60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar içinde sinameki olan bitki çayları bağırsakta tenbelliğe yol açıyormuş doğru ama biz diyetteyiz ve diyette olduğumuz için yağ alımımız az ve kabızlık çekiyoruz.normal homini gırtlak yer konumundakilerin kesinlikle sinameki içmemesi gerekiyormuş ama biz gibi en az yağla beslenenler fazla abartmamak koşuluyla içmelilermiş.hem zayıflamaya yardımcı sinameki hemde ciddi bağırsak çalıştırıyo delikafadulden
bu arada dünkü yediklerim yüzünden bugün ciddi ciddi boğarımı tutuyorum.sabahtan beri 1 paket tarçınlı form bisküvi ve yaklaşık 250 gram kadar erik yedim:)

tesekkür ederim canım verdiğin yararlı bilgiler için..
yağ bagırsakları bosaltıyor kesınlıkle... ne zaman diyeti kırsam, problemim çözülüyor ama yagsz yedıgımız ıcın bu işe bir çozum bulmak sart... ne cilek, ne kuru kayısı işe ya-ra-mı-yor!!

ben de bes bardak 1lt diye biliyorum

canım bende 5 bardak 1 lt diye biliyorum, çünkü bir u bardağı 200 ml :içelim:

teşakkürederim canlarım 5 bardak 1litre diye anlaşmış oldukkaydirigubbakcemile2 ben 13bardak yaptım suyu bi bardakta yeşil çay ama çok midem bulandı sigara içip duruyolar klava:

Sabuncumm güzel haberlerini bekliyorum fıstığım
Her şey güzel olacak :lepi:

SELAM KIZLARRRRRR
sabuncum eminim hersey güzel gecicekk sonra yaz merak ederim ben :icecream:

SABUUUUUNNNNNNNNNNNN!!!!!
Nerdesiiiiinnnn???
İyi haberlerini merakla bekliyoruzzz....

ya sabunu bende merak ediyorum napti acaba :uhm:

kızlar
sabun nerde ya çok merak ettim neler oldu acaba

sabunu ben de merak ediyorum ama o zaten pek akşamları olmuyor aramızda ...ama düşüncelidir sabun merak ettiğimizi biliyor mutlaka girer nete diye bekliyorum...

Sabunnn gördüm seni hemen anlat neler olduu delikafadulden

Hacerciğimmmm benim geçmişi okumaktan bi müddet cevap veremedim tabii . . .
O kadar güzel paylaşımlar olmuş ki . . . :asigim:

Dün o kadar yorgundum ki hiç oturamadım pc başına hemen bi duş cubba yatak . . . mirmirmirmir

Hanımlar her şey yolunda gitti çok şükür ki zaten abla müthiş keyifliydi . . .

Müthiş geleneksel :asigim: süper rafine . . . kaydirigubbakcemile3

İlk 15 dk kalp atışlarımı tüm vucudumda hissettim hatta öyle ki vucudum attı . . . kaydirigubbakcemile3 sonra hemen her şey normale döndü sayılır . . .

O 15 dk da ise sürekli gülümsedim ve hala hatırlayamadığım şeylerden bahsettim . . . kaydirigubbakcemile3 Tipik heyecanın çeneye vurması hali . . .

Giderken güzel huylu sevdiğime zaten dedim bizi yanlız bırak . . . seninle ben daha fazla heyecanlanabilirim vari . . .

O da yavrum bi müddet bizi yanlız bıraktı sonra kaynaştık yeğenlerle falan . . .

Ne yemekler hazırlamışlar kızlar . . . OFFFF offff . . . Dalamadım tabi heyecandan sonra ayıpta olmasın di mi kız kıtlıktan çıkmış derlerdi aksi olsaydı ama o yemeklerin kokusu hala burnumda o biçim yani . . .

Akşama doğru bi yeğenini daha bekledik işten gelmesini o da görmek istemiş beni bi hayli . . .

O da geldi 15 dk sonra kalktık eve yürüdük birlikte . . .

İlk görüşme olduğu için tabi çok sıcak olamadı gibi geldi bana ama annemde ilki için bu biçimde olması gayet normal dedi . . .
Yani çok böyle iç içe, giriyim çıkıyim haller zaten yapmacık görünebilirdi . . .

Yani mesafeli ama sıcak seyretti . . .

:1closedeyes:

Ohhh rahatladım valla.. sabunum yani biz burda sende çok heycan yaptık valla..
Hehe.. Tabi ilk görüşme mesafeli olmasından daha doğal bişey olamaz.. Güzel olmuş.. hadi bakalım.. çok sevindim iyi geçtiğine.. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5
Şeniz

Hacerciğimmmm benim geçmişi okumaktan bi müddet cevap veremedim tabii . . .
O kadar güzel paylaşımlar olmuş ki . . . :asigim:

Dün o kadar yorgundum ki hiç oturamadım pc başına hemen bi duş cubba yatak . . . mirmirmirmir

Hanımlar her şey yolunda gitti çok şükür ki zaten abla müthiş keyifliydi . . .

Müthiş geleneksel :asigim: süper rafine . . . kaydirigubbakcemile3

ılk 15 dk kalp atışlarımı tüm vucudumda hissettim hatta öyle ki vucudum attı . . . kaydirigubbakcemile3 sonra hemen her şey normale döndü sayılır . . .

O 15 dk da ise sürekli gülümsedim ve hala hatırlayamadığım şeylerden bahsettim . . . kaydirigubbakcemile3 Tipik heyecanın çeneye vurması hali . . .

Giderken güzel huylu sevdiğime zaten dedim bizi yanlız bırak . . . seninle ben daha fazla heyecanlanabilirim vari . . .

O da yavrum bi müddet bizi yanlız bıraktı sonra kaynaştık yeğenlerle falan . . .

Ne yemekler hazırlamışlar kızlar . . . OFFFF offff . . . Dalamadım tabi heyecandan sonra ayıpta olmasın di mi kız kıtlıktan çıkmış derlerdi aksi olsaydı ama o yemeklerin kokusu hala burnumda o biçim yani . . .

Akşama doğru bi yeğenini daha bekledik işten gelmesini o da görmek istemiş beni bi hayli . . .

O da geldi 15 dk sonra kalktık eve yürüdük birlikte . . .

ılk görüşme olduğu için tabi çok sıcak olamadı gibi geldi bana ama annemde ilki için bu biçimde olması gayet normal dedi . . .
Yani çok böyle iç içe, giriyim çıkıyim haller zaten yapmacık görünebilirdi . . .

Yani mesafeli ama sıcak seyretti . . .

:1closedeyes:

Ohh ohh iyi iyi. ılk görüşme için bence gayet iyi. Bende annesiyle tanışınca ilk 15 dakika yarım saat öle gülümsemiştim sürekli :)) Sonra bi ara istem dışı gülümsüyemedim ifadesiz kaldım. :))) Bir kaç kere daha görüştünüzmü birbirinize kaynarsınız iyice Allahın izniyle.

Sabuncum, büyük geçmiş olsun... bu ince mevzuyu badiresiz ve kolaylıkla atlattığın için sevindim.
nasıl baslarsa öyle gider bu işler..
artık rahatla..

darısı bizlerin basına :)

canımcım çok sevindim yaa hihoyyyt inşallah bundan sonrası da çok güzel olur..gerçi nasıl başlarsa öyle devam eder,işin en zor kısmını atlattın işte...allah nazardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…