60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende hiç beğenmiyom kendimi cok şükür sağlıklıyız Allahın gücüne gitmesin de vücut tipimi beğenmiyom

öğlen menümde

yumurtalı sosis
makarna
yoğurt
domates var

yaww off benim kociş çok kızıyo ben kanunuyle hürremin dizisini izliyorum demin yeni bölümün fragmanını gördüm valla çarşambayı iple çekiyorum. eşim izletmez ama ertesi gün izliyorum internetten nasıl olduysa valla anlamadım birde karşıydım sözde böyle padişahların kötü lanse ediliyor diye ama bakıyordum nasıl dizi derken valla müdavimi oldum

kıskanç kadınalrın en büyük yalanı,senin yüzünün güzelliği yeter derler,sende bunu duya duya öyle sanırısn bi de bakmışsın obez olmuşsunnn,yetmez anacaım tam güzellik lazım bana

canım inanç azim ve de sabırla hepsi gider gitmese benden gitmezdi benden gittiyse hepinizden gider emin ol

şimdi 2 badem
6 fındık
10 antep fıstığı
1elma yiyiyorum

afiyet olsun hocahanımscımmm sporunda çok güzellll

evet canım şöle 1-2 gün sonra yeniden başlıycam inşallah tam kendime geleyimde yeniden hastalanmayayım die.şimdilk pilates iyi gidio ama ben bugün kendim yaptım pilates güzel oldu karın basen kalça çalıştım yandı karnımmcallenetics gerçekten mucize gibi önce sonra resmlerine baktkça yapasım gelio inş benmde oluır öleeee:26:

amanin gızlar öğle menüm şöyle
domates çorba
yoğurt
karnıbahar kızartma
kol böreği:84::84::84:
ben nedem nerelere gidem
börekkkk cısssssssyağlı olur hem kol böreğii boşver napcakkk vıcık vıckkkkksen miss gib çorba yoğurt peçetede yağı alınmış 1-2 karnıbahar tmmmm

olsun gidecekkkkk şimdi karpuz,yarın kavun sonra ayvaaa hem senin bebişin olmuş benim bebişsiz halim böyleeee

benim biraz kemerli yani küçük ama yandan falan hafif kemerli duruyofotolarda da görldüğü üzreee fıstık olucaaz fıstıkkkkkkk yazaaaa ohhhhhh inşallah hepberaberrr:13:

ben öyle severim bikere taaaaaaaaaaaaaam mıııı eşşek,salakkkkk falan diyeee böyle dişlerimi sıka sıka sıkıştıra sıkıştıraaaa (ör: çok salaksınnnn eşşek seniii famirrrrrrrr (bu esnada dişlerimi sıkıyorummmm))

beni aslında zayıfkeeeeeen bir istanbul masalındaki esmaya benzetirlerdiiiii

bende hiç beğenmiyom kendimi cok şükür sağlıklıyız Allahın gücüne gitmesin de vücut tipimi beğenmiyom

sen allahın sana verdiği güzelliği kilo alarak bozdun demi. hımm çalış bakalım düzelt yaptıklarını öyle beyenmiyorum diye pes etmek yok çalışacaksın düzelteceksin. bidaha çirkinim veya beyenmiyorum diye duymamayım moral bozukluğu yok. yaza zayıflayın çekin yeni kıyafetleri incecik çıkın dışarı bakın bakim sizden güzeli varmı heee

hayır böcük hayır bu tür örnekler değil,ben famirsiz yapamam,o olmasa bura nede sıkıcı olurdu,kilo vereceğime alırıdım türü örnekler olacak şamşırtma
evet şimdi anlattığım şekilde bir kez daha kur bakalım içinde öznesi ,yüklemi yerli yerinde olsun,hadi bakalım

arkadaşlar siz de bu ankete katılırsanız iyi olur.İslamı yaşayan kardeşlerimizin önünü açacak bu ankette bizler de yer alalım.

yok canım yaa genel olarak sısmanlıkla alakalı deıl tıpım boyum uzun sayılır ırı kemıklıyım ve kılomdan daha kılolu duruyorum sorun o yanaklarım zayıf ta olsam vardı hep birde göğüslerim büyük napayım yani hep dezavantajdayım

öfffffffffffffffff,böreksiz bir hayat ne kadar güzel Allahımm,ne kadar hafifim ne kadar sağlıklıyımmmmiçimden hoplamak zıplamak geliyor.dur şu nerudanın börek başlığı altındaki dosyasını okuyayım hemen,dışımdan okuyayımda sizde dinleyin bari
neruda dan alıntıdır,iziznsiz kopyalanamaz ve çoğaltılamz
valla canım bu işin sonu yok bana çook çikolata verdiler,bayramlarda midem bozulurdu çikolata yemekten yarısı tuvalette geçerdi bayramın ne oldu ben hala deli gibi çikolata severim bu bir zaaf...sigara gibi,alkol gibi,aşırı tatlı,hamur işi yeme zaafı var biz de ve yesek de bu istek bitmez geçmeeeeez o yüzdeen irademizle çözücez bu işi daha önce yedin mi yedin?? ne oldu daha da yedin di mi ? isteğin geçiyo muu geçmio yesen de yemek istiyosun yemesen de ha ama şu av ryesen daha çok yemek isteyeceksin o yüzden sen ne yap biliyo musun yeme! bunca zaman yedin bitti mi yeme isteğin hayır bundan 20 yıl sonranı gözün önüne getir börek yiye ve yeme!!! senle böyle tatlı v.s yemeden zayıflayamazsın diyenleri düşün iş yeridnekileri falan ve yeme! çook almak istediğin bir elbiseyi ya da pantolonu ya da yazın bikez bile olsa mayo-bikini giyeceğini düşün bacaklarındaki yağları selülitleri düşün!!! ahh ahh düşünecek o kadar çok şey var ki canım o böreğe gelinceye kaar neler beler daha bi sayfa sayarım ben sana bunları düşün ama böreği düşünme bi de bence onun içine ahçının saçı falan düşmüştür içindeki peynirleri karıştırıken tırnakları falan da kimbilir nasıldı var mı şöyle sakallı falan bi ahçıs evmediğin onubu böreği yaparken ahayl et ve artık bu konuyu kapat yemediğin içins evinip kendinle övüneceğine sanki bi tabak börek yemiş gibi yastasın aaaaaaaaaa

Canım benim yaaa lütfen kendine hakim ol balı bak negüzel incecik olucaz yazın önünden fıstık gibi hatunlar geçerken bu börekleri yesen aklına gelecekler o zaman neler hissediceksin ya kızın anneee sen neden bu ablalar gibi değilsin dese mesela çok damardan oldu ama bunları düşünmen lazım canım incecik bir fıtık olmak istiyosan 1 dilim böreğe yenik düşemezsin

öğlen menüm

3 yk makarna
tavada sosisli yumurta ( 1 yumurta 7 dilim sosis)
2 yk yoğurt
1 domates

slm kızlar
ne ediyonuz
kahvaltım
peynir
domates salatalık bal bilokma helva
1zeytin
2diyet bisküvi
şekersiz çay

[/B][/B]
slm kızlar
ne ediyonuz
kahvaltım
peynir
domates salatalık bal bilokma helva
1zeytin
2diyet bisküvi
şekersiz çay

afiyet olsun canım benim çok güzel olmuş kahvaltın

evden çıkmadan sana da yazayım dedim. biraz da oğlanı okula götürür dışarıdaki işlerime bakar arkadaşlara takılır gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…