60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yediklerimi yazayım
kahvaltı:yarım dilim ekmek,az peynir,şekersiz çay
ara:sütlü kahve
öğlen:bir tane ev yapımı yağsız poğaça,şekersiz çay
az önce de salatalık yedim
haa bu arada flyyycim kilom 59 :sm_cool:

.

çok güzel yaa tebrikederim ne güzel herkes 59ları gördü bi benmi kaldım senağlama hedefine bişi kalmamış yaa ne güzel darısı başımıza

Tamamdır ablam.. kaydediyorumm... Harikasııınnn...

Ya kızlar ben çok açım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Lahana çorbası içtim işte. Ama doymadım((senağlama

hımmmm güzeller neler oluyo bakiiiim???bakıyorum kaçamak yapan yapana:) :icecream:
hani yediğimizle değil yemediğimizle mutlu olacaktık :uhm: hadi bakalım canlarım,hız kesmek yok,kaldığımız yerden devaaaaaam kaydirigubbakcemile3

kıyamam sanaaa :teselli: güzelim salatalığı ince ince dilimle üstüne incecik kıyılmış dereotu serp...hem tok tutar hem de iştahını keser..

Bende tam aksine acayip tokum. Bi nescafe iç şekersiz sütlü. Baya tok tutuyo şişiriyo:)) Yarım yağlı veya yağsız sütü tercih edebilirsin.

Sabuncum, büyük geçmiş olsun... bu ince mevzuyu badiresiz ve kolaylıkla atlattığın için sevindim.
nasıl baslarsa öyle gider bu işler..
artık rahatla..

darısı bizlerin basına :)

sabuncum çok sevindim bundan sonrası kolay zaten

canımcım çok sevindim yaa hihoyyyt inşallah bundan sonrası da çok güzel olur..gerçi nasıl başlarsa öyle devam eder,işin en zor kısmını atlattın işte...allah nazardan saklasın

Kızlar çok teşekkür ediyorum . . .
a.s.
Kıralıçamın tesbiti o kadar haklı ki o kadar uyumlu bir oluşum ki burası . . .

Şimdi konuştuk lafta alamıyorum ağzından ya olumlu olumlu diyip duruyo . . .
Dedim sanki olumsuz olsa söliceksin . . .
Sölerdim tabii diyo :bbo: delü . . .
Ne düşündüler acaba hakkımda ?
:uhm:

kıyamam sanaaa :teselli: güzelim salatalığı ince ince dilimle üstüne incecik kıyılmış dereotu serp...hem tok tutar hem de iştahını keser..

Bende tam aksine acayip tokum. Bi nescafe iç şekersiz sütlü. Baya tok tutuyo şişiriyo:)) Yarım yağlı veya yağsız sütü tercih edebilirsin.

Teşekkürler canımlarım.. Şimdi işteyim bir saate çıkıcam.. Eve gidince salatlık süper fikir..

Pırlantacım.. Nescafe aç karnına içince mideme dokunuyo, o yüzden mümkün olduğunca açken içmemeye çalışıyorum.. Bol bol yeşil çay içiyorum ama.. Bugün 3. Bardaamm.. hehe:içelim:

sabuncum tebrikederim a.s.

Öperimmmm
:1hug:

Birtaneciğim biz 0 grubuna lahana pek yaramıyo gibi düşünüyorum bende bi kaç sefer denedim fakat hiç randıman alamadım ne doygunluk bakımından ne kilo kaybı açısından . . .
Umarım sende bu biçimde olmaz . . .

Bu arada kızlar kendi 3 ü bir arada kahvemi kendim yapıyorum . . .
Vanilya yağsız ya da yarım yağlı süt ve sade nescafe ile nefis oluyor ...

kaydirigubbakcemile5

Sabunum eminim çok güzel şeyler düşünmüşlerdir. Tanımasam bile seni şahsen.. Yazdıklarından söylediklerinden okadar olumlu ve tatlı bi kişiliksin ki; eminim bayılmışlardır sana.. İçin çok rahat olsun..

Hmm... Son derece zekice bi buluş kanımca...
Starbucks kahvelerine taş çıkarır.. Zaten oranın kahveleride ağır geliyor bana, midemi bozuyor..

kızlar canım çok sıkkın bugün az kalorilide olsa çok şey tıkındım kalkıp sporu yürümeyi bırakın yerimden kalkmaya halim yok offf off senağlama

ben biliyoruuuuum..''bak bu kızı elinden kaçırırsan bozuşuruz bilesin..''demiştir ablası sevdiceğine :asigim:

kızlar canım çok sıkkın bugün az kalorilide olsa çok şey tıkındım kalkıp sporu yürümeyi bırakın yerimden kalkmaya halim yok offf off senağlama
canım önemli bi sorunun yoktur inşallah..canın istemiyosa bi günlüğüne ara ver spora,hiçbişey olmaz..

canım üzülme yaa hepimiz arada kaçamak yapıyoruz sen uzun bir zamandır yapmamıştın hemen kilo alınmıyo öle ben dikkat ettim hatta sabah tartıya çıkmaya korktum hemde börek falan yemiştim sen az kalorili şeyler yemişsin bide:) sen şimdi biraz dinlen eriyince yediklerin bi spor yap bi form çayı iç bişicik olmaz:1hug:

Neden canın sıkkın canımm.. Kıyamazlar sanaa...senağlama

canım önemli bi sorunun yoktur inşallah..canın istemiyosa bi günlüğüne ara ver spora,hiçbişey olmaz..

iş bulamamak çok canımı sıkıyor kızlar artık çıldırmak üzereyim.o kadar yedimki nefes alamıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…