çok şükür iyiyim zümreciğim reglimin 2. günü bugün benim de neşem ,keyfim pek yerinde
bugün oğluşlarımı beklemiyorum onlar maşallah pek bi keyifliler çizgi filmleri filan bitecek de öyle yapacaklar ben bugün öğlen yemeği de yemek istiyorum o yüzden erken kahvaltı yapacağım
kahvaltımı hazırladım şimdi yazayım hemen başına geçeceğim inşallah
kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
1 kk keçi peyniri
5 zeytin ( zeytini yeşil -siyah karışık yiyiyorum)
2 ceviz
1 kırmızı köz biber
1 domates
250 ml şekersiz çay
senin kız çocuk vaktin gelmiş anlaşılan
Kahvaltımı da yazayım..
1 tomatez
1 kk beyaz beynir
1/2 kk tel peynir
1/2 kk çeçil peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay
dişi koçumm benimmm.
ilahi senle ne kadar çok benzeşen yönümüz var ben de çok severim kokoreçi
ve uşak'ta kokoreç işini harika tertemiz yapan bir yer var gel sen iyisi buraya kokoreçler benden canım:13:
bir peynir salatası ile yine karşımızda yclafiyet olsunnnnnnnnnnnnn
kız hügo dün sana kaburga kapatmayı sordum söylemedim,şu ebru platese başlamadan çok kısa süre yapıyo hergün okdar yapmak yeterli mi sence,ben 60 olmadan yapmıcam plates ama şu kaburga işini yapmak istiyorum benim üst taraf kalın ya
dişi koçumm benimmm.ikimizde koç burcuyuz benzememiz çok normal de sendeki o minik popişten bende istiyorum o zaman daha da benziceeez
eşimde bende çook severim kokoyu. yaa uşakta da güzel mi yaparlar? eşim izmirde çalışıyo uşak yakın oluyo demi. beraber gelsek de koko yisek ne de güzel olurdu offf of. haftasonu bi öglen kayıntısında çeyrek ekmek yesemmi acaba ödül babında
afiyet olsun canımben geldimmmm herkes gitmişşş
neyse ben sporumu yazayım sizeee..callanetics yaptımm
acaip bişi bu yaaa.hareketler yavaş yavaş yapılıo ama zor hareketler.kadınında dediği gibi hayatımızda bugüne kadar kullanmadığımız kasları kullandırıo.çok zorlandım özellkle bazı hareketleri yaparken.
ama gerçekten etkili olacağını düşünüorum ölçülerimi aldım 10 gün sonra tekrar ölçüp yazarım size inş.pilates teki gibi esneme hareketleride sıkılaştırıcı hareketlerde var.süper ama gerçekten zor.zamanla alışırsınız dior kadın umarım öle olur.tam anmaıyla yapabilsem daha etkili olur sanırım..
şimdiki ölçülerim
göğüs 90
bel 69( geçen ölçtğümde yanlış ölçmüşüm doğrusu bu)
göbek 84
basen 96
bakalım 10 gün sonra ne olacak çok merak ediorum:44::44:
akşam yemeğimi de yazayım gideyim
1 kepçe kuskuslu havuçlu çorba
2 kaşık kuru biber domates (yoğurtlu)
2 kaşık kıymalı patates yemeği
yarım dilim ekmek
salata
yarın görüşmek üzere hepiniiziii öptümmm
fazla kalori yok canım rahat olabilirsin ama tavuğun derisini al üzerindenselamm...1 saat yürüdüm.sonra eşim ızgara tauk istedi yaptık.ondan yedim 2-3 parçacıkızgara tavuğun çok kalori değeri çok yok dimiii biri bana çok yok desin. yanında 1 dilim ekmek ve salata yedim.
akşam sadece yeşil çay içmeyi düşünüyorum
menü güzel farmasi afiyet olsunmerhaba kızlar
akşam menüm
3 yk bulgurlu ıspanak
3 yk havuçlu barbunya
3 yk yoğurt
9 yk salata
afiyet olsun canım bir kepçe çorbada içebilirdiniyi akşamlar kızlar:
akşam yemegimi 19.50 de yapabildim.
1 levrek bugulama
1 büyük kase kıvırcık+roka salatası 1 tatlı kaşıı zeytinyagı bol limon ile
yarım su bardagı 100% portakal suyu
şimdi de dizi izleyip meyve çayı içiyorum
afiyet olsun canım güzel menü tatlının miktarınıda yaz dicektimki sonradan yazmışsın zaten sorun olmaz canım o kadarcıktaniyi akşamlar kızlar bu aksam
3 yk bulgur pılavı
3 yk bamya
salata
tatlı
bu arada farması senı tebrık edıyorumdarısı basımıza
salatada yeseydin keşke canım az olmuş gerçekten afiyet olsunakşam yemeğimi de yazsaymışım keşke..
2 yk pilav
4 yk kuru fasulye
az oldu doymadım..
şimdi tatlı krizindeyim ama atlatacağım..
kendime güveniyorum..
yemekten sonra da kocamla çıkıp yürüdük ama yavaştı.. yarım saat kadar...
moonna nerudaya katılıyorum canım çok güzel açıklamış.eğer kaçırdığın zaman bırakmak yol yola devam sabır çok önemli canımcanım en önemlisi herşeyden dengeli miktarda almak,aslında bizlerin menülerini takip edersen, neleryediğimizi,yenebileceğini çok daha rahat görebilirsin yani şu var özellikle hamur işi,kızartma,tatlıgibişeyler yememeye çalışıyoruz yersek de az miktarda yani 1kk börek,1kk tatlı gibi ve olur da çok canımız ister de bu tür şeyler yersek günün ilerleyen saatlerinde ya da ertesi gün dengelemey çalışıyoruz yani yasak yok!ama azyemek varbir de oldu da yedin çok canın istedi sakın amaan nasılolsa yeddim battı balık yan giderdiye düşünme noral düzenne sağlıklı beslenmeye aynen devam et bu iş sabır işi canım zamanla inan sen de bizimle olursan öğreniceksin neler yapman gerektiğni yerdeki burda ol
afiyet olsun canım güzel menüslm kızlar bügün ilaç yadırma çarşıderken beyea yüürdüm sonra evegeldim hiç oturmadım malum evkalbalık ymek yap ver topla
akşam yemegim
2but
1patates
bol salata
1saat spor yaptım
sonra 6 küçükdilim kabagı haşladım azcık pekmez döktüm üstlerine birazdaceviz
tabi hoşgeldin aramızabenide araniza alirmisiniz bende zayiflamaya calisiyorum sanirim kilolar gitmeye basladi ama psikolojik destek sartsizlerle beraber belkide dahada hizlanir diye düsünüyorum 102 kilodan 99 kiloya düstüm 2 hafta icinde ama siki bi diyet yaptigim söylenemez bide bende hormon bozuklugu var benim gibi bu dertten muzdarip kimse varmiii ?
hoşgeldin canım sendebende zayıflamak istiyorum artık yaa 1.65 boy 68 kilo bünyem kabul etmiyor çünkü son 3-4 kiloyu 20 günde aldım çok rahatsız oluyorum belki forumda motive olurumda burda zayıflarım dedim:44::44:
sözler güzelmiş nugi bunu beğendiKızlaaaaaaaaaaaaaaaar ben yatıcam birzdan ama hepinize şimdiden günaydııııııınsağlıklı,mutlu,huzurlu birgüne uyanıp, öyle de devam ettirmemiz dileğiyleeeee :13:
Ben bugün dışarıda olucammm gerçi çıkmadan yazmaya çalışırım ama yine de yazamazsam sizleri özlerim diye bir kaç cümle karalıyım dedim:76::76:
famir de en son küsmüştü zaten banaseranat yapıcam ona birazdan beni affetsin diye
hepinizi öpüyorum kaçamak yapmayın akıllı akıllı beslenin mutlu,neşeli olun akşama görüşmek üzre inşallahhhh:13::13:
Famiiiiiiiiiiiiiiiir bu şarkıyı sana çalıyorummm camının altındayımmm şuan
fambığğğım fambııığım fambığım da fambığımmmmm seni üzdüm affet beeeeni seni kırdım affet beeeeni fambığım fambığım fambığım da fambığımmmm aramıza dağlar girdi fambık aramıza yollar girdi fambık sen hep kalbimdesin fambıkkkkk affet beniiiiiiiiii
afiyet olsun canımgünaydınn 60 lar topiinin çıtırları ve çıtır adaylarııı
umarım hepiniz çook iyisinizdir. burada istanbulda yerdeki donmuş çiğlerden açık ve güneşli bir hava olacağını gösteren emareler var. umarım sizin oralarda güzel olur. gerçi kış kış gibi olmalı aslında değil mi
06.45 kalktım duşumu aldım vee kahvaltım hazırrr bi yandan şimdi onları hüpletiyorum..
her sabahın vazgeçilmezleri 1 bebek salata ve 4 cherry cheryy laddyyy dom dom tesss
bir miktar light peynir
3 zeytin
1 çk zeytin ezmesi
1 dilim tam tahıllı ekmek
yarım bardak portakal suyu
1 kupa tatlandırıcılı çay, diger çayların hepsini şekersiz içiyorum ama siyah çayda hala böyle
bir tutam maydonuz
öptüüüüm
afiyet olsun balım sanadagünaydın kızlar mutlu huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiylekahvaltım: 1 dilim ekmek domates biber 1 çay kaşığı tahin pekmez 1 dilim peynir 1 kivi
kahvaltıdan sonra odayı sildim süperdüm topladım. bulaşık var biraz azcık ev toplanacak. işlerimi halledip pilates saatini beklicem
peynir çeşidini azaltmaya bak canım afiyet olsunKahvaltımı da yazayım..
1 tomatez
1 kk beyaz beynir
1/2 kk tel peynir
1/2 kk çeçil peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay
famircim akşam yemeğin niye az canımherkese günaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddııııııııııııııııııııınnn,
bugun çok şükür uykumu almış bir akşam geçirdim,saat 01.30 gibi uykum bölünür gibi olmuştu meğersem neruşum çığırıyormuş o vakittee,Allahımmm yaaaa
akşam evde yediklerimi yazayım önce
1 kase mercimek çorba
1 yk ıspanak yemeği
15 adet leblebi
1küçük kivi
ara
çeyrek muz
5 adet leblebi
dün spor yapmadım reglimin ilk günü olması nedeniyle pek bir halsizdim,kızımla oyun oynadım bol boll.10:30 uyudum
sabah erken kalktım şüküür,rahat rahat hazırladım ,sabah haberlerini izledim kahvaltımı yaptımmm.neler yedimmmm
3 zeytin
1 kk light peynir
1,5 dlm tam buğday ekmeği
domates
nane
maydanoz
ohhhhh doydum çok şükür,tam buğday ekmeği ne kadar tok tutan bişeymiş yahu,şişirdi valla ama kalorisi kepekten daha fazla dır dimi:44:
afiyet olsun farmasi güzel menüçok şükür iyiyim zümreciğim reglimin 2. günü bugün benim de neşem ,keyfim pek yerinde
bugün oğluşlarımı beklemiyorum onlar maşallah pek bi keyifliler çizgi filmleri filan bitecek de öyle yapacaklar ben bugün öğlen yemeği de yemek istiyorum o yüzden erken kahvaltı yapacağım
kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
1 kk keçi peyniri
2 ceviz
1 kırmızı köz biber
1 domates
250 ml şekersiz çay
afiyet olsun canım,bencede gayet güzel akşam ve sabah kahvaltın,senin kepçe baya bir bol kepçe deseneozamn kaşık kesabı içalim kardeş bizim iş yerindeki kepçede 16 kaşık ediyor dün ölçtüm bende
günaydın nugyacım. sabah işlerini bitirdim. ara öğünde 1 çay bardağı şekersiz türk kahvesi ve 1 kuru incir yedüüm. pilatesi bekliyorum yine. geçenki değişik koşu beni bayağı sarstı valla haa. değişiklik tam değişiklik oldu ama yarın yine o şekilde koşarım artık. yani 76 kilo olarak koşuyorum. kendi kilom ve 6 kilo ekle. ama nayağı zorluyo canım etki etmemesi imkansızdır. keşke önce farketseydim kilo verirdim ama işta hastalık toparlanma falan artı spora alıştığımı anlamadım falan geç farkettim. bu ay kilo veremediysem kontrolde üzülmem açıkçası çünkü hem düzenli diyet yapamadım hem düzenli sporda olmadı hastalıkta yapamadım toparlanmam uzun sürdü. hemde spora alıştığımı geç farkettim bu veremesemde üzülmem ama önümüzdeki ay kesin veririm.
bu arada benim yaramaz omzuma gelmiş kulaklarımı geveliyoküpelerimle oynuyo çok yaramazlar bu ara bana sarıyorlar sürekli üzerimde oluyorlar kopiller
bence büyük bir bir ihtimal bu ay vermişsindir canım.bende sabah serviste düşünüyordum bahar yaklaşıyor koşu bandına bineyim artık başlasam iyi olur diye ama akşam eve gidince hiç canım istemiyo nedense bi türlü.bi başlasam devamı gelir mutlakada başlamakta problem işte
Allah seni var ya kız ya komşularım duysaydı gece vakti çığırmışta çığırmışşşşşşşş Adıma ilk şarkılar yazan sen değilsin tabi beni bir şarkıyla kandıracağını mı sanıyossun bakim sennnnnnnnnnnnnn
neyse çok abartmıyım demi,ii bir daha beni ihmal etmemen attığın ilk adımdan benim haberimin olması şartıyla affedildinnnnnnnnn
herkese günaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddııııııııııııııııııııınnn,
bugun çok şükür uykumu almış bir akşam geçirdim,saat 01.30 gibi uykum bölünür gibi olmuştu meğersem neruşum çığırıyormuş o vakittee,Allahımmm yaaaa
akşam evde yediklerimi yazayım önce
1 kase mercimek çorba
1 yk ıspanak yemeği
15 adet leblebi
1küçük kivi
ara
çeyrek muz
5 adet leblebi
dün spor yapmadım reglimin ilk günü olması nedeniyle pek bir halsizdim,kızımla oyun oynadım bol boll.10:30 uyudum
sabah erken kalktım şüküür,rahat rahat hazırladım ,sabah haberlerini izledim kahvaltımı yaptımmm.neler yedimmmm
3 zeytin
1 kk light peynir
1,5 dlm tam buğday ekmeği
domates
nane
maydanoz
ohhhhh doydum çok şükür,tam buğday ekmeği ne kadar tok tutan bişeymiş yahu,şişirdi valla ama kalorisi kepekten daha fazla dır dimi:44:
günaydın çıtırlar sabh erkenden başlamışsınız yazmaya yine menülerimi yazayım geçmişi okuyacağım daha bu arada famircim benim kepçe 13 yemek kaşığı alıyo çorbayı
akşam menü
bir kepçe tarhana çorbası
3 yk yoğurt
4 yk kuru börülce yemeği
salata
bir dilim kepek ekmek
ara öğün
1 muz bir portakal
bir su bardağından az süt içtim
sabah menüm
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
1 haşlanmış yumurta
kk tuzsuz peynir
3 zeytin
bir yeşil biber
bir dilim tam tahıllı ekmek
biraz öncede bir tane kuru kayısı yedim
çok şükür iyiyim zümreciğim reglimin 2. günü bugün benim de neşem ,keyfim pek yerinde
kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
1 kk keçi peyniri
2 ceviz
1 kırmızı köz biber
1 domates
250 ml şekersiz çay
günaydın canımcımmm evet her zamanki gibi erkenciyimmm. günüm güzel ve verimli geçsin diye pozitif başlamayı uygun gördüm..evde yalnız olabilirim ama sayenizde kendimi yalnız hissetmiyorumm.. çok teşekkürler canlarım cigerlerim kuzularımmm sarmalarımmm. kuzu ve sarma deyince canım sarma ve kuzu kokoreç çekti. ühüüüüüü
afiyet olsun canım
fazla kalori yok canım rahat olabilirsin ama tavuğun derisini al üzerinden
menü güzel farmasi afiyet olsun
afiyet olsun canım bir kepçe çorbada içebilirdin
afiyet olsun canım güzel menü tatlının miktarınıda yaz dicektimki sonradan yazmışsın zaten sorun olmaz canım o kadarcıktan
salatada yeseydin keşke canım az olmuş gerçekten afiyet olsun
moonna nerudaya katılıyorum canım çok güzel açıklamış.eğer kaçırdığın zaman bırakmak yol yola devam sabır çok önemli canım
afiyet olsun canım güzel menü
tabi hoşgeldin aramıza
hoşgeldin canım sende
sözler güzelmiş nugi bunu beğendi
afiyet olsun canım
afiyet olsun balım sanada
peynir çeşidini azaltmaya bak canım afiyet olsun
famircim akşam yemeğin niye az canım
afiyet olsun farmasi güzel menü
sağol famircim bence burda diyetisyen arkadaşlar varya onlara soralım birde normali kaç kaşık içmemiz gerekiyor diye.sizin yemekhanedeki kepçeyle benim kepçem yakın büyüklükyeymiş nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?