60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin ebruliciği nasılsın bakalım. doğum günü nasıl geçti canım

günaydın hayatım......iyiyim sen nasılsın..akşam sorma ya çok fenaydı..içim eridi vallaha...yaş pasta hariç 7 çeşit pasta vardı sadece saymakla yetindim.... çok ısrar ettiler ki hiç sevmiyorum bu ısrarları ama yemedim.eşimde iyice azaltmış oda yemedi....arkadaşım eve paket yapmış illa eve götürün size uygun bi zamanda yersiniz dedi.ama ben yinede yemem.çünkü hepsi kalorisi yüksek bana yaramayacak şeyler....eşime dedim bak nasıl oluyormuş diyet yapmak dedim.o spordan çıkıp gelmişti her gece gidicek bu hafta..hocası ona hiç birşey yemeyeceksin demiş spordan çıkınca..dayanamadı 2 puaça dedi.....

yok kız bunalım takılma iyice mayışırsın şimdi enerjik olmamız lazım hadi kılzar hop hoppppp

yok canım yapamadım komşumuzun kızı nın sözü var bugün akşamda oraya çıkmıştım bugünde söze gidicem komşudan inince meyvemi ve sütümü içtim uyudum hemen.karnımın şişkinliği çok rahatsız ediyor .halen şu anda patlıcak gibiyim ve hafif ağrım var.üşüyorum birde gözlerim kapanmak üzere nedir anlamadım bi türlü inşallah geçer .

ahhh cnm benim çok zor bişey biliyomusun yaptığın tebrik ederim seni yani o ortamda herkes iradsine sahip çıkamazdı eşine gelince de kız azcık yesin erkek bünyesi onlarınki dayanamazlar bizim gibi açlığa

gel canım sen yeterki gel bende bilmem yorulmak nedir. eşim çoğu zman hadi artık dönelim der.biz olmazsa kocişleri atar ikimz gezeriz

kalanchoecim geçmiş olsun canım benim nasılsın bakiyim. oh oh battaniyeyede sarılmışsın keyif yap sinlen güzelce toparlan hafta sonu haftaya tam gaz pilatese devam edelim beraber
saol hugocuk cuğum.evde oturduğum yerde hasta oldum valla.yada konyaya gttiğimde teyzem fln hastaydı onlardan geçmiş olabilr.yatıorum laptop kucağımda.daha dün demiştim sana hiç ihmal etmedim sporumu pilatesimi dir nazar değdim kendi kendimehaftaya inşallah tam gaz yeniden başlayacağım callaentics ve pilatese.

fambıkkk kuşuuuu afiyet olsuuuuun çokk güzel kahvaltı ve diğer öğünler spor da mıhhhhteşemmmmm:13:

Afiyet olsun nugicikciğimmmm cik cik cik oldu biraz çokk güzel bence arada değişiklik iyi oluyo afiyet olsun kuşceeezim:13:

ayy ben de tam da bu sabah muzz yedim ve ölçtüm ve ölçerken de prıene gelmişti aklıma 12cm muz yedim ben de sabah kalkınca değişiklik olsun dedim hurma yiyiodum (hac hurması) dün biraz az meyve yemiştim (1 armut) bugün muzla başlıyımgüne dedim yerli minik bir muzdu ben de ölçtüm 12cm

afiyet olsuuuuun farmisyyooooooooooooooooo(benden yeni bir isimoynaşmasııııı daha) farmasinin italyancası bu farmisyooooooooooo farmisyo sençezzzzz ınnarıtu

ahan da bu bana gelsin bence de fambıııııııııııııııııııııık beni olsun bu çık çık dedin bak çıktım ortaya ziraaa

ya benimki de 112 tane falan alıyo normal fincan ben daha önce saymıştım da akıl sağlığımdan şüphe edilir diye yazmamıştım ama görüyorumki hepimizinki yerinde maşallah

afiyet olsunn cicim kahvaltı süperrr leslie benim ilk ay kilo vermemde çok etkiliydi gün aşırı 3mil yapıyodum geçen ay koşu bandı ve uzay yolculuğu yaptım daha çok ama leslie de yaptım arada süperdir leslie süpeeeeeeeeeeeeeer kesinlikle tavsiye ederim 3 mil 45dk yapıyorum ben
walk walk walkk kooop koop kooop

kızım da kızııııııııııııııııım kınalı da kuzuuuuuuuuuuuuuum kardan beyaaaazımmmmmm hasta olmuş benim kuşum geçmişş olsun ballıböreeeeeemmm güzel güzel dinlet greyfur suyu iççç muz yeeee pemboşpeboş yattt iyileş emiii geçmiş olsun canımın içi kahvaltına zatennn ne denebilir afiyet olsunnnn zımba olacaksın zımbaaaaaaaaa:13::13:

geçmişi okuyamadım pilatese yetişmem lazım
eminim yedikleriniz güzeldir. kaçamak yapan yoktur umarım. akşam kurtlar vadisini izledim

ben de izlediiiiiiiiiiiiiim hugocuuuuuuuuuk

olucaaaaaaaz inşallah hepberaber kuzummmm :13::13::13:sen ne zaman gidiyosun bakiiiiiiiiimumre nekadar sürüyoooo:26::26:

Ahanda İstanbul kazan Neruda kepçe gelmiş

geldimmmm kepçen olayımmmmmm anammmmmmmmmmm

öğle menüm
balık salata mercimek çorba

balık pek güzel olmaz burda,çorbamı bitiriim,yanında 2 dlm ekmek yerim salata,azcıkta balıktan tırtıklarım üstten üstten

süpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnnsüpersinnnnnnnnnnnnnn

farmisyo sençezzzzz ınnarıtuAllah seni ,alaemsin gızzzzzzzzzzz,çok oynaşma bak valla niyeti bozarım heeeeeeeeeeeee

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ikiniz miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

öğle menüm
balık salata mercimek çorba

balık pek güzel olmaz burda,çorbamı bitiriim,yanında 2 dlm ekmek yerim salata,azcıkta balıktan tırtıklarım üstten üstten

menü güzel düşüncen güzel 2 dilim ekmek mi valla benim midem iyice küçülmüş anlaşılan patlarım herhalde taaaaaaaa oradan sesimi duyarsınnnnnnnnnnn

farmisyo sençezzzzz ınnarıtuAllah seni ,alaemsin gızzzzzzzzzzz,çok oynaşma bak valla niyeti bozarım heeeeeeeeeeeee

senii deeeeeeeeeeeeeeeeee famirtoooooooooo gonzalesssss papritoooooooooooo yaparım haaaaaaaabozdun mu niyeti hııı hıııııı bozdun muuuuuuuuuuu hadiiiii booooooooooooooooooz

kız famir neruda bana msn de ne seranatlar yapıyorrrr bi bilsen
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ikiniz miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hiç ikimiz olur mu kalanchoe ben sen ve fambiğinnnnnnnnnnnntam 4 lü silahşörrrrrrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…