sağol canımafiyet olsun...............
sağol farmasiafiyet olsun nugya akşam menün de sabah kahvaltın da çok hoşlar
canım nutella dahil hepsi çok güzel çokkkkkkkkkkkkk:13:
tekrardan günaydın kızlar. nugya famir ycl hepinize günaydın. yemeklerimi yaptım geldim. bugün eşime tatlı yapacağım. dün benim tatlıyı yemeditatlı istedi. 1 kaşık yedi o kadar övdümdüki dedi çok güzel 1 kaşığın yarısı bile yetti dedi güldü neyse öğleye tavuk sote yaptım yeşil salatayla yerim. akşama ise pırasa yaptım bulgur pilavı yaptım. evde ciğer var belki dedim zorlarım yerim dedim ama yok hiç sevmiyorum bende zorlamayacağım artık napayım sevmiyorum hiç .
biz sana dedik,kim yicek şimdi o kadar şeyi
Günaydın hugocuk :)
Herkese günaydın.
Bir yanda kahvaltımı yapıyorum,bir yandan buraya bakıyorum.
Kız neruda sen artist falan mısın yoksaaa?
Mine Kırıkkanat'ı çok severim. Hem aklını hem yüzünü hem havasını. Seni de O'na benzettim, Mine'nin gençliğini bilmiyorum ama tam senin bugünkü halin gibidir herhalde.
kızlar dün okulda sabah istiklal marşı töreninden önce 160 boylarında 70-75 kilo civarındaki bir hocahanım aklı sıra benimle dalga geçecekti. 5-6 bayan öğretmen arkadaşla sohbet ediyoruz yanımıza geldi bizimle sohbet etmeye başladı bana ayyyy ne kadar küçülmüşsün seni neredeyse göremeyecektim dedi ben de ona ben seni rahat görüyorum ya sen beni görmesen de olur dedimbir bozuldu kilo vermem milletin başka işi yokmuş gibi kompleks meydana getirdi elinizden alan mı var kesin abur cuburu gözümün önünde dün o kadar çikolatayı cezeryeyi hüplettiniz eeee onlar da hakkınızı verecek tabi kilo olarak. ben tatlı yemeyen bir insan değilim ki ama kendime göre almış olduğum kararlar çercevesinde irademe güvenerek zaten ölçülü yiyiyorum yiyeceğim de ama her teneffüs 1 paket çikolata yiyerek olmayacak bu iş
kızlar dün okulda sabah istiklal marşı töreninden önce 160 boylarında 70-75 kilo civarındaki bir hocahanım aklı sıra benimle dalga geçecekti. 5-6 bayan öğretmen arkadaşla sohbet ediyoruz yanımıza geldi bizimle sohbet etmeye başladı bana ayyyy ne kadar küçülmüşsün seni neredeyse göremeyecektim dedi ben de ona ben seni rahat görüyorum ya sen beni görmesen de olur dedimbir bozuldu kilo vermem milletin başka işi yokmuş gibi kompleks meydana getirdi elinizden alan mı var kesin abur cuburu gözümün önünde dün o kadar çikolatayı cezeryeyi hüplettiniz eeee onlar da hakkınızı verecek tabi kilo olarak. ben tatlı yemeyen bir insan değilim ki ama kendime göre almış olduğum kararlar çercevesinde irademe güvenerek zaten ölçülü yiyiyorum yiyeceğim de ama her teneffüs 1 paket çikolata yiyerek olmayacak bu iş
Belki kötü niyetle dememiştir.
Bence kıskananlar kilo verdiğini ya görmezden gelir ya da acıyarak ayy çok zayıflamışsın diyerek sanki kilo vererek çirkinleştiğin imasında bulunur.
Tabi söyleyiş tarzından anlamışsındır sen.
Bana özenen kocacım 4 kilo verdi. Temizliğe gelen hanım 3 kilo verdi.
Yakında beni sollayacaklar :)
arkadaşlar her yerde şu ibrahim saraçoğlunun lahana kürünü görüyorum hakikaten fayda gören varmı. ben bir tane zarar gören gördüm troit hastası olmuş kilo almıştı hastanede yattı falan lahana suyu içmiş falan ama bu kür değildi o nasıl ne yaptı bilmiyorum sadece duymuştum hastalanmış. bi kişide sabhatan akşama kadar meyve yemiş bağırsakları birbirine yapışmış hastanede yatmış falan komşumdan duymuştum
Bence kıskananlar kilo verdiğini ya görmezden gelir ya da acıyarak ayy çok zayıflamışsın diyerek sanki kilo vererek çirkinleştiğin imasında bulunur.
kız belkide kötü niyetle söylememiştir,yani nekadar inceldiğini söylemek istemiştir.
hayırdır hügocuğum,dün en konuşmuştuk önemli olan yağ kaybı kas kaybedebilirz birbirme yorumda dikkatli olalım derken,şimdi bu lahana kürüde ne oluyor,eee o da bünyeye göre değişir yani,ya sende kas kaybına neden olursa
günaydınnnnnnnnnnnn kızlaaaaaaaaaaarrr
herlkese güzel günler diliorummmm
kahvaltım
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim çavdarlı ekmek
3 zeytn
1.5 kk peynirç eşitleri
1 yumurrta taze soğan yeşil biber ile yapılmış omlet
maydonoz dereotu
3 kuru kayısı
1 tk üzüm pekmezi
günaydınnnnnnnnnnnn kızlaaaaaaaaaaarrr
kahvaltım
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim çavdarlı ekmek
3 zeytn
1.5 kk peynirç eşitleri
maydonoz dereotu
3 kuru kayısı
1 tk üzüm pekmezi
Afiyet olsun. Çok güzel çok renkli.günaydınnnnnnnnnnnn kızlaaaaaaaaaaarrr
kahvaltım
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim çavdarlı ekmek
3 zeytn
1.5 kk peynirç eşitleri
maydonoz dereotu
3 kuru kayısı
1 tk üzüm pekmezi
şimdi kondüsyon bisikletine binmeye gidiyorum kızlar hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?