iş bulamamak çok canımı sıkıyor kızlar artık çıldırmak üzereyim.o kadar yedimki nefes alamıyorum ya
tesekkür ederim canım verdiğin yararlı bilgiler için..
yağ bagırsakları bosaltıyor kesınlıkle... ne zaman diyeti kırsam, problemim çözülüyor ama yagsz yedıgımız ıcın bu işe bir çozum bulmak sart... ne cilek, ne kuru kayısı işe ya-ra-mı-yor!!
Aynen katılıyorummm....kaydirigubbakcemile5
Allah bir kapı açar merak etme canım. Benim arkadaşımda mesela mezun oldu nerdeyse 2 sene oldu hala adam gibi iş bulamadı. Kısmetleriniz bir yerde sizi bekliyordur. Umudunu yitirme :):1hug:
umudunu yitirme canım,en kısa sürede bulursun inşallah...hem sıkıntının acısını yiyeceklerden çıkarma,yeni işine tombiş tombiş başlarsın bak sonra:):):)iş bulamamak çok canımı sıkıyor kızlar artık çıldırmak üzereyim.o kadar yedimki nefes alamıyorum ya
Allah bir kapı açar merak etme canım. Benim arkadaşımda mesela mezun oldu nerdeyse 2 sene oldu hala adam gibi iş bulamadı. Kısmetleriniz bir yerde sizi bekliyordur. Umudunu yitirme :):1hug:
umudunu yitirme canım,en kısa sürede bulursun inşallah...hem sıkıntının acısını yiyeceklerden çıkarma,yeni işine tombiş tombiş başlarsın bak sonra:):):)
Sabunum eminim çok güzel şeyler düşünmüşlerdir. Tanımasam bile seni şahsen.. Yazdıklarından söylediklerinden okadar olumlu ve tatlı bi kişiliksin ki; eminim bayılmışlardır sana.. İçin çok rahat olsun..
ben biliyoruuuuum..''bak bu kızı elinden kaçırırsan bozuşuruz bilesin..''demiştir ablası sevdiceğine :asigim:
Aynen katılıyorummm....kaydirigubbakcemile5
Hmm... Son derece zekice bi buluş kanımca...
Starbucks kahvelerine taş çıkarır.. Zaten oranın kahveleride ağır geliyor bana, midemi bozuyor..
iş bulamamak çok canımı sıkıyor kızlar artık çıldırmak üzereyim.o kadar yedimki nefes alamıyorum ya
çok pardon yaa sabun ve benek birbirine karıştı :bbo:
sabuncum umarım herşey böyle iyi gider.Allah hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah.inşallah hep böyle mutlu olursun.Allah tamamını erdirsin kaydirigubbakcemile5
Hmm... Son derece zekice bi buluş kanımca...
Starbucks kahvelerine taş çıkarır.. Zaten oranın kahveleride ağır geliyor bana, midemi bozuyor..
canım üzülme dicem bi işe yaramıcak biliyorum çünkü bende 1yıldan fazla işsiz kaldım o deprosyanları ii bilirim hem maddi hem manevi anlamda çok zor oluyor. ama bu işlerin artık kısmet işi olduğuna karar verdim tam senin gibi umutsuzluğa kapıldığım günlerde bi haber geldi başvurdum kabul edildim. inş. canım seninde en yakında zamanda gönlüne göre bi iş çıkar :) tabi aramak lasım heryere cv gönder canım en yakın zamanda bi iş çıkar üzme sen tatlı canını:1hug:
al benden de o kadar...
canım ne yaparsın kriz var... Türkiye an itibariyle dibi gördü.. yavas yavas cıkacak.. bak borsaya yukselise gecti... piyasalar toparlayacak zamanla... o zaman iş bulmak daha kolay olacak... biraz sabır...
ben gecen agustosta mezun oldum... kosturan var sankı arkamda 4 sene de hazırlıgı da atlayıp fakulteyle formasyonu bitirdim... hala işsizim.. düzenli bir işim yok...
stres cok büyük bir düşman sakın pençesine düşme zaten az besleniyoruz ..hasta olursun mazAllah....
desteğiniz için saolun kızlar hepinizi inanın çok seviyorum bak duygulandım senağlama
ağlattınız beni, umarım bu günleri atlatırım
yapma ama bugunleri atlattığımızda ,gönlümüze göre bir iş bulduğumuzda party yapcaz burda güle oynaya....
valla yağsız yiyince yapacak tek şey sinameki.farkediyosanız zaten yağlı bi bitki o yüzden rahatlatıyo zaten:) bide yağ yakıyooookaydirigubbakcemile2
valla bende aynen katılıyorum.allah sonunu hayır etsin benek cim.
işsizler için edilecek tek dua allahım en tez zamanda tüm işsizlerin yardımcısı olsun.ne yaşadıklarını çok iyi biliyorum.çok zor.allahım hayırlısıyla istedikleri işi karşılarına çıkarsın inşallah...
desteğiniz için saolun kızlar hepinizi inanın çok seviyorum bak duygulandım senağlama
ağlattınız beni, umarım bu günleri atlatırım
Oh be çok şükür doydum.. Eve gelir gelmez elmaları küçük küçük kesip üstüne yoğurt koyup yedim.. Beni çok doyuruyo bu ve çok da seviyorum..
Valla ne acıkmışım yaa..
sürekli lahana bana göre diil, Sabunumun dediği gibi, ama bi süre akşamları falan içebilirim.
Bu ne yaa, mutsuz olmuştum resmen...aaaaaaaaaaaaaa
Daha sonra bide kavun yicem biraz..( bayılırım..)
Sonrada sporumu yapar yatarım.. Oh beeee...kaydirigubbakcemile3
flycım o lahana diyeti denilen zımbırtıyı ben 6 gun yapmıstım vaktı zamanında 2,5kılo gıttı haftada ama eksık olsun... yogurt - peynir yemeden.. sürekli o kokuşmuş sebzelerle (ki sebzeyi cok severim aslında) insanın dünyası basına yıkılıyor..
ben de cok sevıyorum yogurtlu elmayı.. seviyorsan bir de tarcın ek üstüne -tatlicadiarzu-
zaten meyve yogurtla yendıgınde kan sekerini dengelıyormus... tüm diyetisyenler tavsiye ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?