60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım süpersin valla ne diyeyim ama şu da var mesela biliyorsun ben çok pasta yerdim cola içerdim. sonra 1 günde bıraktım ve 5 ayı geçti ne tatlı ne şeker. yanımda yerler canım istemez. seninde zamanla böyle olur çünkü insülin direnci dengede olunca birde zaten şeker ihtiyacı meyvelerden karşılandığı için tatlı canım istemiyor. istese azcık yerdim çünkü insülin direnci falan kalmadı artık çok şükür ama istemiyor sevmiyorum. valla kendime şaşıyorum nasıl bıraktım vazgeçtim pastalardan diye. şeker alışkanlık bağımlılık gibi yenmediği zaman istenmiyor. yapay tatlandırıcıda kullanılmamalı. şu yapay tatlandırıcılı light bisküviler var onlarda yenmemeli onun yerine tuzlu olanları yenmeli.
elbette herkes böyle yapacak diye şart yok seçim bu. ben bunu seçtim. tekrardanda şekere alıştıramam vücudumu. zatende hiç canım çekmiyo. eşim hep yiyo evde tatlı eksik olmaz muhakkak olur çikolata olur falan ama eşim yiyor hiçte öyle irademi zorlamıyo farkında bile olmuyorum.
senin eşinle beraber kilo vermeye çalışmanda zor dönemi atlatmana çok fayda sağlar. bikaç ay sıktınmı zaten gerisi çok kolay diyet diye bile görmüyorsun rahat oluyorsun. bir ay belki zorlanırsın ama bozmazsan tatlı yemezsen. tatlı dışında kaçırsan bişey sorun olmuyor iştah açılmıyor ertesi gün rahat devam ediyorsun ama tatlı yersen ipin ucu kaçıyor. kendi 5 aylık diyet serüvenimde bunu farkettimki tatlı dışındaki şeyler çokta iştah açmıyo düzeni bozmuyor canım.

kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaar merhabaaaa sabah sabah okudum okudum güldüm okuuudm okudum güldüm hepberaber neşeli,mutlu,huzurlu,sağlıklı nice günlerimiz olsun inşallah hergün daha da inceee nice günelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:13::13::13:

dün hep dışardaydım 13-19 arası 2 saatinde falan oturmuşumdru ama kaln sürede hep dolaştım hiçç kaçamak yapmadımmm öğlen ızagara tavukk ve salat yedim bol miktarda sonra da şekersi bir Türk kahvesi içtim bolbol yürüdümmmm akşam da mercimek çorbası 1 kepçe, 2yk kıymalı bezelye 1 kase yoğurt ve borkoli yedimmm 1 pasta tabağı

bugün kalkınca 12cm!!!! lik bir yerli muz 2 bardak su

kahvaltı

1 dilim tam çavdar ekmeği

1kk yağsız beyaz peynir

2 çeri domates

2 bebiş salatalık

1 köy biberi

1 fincan şekersiz çay

az önce yeşil çayımı içtim tarçınlı

arad da 1elma 1 fincan beyaz leblebi yiyciiiiim birazdan

tşk ederim canım.gerçektende zorlandım ama ne yapayım...eşime ye biraz istersen dedim...yok dedi.eve geldik meyve yiyordum ..zavallım elimden havucu kapıp yiyor...

ooo neruşum pilatesi izlemişsin. eeee kiloların gidiyo yavaş yavaş pilates zamanın geliyo tabiki

tşk ederim canım.gerçektende zorlandım ama ne yapayım...eşime ye biraz istersen dedim...yok dedi.eve geldik meyve yiyordum ..zavallım elimden havucu kapıp yiyor...

ayyy yazık ona ayol
bu arada eşin akşam yemeğinden sonramı spora gidiyor canım neden spordan sonra bişey yeme demiş hocası acaba

ya banane banane doymuyom ben amaaaa,bitek çorba mı içim ben yani,akşamda yemiyorum zaten
canım benim yaaaaaaaaaaa kıyamam ben sana ye gitsin o benim için olsunn
akşam az yemen daha mantıklı çok öptüm senigitcezzz değil mi istanbula kiloları istanbul sokaklarına atıp kaçacazzzzzzzzzzzz

hepsi çok güzellllllllllll harikasın 12 cm lik muzunnnnnnnnn ayrı bir komedi ilahi

inşallah iştahımı daha fazla frenleyeceğim zamanlar gelir...tabiki ben diyeti gireli 3 hafta bitmek üzere...eğer dün akşam diyete gireli 3-5 gün falan olsaydı eminim kendimi tutamazdım...iyiki 3 hafta olmuş...

1 dilim kepek ekmeği yetmezmi cnm benim

önerileriniz için teşekkür ediyorummm,bayanlar bu açıklamayı yapmayı kendime görevedindim birden,hergün toplamda 5 dlm ekmek yeme hakkım var,son zamanlarda 4 dle düşürdüm.akşamları hiç ekmek pilav makarna türü şeyler yemiyorumm,hatta şehriyeli çorba bile içmememye çalışıyorumm.sabhları 1,5 dlm ekmek öğle ise çorbamın içindeki malzemelere bakarak ya 1 dlm yada 2 dlm yiyorum.pilav zaten hiç almıyorum hatta alerjim olduğunu düşnenler bile varbugunde 2 dlm yicem bu nedenle.öpüyorum hepinizi nanaktan

Canım teşekkür ederim cevabın için. Evet vereceğim daha önce zaten kilo sorunum yoktu 15 ay yattım doğal olarak aldım. İlk hafta diyetle 2 kilo gitti sanırım verebilirim. Bundan sonra kilo verme yavaşlar mı?

kestane kebap acele cevap!!!kıslar yağsız bol limonlu içinde sadece maydonoz -biber-ve çiğ soğan olan kısır çok kalorilimi?uygun olurmu sizce

kestane kebap acele cevap!!!kıslar yağsız bol limonlu içinde sadece maydonoz -biber-ve çiğ soğan olan kısır çok kalorilimi?uygun olurmu sizce

çok süperrrrrrrrrrrrrrr olur sadece en fazla 5-6 kaşık yemeni öneririm o kadar yanında da bol ayrannnnnnnnn ohhhhhhhhhhhhh

famirim 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek. yanındada ekmek olunca sadece karbonhidrat almış oluyosun bence balık güzel olmasada ye canım. veya ton balığı al yağını süz ye canım.

çok süperrrrrrrrrrrrrrr olur sadece en fazla 5-6 kaşık yemeni öneririm o kadar yanında da bol ayrannnnnnnnn ohhhhhhhhhhhhh

teşekürlr cnm ..yanında bide haşlanmış lahana var.ei bari öğlen yemeğim bu ossun:97:üstünede yeşil çayım ohh miss misss

öğlen yemeği yağsız limonlu fesleğenli yeşilsalata 1 dilim çavdar ekmeği ve yağı süzülmüş ton balığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…