selam kızlar nasılsınız bakem. beni dün biraz yordular. dişçi yirmilik dişimi çekti. dişte dişetimin içindeymiş mecburen yardılar diş etimi. zor oldu uzun sürdü ve dişik attılardün ağrım vardı ama bugün geçti. sabahtan başladım ev temizliğine temizlik yemek şimdi bitti işim makinadaki çamaşırları saymazsam.
benim kahvaltım: 1 bardak ılık limonlu su 2.5 dilim beyaz ekmek 3 kaşık melemen zeytin 1tatlı kaşığı çilek reçeli 2 şekersiz çay arkadaşlar bugün kilo bildirimi yapılıyor mu ve kime yapıyoruz?
arkadaşım sabah kahvaltın güzel ama diğer saatlerde ana öğünlük bişey göremedim hep geçiştirmişsin sağlıklı zayıflamak için enazından öğle yemeğinde yemek yemelisin akşam yemeği hafif şeylerle geçiştirilebilir ama öğlen mesela bir sebze yemeği yada bakliyat iyi olur nacizane benim fikrim tabi...11.30 kahvaltı 2 dilim ekmek 1 kk peynir 5 zeytin yarım domates
13.30 bir fincan çay 1 kuru inir
15.30 1 kase kflakes
17.30 1 muz
1,5 lt su
yarım saat yürüyüş
Şimdilk bu kadar
selam kızlar nasılsınız bakem. beni dün biraz yordular. dişçi yirmilik dişimi çekti. dişte dişetimin içindeymiş mecburen yardılar diş etimi. zor oldu uzun sürdü ve dişik attılardün ağrım vardı ama bugün geçti. sabahtan başladım ev temizliğine temizlik yemek şimdi bitti işim makinadaki çamaşırları saymazsam.
prienecim kahvaltın gayet güzel
ödüller de gayet şık afiyet olsun
araba kullanabilmene de çok sevindim, tebrik ederim . miniği bindirir gezdirirsin ne güzel
ben de dün çocukları aldım arabamla il merkezine gittim eşimle buluştuk gezdik alışveriş yaptık baya eğlendik . gece de trafiğe çıkmaya alışırsan harika olur senin için .sana kolaylıklar dilerim.
kahvaltımdan once 1 bardak sirkeli su
kahvaltım 1 kase k-flakes
ara ogun 1 yesıl elma+ 1 bardak yesıl cay
oglen 1 porsıyon yogurt ve 5 kasık nohut yemegı
ara ogun 3 adet etı petıbor buskuvı+ 1 bardak yesıl cay
aksam buyuk bır kase yagsız ton balıklı salata (roka+dereotu+maydanoz+yeşil biber+1 kucuk salatalık tursusu+ yarım kıbrıt kutusu kadarlıght beyaz peynır)
tum gun 3 lıtre su ıctım
yalnız bı sorun var salatayı aksam 8 de yedımm
işten ancak fırsat bulabıldım napım sızce bır sorun olurmu hanı 6 dan sonra yememek lazım ya :2:
afiyet olsun canım
ben her akşam yemeğimi saat 20 00 civarında yiyiyorum
farmasi seni tebrik ediyorum. profilinden albümlerine baktım. çok büyük bir değişim. çok güzelleşmişsin kuzum.
Selammm kızlaaar bugün sabah kahvaltısı da dahil olmak üzre dışarıdaydım ve yeni geldimmm heme neler yedim yazayımmm
sabah kalkınca 1 kudüs hurması 2 bardak su
kahvaltı (erkek arkadaşımın annesi kahvaltıya çağırmıştı)
2 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1kk normal beyaz peynir
2 çeri domates
1 sivri biber
bol maydonoz
yarım salatalık
1 ince ve küçük dilim sucuk
ara: yarım çay bardağı beyaz leblebi
yarım portakal
yarım elme
öğle:
2 kepçe tarhana çorbası
7-8yk karışık salata (1tk z.yağlı)
5yk kıymalı karnıbahar
ara:2 kudüs hurması
20 tane beyaz leblebi
akşam: 1 yemek tabağı karışık yağsız salata
2 kk pancar turşusu
1yk haşlanmış kuru fasulye(salatadaydı)
6 tane işaret parmağı büyüklüğünde ve uzunluğunda ızagara köfte
yemeği 8 gibi yemiştim bugün 2,5-3lt kadar su içtim 3 saat kadar dışarıda gezindim toplam 4 saat ayakta dolanmışımdır eve gel git mesafaler de varrr güzel bir pazar günü oldu çokşükür hava çokk soğuk ama güneşliydii
Buarada az sonra bir kaçamka yapıcam genel olaraköğünlerimde kaçamak yok sanırım:26: amabirazdan 1-2 adet eti stıck bitter çikolata yiycem 1 tanesi 49 kalori bitter şu çubuklardan...bu haftanın da kaçamağı bu olsun geçen haftalara göre olldukça masummm olacak inşallah
kahvaltı öğle akşam müthiş
düşünülen kaçamak da çok yerinde afiyet olsun canımcım
teşekkür ederim farmasiciiiiiiim
senin de hem yemekler hem tatlılar herşey süperr tam senlikkk afiyet olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?