canım en önemlisi herşeyden dengeli miktarda almak,aslında bizlerin menülerini takip edersen, neleryediğimizi,yenebileceğini çok daha rahat görebilirsin yani şu var özellikle hamur işi,kızartma,tatlıgibişeyler yememeye çalışıyoruz yersek de az miktarda yani 1kk börek,1kk tatlı gibi ve olur da çok canımız ister de bu tür şeyler yersek günün ilerleyen saatlerinde ya da ertesi gün dengelemey çalışıyoruz yani yasak yok!ama azyemek varbir de oldu da yedin çok canın istedi sakın amaan nasılolsa yeddim battı balık yan giderdiye düşünme noral düzenne sağlıklı beslenmeye aynen devam et bu iş sabır işi canım zamanla inan sen de bizimle olursan öğreniceksin neler yapman gerektiğni yerdeki burda ol [/Q
evet dengeleyebilmek çok önemli gerçekten.aslında çok acemi sayılmam bu konuda ama yinee bu konuda sürekli araştırıyorum.2 doğumdan sonra 85 kilonun üstüne çıkmıştım ki evlendiğimde 50 kiloydum.sonra biraz dikkat ederek ve hareketle şimdi 63 lerdeyim.boy 1 68 .kilo verdiğim dönemlerde özel bişey yapmadım aslında.yani dikkat ettim tabi ama öyle ama çokta üstüne düşmedim.şimdilerde ilk kez ciddi ciddi diyet yapıyorum ve merak ediyorum nasıl sonuç alıcağımı:97:burdaki menüler bana yardımcı oluyor.birde şu kalori hesabıda bayaa işe yarıcak gibi.
bu arada ben yeşil çayımı içtim.yatmadanda bir badak ballı-elma sirkeli suyumu içicem.
benide araniza alirmisiniz bende zayiflamaya calisiyorum sanirim kilolar gitmeye basladi ama psikolojik destek sartsizlerle beraber belkide dahada hizlanir diye düsünüyorum 102 kilodan 99 kiloya düstüm 2 hafta icinde ama siki bi diyet yaptigim söylenemez bide bende hormon bozuklugu var benim gibi bu dertten muzdarip kimse varmiii ?
merhaba.benimde hormonlarımda bozukluk var.pko hastasıyım.kadın doğum uzmanı bana pko luların zor kilo verdiini söylmeişti ama bende hiç öyle olmadı.şimdi doğum kontrol ilacı kullnıyorum.yaklaşık 2 senedir.çok diyet yapmadan ama hareketi artırarak bi ara bayaa bi kilo vermiştim.şimdi diyete başladım.63 lerdeyim.60 ı naltına inmek istiyorum.ama bi yandanda dr un verdği ilacı kullanıyorum.doğum kontrol hapını kullanmasam belki daha ço k kilo alırım.dr herhangi bi ilaç verdimi sana?eğer verdiyse düzenli kullanmak lazım birde diyet ve spor..inşallah istediimiz kilolarımıza ulaşırız:97:
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ben yatıcam birzdan ama hepinize şimdiden günaydııııııınsağlıklı,mutlu,huzurlu birgüne uyanıp, öyle de devam ettirmemiz dileğiyleeeee :13:
Ben bugün dışarıda olucammm gerçi çıkmadan yazmaya çalışırım ama yine de yazamazsam sizleri özlerim diye bir kaç cümle karalıyım dedim:76::76:
famir de en son küsmüştü zaten banaseranat yapıcam ona birazdan beni affetsin diye
hepinizi öpüyorum kaçamak yapmayın akıllı akıllı beslenin mutlu,neşeli olun akşama görüşmek üzre inşallahhhh:13::13:
Famiiiiiiiiiiiiiiiir bu şarkıyı sana çalıyorummm camının altındayımmm şuan
fambığğğım fambııığım fambığım da fambığımmmmm seni üzdüm affet beeeeni seni kırdım affet beeeeni fambığım fambığım fambığım da fambığımmmm aramıza dağlar girdi fambık aramıza yollar girdi fambık sen hep kalbimdesin fambıkkkkk affet beniiiiiiiiii
evet canim banada dogum kontrol hapi verdi adet düzenleyici 2 3 ay kadar kullanmadim belki kendiliginden olur diye ama tartiya cikinca sok oldum yine kilo almisimhemen hapima basladim yine insallah bende verebilirim
günaydınn 60 lar topiinin çıtırları ve çıtır adaylarııı
umarım hepiniz çook iyisinizdir. burada istanbulda yerdeki donmuş çiğlerden açık ve güneşli bir hava olacağını gösteren emareler var. umarım sizin oralarda güzel olur. gerçi kış kış gibi olmalı aslında değil mi
06.45 kalktım duşumu aldım vee kahvaltım hazırrr bi yandan şimdi onları hüpletiyorum..
her sabahın vazgeçilmezleri 1 bebek salata ve 4 cherry cheryy laddyyy dom dom tesss
bir miktar light peynir
3 zeytin
1 çk zeytin ezmesi
1 dilim tam tahıllı ekmek
yarım bardak portakal suyu
1 kupa tatlandırıcılı çay, diger çayların hepsini şekersiz içiyorum ama siyah çayda hala böyle
bir tutam maydonuz
öptüüüüm
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ben yatıcam birzdan ama hepinize şimdiden günaydııııııınsağlıklı,mutlu,huzurlu birgüne uyanıp, öyle de devam ettirmemiz dileğiyleeeee :13:
Ben bugün dışarıda olucammm gerçi çıkmadan yazmaya çalışırım ama yine de yazamazsam sizleri özlerim diye bir kaç cümle karalıyım dedim:76::76:
famir de en son küsmüştü zaten banaseranat yapıcam ona birazdan beni affetsin diye
hepinizi öpüyorum kaçamak yapmayın akıllı akıllı beslenin mutlu,neşeli olun akşama görüşmek üzre inşallahhhh:13::13:
Famiiiiiiiiiiiiiiiir bu şarkıyı sana çalıyorummm camının altındayımmm şuan
fambığğğım fambııığım fambığım da fambığımmmmm seni üzdüm affet beeeeni seni kırdım affet beeeeni fambığım fambığım fambığım da fambığımmmm aramıza dağlar girdi fambık aramıza yollar girdi fambık sen hep kalbimdesin fambıkkkkk affet beniiiiiiiiii
günaydınn 60 lar topiinin çıtırları ve çıtır adaylarııı
umarım hepiniz çook iyisinizdir. burada istanbulda yerdeki donmuş çiğlerden açık ve güneşli bir hava olacağını gösteren emareler var. umarım sizin oralarda güzel olur. gerçi kış kış gibi olmalı aslında değil mi
06.45 kalktım duşumu aldım vee kahvaltım hazırrr bi yandan şimdi onları hüpletiyorum..
her sabahın vazgeçilmezleri 1 bebek salata ve 4 cherry cheryy laddyyy dom dom tesss
bir miktar light peynir
3 zeytin
1 çk zeytin ezmesi
1 dilim tam tahıllı ekmek
yarım bardak portakal suyu
1 kupa tatlandırıcılı çay, diger çayların hepsini şekersiz içiyorum ama siyah çayda hala böyle
bir tutam maydonuz
öptüüüüm
günaydın kızlar mutlu huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiylekahvaltım: 1 dilim ekmek domates biber 1 çay kaşığı tahin pekmez 1 dilim peynir 1 kivi
kahvaltıdan sonra odayı sildim süperdüm topladım. bulaşık var biraz azcık ev toplanacak. işlerimi halledip pilates saatini beklicem
sağlıkla , mutlulukla , huzurla uyandığımız bir gün olur inşallah.
sabah kalkınca
1 kuru incir
1kuru kayısı
500 ml ılık su
günaydın yclcim nasılsın bakalım. bugün spor olarak ne yapmayı düşünüyorsun. ben pilates yapacağım bugünde. yarın koşu bandını kullanırım
famircik daha gelmemiş nugicikte yok
hımm bunlar olmadan olmaz çabuk gelin kızlar sizsiz topik eksik kalıyo
geçmiş olsun yclcim. bugün yarın dinlen sonra haftasonu evde spor yaparsın o zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?