afiyet olsun canım nerudaya katılıyorum.ara öğünlerde tatsız tuzsuz büzküvileri ycene fazla karbonhidrat almadan meyve kuru yemiş vs. ye bencedeayy kızaar ya işler yoğun giremedim.sabah kahvaltımı yazayım
1 üçgen lıght peynir
domates,2-3 tutam tere,5 tane zeytin
1,5 dilim kepek ekmeği
ara 2 tane tuzlu çörekotlu form bisküvi
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrcııııııııııııııııııım günaydınnnn günümüz aydın kalbimizzzz ak pakkkkkk olsuuuuuuuuuuuuuuuun yağlaaaar gitsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kaslar gelsiiiiiiiiiiiiiiin tüm fazla kilolar bugün daha çok gitsin sağlıkla,mutlulukla,huzurla innnnşallllaaaaaaaaaahhh:13::13::13:
sabah kalkınca küçük bir avuççç yaban mersini
500ml su
kahvaltıııım
1 haşlanmış yumurtaaaa
1kk yağsız beyaz peynir
1 dilim denge ekmekk (fammmiiiiiiiiirben de yidimmm denge)
2 çeri domates
1 bebiş salatalık
1 köy biberi
1 büyük avuç dolusu maydonoz
sonraaa 500ml su daha yavaş yavaş tabiii
sonraaaaa demleme yeşill çaaaayyy
ya valla güzelim akşam alacaktım marketten, gözüme çalındı bööle sarı sarı misslerrr gibi ama akşam ögününde muz yemek istemedim çünkü çoook severim bir de çabuk çürüyor o zaman atılamsın die çok yerdim o yüsden almadımmmm..:26::26::26::26:bence herşeyiyleee mıhhhteşemmmmama nutella değil de evde tahin pekmez bulundursan daha sağlıklı ve acıktırmazzzz ve muz allllllllllll yoksa ben alıp yollıycam artık hee
Canım günaydın afiyet olsunnn
Ama sana tavsiyem ki dün de yazmıştımm diyet bisküvilere çokk aldanma çünküinan onlar hem faydasız hem boşa karbonhidrat onun yerine kuru meyveler,taze meyve,beyaz leblebi tüketmeye çalış aralarda bitanemmmm mesela şuan 2,5 dilim falan ekmek yemiş olmuşsun yani bisküvi yerine leblebi yesen inan hem daha faydalı hem de daha tok tutarrr
tamammm herrr lokmamda seni anacağımmhatta bugün kahvaltıda erkek arkadaşım vardııı senin kulaklarını çınlattııımmm zatennnn daha dnegeyi görmeden yaniii
kahvaltın gayet güzel afiyet olsunayy kızaar ya işler yoğun giremedim.sabah kahvaltımı yazayım
1 üçgen lıght peynir
domates,2-3 tutam tere,5 tane zeytin
1,5 dilim kepek ekmeği
ara 2 tane tuzlu çörekotlu form bisküvi
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrcııııııııııııııııııım günaydınnnn günümüz aydın kalbimizzzz ak pakkkkkk olsuuuuuuuuuuuuuuuun yağlaaaar gitsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kaslar gelsiiiiiiiiiiiiiiin tüm fazla kilolar bugün daha çok gitsin sağlıkla,mutlulukla,huzurla innnnşallllaaaaaaaaaahhh:13::13::13:
sabah kalkınca küçük bir avuççç yaban mersini
500ml su
kahvaltıııım
1 haşlanmış yumurtaaaa
1kk yağsız beyaz peynir
1 dilim denge ekmekk (fammmiiiiiiiiirben de yidimmm denge)
2 çeri domates
1 bebiş salatalık
1 köy biberi
1 büyük avuç dolusu maydonoz
sonraaa 500ml su daha yavaş yavaş tabiii
sonraaaaa demleme yeşill çaaaayyy
30 dk kondüsyon bisikletime bindim, kızlar ben bu kondüsyona binince karnımın sıkılaştığını düzleştiğini hissediyorum ve gözlemliyorum. dün okulda arada öğrencilerin arasında gezinirken dikkat ettimde karnımı içime çekmesem de karnım çıkmıyorsanki içime çekmiş gibi duruyor demekki doğru yoldayım ne dersiniz ?
ara öğünüm
2 kestane
1 ceviz
1 kuru incir
500 ml lik suyuma da başladım yavaş yavaş biter bakalım 1 saat içerisinde inşallah
Haklısın hugocuk.Sporsuz kilo vererek kas kaybı sorununu yaşamak daha olası.Spor yaparken kas kütlesi artıyor ama beslenme sağlıklı da olsa miktarı yetersizse ne yazık kı kaslar da eriyor.
Sen artık kontrol altında olduğun için için rahattır.
hepiciğiniz fotoğraflarınızda çok ama çok küselsiniz kıslar
demak karnını içine çekiyordun haaa,bende dümdüz sanıyordum.
senide görmek istiyoruzzzzzzzzzzzz.gerçi aslan olupta çirkin olan var mı bilmiyorum amaşimdide çok kibirli gördüm kendimi
ahh tatlım bende çok istiyorum ama işte kociş olmaz diyor kesinlikle. ama şunu söylüyeyim birine benziyorum ama söylesem alay edersiniz diye söylemiyorum
bettye mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?