60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tarih: …………..Yaş……………….. Boy………………… 04.May ……………11.May…………………….. Verilen Kilo
Flyyy …………….28……………….. 1,68……………….. 62………………….. …….62……………………….
Evilbarklı……….. 21………………….?........................ 58.2……………………….58………….……………. -0,2
BalbademEsra...23…………………..?...................... 66…………………………66……………………….
gulcicek61_67…33………………….. 1,59………………. 68……………………….
Pirlanta_a……… 21…………………….?.....................64.7…………………….
YAREM……………?........................?.....................65.4……………………..
Durcheinander ?.........................?....................64.7……………………..64.4……………………….. -0,3
Sabun…………… 25…………………….?...................62.5………………………
Yonca54………… 27…………………….?.................... 65………………………..62………………………….-3:hooray:
Mavibenek……. 38…………………….?..................... 61………………………..59…………………………..-2:hooray:
Vintage ……………?………………………?…………………….66…………………………
Melek ve Mucizesi?....................?......................61.5……………………….
Emoşum………….?.......................?.......................65…………………………
Derin………………?.......................?........................62………………………….62………………………….
Lunapiena……… 36………………….. 1,64…………………61.5………………………61.3………………………..-0,2
Fiume…………….23…………………….1,72………………..66………………………….
Saracıracı………..26………………….. 1,68……………….. 64.2……………………….64.2…………………………

ısteyen eksiklerini tamamlasın, lütfeeennn..

Afiyet olsun canım . . . Ne güzel kazasız belasız atlattın akşamı . . .

Ben bu akşam dünün telefisini yapmayı düşünüyorum Allahım yardım et :Saruboceq: çünkü ne oluyosa evde oluyo . . .

Dün malum sevdiceğimin aplasının yemeği beni fazlasıyla aştı . . .

Bi de dio ki apla kilo al kilo al :bbo: :1ninca: sen hep böyle az mı yersin diyo . . . Yavrum bilmiyo tabe aslında sofrada bi kara kuyu oturuyo . . . :jeyyar:​

Yaaa hiç sorma bunlar hep öyle yapıyo.. Gülsen annem de aaaa hiç bişeyin yok diye hep yediriyo hep yediriyo.. Yiceksin dediin de yok diyemiyorum tabii..-tatlicadiarzu-

Tarih: …………..Yaş……………….. Boy………………… 04.May ……………11.May…………………….. Verilen Kilo
Flyyy …………….28……………….. 1,68……………….. 62………………….. …….62……………………….
Evilbarklı……….. 21………………….?........................ 58.2……………………….58………….……………. -0,2
BalbademEsra...23…………………..?...................... 66…………………………66……………………….
gulcicek61_67…33………………….. 1,59………………. 68……………………….
Pirlanta_a……… 21…………………….?.....................64.7…………………….
YAREM……………?........................?.............. .......65.4……………………..
Durcheinander ?.........................?....................64. 7……………………..64.4……………………….. -0,3
Sabun…………… 25…………………….1,68...................62.5……………………… regl :çok üzgünüm:
Yonca54………… 27…………………….?.................... 65………………………..62………………………….-3
Mavibenek……. 38…………………….?..................... 61………………………..59…………………………..-2
Vintage ……………?………………………?…………………….66…………………………
Melek ve Mucizesi?....................?.................... ..61.5……………………….
Emoşum………….?.......................?.............. .........65…………………………
Derin………………?.......................?.............. ..........62………………………….62………………………….
Lunapiena……… 36………………….. 1,64…………………61.5………………………61.3………………………..-0,2
Fiume…………….23…………………….1,72………………..66………………………….
Saracıracı………..26………………….. 1,68……………….. 64.2……………………….64.2…………………………

oyyy kıyamamm geçmiş olsunnn... :teselli:

oyyy kıyamamm geçmiş olsunnn... :teselli:

kaydirigubbakcemile3
Bi şişiyorum ki flyyy ben en az 2 kg alıyorum böyle göğüsler falan karın o biçim hiç tartılmam bu nedenle o şişi atana kadar . . .

Gerçi göğüslerin o hali hiçte fena olmuyo . . . :jeyyar:

Kızlar dün yaptığım börek wardı ya hani yememiştim tadına bile bakmamıştım bugün okuldan gelince çok acıkmıştım bir dilim yedim zeytinle beraber bide bir dilim karpuz yedim o yüzden bu akşam yemiycem ya ben günlük kaç kalori aldığımı tam olarak nasıl bilcem offf 1947 nin üstüne çıkmamam gerekiyomuş sanırım bugün çok az su içtim yine ya ben regl ken su içesim hiç gelmiyo halbuki tam tersi olması gerekmezmiydi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yerimseniben:jeyyar:sırnaşık şeyÇOK GÜLDÜM SABUNCUM YA BENİM BU SEFER KARNIM AZ ŞİŞTİ SANIRIM BEN SPOR YAPIP ZAYIFLADIM GÖBİŞİM ERİDİ REGL OLUNCADA PEK ŞİŞEMEDİ delikafadulden:dance:

Tatlım sen bırak 1947 yi 1000 kaloriyi bile geçmiyosundur bence ... Çok az yiyosun bence..
Su sade içemiyosan meyvesuyunu maden suyuyla yada normal suyla karıştırıp içebirsin..

Ya benim omzum tutulmuş, sabahtan beri ağrıyo içten içten.. senağlama
Spor yapcaktım ama yapamiicam şimdi.. senağlama

Şimdi ilaç sürüp elektrikli yastıkla yatıcam.. Ooof of..:a015:

Bari yarına geçsinde sabah kalkıp yürüyüş yapim bari..

yerimseniben:jeyyar:sırnaşık şeyÇOK GÜLDÜM SABUNCUM YA BENİM BU SEFER KARNIM AZ ŞİŞTİ SANIRIM BEN SPOR YAPIP ZAYIFLADIM GÖBİŞİM ERİDİ REGL OLUNCADA PEK ŞİŞEMEDİ delikafadulden:dance:

Bu spor nelere kadir allammmm :roflol: benim karnım davul olur davul bu dönemlerde . . .
Ben kaçtım kızlar öptüm herbirinizi . . .
Akşam inş :Saruboceq: telafi stratejisini delmem :Saruboceq:

Yaaa hiç sorma bunlar hep öyle yapıyo.. Gülsen annem de aaaa hiç bişeyin yok diye hep yediriyo hep yediriyo.. Yiceksin dediin de yok diyemiyorum tabii..-tatlicadiarzu-
hakkaten yaaa:):)bizde dün anneler günü sebebiyle kayınvalideme gittik...yemekte bana bakıp bakıp ''sen de ediyle büdü kadar bile yemiyosun''dedi :roflol: (edi ve büdü bizim su kaplumbağalarımız!) :roflol: :roflol:

ellerine sağlık canımcım a.s.
boyum da 1.65 ..
ama yaaa en büyüğünüz benim...yaşlanıyomuyum ne :uhm:

Selam kızlarrrr

Ya o kadar istememe rağmen gündüz bi oturamıyorum şu pcnin başına.Koştur anam koştur,bütün gün evin içinde ve dışında..Muhabbetinizi Allah bozmasın,oku oku başım döndü hatunlar..kaydirigubbakcemile3

Evet ben de hormonlarımın alt üst olma dönemine girmek üzereyim.Bütün gün o kadar yediklerime dikkat etsem de,yürümeye de başladım bu arada,kilom hiççç oynamıyor yerinde maaşallah..Sanırım ödem toplamaya başladı vücudum..

Bu arada bugün:

Sabah:
1 kk kadar beyaz peynir
Bol salatalık ve domates
1 dilim ligth ekmek

Öğlen:
1 kase light süte nesfit

Akşam:
2 kaşık makarna
1 kase çorba
3 tane parmak sosis

Bu arada su içmeyi çok boşlamış durumdayım...Yarın kendimi toplamam lazım..

kızlar bende içim açılsın diye sahile indim bi baktım aletlerin başında bi sürü tontiş, dedimki benim o tontişlerden neyim eksin bende tontişim, 1 saat alet çalıştım hihoyyyt yarım saatte yürüdüm geldim :jeyyar: şimdi erik yiyorum cokacimcoook daha içmem gereken 1 lt su var offff :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…