Tatlım sen bırak 1947 yi 1000 kaloriyi bile geçmiyosundur bence ... Çok az yiyosun bence..
Su sade içemiyosan meyvesuyunu maden suyuyla yada normal suyla karıştırıp içebirsin..
canım bende 1.68 a.s.
zaten burdakilerin çoğu 168 şekerim kimsede yok yani 67 weya 69 olan herkes 168 :1rolleyes:
kızlar merhaba bi süredir giremiyorum ve bi süredir kilo veremiyorum. sizde nasıl gidiyo . elma sirkesini suya karıştırıp içiyolar deneyen varmı aranızda. ne kadar içilecek onu bilmiyorum cvp yazarsanız sevinirim.yerimseniben
kimse yok mu ? hu hu hu
şeftalili form çayı aldım... tadı pek güzel 2-3 kez içtim
kılo vermeye faydası oluyor mu peki?
ya bide bişi sorcam ben sabahtan beri 10 bardak su içtim 5bardakmı 1 litre yapıyo 4 bardakmı ben 5 bardak diye biliyodum internete yazdım kimi yerde 4 bardak demiş biri beni aydınlatabilirmi:uhm:
Hacerciğimmmm benim geçmişi okumaktan bi müddet cevap veremedim tabii . . .
O kadar güzel paylaşımlar olmuş ki . . . :asigim:
Dün o kadar yorgundum ki hiç oturamadım pc başına hemen bi duş cubba yatak . . . mirmirmirmir
Hanımlar her şey yolunda gitti çok şükür ki zaten abla müthiş keyifliydi . . .
Müthiş geleneksel :asigim: süper rafine . . . kaydirigubbakcemile3
İlk 15 dk kalp atışlarımı tüm vucudumda hissettim hatta öyle ki vucudum attı . . . kaydirigubbakcemile3 sonra hemen her şey normale döndü sayılır . . .
O 15 dk da ise sürekli gülümsedim ve hala hatırlayamadığım şeylerden bahsettim . . . kaydirigubbakcemile3 Tipik heyecanın çeneye vurması hali . . .
Giderken güzel huylu sevdiğime zaten dedim bizi yanlız bırak . . . seninle ben daha fazla heyecanlanabilirim vari . . .
O da yavrum bi müddet bizi yanlız bıraktı sonra kaynaştık yeğenlerle falan . . .
Ne yemekler hazırlamışlar kızlar . . . OFFFF offff . . . Dalamadım tabi heyecandan sonra ayıpta olmasın di mikız kıtlıktan çıkmış derlerdi aksi olsaydı ama o yemeklerin kokusu hala burnumda o biçim yani . . .
Akşama doğru bi yeğenini daha bekledik işten gelmesini o da görmek istemiş beni bi hayli . . .
O da geldi 15 dk sonra kalktık eve yürüdük birlikte . . .
İlk görüşme olduğu için tabi çok sıcak olamadı gibi geldi bana ama annemde ilki için bu biçimde olması gayet normal dedi . . .
Yani çok böyle iç içe, giriyim çıkıyim haller zaten yapmacık görünebilirdi . . .
Yani mesafeli ama sıcak seyretti . . .
:1closedeyes:
Ya benim omzum tutulmuş, sabahtan beri ağrıyo içten içten.. senağlama
Spor yapcaktım ama yapamiicam şimdi.. senağlama
Şimdi ilaç sürüp elektrikli yastıkla yatıcam.. Ooof of..:a015:
Bari yarına geçsinde sabah kalkıp yürüyüş yapim bari..
ellerine sağlık canımcım a.s.
boyum da 1.65 ..
ama yaaa en büyüğünüz benim...yaşlanıyomuyum ne:uhm:
zaten burdakilerin çoğu 168 şekerim kimsede yok yani 67 weya 69 olan herkes 168 :1rolleyes:
flyyya alıntı yapcaktım yanlış yaptım o yazıyor ya :uhm:
1.68 olayıda enteresanmış hakkatten kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba..
uzun bir süredir giremiyorum...
hem ev hem iş ikisi de çok yoğun o yüzden yazamadım :sm_confused:
buarada 65 kiloya düştüm.. :teytey:
hemen çizelgemi değiştireceğim...
buarada ne kadar çok şey yazmışsınız..
Kızlar çok teşekkür ediyorum . . .
a.s.
Kıralıçamın tesbiti o kadar haklı ki o kadar uyumlu bir oluşum ki burası . . .
Şimdi konuştuk lafta alamıyorum ağzından ya olumlu olumlu diyip duruyo . . .
Dedim sanki olumsuz olsa söliceksin . . .
Sölerdim tabii diyo :bbo: delü . . .
Ne düşündüler acaba hakkımda ?
:uhm:
iş bulamamak çok canımı sıkıyor kızlar artık çıldırmak üzereyim.o kadar yedimki nefes alamıyorum ya
tebrikler...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sabuncum bugün akşama kadar meraktan çatladım senden haber alamayınca...çok sevindim canım güzel geçtiğine...kaydirigubbakcemile3 bu erkekler hep öyle ağızlarından laf almak imkansız...biz olsak en küçük ayrıntıya kadar anlatırız...bence de sonuç çoook olumludur içini ferah tut...:1hug:
canım benim de uzun süre işsiz geçirdiğim zamanlar oldu...seni çok iyi anlıyorum...o günlerde sadece işsizliğe yoğunlaşılıyor ve o zaman dilimi bomboş geçiriliyor...(yani ben de öyleydi...:1no2: )bir kere sana tavsiyem bunu kendin için bir tatil ,bir dinlenme dönemi olarak düşünmen...yerimseniben bu dönemde kitap okumayı seviyorsan kitap okuyabilirsin,bol bol yürüyüşler yapabilirsin...sevdiğin arkadaşlarınla zaman geçirebilirsin vb... işe girdiğin zaman inan kendine zaman ayırman çok zor oluyor...nasıl olsa eninde sonunda işe gireceksin...ben o kadar yoğun çalışıyorum ki inan şimdi işsiz kalsam bir daha asla öyle hatalar yapmam...insanlar umutlarıyla yaşarmış...en kısa zamanda çok iyi şartlarda bir iş bulacağına düşün ve kendini buna inandır...bak göreceksin hem günlerini sıkıntı içinde geçirmeyeceksin hem de iyi bir iş bulacaksın...:1hug:
geçmiş olsun bitanemYa benim omzum tutulmuş, sabahtan beri ağrıyo içten içten.. senağlama
Spor yapcaktım ama yapamiicam şimdi.. senağlama
Şimdi ilaç sürüp elektrikli yastıkla yatıcam.. Ooof of..:a015:
Bari yarına geçsinde sabah kalkıp yürüyüş yapim bari..
aramıza hoşgeldin canım a.s.benim hikayem epey uzun..anlatmaya çalışayım..ergenlikten bu yana hep tombiştim,64 kilo ile evlendim,ilk hamileliğimde tam 34 kilo aldım;oğlum bir yaşındayken 85 kiloydum!diyete başladım ve 3 ayda 20 kilo verdim..ikinci hamileliğime kadar kilomu korudum..sonra ikinci çocuk yine sil baştan..ufaklık 2 yaşında,ben 85 kilo!!bu defa daha kontrollü bir yol izledim:beşer kiloluk periyotlara böldüm ve her verdiğim 5 kilodan sonra uzuuun süre bekleyerek kilomu oturttum..yaklaşık 5 yılın sonunda geldiğim nokta 59,hedefim 55...kizlar merhaba.. epeydir yazmak istiyordum. ben de kilo vermeye calisiyorum. dogumdan sonra kilolar cok kolay gitmiyor. 62 kiloyum. dogumdan once 58tim. 4 kilo daha vermem gerekiyor ilk etapta ama nihai amacim 56. sizin tickerlariniza bakiyorum da muthis valla.. mavibenek gercekten 85ten 59a mi dustun? nasil basardin ve ne kadar surede.. ben o kadar spor yapmama ve dikkat etmeme ragmen bi ayda anca 1-2 kilo verebiliyorum. cok sinir!
kızlar bende içim açılsın diye sahile indim bi baktım aletlerin başında bi sürü tontiş, dedimki benim o tontişlerden neyim eksin bende tontişim, 1 saat alet çalıştım hihoyyyt yarım saatte yürüdüm geldim :jeyyar: şimdi erik yiyorum cokacimcoook daha içmem gereken 1 lt su var offff :içelim:
peki niye ozaman herkes 3 5 kilo werirken ben yerimde sayıyorum kaldım walla 64.küsür de off off bende sporu boşladım bu arada hastalığı fısat bilip hiç yapmıyorum neyse ya çarşamba akşamı kenan doğulu konserinde dökerim kurtlarımıhihoyyyt:teytey::dance::sm_cool:
kızlar bişey sorucam:benim kilom bir süre(4-5 gün) gram oynamıyo(her sabah tartılma takıntım var:))sonra birden bir kilo iniyo :uhm: yani düzenli bir eksilme değil sıçramalı bir eksilme...sizdede böyle mi oluyo,yoksa benim bünye mi bi tuhaf???
kızlar bişey sorucam:benim kilom bir süre(4-5 gün) gram oynamıyo(her sabah tartılma takıntım var:))sonra birden bir kilo iniyo :uhm: yani düzenli bir eksilme değil sıçramalı bir eksilme...sizdede böyle mi oluyo,yoksa benim bünye mi bi tuhaf???
aramıza hoşgeldin canım a.s.benim hikayem epey uzun..anlatmaya çalışayım..ergenlikten bu yana hep tombiştim,64 kilo ile evlendim,ilk hamileliğimde tam 34 kilo aldım;oğlum bir yaşındayken 85 kiloydum!diyete başladım ve 3 ayda 20 kilo verdim..ikinci hamileliğime kadar kilomu korudum..sonra ikinci çocuk yine sil baştan..ufaklık 2 yaşında,ben 85 kilo!!bu defa daha kontrollü bir yol izledim:beşer kiloluk periyotlara böldüm ve her verdiğim 5 kilodan sonra uzuuun süre bekleyerek kilomu oturttum..yaklaşık 5 yılın sonunda geldiğim nokta 59,hedefim 55...
hakkaten yaaa:):)bizde dün anneler günü sebebiyle
kayınvalideme gittik...yemekte bana bakıp bakıp ''sen de ediyle büdü kadar bile yemiyosun''dedi :roflol: (edi ve büdü bizim su kaplumbağalarımız!) :roflol: :roflol:
ellerine sağlık canımcım a.s.
boyum da 1.65 ..
ama yaaa en büyüğünüz benim...yaşlanıyomuyum ne:uhm:
ewet cnm yaş 19 da boyum 168, 165 deil
Ok kusra kalma, hemen düzeltilmiştir..
canım bende 1.68 a.s.
Ok ekledimmm....
peki niye ozaman herkes 3 5 kilo werirken ben yerimde sayıyorum kaldım walla 64.küsür de off off bende sporu boşladım bu arada hastalığı fısat bilip hiç yapmıyorum neyse ya çarşamba akşamı kenan doğulu konserinde dökerim kurtlarımıhihoyyyt:teytey::dance::sm_cool:
Canımcıım bende aynı dertten şikayetçiyim.. Ama şunuda göz önünde bulundurmak lazım.. Belli bi maktarın altında yiyince metabolizma duruyo ve kilo vereceğine alıyorsun.. Ona dikkat etmek lazım kuzum..
Çok geçmiş olsun flyyycım.:çok üzgünüm:Bu arada özel mesajımı aldın mı?:uhm:
Biz grubun ağır ablalarıymışız yaww.Amannn ruhum vallahi de billahi de daha 18..kaydirigubbakcemile3
Lunam teşekkürler..Nerelerdesin yaww??.. Özlettin kendini valla... Mesajın gelmedi bana maalesef..senağlama
kızlar acil yardım!!! bir ay sonra abimin düğünü var ve ben bu kış şiştikçe şiştimbünyem hemen kilo alıyo deli olcam ve haziran 14 e zayıf olmak istiyorum,ne yapmalıyım....yardım ve destek istiyorum
Buraya gelmekle büyük bir adım atmış oldun melankoli.. Hoşgeldin aramıza canım..a.s.
geçmiş olsun bitanemen kısa sürede iyileşirsin inşallah...
Teşekkür ederim aplammm...Şeniz
Bende de öyle oluyor.. Mesela 2 haftasır 62 nin altına inemedim gıccccık oldum.. Kesin önümüzdeki günlerde dediğin gibi bir anda 1-2 kilo birden gidicek...(işallahhhh):Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar birde ben ara öğünleri hep kaçırıyorum
yeşil çaya iyice alıştım devamlı tüketiyorum :)
birde yeni öğrendiğime göre spora başlamadan önce muhakkak bir parça peynir yada bir kase yoğurt veya 1 bardak süt tüketmek gerekiyomuş
yoksa yağ yakıcam diye kas yakabiliyomuş vücut
ben diyet listesinden vazgeçtim bu hafta
2 gundur sadece ekmeği sabah kalvaltısında iyiyorum öğlen ve akşamları pilav , makarna , az yemek az salata olarak geçireceğim....
yüzümden çok belli oluyo kilo verdiğim ama vucut hala aynı sanki
O çok sinir bozucu benimde yüzüm kaşık kadar kaldı ama kalça aynı devasallığa devam..
Bu sabah kapıdaki güvenlik bana çok zayıfladınız siz dedi....hihoyyythihoyyyt
İnsan mutlu oluyor böyle duyunca..Ama bu 62 benim sinirimi çok bozuyor.. 5li rakamlara geçmek istiyorum ben yaaa...senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?