bende... ne tembel şeyler ya...
şekerim cok mersi bir de böyle dikkatlice deneyelim..
bagırsaklar hep off bende... ne tembel şeyler ya...
Benim de bazen öyle oluyor maalesef.k sıkıntılı bir durum..
Sabunnn gördüm seni hemen anlat neler olduu delikafadulden
hihoyyythihoyyythihoyyytSa-bun! Sa-bun! Sa-bun!hihoyyythihoyyythihoyyyt
Valla heycanla seni bekliyoruz.. Anlat bakalımmm...
Ayy neler olmuş kız anlata anlata bitiremedi :roflol:
Ben bari bir dondurma alıp geleyim yerken okurum. Size de alayım mı ???
kızlar içinde sinameki olan bitki çayları bağırsakta tenbelliğe yol açıyormuş doğru ama biz diyetteyiz ve diyette olduğumuz için yağ alımımız az ve kabızlık çekiyoruz.normal homini gırtlak yer konumundakilerin kesinlikle sinameki içmemesi gerekiyormuş ama biz gibi en az yağla beslenenler fazla abartmamak koşuluyla içmelilermiş.hem zayıflamaya yardımcı sinameki hemde ciddi bağırsak çalıştırıyo delikafadulden
bu arada dünkü yediklerim yüzünden bugün ciddi ciddi boğarımı tutuyorum.sabahtan beri 1 paket tarçınlı form bisküvi ve yaklaşık 250 gram kadar erik yedim:)
ben de bes bardak 1lt diye biliyorum
Şimdi tabi bardağına göre değişir.. Su bardaklarının boyutları farklı oluyo çünkü.. Büyük su bardağı 4, küçük su bardağı 5 su bardağı 1 litre yapıyor. Tabi onların boyutlarını size burdan nasıl anlatiim bilemedim bak şimdi..
canım bende 5 bardak 1 lt diye biliyorum, çünkü bir u bardağı 200 ml :içelim:
Sabuncumm güzel haberlerini bekliyorum fıstığım
Her şey güzel olacak :lepi:
SELAM KIZLARRRRRR
sabuncum eminim hersey güzel gecicekk sonra yaz merak ederim ben :icecream:
SABUUUUUNNNNNNNNNNNN!!!!!
Nerdesiiiiinnnn???
İyi haberlerini merakla bekliyoruzzz....
ya sabunu bende merak ediyorum napti acaba :uhm:
kızlar
sabun nerde ya çok merak ettim neler oldu acaba
sabunu ben de merak ediyorum ama o zaten pek akşamları olmuyor aramızda ...ama düşüncelidir sabun merak ettiğimizi biliyor mutlaka girer nete diye bekliyorum...
Sabunnn gördüm seni hemen anlat neler olduu delikafadulden
Hacerciğimmmm benim geçmişi okumaktan bi müddet cevap veremedim tabii . . .
O kadar güzel paylaşımlar olmuş ki . . . :asigim:
Dün o kadar yorgundum ki hiç oturamadım pc başına hemen bi duş cubba yatak . . . mirmirmirmir
Hanımlar her şey yolunda gitti çok şükür ki zaten abla müthiş keyifliydi . . .
Müthiş geleneksel :asigim: süper rafine . . . kaydirigubbakcemile3
İlk 15 dk kalp atışlarımı tüm vucudumda hissettim hatta öyle ki vucudum attı . . . kaydirigubbakcemile3 sonra hemen her şey normale döndü sayılır . . .
O 15 dk da ise sürekli gülümsedim ve hala hatırlayamadığım şeylerden bahsettim . . . kaydirigubbakcemile3 Tipik heyecanın çeneye vurması hali . . .
Giderken güzel huylu sevdiğime zaten dedim bizi yanlız bırak . . . seninle ben daha fazla heyecanlanabilirim vari . . .
O da yavrum bi müddet bizi yanlız bıraktı sonra kaynaştık yeğenlerle falan . . .
Ne yemekler hazırlamışlar kızlar . . . OFFFF offff . . . Dalamadım tabi heyecandan sonra ayıpta olmasın di mikız kıtlıktan çıkmış derlerdi aksi olsaydı ama o yemeklerin kokusu hala burnumda o biçim yani . . .
Akşama doğru bi yeğenini daha bekledik işten gelmesini o da görmek istemiş beni bi hayli . . .
O da geldi 15 dk sonra kalktık eve yürüdük birlikte . . .
İlk görüşme olduğu için tabi çok sıcak olamadı gibi geldi bana ama annemde ilki için bu biçimde olması gayet normal dedi . . .
Yani çok böyle iç içe, giriyim çıkıyim haller zaten yapmacık görünebilirdi . . .
Yani mesafeli ama sıcak seyretti . . .
:1closedeyes:
canımcım çok sevindim yaa hihoyyyt inşallah bundan sonrası da çok güzel olur..gerçi nasıl başlarsa öyle devam eder,işin en zor kısmını atlattın işte...allah nazardan saklasın
Hacerciğimmmm benim geçmişi okumaktan bi müddet cevap veremedim tabii . . .
O kadar güzel paylaşımlar olmuş ki . . . :asigim:
Dün o kadar yorgundum ki hiç oturamadım pc başına hemen bi duş cubba yatak . . . mirmirmirmir
Hanımlar her şey yolunda gitti çok şükür ki zaten abla müthiş keyifliydi . . .
Müthiş geleneksel :asigim: süper rafine . . . kaydirigubbakcemile3
İlk 15 dk kalp atışlarımı tüm vucudumda hissettim hatta öyle ki vucudum attı . . . kaydirigubbakcemile3 sonra hemen her şey normale döndü sayılır . . .
O 15 dk da ise sürekli gülümsedim ve hala hatırlayamadığım şeylerden bahsettim . . . kaydirigubbakcemile3 Tipik heyecanın çeneye vurması hali . . .
Giderken güzel huylu sevdiğime zaten dedim bizi yanlız bırak . . . seninle ben daha fazla heyecanlanabilirim vari . . .
O da yavrum bi müddet bizi yanlız bıraktı sonra kaynaştık yeğenlerle falan . . .
Ne yemekler hazırlamışlar kızlar . . . OFFFF offff . . . Dalamadım tabi heyecandan sonra ayıpta olmasın di mikız kıtlıktan çıkmış derlerdi aksi olsaydı ama o yemeklerin kokusu hala burnumda o biçim yani . . .
Akşama doğru bi yeğenini daha bekledik işten gelmesini o da görmek istemiş beni bi hayli . . .
O da geldi 15 dk sonra kalktık eve yürüdük birlikte . . .
İlk görüşme olduğu için tabi çok sıcak olamadı gibi geldi bana ama annemde ilki için bu biçimde olması gayet normal dedi . . .
Yani çok böyle iç içe, giriyim çıkıyim haller zaten yapmacık görünebilirdi . . .
Yani mesafeli ama sıcak seyretti . . .
:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?