60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay sen ne kadar hassassın ne kadar incesin yaa insan seni kırmaktan korkar ne yapacağını nasıl davranacağını bilemez kızz yerim ben seni :86:
:18:saol canım benim.koç burcuyum ama ucundan koç olduğum için (21 mart)
balık ın duygusallığını almışım çokca saol canım benim.bitanemm o senin inceliğinnn.bende seni yerimmm

bide akşam yemeğim
1.5 kepçe tavuksuyuna çorba( az şehriye ve tavuk etli)
2-3 kaşık kadar kıymalı patates yemeği
kocaaaaaaa bir tabak salata
1 yk yoğurtt

canım başka bişi istemedi ekmek hakkımıda gündüz kullandım
az sonrada bir bitki çayı daha içeceğim .dibine vurdum bugün bitki çaylarının dolayıyle wc nin yolunu yol ettim

mountainmist patronu ne yapacan deyip durmuşsun yazdım ama okumamışsın galiba şişko göbeğini diyet ve egzersizle eriteceğim hanımı bile tanıyamayacak demiştimm

ayool adam kupkuru zattti niresini eritçen kııııı.öyle kalın ense değil benim badronum incedir

akşam yemegimi yazayım(20.20 )
2 parça yagsız tavada tavuk gogsu
2 yk közlenmiş patlıcan
1 bardak portakal suyu

merhaba hayırlı akşamlar kızlar

akşam menüm

1 kepçe mercimek çorbası ( hindi sulu ve de patates rendeledim içerisine )
1/2 levrek ( 200 gr kadardır)
2 yk brokoli salatası

afiyet olsun çok güzel olmuş hocahanım gerçekten

kalanchoecim sağol canım. şimdi pek yaygın değil ama yakında o da leslie gibi meşhur olur o zaman yaparım artık bende

ahh ahhh yoğurt da olsaymııışsüper olurmuş canım benimamaafiyet olsungüzelll

afiyet olsun canım ya önüne bir kepçe çorba ya yanına bir salata yoğurt nem olaymış daha bir iyi olcakmış.

afiyet olsun yoğurt da yemeyi unutma tatlım kalsiyum yağ yakımını hızlandırır.

canlarımmm ben akşam yemegi yemiyordum bu yine iyiii.
hepiniz yogurt demişsiniz söz birliği etmiş gibi valla. saat.17.00 de ara ögün olarak bi kase yogurt 3 yk keten tohumu yimiştim zatttii

canlarımmm ben akşam yemegi yemiyordum bu yine iyiii.
hepiniz yogurt demişsiniz söz birliği etmiş gibi valla. saat.17.00 de ara ögün olarak bi kase yogurt 3 yk keten tohumu yimiştim zatttii

hımmmmmmmmmmmmmm anladım afiyet olsun canımm
güzel menün kesinlikle çok güzel:13:

hımmmmmmmmmmmmmm anladım afiyet olsun canımm
güzel menün kesinlikle çok güzel:13:

farmasii saol canımmmm.
sen böle totiş arkada resim koydun ya sana bayan popo dersek kızarmısın hani seksenlerde sevtap parmana derlerdi

kalanchoecim sağol canım. şimdi pek yaygın değil ama yakında o da leslie gibi meşhur olur o zaman yaparım artık bende

rica ederim canım istersen kargoyla yollayım sana başka şeklde gitmez sanırım yada abime sorayım sıkıştrabilomuyuz o zman boyutu küçülüosa yollarım tatlım.sen çok seveceksin eminim çok güzel sıkılaştırıo kas yapıo.ayarlarız tatlım sen fazlalıklarınıda ver inşallah sen her şeklde yaprsın istediğini

iyi aksamlar kızlar nasılsınız

aksam yemegım 19:50
2 tane bıber dolması
2 yk mantar sote
kış salatası :)

hmm biber dolması çok canım çekti .. etli miydi ?
afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın yag olmasın kas olsunnnnn

herkese iyi akşamlar kızlar pazartesi görüşmek üzereee kendinize iyi bakın kaçamak yapmayınn yaz gelio yazzzz bikini giycezzz
sallanmasınnnn bacaklarrrrrrrr
byyeeeee:79::79:

iyi aksamlar kızlar nasılsınız

aksam yemegım 19:50
2 tane bıber dolması
2 yk mantar sote
kış salatası :)

harika menü tatlım ama yoğurt delisi olarak 2 yk da olsa ille de yoğurt yiyin bacılar diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…