60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik ederim valla ben yarısına dayanabildim oğlum kucağımdayken..

öğle yemeğimizde şehriye çorbası,barbunya,makarna,meyve var.akşam körili tavuk soteledim yağsız bugün için onu yiyeceğim bende,3 yk yoğurtta getirdim,1 kepçe şehriye çorbasıda alırım bir dilimde ekmek ohh bana afiyet olsun

evet sana afiyet olsun,ahrika menü,öpüyorum seni

Farmasiii nerdesin şekerim sen... Özledim valla.. Gerçi işim vardı benimde ama gene de kahakaham geldi yani..
Bu arada öğlen yemeğinde..
piyaz
salata
bide irmik helvası var..
helvadan azıcık yesem mi..:26:

valla koptu gitti karın göbek kalmadııı..inşşşşşşaallaaah o günleri bende görürürüm hugocuk gördünmü eren in göbeğini açtı dümdüz yaa ne güzell.Allah ım bende istiorummmmm öle bir karınnn...:26:
saol bebişim valla burnum akmaya başladı bile hemen bişiler yapayım burun spreyi var evde hemen harekete geçeyim.inş canım hasta olmam da yarın çıkarızz

farmasicimm yazdıklarını sölediğin mesafeleri biz neredeyse her hafta sonu yapıoruz valla yaptığım hafta sonu kaçamaklarıda kalmıo diebilirim.abartmıorum çünkü öğlen 12 gibi çıkıp akşam 8-9 da gelioruz eve ordan oraya hazır çoluk çocuk yokken gezeleim şöle di mi ama tadını çıkaralımm.bizde malum yeni evli olunca eksik bitmio bişiler al değiştr olmadı tekrar git gel derken baya gezioruz dolmuştanin vapura bin olmadı yürü..güzel oluooo

canım aslında leslie gibi kardio egzersizleri en az 45 dk an fazla 1 saat olarak haftada 3 gün tavsşye edilio 1 er gün arayla.ama senn bebişler var önceleri 1-2 mille başlayıp sonra 3mil le devam edebilrsn en az 3 mil olmalı canım.ben hep 3 mil başladım 3 mil gttim.42 dk sürüo cnm

işte böyle nerudacığımm gezme yürüyüş dedin mi tam atom karıncayım pirecanım ben canım Allahıma şükür yorulmak nedir biimiyorum çarşıya gezmeye alışverişe çıkınca ben kendimi kaybediyorum daha doğrusu kendimi buluyorumama bu sefer de aşkımı kaybediyorum adamcağız yoruldum hadi eve gidelim diyor da başka birşey diyemiyor adamcağızı aralıksız 4-5 saat ayakta tutarsam 30 dk lık moladan sonra da 3-4 saat daha gezdirirsem olacağı bu ne yapayım dışarıya çıktım mı asıl mekanımı buluyorum ya bu kocalarla gezilmez ya pilleri hemen bitiyor duracell pil takmamış anaları bunlara dayanıklı pil kullanmak lazım 10 kata kadar dayanıklı

kaybetme bulma işi güzelmişşşş,bende çoğu zman böyle oluyorum Allahtan cep telefonu var,kesin bu cep telefonu bi kadın icat edtmiştir zati,bu kaybolmalara karşı

kalanchoecim merak etme yaza daha var. düzenli yapıyoruz özellikle karın günlerini kaçırmamak çok iyi oluyo. ayrıca streçte çok iyi. zaten ebru hemen hergün karın yaptırıyor sağolsun. yaza kadar dümdüz olur canım.

amanda aman sen körili tavukmu yiyeceksin ayy yerim ben seni sağlıklı davşanım
valla aylardır sağlıklı besleniyosun etinde semizdir senin tazecik tam ısırmalıksındır şimdi sen. kocişin ne diyor sana zayıfladın diyormu mutlumu

tebrik ederim valla ben yarısına dayanabildim oğlum kucağımdayken..
sağol cnm,ama emin değilim 1 mil değil mi yoksa bu,burdaki ilk videoyu yaptım:)
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
slm kızlar benide aranıza alın
1,66 boy kilo 68 3 ay sonra nişanım var yardım edin bana
hoşgeldin
afiyet olsun

sağol cnm teşekkür ederim,spor yapma imkanım olmuyor,ama haftada 3 gün 1 saat ayırıcam mutlaka kendime,yoksa veremiycem bu kiloları sinir oluyorum kendime,herkes veriyor,bi boğazımı tutamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…