famirim 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek. yanındada ekmek olunca sadece karbonhidrat almış oluyosun bence balık güzel olmasada ye canım. veya ton balığı al yağını süz ye canım.
hügocuğum dışardan alıp yeme imkanım yok malesef,ne çıkarsa onu yiyorum işte,balık yyebildiğim kadar yicem,umarım güzel olmuştur
öğlen yemeği yağsız limonlu fesleğenli yeşilsalata 1 dilim çavdar ekmeği ve yağı süzülmüş ton balığı
kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaar merhabaaaa sabah sabah okudum okudum güldüm okuuudm okudum güldüm hepberaber neşeli,mutlu,huzurlu,sağlıklı nice günlerimiz olsun inşallah hergün daha da inceee nice günelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:13::13::13:
dün hep dışardaydım 13-19 arası 2 saatinde falan oturmuşumdru ama kaln sürede hep dolaştım hiçç kaçamak yapmadımmm öğlen ızagara tavukk ve salat yedim bol miktarda sonra da şekersi bir Türk kahvesi içtimbolbol yürüdümmmm akşam da mercimek çorbası 1 kepçe, 2yk kıymalı bezelye 1 kase yoğurt ve borkoli yedimmm 1 pasta tabağı
bugün kalkınca 12cm!!!! lik bir yerli muz 2 bardak su
kahvaltı
1 dilim tam çavdar ekmeği
1kk yağsız beyaz peynir
2 çeri domates
2 bebiş salatalık
1 köy biberi
1 fincan şekersiz çay
az önce yeşil çayımı içtim tarçınlı
arad da 1elma 1 fincan beyaz leblebi yiyciiiiim birazdan
ebrulicim 3 hafta olduğu için canım şeker tatlı yok o yüzden insülin direncin dengeye giriyor canım o yüzden yememişsin canım çok güzel gelişme.
afiyet olsun...bende öğle arası çıkıcaktım okulda birini kayınvalidesi ölmüş herkes oraya gitti ben gitmeyecem diye sen okulda kal dediler...off ya ...annem ne güzel pirzola ve salata haızrlamış..ama yiyemeyeceğimm.ne yapsam bilmiyorum...listemde ayran yarım simit ve salatada var seçenek olarak..ne yapsam bilmiyorum.
annen okula getiremezmi sana canım yakınsa eğer
bizim yemekhanede mercimek çorbası tavuk bud pilav salata var.pilav almıyacağım herzamanki gibi bir dilim ekmek bir kepçe çorba tavuk bud ve salata yiyeceğim bende.
bizim yemekhanede mercimek çorbası tavuk bud pilav salata var.pilav almıyacağım herzamanki gibi bir dilim ekmek bir kepçe çorba tavuk bud ve salata yiyeceğim bende.
kız sen şaka maka 10 kilo verdin heeeeeeeeeeeeeeeeeeee,2 ayda
kız famir neruda bana msn de ne seranatlar yapıyorrrr bi bilsen
hiç ikimiz olur mu kalanchoe ben sen ve fambiğinnnnnnnnnnnntam 4 lü silahşörrrrrrrr
ooo neruşum pilatesi izlemişsin. eeee kiloların gidiyo yavaş yavaş pilates zamanın geliyo tabiki
sanada nerusoş paçoz doritos dersek nolcak şinci
ya da NERUTOSS DONTELOSSSS MUZOSSSSSSSSSS
sen ye muzları kabız olcennnnnnnnnnnn
önerileriniz için teşekkür ediyorummm,bayanlar bu açıklamayı yapmayı kendime görevedindim birden,hergün toplamda 5 dlm ekmek yeme hakkım var,son zamanlarda 4 dle düşürdüm.akşamları hiç ekmek pilav makarna türü şeyler yemiyorumm,hatta şehriyeli çorba bile içmememye çalışıyorumm.sabhları 1,5 dlm ekmek öğle ise çorbamın içindeki malzemelere bakarak ya 1 dlm yada 2 dlm yiyorum.pilav zaten hiç almıyorum hatta alerjim olduğunu düşnenler bile varbugunde 2 dlm yicem bu nedenle.öpüyorum hepinizi nanaktan
nerudacığım dün kaçırmadığın için tebrik ederim seni menüde gayet çok güzel canım afiyet olsun
kızım da kızııııııııııııııııım kınalı da kuzuuuuuuuuuuuuuum kardan beyaaaazımmmmmmhasta olmuş benim kuşum geçmişş olsun ballıböreeeeeemmm güzel güzel dinlet greyfur suyu iççç muz yeeee pemboşpeboş yattt iyileş emiii geçmiş olsun canımın içi kahvaltına zatennn ne denebilir afiyet olsunnnn zımba olacaksın zımbaaaaaaaaa :13::13:
ben de izlediiiiiiiiiiiiiim hugocuuuuuuuuuk
olucaaaaaaaz inşallah hepberaber kuzummmm:13::13::13: sen ne zaman gidiyosun bakiiiiiiiiimumre nekadar sürüyoooo:26::26:
geldimmmm kepçen olayımmmmmm anammmmmmmmmmm
şey dilim srüçtü bide neruda diycektim :18::18::18:hatta fambık ve fambığın kızısıda gelebilrse süppppeerr ötesi olurrneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ikiniz miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
afiyet olsun cicişş harika herzmanki gibkızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaar merhabaaaa sabah sabah okudum okudum güldüm okuuudm okudum güldüm hepberaber neşeli,mutlu,huzurlu,sağlıklı nice günlerimiz olsun inşallah hergün daha da inceee nice günelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:13::13::13:
dün hep dışardaydım 13-19 arası 2 saatinde falan oturmuşumdru ama kaln sürede hep dolaştım hiçç kaçamak yapmadımmm öğlen ızagara tavukk ve salat yedim bol miktarda sonra da şekersi bir Türk kahvesi içtimbolbol yürüdümmmm akşam da mercimek çorbası 1 kepçe, 2yk kıymalı bezelye 1 kase yoğurt ve borkoli yedimmm 1 pasta tabağı
bugün kalkınca 12cm!!!! lik bir yerli muz 2 bardak su
kahvaltı
1 dilim tam çavdar ekmeği
1kk yağsız beyaz peynir
2 çeri domates
2 bebiş salatalık
1 köy biberi
1 fincan şekersiz çay
az önce yeşil çayımı içtim tarçınlı
arad da 1elma 1 fincan beyaz leblebi yiyciiiiim birazdan
canım bunu bendeduymuştum.kuzenim spor salonuna gidiyordu.onada spor hocası spordan sonra 2 saat boyunca hiç bişi yeme demişti.hatırlıorum ama bende 5 yıldır spor yapan arkadaşımda spor dan 20 dk.sonra protein alıo.gerçi o besin takviyesi olarak alıo ama bilmiorum artık hangisi doğru.ayyy yazık ona ayol
bu arada eşin akşam yemeğinden sonramı spora gidiyor canım neden spordan sonra bişey yeme demiş hocası acaba
canımsana şöle anlatayım ben buraya geleli 2 ayı geçti.tam 2 ay olduğunda tam 7 kilo vermiştim her hafta ortalama 1 kiloya yakın gitti.sadece 1 hafta durmuştu ne almış ne vermiştim ama dier hafta vermeye devam ettim arada öle duraklamalar olabilio.olursa moralini bozma dier arkadaşlarda da oldu.eğer olursa diyetsyenin ayarlar zaten.ufak bir değişklkle metabozlimanı hızlandırır.olmadı metabolizma hızlandırıcı içecek yaparsın diyetsyeninede sorarasın ayarlanbır bi değişklik.durusa kilo vermen sakın moral bozma ok?Canım teşekkür ederim cevabın için. Evet vereceğim daha önce zaten kilo sorunum yoktu 15 ay yattım doğal olarak aldım. İlk hafta diyetle 2 kilo gitti sanırım verebilirim. Bundan sonra kilo verme yavaşlar mı?
hugocuk cuğum benm insülin direncimde kesnlkle dengeye girdi.senn sayende canım eskiden paket paket çikolata yaşpasta baklava yiiyiyp yedkçe yiyen benm şimdi canım hiç tatlı istemio istediğinde de 1-2 kaşıkla yetiniorum daha fazlasını yiyemiorum.2 ay boyunca tatlıyı şekeri azaltmam uzak durmam bana çok fayda sağladı .saol canım benimmmmm.ebrulicim 3 hafta olduğu için canım şeker tatlı yok o yüzden insülin direncin dengeye giriyor canım o yüzden yememişsin canım çok güzel gelişme.
evet nerudacım artık nasıl aldıksa ver ver bitmiyo
sağol canımafiyet olsun süper bir menü benim en sevdiklerim....ben tavuk gögsü yemem,,mercimek çorbası çok severim..salata mecburiyet benim için...sevdim menüyü
süpersin yine herzamanki gibi artıkın diyecek bişey yok sana fazlasıyla beslenme konusunda yüksek lisans yaptın yakında doktoranı verirsin bebem yerim nen seni
bebişim saol bitanemm.ben kısmetse 13-16 mart arasında bir tarih te gidorum tam belli deil 26 gün kalıcam.nisanın 10 gibide geliriz inş.iyice bahar gelmiş olacak ozmana inşlalah hepimz incecik olucezzzz
şey dilim srüçtü bide neruda diycektim :18::18::18:hatta fambık ve fambığın kızısıda gelebilrse süppppeerr ötesi olurr
afiyet olsun cicişş harika herzmanki gib
canım bunu bendeduymuştum.kuzenim spor salonuna gidiyordu.onada spor hocası spordan sonra 2 saat boyunca hiç bişi yeme demişti.hatırlıorum ama bende 5 yıldır spor yapan arkadaşımda spor dan 20 dk.sonra protein alıo.gerçi o besin takviyesi olarak alıo ama bilmiorum artık hangisi doğru.
canımsana şöle anlatayım ben buraya geleli 2 ayı geçti.tam 2 ay olduğunda tam 7 kilo vermiştim her hafta ortalama 1 kiloya yakın gitti.sadece 1 hafta durmuştu ne almış ne vermiştim ama dier hafta vermeye devam ettim arada öle duraklamalar olabilio.olursa moralini bozma dier arkadaşlarda da oldu.eğer olursa diyetsyenin ayarlar zaten.ufak bir değişklkle metabozlimanı hızlandırır.olmadı metabolizma hızlandırıcı içecek yaparsın diyetsyeninede sorarasın ayarlanbır bi değişklik.durusa kilo vermen sakın moral bozma ok?
hugocuk cuğum benm insülin direncimde kesnlkle dengeye girdi.senn sayende canım eskiden paket paket çikolata yaşpasta baklava yiiyiyp yedkçe yiyen benm şimdi canım hiç tatlı istemio istediğinde de 1-2 kaşıkla yetiniorum daha fazlasını yiyemiorum.2 ay boyunca tatlıyı şekeri azaltmam uzak durmam bana çok fayda sağladı .saol canım benimmmmm.
saoll bebikkk.inşallah bende gdeyim geleyimde ona göre ayrlıycam orda daha verirsin diolar ama gelnce duruma göre 55 olarak ayrlamayı düşünüorum kilomu.55 ten daha aşağıda olursam almak için uğraşırım artık bu sferde...Hayırlısıyla sağ salimgit gel inşallah kuzummmevetttt nisanda artık ben de inşallah 55 falan olmuş olucam inşallah planım öyle Allah hayırlısıyla sağlıkla incecik olmayı nasip etin inşallahhhhh hepimize deee :13::13:
hımmmmmmm deekdilin sürçtüüüüüüüüüüüüü peki ozamannn kabillllllllll edeyim bariii zaten hastasın üzümiyim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?