bettye olsa iyi kime benziyom biliyonmu banu alkana benziyorumvalla onun zayıf hali :84: off off sadece gözlerim iri
amanin gızlar öğle menüm şöyle
domates çorba
yoğurt
karnıbahar kızartma
kol böreği:84::84::84:
ben nedem nerelere gidem
bettye olsa iyi kime benziyom biliyonmu banu alkana benziyorumvalla onun zayıf hali :84: off off sadece gözlerim iri
amanin gızlar öğle menüm şöyle
domates çorba
yoğurt
karnıbahar kızartma
kol böreği:84::84::84:
ben nedem nerelere gidem
30 dk kondüsyon bisikletime bindim, kızlar ben bu kondüsyona binince karnımın sıkılaştığını düzleştiğini hissediyorum ve gözlemliyorum. dün okulda arada öğrencilerin arasında gezinirken dikkat ettimde karnımı içime çekmesem de karnım çıkmıyorsanki içime çekmiş gibi duruyor demekki doğru yoldayım ne dersiniz ?
ara öğünüm
2 kestane
1 ceviz
1 kuru incir
500 ml lik suyuma da başladım yavaş yavaş biter bakalım 1 saat içerisinde inşallah
ya valla güzelim akşam alacaktım marketten, gözüme çalındı bööle sarı sarı misslerrr gibi ama akşam ögününde muz yemek istemedim çünkü çoook severim bir de çabuk çürüyor o zaman atılamsın die çok yerdim o yüsden almadımmmm..:26::26::26::26:
nutella kocişin favorisi o aldırıyor o yüzden evden eksik olmaz
hmmmmmmmmmmmm demek sevgülün vardı,delilleri ortadan kaldırdın tabi,farkedemedim birlikte olduğunuzu,pek bir umarsız gördüm kendimi sakız patlatayım bar kara gözlüklerimle
hayırdır kızzzzzzzzz ne dedin söle bende ona göre çınlatayım kulaklarını
bettye mi
canım benim 2-3 tane al illa kiloyla mı alıcaksın çok faydasını görürsün o yüzden ısrarla söylüyorum muz üzerine tarçınnnn bak nasıl derdine devaaa olacakkk
aaaaaaaaaa sarışın mısın sen yani,beyaz tenli.vayyyyyyyyyyy süper kızzzz,banu alkan güzel kadın canımmmmm,her nekadar dombilide olsa hala güzel yanii,aaaaayyyyyyyyyy daha çok merak ettim şimdi ii mi
siz benim acılarımla eğlenin bakalımmm
benim tabii hala bir ayvam varrrama ben de her aklıma geldiğinde içeri çekiyorummm hatta çekip bırakıyorummm çekipbırakıyorummm boş durmıyımdiyeeee dümdüz olacağı günler de yakındaaaaaa
Afiyet olsunnnn cicimmmm
canım benim 2-3 tane al illa kiloyla mı alıcaksın çok faydasını görürsün o yüzden ısrarla söylüyorum muz üzerine tarçınnnn bak nasıl derdine devaaa olacakkk
delil ona tereyağında yumurta yaptım ama ben yemedim ondan göremedinnnnama yazdııım seni çekiştirdim dedim allahın delisi çekilmeeeeeeeeeeeezzzzzzz sıkıcııııııııııııııııııııııııııııııı tamm devlet memuru dedimmmm oy guzuuuuuuuuuuuuuuum hiç dermiyimöyle şeylerrr konu nerden açıldı hatılamıyorum da fambık var dedim çok eğlenceliiiiiii çok seviyorum ben onu dedimmm ben sizi hep anlatıyorum zaten kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(bu ki nin böyle kullanılmasına sinir olurum ama ben komik cümlelerimde bu şekilde kullanıyorummmm aslında olumsuz yapıda cümlelerde kullanılması doğru tabii(famirsiz yapamam ki ben)gibi...yani anlamı olumlu olabilir ama yapısı olumsuz olacakkkkkk iyi dersleeeeeeeer
vet benziyorummmmmm ne varrrrrr benziyceeeeeeeeeeeeeemmmmm
Taaam yaaa akşama alıcam. :26::26::26:ama ofiste yiyince ortam muzsu muzsu kokarsa sorumlusu kim olcek
aaaaaaaaaaaaaa hugocuuuuuuuuuuuuk sen sarışın mısıııııııııııııııııııın aa ben seni hep koyu renk saçlı beyaz tenli hayal etmiştimm (hayallerimi süslüyosun gibi oldu ama) neden acaba hugonun saçları siyah ondan mı kiiii aceeebaaaa tabii canım banu alkan güzel hem gözlerin de iriyse daha da güzelsindir hem de daha zayıfı süper benceee yani imajı kötü olabilir ama güzel kadın yaniiii
gazete kağıdına sarıp ye barikimse görmesin,iş yerinde muz yenir mi gızzzz,evde ye
Taaam yaaa akşama alıcam. :26::26::26:ama ofiste yiyince ortam muzsu muzsu kokarsa sorumlusu kim olcek
birde fındık burunluyum. bende kemerli burunları beyeniyorum benimki küçük öyle büyük değil ama ben belirgin burunları beyeniyorum benimki belirgin değüll
öyle deme kız günah. herkes güzeldir alahın yarattığı herşey güzeldir. o karpuz göbeği sen yaptın ve sen düzelteceksin yine sabır çalışma zaman ve beslenme gider merak etme ama çabucak gitmiyor zaman lazımben hiç beğenmiyorum kendimi..
bide aslan burcu olcam.. tüüü bana....
bide ayva göbek falan demişsiniz ya..
ben de göbeğimi içime çekiyorum bi bakıyorum neye benziyor diye düşünüyorum...
:122: hehh buldumm.
karpuz göbekim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?