canımcım neden inanmayalımmmm,yani o zoman yediklerin içerisinde seni acıktıran bişeyler var bilemiyorum toplu halde menüne bir daha bakmak lazımmm.benim mesala pirinç ,pataes ve hamurişi yediğim zmanlarda ne karnım doyar ne de gözümmm,ne kadar yesemde aç hissederim kendimi.biz sadece yediklerinin çok az olmadığını sana yetecek ölçülerde olduğunu sadece ama sadece senin için bir kez daha söylemek istedik,yada istedimm.yani bir bakıma biraz da aç olmamız gerekmiyor mu,yani çok tok olsak nası kilo vericez ki yani,mutlaka midemiz azıcık aç olacak
balığın ardında da irmik helvası yakışır ama
amaan yee kardeşim kiloları vermişssin sen zaten yeter dal gibi olmana ne gerek var
ve de toksun değilmi neruşum,neymiş tokmuşuzzzzzzzzzzzzzz,evet tekrarlıyoruz toooooooooooooo-kuzzzzzzzz.Afiyet olsun öyleyse
kızlar sütlü kahve yapıp içine tarçınmı koyuyosunuz...yoksa direk sütün içinemi karıştırıyosunuz tarçını ve kahveyi:44:
Pilates yaptım 30 dakika,
Öğle yemeğim;
1/2 dilim ekmek
1 tabak çorba (yoğurtlu buğday çorbası,koyuydu bayağı)
7 zeytin
5-6 kaşık haşlanmış radika (ot)
Sonra 1 yk irmik helvası yedim. Yetmedi 1 yk daha. Yemedii 1 yk daha :26:
Kaldırdım dolaba gözüm görmesin diye. Evde oldu mu durduramıyorum kendimi.
Akşama balık pişireceğim.
canımcım neden inanmayalımmmm,yani o zoman yediklerin içerisinde seni acıktıran bişeyler var bilemiyorum toplu halde menüne bir daha bakmak lazımmm.benim mesala pirinç ,pataes ve hamurişi yediğim zmanlarda ne karnım doyar ne de gözümmm,ne kadar yesemde aç hissederim kendimi.biz sadece yediklerinin çok az olmadığını sana yetecek ölçülerde olduğunu sadece ama sadece senin için bir kez daha söylemek istedik,yada istedimm.yani bir bakıma biraz da aç olmamız gerekmiyor mu,yani çok tok olsak nası kilo vericez ki yani,mutlaka midemiz azıcık aç olacak
famircim normal zamanlarda bu yiyecekler beni doyuruyordu ama diyorum ya regl öncesi böyle bir sorunum var. inan ne ekmek ne patates ne de hamur işi yada tatlı,şekerli vs bir şey yemedim. burada acıktırdığını söylediğiniz için tadına bile bakmıyorum bunların. benim bildiğim hiç aç kalmamak lazım tabi acıktım diye homin homini de götürmemeli ama aç kalınca vucüt dirence girer kilo verilmez diye biliyordum ne bileyim yaacanımcım neden inanmayalımmmm,yani o zoman yediklerin içerisinde seni acıktıran bişeyler var bilemiyorum toplu halde menüne bir daha bakmak lazımmm.benim mesala pirinç ,pataes ve hamurişi yediğim zmanlarda ne karnım doyar ne de gözümmm,ne kadar yesemde aç hissederim kendimi.biz sadece yediklerinin çok az olmadığını sana yetecek ölçülerde olduğunu sadece ama sadece senin için bir kez daha söylemek istedik,yada istedimm.yani bir bakıma biraz da aç olmamız gerekmiyor mu,yani çok tok olsak nası kilo vericez ki yani,mutlaka midemiz azıcık aç olacak
tamam açıyorum şimdi bir word dosyası yazıyorum 100 tane tokummm tokummm tokumm x100EVETTTT TOOOO KUZZZZ TOOOO KUZZZZ TOOOO KUZZZZZZ ŞİŞTİİİİM OFFFFFF ARTIK KİMBİLİİİR NE ZAMAN ACIKIRIIIM AY NASILLL DOYDUM NASILLLL DOYDUMMMMMM
Tooooooooookuz toooooooookuz ay pardon o burda değildi
katılıyorummm aynen öcüğümeeee ha bi deee tooooookuzzzzzzzz toooooooooookuuuzzzzzzzzz
:) Çok haklısın yakışır da... Yemem inşallah.
Daha 4-5 kg var ama
Böyle devam edersem hiç iyi değil sonum.
Komşuya gideceğiz kızımla. 1-2 saat oturup gelirim.Kızım da arkadaşıyla oynasın biraz.
Neruda, çok beğendim fotoğrafını. Çok ayrı, güzel bir havan var.
EVETTTT TOOOO KUZZZZ TOOOO KUZZZZ TOOOO KUZZZZZZ ŞİŞTİİİİM OFFFFFF ARTIK KİMBİLİİİR NE ZAMAN ACIKIRIIIM AY NASILLL DOYDUM NASILLLL DOYDUMMMMMM
Cezveye sütü koyuyoruuuumiçine 1çk Türk kahvesiiii 1çk tarçııııııııın koyuyuorummm biraz ılıyınca karıştırıyoruuum (ılıyınca daha homojen bir karışım oluyorrr ziraaa)karıştırıyorum karıştırıyorummm güzeeelce pişiyoooo ve hüüüpletiyorummmmevde olunca muttlaka dene inan hiçbir tatlı isteğikalmıyoooo regl megl vızzz geliyo yaa bir de şu dönemde meyve olarak muzz ye tatlım potasyum de tatlı yeme isteğini yok ediyorrrr inan bunlar çokk etkili afiyet olsuuuuuuuuuuuuunnn
Tooooooooookuz toooooooookuz ay pardon o burda değildi
hımmmmmmmm hımmmmmmmmmm hımmmmmmmm e yeter daaaaaaaaafiyet olsun da bunun sonu yokkkk kiiiii
katılıyorummm aynen öcüğümeeee ha bi deee tooooookuzzzzzzzz toooooooooookuuuzzzzzzzzz
herkese merhabalarrrr
şekerler nihayet izin bitti ve geri döndüm hem de hiç kilo almayarak
hepinizi çoook özledimm
düzenim yine bozuldu ama artık tekrar eskisi gibi devam edicem inşallah
herkese merhabalarrrr
şekerler nihayet izin bitti ve geri döndüm hem de hiç kilo almayarak
hepinizi çoook özledimm
düzenim yine bozuldu ama artık tekrar eskisi gibi devam edicem inşallah
tamam açıyorum şimdi bir word dosyası yazıyorum 100 tane tokummm tokummm tokumm x100
buyrunn benimmmm
sen nerdesin ayollllllllllllllllll,ne iziniydi bu böyle mübarek,hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oooooooooooooooo kimler gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşş hoşgelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş:13::13::13: cicimmmm tebrik ediyorummmm almaman süperr ve hemen düzeni tutturusun sen eminimmmmm
heh aferiiiiin yaz bakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
canım benim hoşbuldummm
15 gündü ama bana da çok uzun geldi, evimi falan çok özledim ya
tabi sizleri de
sağol bebişimmmm
inşallah düzene girerim hemen
kızlar bide ben diyetisyene gittim izinde
tamam her şeyi yiyip içtim, herhangi bi sağlık sorunu yaşamadım, güzel kilo verdim ama yağ oranım yüksek çıktı, %27,4
diyetisyen de şaşırdı ama yaptığım spora göre yediklerimin az gelmiş olabiliceğini, yediklerimi artırmamı söyledi bide kuruyemişi yasakladı
sen nerdesin ayollllllllllllllllll,ne iziniydi bu böyle mübarek,hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oooooooooooooooo kimler gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşş hoşgelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş:13::13::13: cicimmmm tebrik ediyorummmm almaman süperr ve hemen düzeni tutturusun sen eminimmmmm
heh aferiiiiin yaz bakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?