canım başlangıçta öyle olacak ayrıca her gün yapıcam düzenli olarak.
öyle 45 dk 1 saat zor gözüm korkuyor ama zamanla çoğaltmaya çalışırım. şimdi hiç yapmıyorum ya hiç yoktan iyidir
sana mekik çektirirken askerlik günleri geldi herhalde aklına...
yaa sayfa çok hızlı ilerliyor canım hemen cvp veremedim kusura bakma.1 kaseye ne kadar keten tohumu koydun
canım öncelikle o içtiğin coladan vazgeçmelisin ve bidaha asla içmemelisin. bir bardak colada vücudun günlük şeker ihtiyacının 100 katı fazla şeker var. daha çok içersen gerisini sen düşün. ve bu şeker vücutta depo oluyo malesef
evet kesin yani. ona göre mekik böyle çekiliyo hık diye kalıp yerden kalkamayana kadar çekiyosun
mekik çekerken salondaki hocalar yarı kalkık vaziyete getiriyorlardı eşim de tamamen dogrultuyor ama oda benim sırtımı zorluyo. adama bakıyyaa bana asker gibi mekik çektiriyodu kendi koccaaa göbeeni görmeden. bu kocalar çok alem oluyo vesselamevet kesin yani. ona göre mekik böyle çekiliyo hık diye kalıp yerden kalkamayana kadar çekiyosun
biliyorum canım yaa ama nasıl bir meret bu çözemedim güya birayı bırakmak için bu yola başvurdum daha beter oldum keşke sadece bira göbeğim olsaydıda bu kadar şişmesedim
yaa sayfa çok hızlı ilerliyor canım hemen cvp veremedim kusura bakma.
sanırım 3 yemek kaşığı filan vardı. keten tohumları böle dış kabukları kaygan yaglı yaglı bi tuhaf hissettiriyo yerkene ama iyi diolar yiyos işteeee
mekik çekerken salondaki hocalar yarı kalkık vaziyete getiriyorlardı eşim de tamamen dogrultuyor ama oda benim sırtımı zorluyo. adama bakıyyaa bana asker gibi mekik çektiriyodu kendi koccaaa göbeeni görmeden. bu kocalar çok alem oluyo vesselam
ben başlarda sadece zero içiyodum ama oda sanki acıktırıyor. içerisinde şeker sıfır ama galiba glikoz şurubu var. o yüzden diyet bile olsa kola tüketmiyorum artık açıkçası hiçte canım çekmiyo. bende doyasıya içerdim. canım gazlı bişi çektiğinde soda yada 100% portakal suyu + soda içiyorum çok leziz oluyo tavsiye ederimeskiden bende çok içerdim 1 litreyi geçerdi günlük yani. artık hiç içmiyoum
mekik çekerken salondaki hocalar yarı kalkık vaziyete getiriyorlardı eşim de tamamen dogrultuyor ama oda benim sırtımı zorluyo. adama bakıyyaa bana asker gibi mekik çektiriyodu kendi koccaaa göbeeni görmeden. bu kocalar çok alem oluyo vesselam
afiyet olsun cicimmmee alışceez artıkınşaka bi yana ben de sefiom böle onu. bilmem aşkıma karşılık verir mi
bu arada ben ara ögünde yarım fincan leblebi bir kase ketentoomlu yoort yidim 15.00 gibi
şimdiden toptan hepisne afiyet olsunara öğünde 1 madensuyu 1 günkurusu kaysı 5 badem yedümm
skşsm ymemğinde ise: 1 kepçe tarhana çorbası 1 dilim ekmek 3 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık nohut yemeği salata yarım bardak ketentohumlu yoğurt.
yemekten 3 saat sonra ara öğünümde 2 orta boy yerli muz veya 1 muz portakal olabilir. bu aralar muz canım istiyo diyetisyende haftada 3 gün muz ye demişti. sonra 1 su bardağı sütle pişirilmiş şekersiz türk kahvesi.
hoşgeldnkızlar selam nasılsınız öncelikle bende hızla kilo aldım evlenincede daha da arttı ama su an pazardan beri beyaz ekmek seker tuz tatlı cikolataya veda etmiş bulunmaktayım ayrıca evimde küçük bir aletim var karın mekik 55 adet yapıorum bunu artırıcam birde basen hareketi yapıorum 100 er tane baska ne önerirsiniz günde bir bardak ta yeşil cay aksamları sadece yemek ekmeksiz kesin kararlıyım öneri bekliorumm zayıflayan arkadslardan. Tesekkürler.
ben yazmıştım ama görmemişsin demekki hatta adım olarak deil süre olrak hesap etmeni en az 45 dk.en fazla 1 saat demiştimevet tabi ki.. Çıktım gene öğlende yürüdüm.. tempolu.. yanlış saymadıysam 2600 adımdı..
yarım saat falan sürdü işte.. Gelince yazdım ama bi aferin diyen olmadı...
ben başlarda sadece zero içiyodum ama oda sanki acıktırıyor. içerisinde şeker sıfır ama galiba glikoz şurubu var. o yüzden diyet bile olsa kola tüketmiyorum artık açıkçası hiçte canım çekmiyo. bende doyasıya içerdim. canım gazlı bişi çektiğinde soda yada 100% portakal suyu + soda içiyorum çok leziz oluyo tavsiye ederim
aa baterist mi çok kuuul muşevet doğru valla benim eşimdede göbek oldu ben verdim o aldı. çok değil ama biraz belli. akşamları sevip duruyo göbeğiniilkkez göbeği çıkmış. eşim ayrıcana bateristtir benim. evlendiğimizden beri çalmıyor gerçi işten vakti olmuyo göbeğinde çalıyo ama
aa baterist mi çok kuuul muş
benimkinde öyle ayva elma değil bildiğin karpuz göbee var. nerden baksan altı aylık hamile gibi. boy 184 kilo 100 !. birde bedeninin hiçbiyerinde kilo yok popiş yok bacak yok sadece göbek. çok tehlikeli demiş doktor ama ben böle iyiyim diyo. aşırı abur cubur ve kola tüketir geç yemek yer.
merhaba herese.masallah burasi ne kalabalik.hugocuk nasilsin canim.nasil gidiyor zayiflama.ben 60 i gordum sonra biraktim iki kilo kadar geri aldim.simdi elli kilo basligina yaziyorum.sizi gorunce dayanamadim bi merhaba demek stedim.hedefin 60 diye haturliyodum senin ama cizelgede degisik gordum.
hpşgeldin canım. yağ oranım az çıktı o yüzden 65 ideal kilommuş 62 en son inebileceğim kiloymuş canım o yüzden değişiklik oldu. kilo vermene çok sevindim uğra arada yine olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?