ilk defa lesli ile yürüyüş yaptım bugün,1 mil olanı sanırım,kucağımda da 8 kiloluk oğlum vardı,daha faydalı olmuş mudur? hangisinden başlayıp nasıl yapmam lazım,bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim,kaç gün yapılacak haftada,günd ekaç kez?
1 elma
3 badem
5 fındık
15 antep fıstığı
250 ml su
öğle yemeğimizde şehriye çorbası,barbunya,makarna,meyve var.akşam körili tavuk soteledim yağsız bugün için onu yiyeceğim bende,3 yk yoğurtta getirdim,1 kepçe şehriye çorbasıda alırım bir dilimde ekmek ohh bana afiyet olsun
gel canım gel hoşgeldinslm kızlar benide aranıza alın
1,66 boy kilo 68 3 ay sonra nişanım var yardım edin bana
az önce
200ml süt içtim
valla koptu gitti karın göbek kalmadııı..inşşşşşşaallaaah o günleri bende görürürüm hugocuk gördünmü eren in göbeğini açtı dümdüz yaa ne güzellkalanchoecim nasıldı bugün çok güzeldi valla. nasıl süper karın çalıştırıyor bu kadın yaw. pekçok insanın karnı erimiş gitmiş bahsediyo. herkes teşekkür ediyormuş. hakikaten çok zor ama bu yüzden etkili. mekik çekildiğinde bu kadar zorlamıyo çünkü mekik ilkbaş zorluyo ama sonra alışıyorsun hiç zorlamıyor ama bu pilates nasıl bişeyse karnı koparıyor valla haa
saol bebişim valla burnum akmaya başladı bile hemen bişiler yapayım burun spreyi var evde hemen harekete geçeyim.inş canım hasta olmam da yarın çıkarızzkızzzzz kurbikliiiiii napıyosuuuunteşekkür edeeeeriiiimmmm cicimmmm katkınız büyükkkkkk çok teşekkürler inşallah devamı da böyle güzel güzel devam ederrrr de gider şu kilocuklarrrrrr hepsi gitsin fazlalıkalrın inşallah :13:
sakın hasta olmaaaaaaaaaaa dinleeeen bak yarın hasta olmak yokkkkkkkkkkkk gezmelere gidiciiiiiiizz inşallahhhhh
Buarada kahvaltın süperdi bayıldım afiyet olsunnnnn şekercimmm
farmasicimm yazdıklarını sölediğin mesafeleri biz neredeyse her hafta sonu yapıoruz valla yaptığım hafta sonu kaçamaklarıda kalmıo diebilirim.nerudaaaaaaaaaa nerudaaaaaaaaaa kız en iyisi ben istanbul'a geleyim seni bir güzel yürüteyim bak seni karaköyden eminönüne galata köprüsü boyunca yürütürüm.oradan ver elini sirkeci doğubank altınhan ha babam de babam oradan tahtakale mahmutpaşa kız öğleyin sultan ahmete tramvaya asla binmek yok yürüyeceğiz su şişelerimizi kuru erik kayısı incirlerimiz yanımızda olacak öğlen sultan ahmet köftecisinde yarım porsiyon 4 köftemizi bol ayranımızı salatamızı yeriz bunlar benden ama sen bana yarım porsiyon künefeyi ikindi vakti ısmarlayacaksın tamam mısultanahmet meydanına gidip de topkapı sultanahmet camii ayasofya yerebatan sarnıcını gezmemek olmaz bilmiyom kaçıncı ama olsun sonra tekrar gülhaneden aşağı sallanıp eminönü vapura binelim kadıköy moda bahariye anaaaaa mısır çarşısı kapalıçarşıyı da unutmadan binelim vapura nasıl ama güzergah bir gün için fena sayılmaz umarım
varsa değişik planın yap bana uyar bir gün de eyüp sultan pier lotide ben çay sen kahve içmeye yürüyelim ne dersin şekercimmmmmmmmmmmm?
ilk defa lesli ile yürüyüş yaptım bugün,1 mil olanı sanırım,kucağımda da 8 kiloluk oğlum vardı,daha faydalı olmuş mudur? hangisinden başlayıp nasıl yapmam lazım,bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim,kaç gün yapılacak haftada,günd ekaç kez?
Nugiciiiiiiiiiiim canım mesajını aceleden kaybettim alıntı yapamadım ama çokk teşekkür ederimmm canım darısı başına hepberaber kurtuluyoruz kurtulucaz bu fazlalıklardan çok şükür varlığınız çok önemli öpücükler cicimm:13:
hugocukcuğum çok sağoll canım benim spora sayenizde başladım ne mutlu motivasyonuna katkım oluyorsaaa gidecek bu yağlarrr gideceeeeeeeeeeeeeeek yakarıııııııııııız onları yakarıııııııııııııııııııııııız
ooooovvv farmasicim süpper süppperrrrrrr sen gel de daha nerelere giderizzzzzz ben geçen haftalarda yaptım böyle bir tur inanılmazzzz olurtarihi kısmını tamamlamadım ama onu senle yaparız ha köfte ve künefe de yemedim e artık o da senin şanına yakışır onu da beraber yeriz gel tabiii süperrrr olur nerelere gideriz daha ama 1 gün için bu tur muhhteşemmmmm :13:
öğle yemeğimizde şehriye çorbası,barbunya,makarna,meyve var.akşam körili tavuk soteledim yağsız bugün için onu yiyeceğim bende,3 yk yoğurtta getirdim,1 kepçe şehriye çorbasıda alırım bir dilimde ekmek ohh bana afiyet olsun
işte böyle nerudacığımm gezme yürüyüş dedin mi tam atom karıncayım pirecanım ben canım Allahıma şükür yorulmak nedir biimiyorum çarşıya gezmeye alışverişe çıkınca ben kendimi kaybediyorum daha doğrusu kendimi buluyorumama bu sefer de aşkımı kaybediyorum adamcağız yoruldum hadi eve gidelim diyor da başka birşey diyemiyor adamcağızı aralıksız 4-5 saat ayakta tutarsam 30 dk lık moladan sonra da 3-4 saat daha gezdirirsem olacağı bu ne yapayım dışarıya çıktım mı asıl mekanımı buluyorum ya bu kocalarla gezilmez ya pilleri hemen bitiyor duracell pil takmamış anaları bunlara dayanıklı pil kullanmak lazım 10 kata kadar dayanıklı
şimdi öğlen yemeğinde tavuksuyuna çorba orman kebabı prinç pilavı var ben ne yiyeceğim
sağol cnm,ama emin değilim 1 mil değil mi yoksa bu,burdaki ilk videoyu yaptım:)tebrik ederim valla ben yarısına dayanabildim oğlum kucağımdayken..
hoşgeldinslm kızlar benide aranıza alın
1,66 boy kilo 68 3 ay sonra nişanım var yardım edin bana
afiyet olsunöğle yemeğimizde şehriye çorbası,barbunya,makarna,meyve var.akşam körili tavuk soteledim yağsız bugün için onu yiyeceğim bende,3 yk yoğurtta getirdim,1 kepçe şehriye çorbasıda alırım bir dilimde ekmek ohh bana afiyet olsun
valla koptu gitti karın göbek kalmadııı..inşşşşşşaallaaah o günleri bende görürürüm hugocuk gördünmü eren in göbeğini açtı dümdüz yaa ne güzell.Allah ım bende istiorummmmm öle bir karınnn...:26:
saol bebişim valla burnum akmaya başladı bile hemen bişiler yapayım burun spreyi var evde hemen harekete geçeyim.inş canım hasta olmam da yarın çıkarızz
farmasicimm yazdıklarını sölediğin mesafeleri biz neredeyse her hafta sonu yapıoruz valla yaptığım hafta sonu kaçamaklarıda kalmıo diebilirim.abartmıorum çünkü öğlen 12 gibi çıkıp akşam 8-9 da gelioruz eve ordan oraya hazır çoluk çocuk yokken gezeleim şöle di mi ama tadını çıkaralımm.bizde malum yeni evli olunca eksik bitmio bişiler al değiştr olmadı tekrar git gel derken baya gezioruz dolmuştanin vapura bin olmadı yürü..güzel oluooo
canım aslında leslie gibi kardio egzersizleri en az 45 dk an fazla 1 saat olarak haftada 3 gün tavsşye edilio 1 er gün arayla.ama senn bebişler var önceleri 1-2 mille başlayıp sonra 3mil le devam edebilrsn en az 3 mil olmalı canım.ben hep 3 mil başladım 3 mil gttim.42 dk sürüo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?