canım neruduşcumm çook teşekkürler desteğin ve motivasyonun için.
epey oldu yemekten geleli ama yaziim ögleyi ve ondan önceki ara ögünleri ;
09.30= 8-10 kuru yemiş
11.00 =çeyrek ekmek bir parça peynir
12.20 ögle yemegi,
2 kepçe ezogelin çorba
4 kaşık yogurt
bol salata - az yaglı
16 adet misket köfte
ve şu an saat 14.14 ve ben yine açımmm.
kızlar regl öncesi açlık daha doğrusu doyamama sorunu çekiyorum nasıl üstesinden gelebilirim ? bir fikri olan varsa ne olur benimle paylaşsın zor durumdayım
selam.
sabah tulum peyniri
domates
5-6 zeytin
2 dilim ekmek yedim
öğlen
kıymalı patates yarım porsiyon-yoğurt yedim
şimdi yeşil çay içiyorum
ara öğünde 1 tane armut yicem
regl dönemim yakın.çok feci tatlı yiyesim var
arkadaşlar merhaba bende bugün itibariyle aranıza katılıyorum 60 lara daha ınmedım ama cuma günü arkadaslar gelebilrisin dediler nasılsınız ben arzu ank da yaşıyorum evliyim 9 aylık bir oğlum var ve çalışıyorum boyum 1.70 kılom su an 71.6 ıns 62 olmak ıstıyorum yaza kadar
arzuuuu ben sana geçen hafta hoşgeldin demiştim ama görmedin sanırım.. ee yine hoşgeldin canımmm aramızaarkadaşlar merhaba bende bugün itibariyle aranıza katılıyorum 60 lara daha ınmedım ama cuma günü arkadaslar gelebilrisin dediler nasılsınız ben arzu ank da yaşıyorum evliyim 9 aylık bir oğlum var ve çalışıyorum boyum 1.70 kılom su an 71.6 ıns 62 olmak ıstıyorum yaza
kadar
fazla mütevazi olma ,öyle sanırlar diye bir laf var canımcım,ben bu lafı duyduktan sonra pek olmmaya başladım,eeeee gözümüzün gördüğüne inkar ediyon bize de ettiriyon Allah Allah
selam.
sabah tulum peyniri
domates
5-6 zeytin
2 dilim ekmek yedim
öğlen
kıymalı patates yarım porsiyon-yoğurt yedim
şimdi yeşil çay içiyorum
ara öğünde 1 tane armut yicem
regl dönemim yakın.çok feci tatlı yiyesim var
canım neruduşcumm çook teşekkürler desteğin ve motivasyonun için.
epey oldu yemekten geleli ama yaziim ögleyi ve ondan önceki ara ögünleri ;
09.30= 8-10 kuru yemiş
11.00 =çeyrek ekmek bir parça peynir
12.20 ögle yemegi,
2 kepçe ezogelin çorba
4 kaşık yogurt
bol salata - az yaglı
16 adet misket köfte
ve şu an saat 14.14 ve ben yine açımmm.
kızlar regl öncesi açlık daha doğrusu doyamama sorunu çekiyorum nasıl üstesinden gelebilirim ? bir fikri olan varsa ne olur benimle paylaşsın zor durumdayım
arkadaşlar merhaba bende bugün itibariyle aranıza katılıyorum 60 lara daha ınmedım ama cuma günü arkadaslar gelebilrisin dediler nasılsınız ben arzu ank da yaşıyorum evliyim 9 aylık bir oğlum var ve çalışıyorum boyum 1.70 kılom su an 71.6 ıns 62 olmak ıstıyorum yaza kadar
famircim evet ara da çeyrek dilim tam bugday ekmeği yedim.ekmeğin kendisinin çeyreği değil yauuu.. kahvaltımı 07.30 da yaptım bir dilim ekmekle dolayısı ile erken acıktım. dediğim gibi doymuyorum bu dönemde o yüzden ekmek yidim. 16 misket köfte sana çok gelebilir ama 3 köfte gibi filan ediyor çok minikti köfteler ayrıca ekmekte yemedim. beynime doydun diyorum ama açım diye barioo napim yaabacım napıyon sen yahu,çeyrek ekmek şu tam ekmekelrin çeyrek ekmği mi,ee sen bunu birde ara öğün olaak mı yiyosun,ara öğünde meyve,kuru yemiş falan yesen,maksat midenin boş durmasını önlemek tamamen doyurmak değil ki ama,16 adet misket köftede 4 adet avuç içi kadar köfte eder kanımca,çorba mikarında ii,yani aç olamman lazım,beynine aç olmadığı söyle hemen
meltem sobe sende mı buraya takılıyosun ee 60 lara inmişsin tabi darısı bana haa gecen yazamadım ablanın nişsanı hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım
canım afiyet olsun,patates çok tüketmemeye çalış çünkü pataes pek doyurucu bir besin değil,ve çok çabuk acıkmana sebep olur,olabildiğince az tüketiyoruz sende öyle yap istersen bire yarım porsiyon kaç kaşık ediyo onu da yazsan daha ii olur.
tatlı isteğine tarçın çok ii geliyor.burda herkes hemfikir bu konuda denendi ve onaylandı yani,portakal yoğurt tarçın,yada elma rendesi tarçın 2 -3 adet fındık,yada sade sütün üzerine tarçın serpip içebilirsin
ve de toksun değilmi neruşum,neymiş tokmuşuzzzzzzzzzzzzzz,evet tekrarlıyoruz toooooooooooooo-kuzzzzzzzz.Afiyet olsun öyleyseBen öğleeeeeeeeeeeen
6yk z.yağlı bamya yemeği
1 kase (3yk)yoğurt
1 dilim tam çavdar ekmeği
2 tane köy biberi yidimmmm
şimdi de yeşil çayımı içiyorummm
Sonra biraz manava falan giderimmm haftalık sebze falan bişeyler alırı gelirim inşallah sonra da sporrrrrr
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn
saolun kızlar hoşbuldum bende memnun oldum bıraz erken katıldım aranıza 60 ları görmeden ama inş hakkıyl agelıcem yakındatamam o zamannnn şööle yapıyımmm
Canım muz ve tarçınnn en iyi ttalı isteğini bastıran ikili ayrıca fambığın dediği gibi elma rendesi-tarçin-portakal-yoğurt-tarçın d oluuuurr canın talı isterse bir de tük kahveli bol tarçınlısütt iççç baak hiçbir tatlı isteği kalmayacakkkk
Bence de tok olman lazım beyninle bi görüş istersennntatlı isteği için yukarıdaki önerilerimi yineliyorummm özelllikle tarçınlı-türk kahveli süt birebir canım hepimiz regl döneminde muz tüketiyoruz ve boll tarçınnn
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin menun olduuuuuuuuuuuuuuk kilolara elvedaaaaaaaaaaaaaa hepberbaer inşallah:13:
arzuuuu ben sana geçen hafta hoşgeldin demiştim ama görmedin sanırım.. ee yine hoşgeldin canımmm aramıza
kızlar sütlü kahve yapıp içine tarçınmı koyuyosunuz...yoksa direk sütün içinemi karıştırıyosunuz tarçını ve kahveyi:44:
Pilates yaptım 30 dakika,
Öğle yemeğim;
1/2 dilim ekmek
1 tabak çorba (yoğurtlu buğday çorbası,koyuydu bayağı)
7 zeytin
5-6 kaşık haşlanmış radika (ot)
Sonra 1 yk irmik helvası yedim. Yetmedi 1 yk daha. Yemedii 1 yk daha :26:
Kaldırdım dolaba gözüm görmesin diye. Evde oldu mu durduramıyorum kendimi.
Akşama balık pişireceğim.
canım rica ederim .. evet burası çok neşeli bende çalışırken yetişemiyorum okumaya. çok egleniceksin bi çok şey ögreniceksin ve burda sana hiç kimse patronluk taslamicak topic'in sahibi gibi davranmicak herkes çok arkadaş canlısı ve sevimlisaolun kızlar hoşbuldum bende memnun oldum bıraz erken katıldım aranıza 60 ları görmeden ama inş hakkıyl agelıcem yakında
ayy kusura bakma canım saol hoşbuldum görmedim evde net yok ya ee burdada cok yazılıyo masallah gecmıse yetişemedim.
famircim işyerindeyim bu kahveyi yapıp içemem ama evde olduğum bir gün yapabilirim leziz bişiye beziyor. gerçi artık kahve içemiyorum siz her ne kadar inanmasanızda az yediğim için kahve bende çarpıntı yapıyone farkeder ggggıııııııııııııııııı,canın nasıl isterse öyle yap.ama ben olmasam sütlü kahveyi küssselllce pişiriri kahvenin çiğliğini alırdım artındanda tarçın serperdim üzerne ,mmmmmmmmmmm
Pilates yaptım 30 dakika,
Öğle yemeğim;
1/2 dilim ekmek
1 tabak çorba (yoğurtlu buğday çorbası,koyuydu bayağı)
7 zeytin
5-6 kaşık haşlanmış radika (ot)
Sonra 1 yk irmik helvası yedim. Yetmedi 1 yk daha. Yemedii 1 yk daha :26:
Kaldırdım dolaba gözüm görmesin diye. Evde oldu mu durduramıyorum kendimi.
Akşama balık pişireceğim.
ne farkeder ggggıııııııııııııııııı,canın nasıl isterse öyle yap.ama ben olmasam sütlü kahveyi küssselllce pişiriri kahvenin çiğliğini alırdım artındanda tarçın serperdim üzerne ,mmmmmmmmmmm
canım rica ederim .. evet burası çok neşeli bende çalışırken yetişemiyorum okumaya. çok egleniceksin bi çok şey ögreniceksin ve burda sana hiç kimse patronluk taslamicak topic'in sahibi gibi davranmicak herkes çok arkadaş canlısı ve sevimli. ara da tatlı fırçalar atıyorlar ama bizim iyiliğimiz için
famircim işyerindeyim bu kahveyi yapıp içemem ama evde olduğum bir gün yapabilirim leziz bişiye beziyor. gerçi artık kahve içemiyorum siz her ne kadar inanmasanızda az yediğim için kahve bende çarpıntı yapıyo
ara yaptım bu arada aç olduğum için. 18 beyaz leblebi 7 tane fındık. çok oldu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?