60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba.benimde hormonlarımda bozukluk var.pko hastasıyım.kadın doğum uzmanı bana pko luların zor kilo verdiini söylmeişti ama bende hiç öyle olmadı.şimdi doğum kontrol ilacı kullnıyorum.yaklaşık 2 senedir.çok diyet yapmadan ama hareketi artırarak bi ara bayaa bi kilo vermiştim.şimdi diyete başladım.63 lerdeyim.60 ı naltına inmek istiyorum.ama bi yandanda dr un verdği ilacı kullanıyorum.doğum kontrol hapını kullanmasam belki daha ço k kilo alırım.dr herhangi bi ilaç verdimi sana?eğer verdiyse düzenli kullanmak lazım birde diyet ve spor..inşallah istediimiz kilolarımıza ulaşırız:97:

evet canim banada dogum kontrol hapi verdi adet düzenleyici 2 3 ay kadar kullanmadim belki kendiliginden olur diye ama tartiya cikinca sok oldum yine kilo almisim hemen hapima basladim yine insallah bende verebilirim

bende zayıflamak istiyorum artık yaa 1.65 boy 68 kilo bünyem kabul etmiyor çünkü son 3-4 kiloyu 20 günde aldım çok rahatsız oluyorum belki forumda motive olurumda burda zayıflarım dedim:44::44:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ben yatıcam birzdan ama hepinize şimdiden günaydııııııın sağlıklı,mutlu,huzurlu birgüne uyanıp, öyle de devam ettirmemiz dileğiyleeeee:13:

Ben bugün dışarıda olucammm gerçi çıkmadan yazmaya çalışırım ama yine de yazamazsam sizleri özlerim diye bir kaç cümle karalıyım dedim:76::76:

famir de en son küsmüştü zaten bana seranat yapıcam ona birazdan beni affetsin diye

hepinizi öpüyorum kaçamak yapmayın akıllı akıllı beslenin mutlu,neşeli olun akşama görüşmek üzre inşallahhhh:13::13:

Famiiiiiiiiiiiiiiiir bu şarkıyı sana çalıyorummm camının altındayımmm şuan

fambığğğım fambııığım fambığım da fambığımmmmm seni üzdüm affet beeeeni seni kırdım affet beeeeni fambığım fambığım fambığım da fambığımmmm aramıza dağlar girdi fambık aramıza yollar girdi fambık sen hep kalbimdesin fambıkkkkk affet beniiiiiiiiii

Son düzenleme:

evet canim banada dogum kontrol hapi verdi adet düzenleyici 2 3 ay kadar kullanmadim belki kendiliginden olur diye ama tartiya cikinca sok oldum yine kilo almisim hemen hapima basladim yine insallah bende verebilirim

cnm doğum kontrol hapını kullanırken korkma yani dr kontrolünde kullanıldıgı sürece sanıldıgı gibi zararl ıdeğil.kilo yaptıgınada çok inanmıyorum.çünkü bazılarına kiloda verdirebiliyor.mesela bende kilo anlamında bi yan etki yapmadı.ben 2 senedir kullanıyorum.tabi yemeye dikkat edip hareketide artırmak lazım.birde dr un söylemiştir mutlaka bu rahatsızlıkta kilo almamamız geekiyor.kilo daha çok tetikliyor çünkü..hadi bakalım hepimize kolay gelsin:81:

günaydınn 60 lar topiinin çıtırları ve çıtır adaylarııı
umarım hepiniz çook iyisinizdir. burada istanbulda yerdeki donmuş çiğlerden açık ve güneşli bir hava olacağını gösteren emareler var. umarım sizin oralarda güzel olur. gerçi kış kış gibi olmalı aslında değil mi
06.45 kalktım duşumu aldım vee kahvaltım hazırrr bi yandan şimdi onları hüpletiyorum..

her sabahın vazgeçilmezleri 1 bebek salata ve 4 cherry cheryy laddyyy dom dom tesss
bir miktar light peynir
3 zeytin
1 çk zeytin ezmesi
1 dilim tam tahıllı ekmek
yarım bardak portakal suyu
1 kupa tatlandırıcılı çay, diger çayların hepsini şekersiz içiyorum ama siyah çayda hala böyle
bir tutam maydonuz
öptüüüüm

günaydın kızlar mutlu huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle kahvaltım: 1 dilim ekmek domates biber 1 çay kaşığı tahin pekmez 1 dilim peynir 1 kivi
kahvaltıdan sonra odayı sildim süperdüm topladım. bulaşık var biraz azcık ev toplanacak. işlerimi halledip pilates saatini beklicem

merhaba günaydın ne güzel erken kalkmış ve de kahvaltını erkenden çok şık bir menü ile yapmışsın harikasın

sağlıkla , mutlulukla , huzurla uyandığımız bir gün olur inşallah.
sabah kalkınca
1 kuru incir
1kuru kayısı
500 ml ılık su

günaydın yclcim nasılsın bakalım. bugün spor olarak ne yapmayı düşünüyorsun. ben pilates yapacağım bugünde. yarın koşu bandını kullanırım

famircik daha gelmemiş nugicikte yok
hımm bunlar olmadan olmaz çabuk gelin kızlar sizsiz topik eksik kalıyo

Allah seni var ya kız ya komşularım duysaydı gece vakti çığırmışta çığırmışşşşşşşşAdıma ilk şarkılar yazan sen değilsin tabi beni bir şarkıyla kandıracağını mı sanıyossun bakim sennnnnnnnnnnnnn
neyse çok abartmıyım demi,ii bir daha beni ihmal etmemen attığın ilk adımdan benim haberimin olması şartıyla affedildinnnnnnnnn

Afiyet olsun ... süper kahvaltı...

Afiyet olsun.. Sabah enerjine bayılıyoorum...

sağlıkla , mutlulukla , huzurla uyandığımız bir gün olur inşallah.
sabah kalkınca
1 kuru incir
1kuru kayısı
500 ml ılık su

Günaydın... Ben de 400 ml su içtim sabah.. sayende şekerim..

günaydın yclcim nasılsın bakalım. bugün spor olarak ne yapmayı düşünüyorsun. ben pilates yapacağım bugünde. yarın koşu bandını kullanırım

Günaydın hugocuk.. Şuanda hava çok kötü görünüyor.. Böyle devam ederse bişi yapamam bugün..
Eğer biraz toparlanırsa öğlen gene yarım saat yürürüm..
Bide boynum tutulmuş.. fena .. hiç hareket edemiyorum.. Yarın sabah evdeyim oysaki plates yapacaktım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…