60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatlım sen bırak 1947 yi 1000 kaloriyi bile geçmiyosundur bence ... Çok az yiyosun bence..
Su sade içemiyosan meyvesuyunu maden suyuyla yada normal suyla karıştırıp içebirsin..

peki niye ozaman herkes 3 5 kilo werirken ben yerimde sayıyorum kaldım walla 64.küsür de off off bende sporu boşladım bu arada hastalığı fısat bilip hiç yapmıyorum neyse ya çarşamba akşamı kenan doğulu konserinde dökerim kurtlarımıhihoyyyt:teytey::dance::sm_cool:

Ben bir bardak sıcağa yakın ılık suya 2 tatlı kaşığı sirke ve bir çay kaşığı bal katıp sabah kahvaltıdan önce,akşam da yatmadan önce içyorum..

kimse yok mu ? hu hu hu

şeftalili form çayı aldım... tadı pek güzel 2-3 kez içtim

kılo vermeye faydası oluyor mu peki?

Bende de kayısılısı var,tadı oldukça güzel ama iki gün içiyorum,bağırsaklarım normal çalışıyor,içmeyi bıraktığım andan itibaren günlerce tuvalete çıkamıyorum.(Ayıptır söylemesi).Bana fayda yerine zarar verdiği düşüncesindeyim...:çok üzgünüm:

ya bide bişi sorcam ben sabahtan beri 10 bardak su içtim 5bardakmı 1 litre yapıyo 4 bardakmı ben 5 bardak diye biliyodum internete yazdım kimi yerde 4 bardak demiş biri beni aydınlatabilirmi:uhm:

Benim bardaklarımın bir kısmı 200'lük bir kısmı 250'lik..Yani bardağına göre değişir...:içelim:

Hayırlı olsu canımmm...Allah herşeyi gönlüne göre versin...kaydirigubbakcemile3

Çok geçmiş olsun flyyycım.:çok üzgünüm:Bu arada özel mesajımı aldın mı?:uhm:

ellerine sağlık canımcım a.s.
boyum da 1.65 ..
ama yaaa en büyüğünüz benim...yaşlanıyomuyum ne :uhm:

Biz grubun ağır ablalarıymışız yaww.Amannn ruhum vallahi de billahi de daha 18..kaydirigubbakcemile3

tebrikler...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

sabuncum bugün akşama kadar meraktan çatladım senden haber alamayınca...çok sevindim canım güzel geçtiğine...kaydirigubbakcemile3 bu erkekler hep öyle ağızlarından laf almak imkansız...biz olsak en küçük ayrıntıya kadar anlatırız...bence de sonuç çoook olumludur içini ferah tut...:1hug:

iş bulamamak çok canımı sıkıyor kızlar artık çıldırmak üzereyim.o kadar yedimki nefes alamıyorum ya

canım benim de uzun süre işsiz geçirdiğim zamanlar oldu...seni çok iyi anlıyorum...o günlerde sadece işsizliğe yoğunlaşılıyor ve o zaman dilimi bomboş geçiriliyor...(yani ben de öyleydi...:1no2: )bir kere sana tavsiyem bunu kendin için bir tatil ,bir dinlenme dönemi olarak düşünmen...yerimseniben bu dönemde kitap okumayı seviyorsan kitap okuyabilirsin,bol bol yürüyüşler yapabilirsin...sevdiğin arkadaşlarınla zaman geçirebilirsin vb... işe girdiğin zaman inan kendine zaman ayırman çok zor oluyor...nasıl olsa eninde sonunda işe gireceksin...ben o kadar yoğun çalışıyorum ki inan şimdi işsiz kalsam bir daha asla öyle hatalar yapmam...insanlar umutlarıyla yaşarmış...en kısa zamanda çok iyi şartlarda bir iş bulacağına düşün ve kendini buna inandır...bak göreceksin hem günlerini sıkıntı içinde geçirmeyeceksin hem de iyi bir iş bulacaksın...:1hug:

canım ya çok teşekkür ederim kitap okurken bile sıkılıyorum inan bana hiç bişey zevk vermiyor sanki

kızlar acil yardım!!! bir ay sonra abimin düğünü var ve ben bu kış şiştikçe şiştim bünyem hemen kilo alıyo deli olcam ve haziran 14 e zayıf olmak istiyorum,ne yapmalıyım....yardım ve destek istiyorum

geçmiş olsun bitanem en kısa sürede iyileşirsin inşallah...

kizlar merhaba.. epeydir yazmak istiyordum. ben de kilo vermeye calisiyorum. dogumdan sonra kilolar cok kolay gitmiyor. 62 kiloyum. dogumdan once 58tim. 4 kilo daha vermem gerekiyor ilk etapta ama nihai amacim 56. sizin tickerlariniza bakiyorum da muthis valla.. mavibenek gercekten 85ten 59a mi dustun? nasil basardin ve ne kadar surede.. ben o kadar spor yapmama ve dikkat etmeme ragmen bi ayda anca 1-2 kilo verebiliyorum. cok sinir!

kızlar bişey sorucam:benim kilom bir süre(4-5 gün) gram oynamıyo(her sabah tartılma takıntım var:))sonra birden bir kilo iniyo :uhm: yani düzenli bir eksilme değil sıçramalı bir eksilme...sizdede böyle mi oluyo,yoksa benim bünye mi bi tuhaf???

aramıza hoşgeldin canım a.s.benim hikayem epey uzun..anlatmaya çalışayım..ergenlikten bu yana hep tombiştim,64 kilo ile evlendim,ilk hamileliğimde tam 34 kilo aldım;oğlum bir yaşındayken 85 kiloydum!diyete başladım ve 3 ayda 20 kilo verdim..ikinci hamileliğime kadar kilomu korudum..sonra ikinci çocuk yine sil baştan..ufaklık 2 yaşında,ben 85 kilo!!bu defa daha kontrollü bir yol izledim:beşer kiloluk periyotlara böldüm ve her verdiğim 5 kilodan sonra uzuuun süre bekleyerek kilomu oturttum..yaklaşık 5 yılın sonunda geldiğim nokta 59,hedefim 55...

Çok iyi yapmışsın canım. Sen hergün git o tontişlerle spor yap. Hem açılırsın hem değişiklik olur dışarda spor yapmak :))

Bu 64.7 den bende çok sıkıldım.

Mavibenek ablam benimde öyle oluyor. Bir hafta nerdeyse pek oynama olmuyor sonra bakıyorum kilo vermişim. :)) Bende dayanamayıp hergün tartılanlardanım :))

Herkese tatlı tatlı rüyalar bacılar. Bende nivea cd siyle sporumu yaptım. Öğlende 45 dakika fitness yapmıştım. Bugünlük bukadar spor yeter. Uykum geldi zati :))) Bu arada akşam sadece bir kase konfleks yedim :)) Oleyy. Hafta sonunun intikamını alıyorum az yiyorum :)) Annemede zorla yaptırıyorum. O da incelicek :))

ablam benım de aynı... takılıyor bır kıloya... sabit sabit sabit... sonra 1-2 gunde bırden 1 kg inmiş... sanırım normal bir durum bu..-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3
sagol canim.. ben de yarin tam kilomu yazip sizinle beraber motive olmaya calisacagim. bu arada masallah azmine hayran kaldim. ben bi hafta kilo veremeyince sinir olup ipin ucunu kacirabiliyorum. aslinda daha iradeli biriydim ama bu hamilelik beni mahvetti kaydirigubbakcemile3 umarim kisa surede kalici bi sekilde istedigimiz kilolara ulasiriz.

Tarih: …………..Yaş……………….. Boy………………… 04.May ……………11.May…………………….. Verilen Kilo
Flyyy …………….28……………….. 1,68……………….. 62………………….. …….62……………………….
Evilbarklı……….. 21………………….?........................ 58.2……………………….58………….……………. -0,2
BalbademEsra...23…………………..?...................... 66…………………………66……………………….
gulcicek61_67…33………………….. 1,59………………. 68……………………….
Pirlanta_a……… 21…………………….?.....................64.7…………………….
YAREM……………?........................?.............. .......65.4……………………..
Durcheinander ?.........................?....................64. 7……………………..64.4……………………….. -0,3
Sabun…………… 25…………………….1,68...................62.5……………………… regl
Yonca54………… 27…………………….?.................... 65………………………..62………………………….-3
Mavibenek……. 38…………………….?..................... 61………………………..59…………………………..-2
Vintage ……………?………………………?…………………….66…………………………
Melek ve Mucizesi?....................?.................... ..61.5……………………….
Emoşum………….?.......................?.............. .........65…………………………
Derin………………?.......................?.............. ..........62………………………….62………………………….
Lunapiena……… 36………………….. 1,64…………………61.5………………………61.3………………………..-0,2
Fiume…………….23…………………….1,72………………..66………………………….
Saracıracı………..26………………….. 1,68……………….. 64.2……………………….64.2…………………………
pearl_pearl..........26......................... 1,65...................... 62 ................................61.2 ........................ -0,8

kendimi nefes alıyo gibi hissediyorum artık kaydirigubbakcemile3

Kızlar birde ben ara öğünleri hep kaçırıyorum
yeşil çaya iyice alıştım devamlı tüketiyorum :)

birde yeni öğrendiğime göre spora başlamadan önce muhakkak bir parça peynir yada bir kase yoğurt veya 1 bardak süt tüketmek gerekiyomuş
yoksa yağ yakıcam diye kas yakabiliyomuş vücut

ben diyet listesinden vazgeçtim bu hafta
2 gundur sadece ekmeği sabah kalvaltısında iyiyorum öğlen ve akşamları pilav , makarna , az yemek az salata olarak geçireceğim....
yüzümden çok belli oluyo kilo verdiğim ama vucut hala aynı sanki

:Saruboceq:Günaydın canlarım,

kusra kalmayın dün bi anda çıktım omuzum çok fenaydı.. Hala ağrıyo napcam ben yaa..senağlama
O diil spor yapamıyorum diye üzülüyorum..-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ellerine sağlık canımcım a.s.
boyum da 1.65 ..
ama yaaa en büyüğünüz benim...yaşlanıyomuyum ne :uhm:

Senin ruhun genç aplacım yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…