60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın şeker
canım haklısın pişman olmamam lazım normalde de olmazdım ama paso acıkıyorum acıktırıyor meret zaten regl önces açlık ve sinir krizleri geçiriyorum tuz biber oldu. yoksa minicik bir parça nutelladan neden pişman olayım :26::26:
eliptik beni de zorluyor kendimi zorluyorum spor yapmak için ama bittiğinde de süper hissediyorum dün yaptıklarımı yazmıştım artık her gün yazicam ki motivasyon olsunnn

canım nutella dahil hepsi çok güzel çokkkkkkkkkkkkk:13:
bence de ama birde acıktırmasa.. yoksa kalorisinde ne var ki onun

kıskançlıklarından çatlıyorlarrr güzelimmm. irade her babayigidin harcı değil de ondan. ben de 75 kiloydum dikkat ettim akşam yemedim vs ve 69 a indim ilerisi de var ama en azından bir gelişme. bu hanımların tek sorunu başaramicaklarını düşünüp hiç başlamamak. afferimmm koçumaaa

günaydın kızlar
sabah:
1 bardak şekersiz çay
1.5 dilim kepekli ekmek
1kk peynir
2 zeytin
1 yumurta
maydanoz

araöğün:
1 elma
1 fincan yeşil çay

Son düzenleme:
prienecim seneler önce yaptım o hatayı. ondan bundan azcık yiyordum tatlıda yiyordum falan spor yoktu. çok kas verdim çok küçüldüm malesef istediğim bedenide giydim 1 yıl böyle gitti sonra tabiki halsiz kaldım falan filan ömür boyu azcık yemekle ömür geçmez normal beslenmeye dönünce giden kaslar geri geldi ekisinden berbat oldum malesef. sporsuzda sağlıksız beslenmeyle kas kaybı oldu bende.

hocahanım herzamanki gibi harikasın

afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Afiyet olsun. Çok güzel çok renkli.

Kolay gelsin, güle güle...
saolun kızlar teşkkürler

bende toptan bir geçmiş özeti yazayım.kahvaltılar çok güzel herkese afiyet olsun ama famiiirrrrrrrrrrrrrr kardan adam yapmışşşşama nedeeeeeeennnnnn fambıkkkk nedennnnnnn
biliorum uykusuzdun.neyse olsun bu günlük yarına çok güzel bi kahvaltı bekliorum senden.
nugya ycl hugocuk priene farmasi kesra ve adını yazamayı unuttuğum dier kızlar afiyet olsun.
hugocuk cuğum dün söyleyemedim geçmiş olsun canım dişlerin en kısa zamanda tamamlanır inşallahh.

bende şimdi pilates yapıcam inş. ebru başladı ama sırt yapıcak bu gün ben sırt çalışmak istemiorum bacak basen popo ve göbek çalışcam inş.hepinizi öptümmm pilatesten sonra dönerim inş.

Haklısın hugocuk.Sporsuz kilo vererek kas kaybı sorununu yaşamak daha olası.Spor yaparken kas kütlesi artıyor ama beslenme sağlıklı da olsa miktarı yetersizse ne yazık kı kaslar da eriyor.
Sen artık kontrol altında olduğun için için rahattır.

Ben yine pilatesi kendi kendime yapacağım. Bugün uzama günü ben esnemek değil sıkılaşmak istiyorum karın,popo ve sırt çalışacağım.

evet canımcım aynen öyle,zor hazırlandım ancak okadar oldu malesef,tamam yarın bol yeşillikli bir kahvaltı yapıcam inşallah
görüşürüz,bol yağ yakmalarrrrr

Çok güzel, afiyet olsun.

200 ml sütümü içiyorum
bugun çabuk acıktım kahvaltıyı alalacele yaparsam böle olur işte

teşekkürler acele yediğimden hepsini ağzıma tıkdım nasıl evden çıktım bilmiyorum(herzaman ki gibi)

hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mazaret geçerli napalımmmm ama yarınn telafi edilsin lütfennnnn

Sabah kahvaltımı da yazayım
300 ml suyumu içtim..
1/2 kk beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
1/2 domates
5 zeytin
incecik kaşar
2 bardak çay

ay bir felaket peynirlerim bitmiş

aman tanrıııııııııııııııııııııııııııım acil peynir takviyesiiiiiiii acillllllllllllllllllllllll amaaa yine de gayet güzel bence afiyet olsun cicimm

aaa sen farmsi misin yoksaaaaaa mneü tam farmasilik deeeeeeeeeeeafiyet olsun cicimmm

bence herşeyiyleee mıhhhteşemmmm ama nutella değil de evde tahin pekmez bulundursan daha sağlıklı ve acıktırmazzzz ve muz allllllllllll yoksa ben alıp yollıycam artık hee

Günaaaydııııınnnn vietnaaaaaaaaaaam(robin wıllıams ın en sevdiğim filminden bir replikkk ) tatlı yalan olmuşşşş neyse deneye yanılaaaa yedireceğin ve senind eaynı zamanda yiyebilceğin bişeyler çıkacak hugocukkkk sana güveniyorummm pekmezli,sütlü irmik tatlısı da çokk güzel oluyo hatta bizde tatlı tarhana dye bişey vardır, pekmez ve bulgurla yapılıyorrr üzerine cevizzzzzzzz mıhhhteşem olurrrrr

günaydınnn prıene iltifatların altında eziliyorummm zaten 1.60 olan boyum gittikçe kısalıyorrrrrteşekkür ederimmmmm ben de çok severim mine kırıkkanatı

poz vermiş ya ondan öyle görünüyormuşşşşş,yoksa o kadar da güzel değilmişşşşşşşşşşş

evetttt ben fotoğraf çekilirken bir artist havalara giriyorum hemen pozzzz küçüklük fotolarım bile öyleee görseniz kesin ya ayağımı kıvırmışım poz vermişim ya başım eğik falan kanımda var artislikkkkkk ama çok ayağa düştü ondan gelen teklifleri geri çeviriyorum

oy oy oooooooooooy kahvaltıya bak beeeeeaahhhhhhhhh afiyet olsunnnn süperrrr:13:

Benim göbeğim eriyor, kiloları yavaş yavaş veriyorum.O yüzden şimdilik kas kaybım olmadığına eminim.
Bence diyetle beraber çok spor yapanlarda diyet yetersiz kaldığında görülüyor kas kaybı.

KATILIYORUMMMM herzaman DENGE!!! en önemlisi

günaydın kızlar
sabah:
1 bardak şekersiz çay
1.5 dilim kepekli ekmek
1kk peynir
2 zeytin
1 yumurta
maydanoz

araöğün:
1 elma
1 fincan yeşil çay

Afiyet olsun cicimmmm çok güzellll inşallah da böyle devam ederrrrsin öğle ve akşamda daaa

200 ml sütümü içiyorum
bugun çabuk acıktım kahvaltıyı alalacele yaparsam böle olur işte

yaaaaa tırmaladı tabiiiii

Ahanda neruda ardizzzzzzzzzzzzzzziiiii gelmiş

geldimmmmmmmmmm iveeeeeeeeeeeet:13:

ayy kızaar ya işler yoğun giremedim.sabah kahvaltımı yazayım
1 üçgen lıght peynir
domates,2-3 tutam tere,5 tane zeytin
1,5 dilim kepek ekmeği

ara 2 tane tuzlu çörekotlu form bisküvi

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrcııııııııııııııııııım günaydınnnn günümüz aydın kalbimizzzz ak pakkkkkk olsuuuuuuuuuuuuuuuun yağlaaaar gitsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kaslar gelsiiiiiiiiiiiiiiin tüm fazla kilolar bugün daha çok gitsin sağlıkla,mutlulukla,huzurla innnnşallllaaaaaaaaaahhh:13::13::13:

sabah kalkınca küçük bir avuççç yaban mersini

500ml su

kahvaltıııım

1 haşlanmış yumurtaaaa

1kk yağsız beyaz peynir

1 dilim denge ekmekk (fammmiiiiiiiiir ben de yidimmm denge)

2 çeri domates

1 bebiş salatalık

1 köy biberi

1 büyük avuç dolusu maydonoz

sonraaa 500ml su daha yavaş yavaş tabiii

sonraaaaa demleme yeşill çaaaayyy

Son düzenleme:

Hoşgeldin :)
Afiyet olsun.
Pilates yapmam lazım, evde temizlik var yemek yapmam lazım.
Görüşmek üzere...

ayy kızaar ya işler yoğun giremedim.sabah kahvaltımı yazayım
1 üçgen lıght peynir
domates,2-3 tutam tere,5 tane zeytin
1,5 dilim kepek ekmeği

ara 2 tane tuzlu çörekotlu form bisküvi

Canım günaydın afiyet olsunnn

Ama sana tavsiyem ki dün de yazmıştımm diyet bisküvilere çokk aldanma çünküinan onlar hem faydasız hem boşa karbonhidrat onun yerine kuru meyveler,taze meyve,beyaz leblebi tüketmeye çalış aralarda bitanemmmm mesela şuan 2,5 dilim falan ekmek yemiş olmuşsun yani bisküvi yerine leblebi yesen inan hem daha faydalı hem de daha tok tutarrr

afiyet olsunnnnnnnnnnpaketimiz bitene kadar yedikçe birbirimizi hatırlayalım öyleyse:13:

Hoşgeldin :)
Afiyet olsun.
Pilates yapmam lazım, evde temizlik var yemek yapmam lazım.
Görüşmek üzere...

ooo prıeneceimseninde fotoğrafın çokk güzellll ben senin saçlarını çok beğeniyorumbenimkikıvırcıkolduğundan hiç küt kestirme şansım olmuyo çünkü hiç kuaförlerle aram yok sürekli fön de çektiremem hem de sağlıksız buluyorummm kıvırcık da küt aslında güzel duruyo ama ben düz ve küt saça bayılırımmm

afiyet olsunnnnnnnnnnpaketimiz bitene kadar yedikçe birbirimizi hatırlayalım öyleyse:13:

tamammm herrr lokmamda seni anacağımm hatta bugün kahvaltıda erkek arkadaşım vardııı senin kulaklarını çınlattııımmm zatennnn daha dnegeyi görmeden yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…