yediklerimi yazayım
kahvaltı:yarım dilim ekmek,az peynir,şekersiz çay
ara:sütlü kahve
öğlen:bir tane ev yapımı yağsız poğaça,şekersiz çay
az önce de salatalık yedim
haa bu arada flyyycim kilom 59 :sm_cool:
.
yediklerimi yazayım
kahvaltı:yarım dilim ekmek,az peynir,şekersiz çay
ara:sütlü kahve
öğlen:bir tane ev yapımı yağsız poğaça,şekersiz çay
az önce de salatalık yedim
haa bu arada flyyycim kilom 59 :sm_cool:
.
yeterki iste canım,azmin elinden hiçbişey kurtulmuyo..çok güzel yaa tebrikederim ne güzel herkes 59ları gördü bi benmi kaldım senağlama hedefine bişi kalmamış yaa ne güzel darısı başımıza
kıyamam sanaaa :teselli: güzelim salatalığı ince ince dilimle üstüne incecik kıyılmış dereotu serp...hem tok tutar hem de iştahını keser..Tamamdır ablam.. kaydediyorumm... Harikasııınnn...
Ya kızlar ben çok açım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Lahana çorbası içtim işte. Ama doymadım((senağlama
Tamamdır ablam.. kaydediyorumm... Harikasııınnn...
Ohhh rahatladım valla.. sabunum yani biz burda sende çok heycan yaptık valla..
Hehe.. Tabi ilk görüşme mesafeli olmasından daha doğal bişey olamaz.. Güzel olmuş.. hadi bakalım..çok sevindim iyi geçtiğine.. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5
Şeniz
Hacerciğimmmm benim geçmişi okumaktan bi müddet cevap veremedim tabii . . .
O kadar güzel paylaşımlar olmuş ki . . . :asigim:
Dün o kadar yorgundum ki hiç oturamadım pc başına hemen bi duş cubba yatak . . . mirmirmirmir
Hanımlar her şey yolunda gitti çok şükür ki zaten abla müthiş keyifliydi . . .
Müthiş geleneksel :asigim: süper rafine . . . kaydirigubbakcemile3
İlk 15 dk kalp atışlarımı tüm vucudumda hissettim hatta öyle ki vucudum attı . . . kaydirigubbakcemile3 sonra hemen her şey normale döndü sayılır . . .
O 15 dk da ise sürekli gülümsedim ve hala hatırlayamadığım şeylerden bahsettim . . . kaydirigubbakcemile3 Tipik heyecanın çeneye vurması hali . . .
Giderken güzel huylu sevdiğime zaten dedim bizi yanlız bırak . . . seninle ben daha fazla heyecanlanabilirim vari . . .
O da yavrum bi müddet bizi yanlız bıraktı sonra kaynaştık yeğenlerle falan . . .
Ne yemekler hazırlamışlar kızlar . . . OFFFF offff . . . Dalamadım tabi heyecandan sonra ayıpta olmasın di mikız kıtlıktan çıkmış derlerdi aksi olsaydı ama o yemeklerin kokusu hala burnumda o biçim yani . . .
Akşama doğru bi yeğenini daha bekledik işten gelmesini o da görmek istemiş beni bi hayli . . .
O da geldi 15 dk sonra kalktık eve yürüdük birlikte . . .
İlk görüşme olduğu için tabi çok sıcak olamadı gibi geldi bana ama annemde ilki için bu biçimde olması gayet normal dedi . . .
Yani çok böyle iç içe, giriyim çıkıyim haller zaten yapmacık görünebilirdi . . .
Yani mesafeli ama sıcak seyretti . . .
:1closedeyes:
Ohh ohh iyi iyi. İlk görüşme için bence gayet iyi. Bende annesiyle tanışınca ilk 15 dakika yarım saat öle gülümsemiştim sürekli :)) Sonra bi ara istem dışı gülümsüyemedim ifadesiz kaldım. :))) Bir kaç kere daha görüştünüzmü birbirinize kaynarsınız iyice Allahın izniyle.
Sabuncum, büyük geçmiş olsun... bu ince mevzuyu badiresiz ve kolaylıkla atlattığın için sevindim.
nasıl baslarsa öyle gider bu işler..
artık rahatla..
darısı bizlerin basına :)
sabuncum çok sevindim bundan sonrası kolay zaten
canımcım çok sevindim yaa hihoyyyt inşallah bundan sonrası da çok güzel olur..gerçi nasıl başlarsa öyle devam eder,işin en zor kısmını atlattın işte...allah nazardan saklasın
kıyamam sanaaa :teselli: güzelim salatalığı ince ince dilimle üstüne incecik kıyılmış dereotu serp...hem tok tutar hem de iştahını keser..
Bende tam aksine acayip tokum. Bi nescafe iç şekersiz sütlü. Baya tok tutuyo şişiriyo:)) Yarım yağlı veya yağsız sütü tercih edebilirsin.
sabuncum tebrikederim a.s.
Tamamdır ablam.. kaydediyorumm... Harikasııınnn...
Kızlar çok teşekkür ediyorum . . .
a.s.
Kıralıçamın tesbiti o kadar haklı ki o kadar uyumlu bir oluşum ki burası . . .
Şimdi konuştuk lafta alamıyorum ağzından ya olumlu olumlu diyip duruyo . . .
Dedim sanki olumsuz olsa söliceksin . . .
Sölerdim tabii diyo :bbo: delü . . .
Ne düşündüler acaba hakkımda ?
:uhm:
Öperimmmm
:1hug:
Birtaneciğim biz 0 grubuna lahana pek yaramıyo gibi düşünüyorum bende bi kaç sefer denedim fakat hiç randıman alamadım ne doygunluk bakımından ne kilo kaybı açısından . . .
Umarım sende bu biçimde olmaz . . .
Bu arada kızlar kendi 3 ü bir arada kahvemi kendim yapıyorum . . .
Vanilya yağsız ya da yarım yağlı süt ve sade nescafe ile nefis oluyor ...
kaydirigubbakcemile5
ben biliyoruuuuum..''bak bu kızı elinden kaçırırsan bozuşuruz bilesin..''demiştir ablası sevdiceğine :asigim:
Kızlar çok teşekkür ediyorum . . .
a.s.
Kıralıçamın tesbiti o kadar haklı ki o kadar uyumlu bir oluşum ki burası . . .
Şimdi konuştuk lafta alamıyorum ağzından ya olumlu olumlu diyip duruyo . . .
Dedim sanki olumsuz olsa söliceksin . . .
Sölerdim tabii diyo :bbo: delü . . .
Ne düşündüler acaba hakkımda ?
:uhm:
kızlar canım çok sıkkın bugün az kalorilide olsa çok şey tıkındım kalkıp sporu yürümeyi bırakın yerimden kalkmaya halim yok offf off senağlama
ben biliyoruuuuum..''bak bu kızı elinden kaçırırsan bozuşuruz bilesin..''demiştir ablası sevdiceğine :asigim:
canım önemli bi sorunun yoktur inşallah..canın istemiyosa bi günlüğüne ara ver spora,hiçbişey olmaz..kızlar canım çok sıkkın bugün az kalorilide olsa çok şey tıkındım kalkıp sporu yürümeyi bırakın yerimden kalkmaya halim yok offf off senağlama
kızlar canım çok sıkkın bugün az kalorilide olsa çok şey tıkındım kalkıp sporu yürümeyi bırakın yerimden kalkmaya halim yok offf off senağlama
Neden canın sıkkın canımm.. Kıyamazlar sanaa...senağlama
canım önemli bi sorunun yoktur inşallah..canın istemiyosa bi günlüğüne ara ver spora,hiçbişey olmaz..
canım üzülme yaa hepimiz arada kaçamak yapıyoruz sen uzun bir zamandır yapmamıştın hemen kilo alınmıyo öle ben dikkat ettim hatta sabah tartıya çıkmaya korktum hemde börek falan yemiştim sen az kalorili şeyler yemişsin bide:) sen şimdi biraz dinlen eriyince yediklerin bi spor yap bi form çayı iç bişicik olmaz:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?