günaydın hayatım......iyiyim sen nasılsın..akşam sorma ya çok fenaydı..içim eridi vallaha...yaş pasta hariç 7 çeşit pasta vardı sadece saymakla yetindim....çok ısrar ettiler ki hiç sevmiyorum bu ısrarları ama yemedim.eşimde iyice azaltmış oda yemedi....arkadaşım eve paket yapmış illa eve götürün size uygun bi zamanda yersiniz dedi.ama ben yinede yemem.çünkü hepsi kalorisi yüksek bana yaramayacak şeyler....eşime dedim bak nasıl oluyormuş diyet yapmak dedim.o spordan çıkıp gelmişti her gece gidicek bu hafta..hocası ona hiç birşey yemeyeceksin demiş spordan çıkınca..dayanamadı 2 puaça dedi.....
menü güzel düşüncen güzel 2 dilim ekmek mivalla benim midem iyice küçülmüş anlaşılan patlarım herhalde taaaaaaaa oradan sesimi duyarsınnnnnnnnnnn
ahhh cnm benim çok zor bişey biliyomusun yaptığın tebrik ederim seni yani o ortamda herkes iradsine sahip çıkamazdıeşine gelince de kız azcık yesin erkek bünyesi onlarınki dayanamazlar bizim gibi açlığa
ya banane banane doymuyom ben amaaaa,bitek çorba mı içim ben yani,akşamda yemiyorum zaten
tşk ederim canım.gerçektende zorlandım ama ne yapayım...eşime ye biraz istersen dedim...yok dedi.eve geldik meyve yiyordum ..zavallım elimden havucu kapıp yiyor...
senii deeeeeeeeeeeeeeeeee famirtoooooooooo gonzalesssss papritoooooooooooo yaparım haaaaaaaabozdun mu niyeti hııı hıııııı bozdun muuuuuuuuuuu hadiiiii booooooooooooooooooz
canım benim yaaaaaaaaaaa kıyamam ben sana ye gitsin o benim için olsunnya banane banane doymuyom ben amaaaa,bitek çorba mı içim ben yani,akşamda yemiyorum zaten
kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaar merhabaaaa sabah sabah okudum okudum güldüm okuuudm okudum güldüm hepberaber neşeli,mutlu,huzurlu,sağlıklı nice günlerimiz olsun inşallah hergün daha da inceee nice günelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:13::13::13:
dün hep dışardaydım 13-19 arası 2 saatinde falan oturmuşumdru ama kaln sürede hep dolaştım hiçç kaçamak yapmadımmm öğlen ızagara tavukk ve salat yedim bol miktarda sonra da şekersi bir Türk kahvesi içtimbolbol yürüdümmmm akşam da mercimek çorbası 1 kepçe, 2yk kıymalı bezelye 1 kase yoğurt ve borkoli yedimmm 1 pasta tabağı
bugün kalkınca 12cm!!!! lik bir yerli muz 2 bardak su
kahvaltı
1 dilim tam çavdar ekmeği
1kk yağsız beyaz peynir
2 çeri domates
2 bebiş salatalık
1 köy biberi
1 fincan şekersiz çay
az önce yeşil çayımı içtim tarçınlı
arad da 1elma 1 fincan beyaz leblebi yiyciiiiim birazdan
canım süpersin valla ne diyeyimama şu da var mesela biliyorsun ben çok pasta yerdim cola içerdim. sonra 1 günde bıraktım ve 5 ayı geçti ne tatlı ne şeker. yanımda yerler canım istemez. seninde zamanla böyle olur çünkü insülin direnci dengede olunca birde zaten şeker ihtiyacı meyvelerden karşılandığı için tatlı canım istemiyor. istese azcık yerdim çünkü insülin direnci falan kalmadı artık çok şükür ama istemiyor sevmiyorum. valla kendime şaşıyorum nasıl bıraktım vazgeçtim pastalardan diye. şeker alışkanlık bağımlılık gibi yenmediği zaman istenmiyor. yapay tatlandırıcıda kullanılmamalı. şu yapay tatlandırıcılı light bisküviler var onlarda yenmemeli onun yerine tuzlu olanları yenmeli.
elbette herkes böyle yapacak diye şart yok seçim bu. ben bunu seçtim. tekrardanda şekere alıştıramam vücudumu. zatende hiç canım çekmiyo. eşim hep yiyo evde tatlı eksik olmaz muhakkak olur çikolata olur falan ama eşim yiyor hiçte öyle irademi zorlamıyo farkında bile olmuyorum.
senin eşinle beraber kilo vermeye çalışmanda zor dönemi atlatmana çok fayda sağlar. bikaç ay sıktınmı zaten gerisi çok kolay diyet diye bile görmüyorsun rahat oluyorsun. bir ay belki zorlanırsın ama bozmazsan tatlı yemezsen. tatlı dışında kaçırsan bişey sorun olmuyor iştah açılmıyor ertesi gün rahat devam ediyorsun ama tatlı yersen ipin ucu kaçıyor. kendi 5 aylık diyet serüvenimde bunu farkettimki tatlı dışındaki şeyler çokta iştah açmıyo düzeni bozmuyor canım.
sanada nerusoş paçoz doritos dersek nolcak şinci
1 dilim kepek ekmeği yetmezmi cnm benim
hoş geldin canım çok çok geçmiş olsun .olsun spor yapamıosan da sorun deil yedklerine dikkat ederek listene uyarak çok güzel kilo verirsin.kilolarını verdikten sonra dr.na danışarak pilates yapabilrsn belki çok güzel sıkılştırıo test ettim onaylıorum.yeterki sen burayı sıkı takip et biz herşeyden az az yiyerek sağlıklı beslenioruz.sennde zaten bir listen var ona uyarak çok güzel kilo verrisn emin ol.burada insan çok güzel motive oluo.bişi kaçıracağı zaman burası aklına gelio ve yemio insan bunu nasıl yazarım die.
önerileriniz için teşekkür ediyorummm,bayanlar bu açıklamayı yapmayı kendime görevedindim birden,hergün toplamda 5 dlm ekmek yeme hakkım var,son zamanlarda 4 dle düşürdüm.akşamları hiç ekmek pilav makarna türü şeyler yemiyorumm,hatta şehriyeli çorba bile içmememye çalışıyorumm.sabhları 1,5 dlm ekmek öğle ise çorbamın içindeki malzemelere bakarak ya 1 dlm yada 2 dlm yiyorum.pilav zaten hiç almıyorum hatta alerjim olduğunu düşnenler bile varbugunde 2 dlm yicem bu nedenle.öpüyorum hepinizi nanaktan
kestane kebap acele cevap!!!kıslar yağsız bol limonlu içinde sadece maydonoz -biber-ve çiğ soğan olan kısır çok kalorilimi?uygun olurmu sizce
kestane kebap acele cevap!!!kıslar yağsız bol limonlu içinde sadece maydonoz -biber-ve çiğ soğan olan kısır çok kalorilimi?uygun olurmu sizce
çok süperrrrrrrrrrrrrrr olur sadece en fazla 5-6 kaşık yemeni öneririm o kadar yanında da bol ayrannnnnnnnn ohhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?