60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsunnnnnnnnn

İşyerinde olduğum için onu taşımak istemiyorum..
Bide pekmez falan sevmem zaten.. bal yerim sadece.. haftasonları bal ve yumurta ekleniyor kahvaltıma..
[/QUOTE]

Anladım canım sen de haklısın neyse afiyet olsun

ilahi senle ne kadar çok benzeşen yönümüz var ben de çok severim kokoreçi
ve uşak'ta kokoreç işini harika tertemiz yapan bir yer var gel sen iyisi buraya kokoreçler benden canım:13:

dişi koçumm benimmm. ikimizde koç burcuyuz benzememiz çok normal de sendeki o minik popişten bende istiyorum o zaman daha da benziceeez
eşimde bende çook severim kokoyu. yaa uşakta da güzel mi yaparlar? eşim izmirde çalışıyo uşak yakın oluyo demi. beraber gelsek de koko yisek ne de güzel olurdu offf of. haftasonu bi öglen kayıntısında çeyrek ekmek yesemmi acaba ödül babında

canım söyledim ama görmemişsindir. canım kaburga zamanla kapanıyo. hergün o şekilde yap. istersen daha fazla yapabilirsin canım sorun olmaz hemde çok basit zaten. evet kaburgalar açıksa eğer daha kilolu gözüküyo insan. ebru diyordu. pilatese başlayanlar varmışta onların karnı çok kilolu duruyo ama çoğunun kaburgaları açık ondan oluyo. kaburgaları kapanınca aslında karnında çokta yağ yokmuş diyordu canım. hem karın çalışırkende kaburgalar kapalı olmalı yoksa karına yeterince yük binmiyo ve ne kadar karın çalışırsa çalışılsın yeterli verim alınmıyo. sen düzenli yap evde canım 1 aya farkı görürsün. ben gördüm ilkbaş benim çok açıktı şimdi daha kapalı canım.

günaydın nugyacım. sabah işlerini bitirdim. ara öğünde 1 çay bardağı şekersiz türk kahvesi ve 1 kuru incir yedüüm. pilatesi bekliyorum yine. geçenki değişik koşu beni bayağı sarstı valla haa. değişiklik tam değişiklik oldu ama yarın yine o şekilde koşarım artık. yani 76 kilo olarak koşuyorum. kendi kilom ve 6 kilo ekle. ama nayağı zorluyo canım etki etmemesi imkansızdır. keşke önce farketseydim kilo verirdim ama işta hastalık toparlanma falan artı spora alıştığımı anlamadım falan geç farkettim. bu ay kilo veremediysem kontrolde üzülmem açıkçası çünkü hem düzenli diyet yapamadım hem düzenli sporda olmadı hastalıkta yapamadım toparlanmam uzun sürdü. hemde spora alıştığımı geç farkettim bu veremesemde üzülmem ama önümüzdeki ay kesin veririm.
bu arada benim yaramaz omzuma gelmiş kulaklarımı geveliyo küpelerimle oynuyo çok yaramazlar bu ara bana sarıyorlar sürekli üzerimde oluyorlar kopiller

gelin gelin uşakımıza bacım ne demek izmir ile arası 240 km filan ama yollar duble olduğu için 2 saat anca sürüyor .

seninle de burçtaşız burç zümresi de diyebiliriz
ya biz uşaklılar çok ehl-i keyif insanlarız genel olarak damak tadı da fazlasıyla gelişmiştir bilmem nerenin eti bilmem nerenin peyniri o cinstir yerli uşaklı öyle olmazsak bu kadar koca popişli olmazdık değil mi ?

afiyet olsun canım
fazla kalori yok canım rahat olabilirsin ama tavuğun derisini al üzerinden
merhaba kızlar

akşam menüm

3 yk bulgurlu ıspanak
3 yk havuçlu barbunya
3 yk yoğurt
9 yk salata
menü güzel farmasi afiyet olsun
afiyet olsun canım bir kepçe çorbada içebilirdin
iyi akşamlar kızlar bu aksam

3 yk bulgur pılavı
3 yk bamya
salata
tatlı

bu arada farması senı tebrık edıyorum darısı basımıza
afiyet olsun canım güzel menü tatlının miktarınıda yaz dicektimki sonradan yazmışsın zaten sorun olmaz canım o kadarcıktan
salatada yeseydin keşke canım az olmuş gerçekten afiyet olsun
moonna nerudaya katılıyorum canım çok güzel açıklamış.eğer kaçırdığın zaman bırakmak yol yola devam sabır çok önemli canım
afiyet olsun canım güzel menü
tabi hoşgeldin aramıza
bende zayıflamak istiyorum artık yaa 1.65 boy 68 kilo bünyem kabul etmiyor çünkü son 3-4 kiloyu 20 günde aldım çok rahatsız oluyorum belki forumda motive olurumda burda zayıflarım dedim:44::44:
hoşgeldin canım sende
sözler güzelmiş nugi bunu beğendi
afiyet olsun canım
afiyet olsun balım sanada
Kahvaltımı da yazayım..
1 tomatez
1 kk beyaz beynir
1/2 kk tel peynir
1/2 kk çeçil peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay
peynir çeşidini azaltmaya bak canım afiyet olsun
famircim akşam yemeğin niye az canım
afiyet olsun farmasi güzel menü
afiyet olsun canım,bencede gayet güzel akşam ve sabah kahvaltın,senin kepçe baya bir bol kepçe deseneozamn kaşık kesabı içalim kardeş bizim iş yerindeki kepçede 16 kaşık ediyor dün ölçtüm bende

sağol famircim bence burda diyetisyen arkadaşlar varya onlara soralım birde normali kaç kaşık içmemiz gerekiyor diye.sizin yemekhanedeki kepçeyle benim kepçem yakın büyüklükyeymiş nerdeyse

bence büyük bir bir ihtimal bu ay vermişsindir canım.bende sabah serviste düşünüyordum bahar yaklaşıyor koşu bandına bineyim artık başlasam iyi olur diye ama akşam eve gidince hiç canım istemiyo nedense bi türlü.bi başlasam devamı gelir mutlakada başlamakta problem işte

günaydın kızlar kahvaltım
1 kupa şekesiz çay
1.5 dilim kepekli ekmek
1 çeri domates
1 yeşil köy biberi
maydonoz dere otu
2 yeşil 1 siyah zeytn
1 kk koyun peyniri
1 cevi
2 kuru kayısı
1 kuru erik
1 çay k. çam balı
1çay k. acı sos
işte bu kadar... geçmişi okumak istiorum

kızlar görüşmek üzere kendinize iyi bakın benim tatlı şehzadelerime kahvaltılarını yaptırayım tostlarını hazırlayana kadar mutfakta apaçi dansımızı da yaptık
çok şebekler bunlar ya Allahım ben bunları niye daha önceden doğurmadım ki :26: diyorum ya çoğu zaman offfffffffff offfffffffffff hayat o kadar kısa ki valla bunlarla büyümek işin en güzel yanı
neyse ben şu şehzedelerime döneyim hoşçakalın

ayın yirmisinide hep beraber öğrenicez tatlım.
canım daha şimdi olmasa bile yazın 3 ay yani havalar serinleyene kadar muhakkak bin. veya dışardada yürüyebilrsin. 3 ay düzenli spor çok farkeder bak ben 13 kilo verdim sen daha çok vereceksin. benim yağ oranım düşük olduğu için yıllardır spordan dolayı kilo vermem daha zor oluyo çünkü sağlıklı beslenmede var yıllardır oluşan kaslar gitmiyor yani. gerçi ben kas kaybı istemem ama yağ az olunca kaslarda gitmeyince ben ne vereceğim değilmi. yağ ne kadar fazla ise yağ vermek o kadar daha hızlı olur. sen spor yapmadığından ilk 1 ay çok miktarda yağ verirsin. eğer yazın düzenli spor yaparsan canım 60 kiloyu rahat bulursun altına bilenem düşersin. tecrübe ve bilgilerime dayanarak söylüyorum canım. yeterki beslenmeni bozma yazın hem boğazlarında şişmez bence. bol bol yürü bak nasıl olacaksın sen. merak etme havalar ısınsın ben seni spora konsantre ederim. yazın beraber incecik giyeceğiz beyazları canım.

günaydııın fambıııııık bak çıkıcak olmama rağen seni ihmal etmememek adına hemen geldimmmmm birazdan çıkıcam öpücüklerrrrr fambıııııırtoşşşşş

Afiyet olsun cicim gökkuşağından dolayı tebrike diyorum e tabii doyurmuştur seni diğer öğünler de gayet güzel ben de tam buğday da yiyiorum yani paket bitene kadar yiyiorum işte her defasında farklı alıp, tam buğday 1 dilim 66.6 kalori kepek 70 kalori çok tahıllı 60kalori yani ben doygun ya da uno alıyorum böyle gibi hatılıyorum ama bakar yazarım gene yani 4-5 kalori fark oluyo ancak ama hepsinden de yemek lazım dönüşümlü olarak

Günaydınnn nugiciiiima fiyet olsun herşey süperrrrrrr

günayydın farmasim afiyet olsunnn süperr kahvaltıııı

canım ben genelde yalnızım ama burası hem arkadaşlık sotluk içinhem de kilolara veda etmek için bir mucize gibi Allah hiçbirimizin eksikliğini göstermesin

Ayrıcaaaaaa ben de kokoreç çokk severim ızgarasından ezcık yiyebiliriz belki bir kaçamak gününde

işte arada böyle duygu seline kapılıp muhteşem besteler yapabiliyorum ama kemanla çaldımmmm haaaaa hem çaldım hem söyledimmm

dün mağazada beyaz ince baharlık bi mont vardı çok beyendim. gittim m bedenini giydim süper oldu çok beyendim valla ama şımarırım diye almadım. çünkü artık kilolu gözükmüyorum ama düşebileceğim en az kiloya inmek istiyorum o yüzden şimdi alırım çokta yakıştı diye boşlarım diye düşündüm almadım vallahi sanki hiç kilo fazlam yok gibi durdu. zaten kıyafetlerden göbekte belli olmuyo yok gibi duruyo şımarırım belki boşlarım diye almadım. ama 8 kiloyu verene kadar uğraşacağım. en azından 65 ideal kiloma düşmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…